Cryptocurrency

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Re: Cryptocurrency

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 20 Μαρ 2021, 14:33

Beria έγραψε:
20 Μαρ 2021, 14:23
Λεγεών έγραψε:
20 Μαρ 2021, 14:22
omg kai 3 lol έγραψε:
20 Μαρ 2021, 14:20
και τι ασυλληπτες δυνατοτητες ξεκλειδωνει αυτη η αλλαγη
Ναι, τι ακριβώς ασύλληπτες δυνατότητες ξεκλειδώνει αυτή η αλλαγή αν επιτρέπεται;
Νομίζω ότι το Blockchain είναι για το χρήμα ότι ήταν το ίντερνετ για την επικοινωνία.
Κοσμογονία
Εγώ βλέπω ένα χρηματιστήριο ανύπαρκτων πραγμάτων που ονομάζονται coins αλλά που θα μπορούσαν να ονομάζονται και οτιδήποτε άλλο, και κόσμο να εμπλέκεται στην αγοραπωλησία αυτών των coins με σκοπό να γίνει πλούσιος με ψυχολογία 'get rich fast' επειδή ένα από αυτά τα coins έχει φτάσει τα 60 χιλιάδες δολάρια. Εννοείται πως στην πορεία έχουν γίνει πλούσια τα hedge funds και όλοι αυτοί που έχουν τα μέσα να υποστηρίξουν τεράστιου όγκου συναλλαγές αλλά και να επηρεάσουν τα Μέσα.

Όταν ακούω από τον omg ότι το bitcoin θα "ενσωματωθεί επί του συνόλου ως νέο σύστημα συναλλαγών", ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι για τον περισσότερο κόσμο ακούγεται σαν "ΟΚ, θα πληρώνεις με bitcoin αντί με paypal όταν αγοράζεις κάτι στο ίντερνετ" αλλά και ότι τα χρήματα κάποιων θα είναι δεμένα στο χρηματιστήριο αυτών των ανύπαρκτων πραγμάτων και η αξία τους θα μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Ή μήπως θα υπάρχουν και bitcoin banks ας πούμε;

Οπότε λοιπόν ως μία σύγχρονη πυραμίδα μου ακούγεται όλο αυτό, που θα πληρώσει τους early adopters και θα κάνει τους επόμενους φτωχότερους. Άσχετος είμαι, change my mind.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεγεών την 20 Μαρ 2021, 14:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 20 Μαρ 2021, 14:33

Λεγεών έγραψε:
omg kai 3 lol έγραψε:
Ναι, τι ακριβώς ασύλληπτες δυνατότητες ξεκλειδώνει αυτή η αλλαγή αν επιτρέπεται;
Στείλε 1000 ευρώ από άλφα σε Πειραιώς , ή ακόμα χειρότερα σε τράπεζα του εξωτερικού να δούμε σε πόσες μέρες και πόσο θα κοστίσει ;

10 λεπτά , και κόστος 1 cardano δηλαδή 1 ευρώ αποκλείεται να κάνει ( από binance σε coinbase )

Και αυτό είναι ένα δείγμα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 20 Μαρ 2021, 14:34

Λεγεών έγραψε:
20 Μαρ 2021, 14:33
Beria έγραψε:
20 Μαρ 2021, 14:23
Λεγεών έγραψε:

Νομίζω ότι το Blockchain είναι για το χρήμα ότι ήταν το ίντερνετ για την επικοινωνία.
Κοσμογονία
Εγώ βλέπω ένα χρηματιστήριο ανύπαρκτων πραγμάτων που ονομάζονται coins αλλά που θα μπορούσαν να ονομάζονται και οτιδήποτε άλλο, και κόσμο να εμπλέκεται στην αγοραπωλησία αυτών των coins με σκοπό να γίνει πλούσιος με ψυχολογία 'get rich fast' επειδή ένα από αυτά τα coins έχει φτάσει τα 60 χιλιάδες δολάρια. Εννοείται πως στην πορεία έχουν γίνει πλούσια τα hedge funds και όλοι αυτοί που έχουν τα μέσα να υποστηρίξουν τεράστιου όγκου συναλλαγές αλλά και να επηρεάσουν τα Μέσα.

