Εγώ βλέπω ένα χρηματιστήριο ανύπαρκτων πραγμάτων που ονομάζονται coins αλλά που θα μπορούσαν να ονομάζονται και οτιδήποτε άλλο, και κόσμο να εμπλέκεται στην αγοραπωλησία αυτών των coins με σκοπό να γίνει πλούσιος με ψυχολογία 'get rich fast' επειδή ένα από αυτά τα coins έχει φτάσει τα 60 χιλιάδες δολάρια. Εννοείται πως στην πορεία έχουν γίνει πλούσια τα hedge funds και όλοι αυτοί που έχουν τα μέσα να υποστηρίξουν τεράστιου όγκου συναλλαγές αλλά και να επηρεάσουν τα Μέσα.
Όταν ακούω από τον omg ότι το bitcoin θα "ενσωματωθεί επί του συνόλου ως νέο σύστημα συναλλαγών", ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι για τον περισσότερο κόσμο ακούγεται σαν "ΟΚ, θα πληρώνεις με bitcoin αντί με paypal όταν αγοράζεις κάτι στο ίντερνετ" αλλά και ότι τα χρήματα κάποιων θα είναι δεμένα στο χρηματιστήριο αυτών των ανύπαρκτων πραγμάτων και η αξία τους θα μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Ή μήπως θα υπάρχουν και bitcoin banks ας πούμε;
Οπότε λοιπόν ως μία σύγχρονη πυραμίδα μου ακούγεται όλο αυτό, που θα πληρώσει τους early adopters και θα κάνει τους επόμενους φτωχότερους. Άσχετος είμαι, change my mind.