Όταν ακούω από τον omg ότι το bitcoin θα "ενσωματωθεί επί του συνόλου ως νέο σύστημα συναλλαγών", ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι για τον περισσότερο κόσμο ακούγεται σαν "ΟΚ, θα πληρώνεις με bitcoin αντί με paypal όταν αγοράζεις κάτι στο ίντερνετ" αλλά και ότι τα χρήματα κάποιων θα είναι δεμένα στο χρηματιστήριο αυτών των ανύπαρκτων πραγμάτων και η αξία τους θα μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Ή μήπως θα υπάρχουν και bitcoin banks ας πούμε;

Οπότε λοιπόν ως μία σύγχρονη πυραμίδα μου ακούγεται όλο αυτό, που θα πληρώσει τους early adopters και θα κάνει τους επόμενους φτωχότερους. Άσχετος είμαι, change my mind.
Πάντως το πρώτο etf btc δημιουργήθηκε ήδη στον Καναδα
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 20 Μαρ 2021, 14:37

enterprise-psi έγραψε:
Λεγεών έγραψε:
omg kai 3 lol έγραψε:
Στείλε 1000 ευρώ από άλφα σε Πειραιώς , ή ακόμα χειρότερα σε τράπεζα του εξωτερικού να δούμε σε πόσες μέρες και πόσο θα κοστίσει ;
Αυτό είναι ζήτημα των τραπεζών στην Ελλάδα, και όχι εντελώς παγκόσμιο. Εδώ πάνω αν στείλεις χρήματα σε άλλο λογαριασμό εντός νησιού, εμφανίζονται μέσα σε 2-3 λεπτά, και δεν παίρνουν προμήθεια. Πριν χρόνια που έστειλα χρήματα στην Ελλάδα εμφανίστηκαν μετά από 2 μέρες και δεν μου πήραν προμήθεια (ή μήπως μου πήραν ένα δεκάρικο; δεν θυμάμαι ακριβώς).

GoBack έγραψε:
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 20 Μαρ 2021, 14:47

Πάντως θέλω να ακούσω για αυτές τις ασύλληπτες δυνατότητες. Ότι δηλαδή θα πηγαίνω σε είκοσι χρόνια να πάρω ένα ζευγάρι παπούτσια ή να αγοράσω εισιτήριο για μία συναυλία και θα πληρώνω με bitcoin ή cardano, δηλαδή δύο εντελώς unregulated "νομίσματα" που θα αλλάζουν αξία κάθε ένα λεπτό, δεν μου ακούγεται ως κάτι υπέροχο.

Παρομοίως, δεν θα ήθελα ποτέ να πληρώνομαι από τον εργοδότη μου σε δισεκατομμυριοστά του bitcoin. :lol:

GoBack έγραψε:
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 20 Μαρ 2021, 14:53

Λεγεών έγραψε:
20 Μαρ 2021, 14:47
Πάντως θέλω να ακούσω για αυτές τις ασύλληπτες δυνατότητες. Ότι δηλαδή θα πηγαίνω σε είκοσι χρόνια να πάρω ένα ζευγάρι παπούτσια ή να αγοράσω εισιτήριο για μία συναυλία και θα πληρώνω με bitcoin ή cardano, δηλαδή δύο εντελώς unregulated "νομίσματα" που θα αλλάζουν αξία κάθε ένα λεπτό, δεν μου ακούγεται ως κάτι υπέροχο.

Παρομοίως, δεν θα ήθελα ποτέ να πληρώνομαι από τον εργοδότη μου σε δισεκατομμυριοστά του bitcoin. :lol:
Και οι εργάτες στις Πυραμίδες είχαν αντίστοιχες ανησυχίες όταν τους είπαν ότι δεν θα πληρώνονται σε σιτάρι, αλλά σε νομίσματα :003:
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 20 Μαρ 2021, 14:59

enterprise-psi έγραψε:
Λεγεών έγραψε:
omg kai 3 lol έγραψε:

10 λεπτά , και κόστος 1 cardano δηλαδή 1 ευρώ αποκλείεται να κάνει ( από binance σε coinbase )

Και αυτό είναι ένα δείγμα
Ούτε δέκα λεπτά.
Εντός τραπεζών στην Ελλάδα κόστος από 3 έως 5 ευρώ min και βαλέρ από μισή ώρα μέχρι μια μέρα.
Για συναλλαγές μεταξύ τραπεζών εξωτερικού κόστος από 5 ευρώ μέχρι 50 και βαλέρ από μια μέρα μέχρι 5.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
xCandia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xCandia » 20 Μαρ 2021, 15:09

Ερμής έγραψε:
20 Μαρ 2021, 10:46
Μεταφέρθηκαν και τα ADA Στο coinbase οπότε για την ώρα bye bye binance
Ποια διαφορά coinbase & binance; Έχω κάνει binance αρχίζοντας. Καλούτσικο φαίνεται αν και προσωπικά μου τη σπάνε και θεωρώ πως τα "έχει" τα fees του. Το coinbase τι διαφορετικό προσφέρει;

Με τελείως ψάρακλα ανάλυση, γνώσεις ούτε βδομάδας, έχω την αίσθηση πως μπορούν να δώσουν ωραία απόδοση μακροπρόθεσμα, τώρα που είναι χαμηλά, πέρα από το Cardano(ADA), το BTT(BitTorrent) και το ZIL(Ziliqa). Τι άποψη έχετε για αυτά τα 2; Χάνεις το δάσος μπλέκοντας με βλακείες ή αξίζει (στα φραγκοδίφραγκα που βάζω) μήπως και κάποιο στιγμή κάνουν ένα βαρβάτο "μπουμ" προς τα πάνω;

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 20 Μαρ 2021, 15:16

https://brrr.money/

Δεν έχουν διαφορές binance και coinbase απλά το θέμα είναι τι νομίσματα και τι ζεύγη υποστηρίζουν
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 20 Μαρ 2021, 15:22

xCandia έγραψε:
20 Μαρ 2021, 15:09
Ερμής έγραψε:
20 Μαρ 2021, 10:46
Μεταφέρθηκαν και τα ADA Στο coinbase οπότε για την ώρα bye bye binance
Ποια διαφορά coinbase & binance; Έχω κάνει binance αρχίζοντας. Καλούτσικο φαίνεται αν και προσωπικά μου τη σπάνε και θεωρώ πως τα "έχει" τα fees του. Το coinbase τι διαφορετικό προσφέρει;

Με τελείως ψάρακλα ανάλυση, γνώσεις ούτε βδομάδας, έχω την αίσθηση πως μπορούν να δώσουν ωραία απόδοση μακροπρόθεσμα, τώρα που είναι χαμηλά, πέρα από το Cardano(ADA), το BTT(BitTorrent) και το ZIL(Ziliqa). Τι άποψη έχετε για αυτά τα 2; Χάνεις το δάσος μπλέκοντας με βλακείες ή αξίζει (στα φραγκοδίφραγκα που βάζω) μήπως και κάποιο στιγμή κάνουν ένα βαρβάτο "μπουμ" προς τα πάνω;
Από coinbase μεταφέρω απευθείας σε PayPal Και τραπεζικό λογαριασμό
Από binance Όχι.

pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 » 20 Μαρ 2021, 15:27

Daje έγραψε:
20 Μαρ 2021, 13:14
pikey25 έγραψε:
20 Μαρ 2021, 11:05
To BAT ξηγηθηκε ωραια. Εδωσα τα μισα και πηρα και αλλα coins
Στα πλην τα fees που ειναι στα υψη
Το ether θα κρατησει σιγουρα τιμη μεχρι την εκτοξευση καθως πολλοι τα κρατανε στα πορτοφολια και ειναι απαραιτητο οταν αγοραζουν απο εκει να εχουν ether στο λογαριασμο για να γινει η συναλλαγη με αλλα νομισματα
Οταν μαθει η κυρια Τασια απο τα Τρικαλα Κορινθιας οτι τα επιτοκια στα κρυπτο δινουν 10% αντι για την κακια τραπεζα που της εχει αρνητικο επιτοκιο και ορμησει και αυτη τοτε βγαινουμε
Ειναι πολυ ευκολο αν θελουν να τα μπλοκαρουν να το κανουν
Το ποτε θα γινει η παγκοσμια κλοπη του αιωνα αργει λιγο ακομα
Bullish μεχρι το 2023
Ετσι ειπε ο υδραυλικος του μπατζανακη μια τριτοξαδερφης, φυσικα και δεν υιοθετω
Εδω κυρα Τασια απο Αθηνα ομως.
Αληθεια δινουν τοκο τα κρυπτο? Δεν το ηξερα.
Ποιος αποδιδει τον τοκο στον πελατη? Η πλατφορμα που κρατα το πορτοφολι του πελατη?
Ναι, η πλατφορμα ανταλλακτηριο ή η πλατφορμα πορτοφολι
Δε δινουν ολα βεβαια μαλλον μονο τα πληθωριστικα/defi related μεσω staking
Ουσιαστικα ο τοκος αποδιδεται αυτοματα στην crypto διευθυνση σου, ειτε ειναι περισσοτερα νομισματα ειτε παραγωγο (τοκεν), απο στιγμη που τα "κλεισεις"

Αρκετο το ρισκο για σοβαρα ποσα, αλλα οσο αργουν τα regulation μας απασχολει μονο το volatility των νομισματων
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 20 Μαρ 2021, 15:33

Λεγεών έγραψε:
20 Μαρ 2021, 14:47

Μια ασύλληπτη δυνατότητα είναι το nft που μάλιστα δεν είναι κάτι που θα γίνει στο μέλλον αλλά γίνεται αυτή την στιγμή που μιλάμε.

Εστω οτι έχεις ένα ψηφιακό έργο που μπορεί να είναι απο γραφιστική δημιουργία, εργο τέχνης, τραγούδι, οτιδήποτε είναι σε ψηφιακή μορφή. Το συσχετίζεις με ένα token που εμπεριέχει το όνομα σου (ως δημιουργός) το πόσα αντίτυπα θα υπάρχουν, το ποσό που θέλεις για να το παραχωρήσεις σε κάποιον, το ποσοστό που θα λάβεις εσυ σε περίπτωση που ξαναπουληθεί.
Δηλαδή μέσω blockchain προφυλάσσονται απόλυτα τα πνευματικά δικαιώματα χωρίς κανέναν μεσάζοντα, γίνεται όλη η δουλειά που θα έκανε μια δισκογραφική εταιρεία για την περίπτωση της μουσικής και το προϊόν μεταφέρεται αυτόματα απο τον δημιουργό στον αγοραστή με εντελώς ξεκάθαρους όρους, χωρίς κανέναν ενδιάμεσο.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 20 Μαρ 2021, 15:35

Λεγεών έγραψε:
omg kai 3 lol έγραψε:

σκεψου ενα νομισμα που δεν επηρεαζεται απο πληθωρισμο, απο πολεμους, απο το αν ο πλανηταρχης σκεφτεται να κανει ντου στο Ιραν και ανεβει το πετρελαιο ή πεσει το δολαριο, ή αν ο Τσιπρας και ο Καμμενος μιας χωρας αποφασισουν καποια στιγμη να φυγουν απο το ευρω και πανε σε δραχμη ή να κουρευτουν οι καταθεσεις ή επειδη ο Χ Βαρουφακης θελει να εκδοσει νεο νομισμα σε χαρτια IOU ή να επιβαλει Capital Controls γιατι ετσι κι αλλιως καμια τραπεζα στο κοσμο δεν διαθετει πανω απο 8% σε ρευστο επι του συνολου των καταθεσεων

κι αν πιστευεις οτι αυτα συμβαινουν μονο σε τριτοκοσμικες χωρες και το δολαριο ειναι δυνατο νομισμα μαθε οτι απο το 1971 ως σημερα εχει υποτιμηθει η αξια του κατα 90% οταν ο Νιξον επαναπροσδιορισε μαζι με τους τραπεζιτες την συμφωνια του Bretton Woods κατα την οποια η Fed κοβει οσα χαρτονομισματα γουσταρει χωρις το αναλογο αντικρυσμα σε χρυσο στα αποθεματα της

η αμερικη αυτη τη στιγμη ειναι στην αρχη βαθειας κρισης οπου η κυβερνηση εχει το ιδιο προβλημα που ειχαμε/εχουμε εμεις εδω πριν 5 χρονια με την ΕΚΤ: ή κοβει πληθωριστικο χρημα για να πληρωνει τα δανεια και τα χρεη ή αυξανει τους φορους απο τα ισχνα κερδη,
προς το παρον κανει το πρωτο με τους μισθους σε πτωση και τα προιοντα σε συνεχη ανοδο τιμων μαζι με τους δασμους που εχει επιβαλλει

το bitcoin ειναι ενα νομισμα που αδιαφορει για ολα αυτα, δε χανει την αξια του απο καταστασεις που πλεον δε μπορει να ελεγξει ουτε η ισχυροτερη χωρα του πλανητη!, και μπορεις να πληρωνεσαι για την εργασια σου οντας σε οποιοδηποτε μερος του πλανητη απευθειας απο τον εργοδοτη σου χωρις καμια ενδιαμεση τραπεζα ή κυβερνηση, η μονη διαφορα ειναι οτι ακομα δεν εχεις προσβαση να αγορασεις ολα τα αγαθα και πρεπει να τα μετατρεπεις σε ευρω οπως δηλαδη καναμε στη μεταβαση της δραχμης σε ευρω και πηγαιναμε με το κομπιουτερακι στο σουπερμαρκετ για επαληθευση λες και θα μας εκλεβε ο ταμιας!

τα κρυπτονομισματα δεν ειναι απλα ενα καλυτερο μεσο αποθηκευσης πλουτου ουτε ενας νεος τρεντυ τροπος συναλλαγων, στον πυρηνα τους καταπολεμουν την συστημικη υφεση και τον πληθωρισμο που εχει δημιουργηθει απο τοτε που ξεκινησαν να τυπωνονται χαρτονομισματα και πλεον ολος ο πλανητης εχει καταληξει να χρωσταει σε αορατα funds
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 20 Μαρ 2021, 15:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 20 Μαρ 2021, 15:53

Μπορώ να κατανοήσω τις ανησυχίες του λεγεωνη. Είναι παρόμοιες με αυτές που υπήρχαν μέχρι πριν μια εικοσαετια σχετικά με το web banking. Πριν καμία εικοσπενταετια σχετικά με το online trading ή πριν καμία τριαντακονταετια σχετικά με το internet. Αν πάμε ακόμη πιο πίσω θα βρούμε πάμπολλα παραδείγματα. Καθε δυο τρεις δεκαετίες παρατηρείται ένα τεχνολογικό αλμα που κάποιους τους δίνει χρήμα και κάποιοι άλλοι μπαίνουν στο χρονοντούλαπο. Θεωρώ ότι blockchain, ΑI, robotics είναι αυτή τη στιγμή τα hot και το επόμενο θα είναι διατροφή και alt.foods.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ολόκληρη Morgan Stanley Έχει βάλει τα κεφάλια κάτω και ψάχνει τρόπους πως θα μπει στο παιχνίδι των crypto χωρίς να σπάσει το καρτέλ των τραπεζιτών, ενώ πριν δύο τρία χρόνια αλλά γέλαγε με το btc. Ξαναλέω η κατάσταση έχει ανοίξει τόσο που αν όντως είναι μια παγκόσμια φούσκα, τότε το κραχ του 29 θα μοιάζει με βόλτα στη Ντισλεηλαντ.
Το σίγουρο είναι ότι όταν ακολουθείς τον κανόνα
50% του income σε διαβίωση, 30% σε προσωπικά έξοδα, 10% σε assets είτε retirements είτε emergency Και 10% σε επενδύσεις, τα οφέλη του κέρδους είναι πολλαπλάσια από τη ζημιά της χασούρας.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 20 Μαρ 2021, 16:08

σε συνεχεια του πιο πανω video που παρεθεσε ο Psi μια οχι και τοσο μακρινη υποθεση εργασιας αναφορικα με τη δυναμικη και το περιθωριο αναπτυξης των κρυπτονομισματων: :giggle:

WHEN YOU RUN THE NUMBERS, BITCOIN WILL COMPRESS QUADRILLIONS OF DOLLARS IN MONETARY ENERGY

There is roughly $2.1 quadrillion of monetary energy in the world, a number that is drastically increasing. If hyperbitcoinization were to occur right now, this $2.1 quadrillion must be compressed into the 2.4 million bitcoin left on exchanges. Quadrillions are massive numbers that no one can reasonably wrap their head around, so let’s break this down to some smaller examples:

The S&P 500 is currently capitalized at $31.6 trillion or, in bitcoin terms, 554,385,964 BTC!

The entire fixed-income market is currently capitalized at roughly $129 trillion or, in bitcoin terms, 2,263,157,000 BTC!

The entire global real estate market is estimated to be worth $380 trillion or, in bitcoin terms, 6.6 billion BTC.

In total, between just the S&P 500, fixed-income and real estate markets, they are all capitalized at a whopping 9.354 billion BTC. As mentioned, there are only 2.4 million bitcoin left to be bought on exchanges.

Phrased another way, 9.354 billion-bitcoin-worth of monetary energy must be compressed into the mere 2.4 million bitcoin up for sale.

If Apple was to step in right now and put merely 5 percent of its cash ($9.55 billion) into bitcoin, it would buy up over 14 percent of supply on exchanges at current prices. In other words, it would gobble up Coinbase’s current order books from now to $100,000 bitcoin prices, 18 times over!

If Microsoft was to step in and put merely 5 percent of its cash ($7 billion) on hand into bitcoin, it would buy up 122,000 bitcoin — far more than MicroStrategy’s holdings, which consist of its entire balance sheet and convertible debt issuances. Once the big boys step in, it is a whole other ball game.

https://bitcoinmagazine.com/markets/whe ... ary-energy

Απάντηση

Επιστροφή στο “Οικονομία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών