Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Eθνικοκοινωνιστης
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Eθνικοκοινωνιστης » 21 Μαρ 2021, 22:48
Naida έγραψε: ↑21 Μαρ 2021, 22:44
Τι σημαίνει το γράφημα; ότι; εκτός κι αν νομίζεις ότι όσοι έχουν γυναίκα είναι ωραίοι.
δεν ισχυριστηκα κατι τετοιο
με τον ιδιο τροπο που λειτουργει η ελευθερη αγορα λειτουργει αντιστοιχα η σεξουαλικη
αλλα αυτο προφανως δεν ενοχλει τις φεμινιστριες και δικαιωματιστριες που κραυγαζουν για σοσιαλισμο σε καθε ευκαιρια και κλεινουν τα ματια στην δικη τους κερδοσκοπικη συμπεριφορα,φοβερη υποκρισια

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Eθνικοκοινωνιστης την 21 Μαρ 2021, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Winston Smith
από Winston Smith » 21 Μαρ 2021, 22:49
hellegennes έγραψε: ↑21 Μαρ 2021, 22:44
Naida έγραψε: ↑21 Μαρ 2021, 22:18
hellegennes έγραψε: ↑21 Μαρ 2021, 22:16
Οι σχέσεις είναι αμοιβαίες. Αν αυτή χαλαρουίτα να της το κάνει αλλά αυτή νιώθει βρόμικη, είναι τομαρίστρια και μαλακισμένη.
Είπες να μην κάνουμε έξτρα υποθέσεις και αυτή λέει ότι τα έχουν κάνει όλα εκτός από διείσδυση. Άρα το να πεις ότι αυτός δεν την γλείφει είναι έξτρα υπόθεση από την μεριά σου.
Τι πάει να πει αμοιβαίο; όταν δίνει κωλο η γυναίκα πρέπει να δώσει και ο άντρας;
Πρέπει να κάνει ο άντρας ό,τι αντίστοιχο θέλει η γυναίκα. Αμοιβαίο δεν σημαίνει «το ίδιο πράγμα». Σημαίνει να μην είσαι εγωιστάκι τσουλί που όταν έρχεται η σειρά σου να κάνεις τότε «νιώθω βρόμικη». Βρε, άντε γαμήσου, 20χρονο τσουλί. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Εγώ διαφωνώ με το αμοιβαίο πάντως. Πρέπει να κάνει ο καθένας ό,τι αισθάνεται βολικά και αν δεν υπάρχει συμβατότητα πας γι' άλλα. Δηλαδή αν ξέρεις ότι η άλλη σε τσιμπουκώνει από υποχρέωση δεν σε χαλάει; Το θέμα είναι να το θέλει, να γουστάρει επειδή γουστάρεις κλπ.
-
hellegennes
από hellegennes » 21 Μαρ 2021, 22:49
Naida έγραψε: ↑21 Μαρ 2021, 22:46
Τι πάει να πει αμοιβαίο; όταν δίνει κωλο η γυναίκα πρέπει να δώσει και ο άντρας;
Πρέπει να κάνει ο άντρας ό,τι αντίστοιχο θέλει η γυναίκα. Αμοιβαίο δεν σημαίνει «το ίδιο πράγμα». Σημαίνει να μην είσαι εγωιστάκι τσουλί που όταν έρχεται η σειρά σου να κάνεις τότε «νιώθω βρόμικη». Βρε, άντε γαμήσου, 20χρονο τσουλί. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Αν η γυναίκα γουστάρει να πάρει κώλο, να τον δώσει ο άντρας; θέλοντας και μη;
Αχ, σταμάτα να λες βλακείες. Δεν μπορώ. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του. Δεν θέλει να παίρνει πίπες η συγκεκριμένη; Ας μην παίρνει. Δεν την αναγκάζει κανείς. Ας βρει κάποιον άλλον που να μην θέλει πίπες. Κι αν δεν βρει ας μείνει στο ράφι. Πρόβλημά της.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 21 Μαρ 2021, 22:51
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑21 Μαρ 2021, 22:48
Naida έγραψε: ↑21 Μαρ 2021, 22:44
Τι σημαίνει το γράφημα; ότι; εκτός κι αν νομίζεις ότι όσοι έχουν γυναίκα είναι ωραίοι.
δεν ισχυριστηκα κατι τετοιο
με τον ιδιο τροπο που λειτουργει η ελευθερη αγορα λειτουργει αντιστοιχα η σεξουαλικη
αλλα αυτο προφανως δεν ενοχλει τις φεμινιστριες και δικαιωματιστριες που κραυγαζουν για σοσιαλισμο σε καθε ευκαιρια και κλεινουν τα ματια στην δικη τους κερδοσκοπικη συμπεριφορα,φοβερη υποκρισια

Το γράφημα που εβαλες γιατί το έβαλες;
hellegennes έγραψε: ↑21 Μαρ 2021, 22:49
Naida έγραψε: ↑21 Μαρ 2021, 22:46
Αν η γυναίκα γουστάρει να πάρει κώλο, να τον δώσει ο άντρας; θέλοντας και μη;
Αχ, σταμάτα να λες βλακείες. Δεν μπορώ. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του. Δεν θέλει να παίρνει πίπες η συγκεκριμένη; Ας μην παίρνει. Δεν την αναγκάζει κανείς. Ας βρει κάποιον άλλον που να μην θέλει πίπες. Κι αν δεν βρει ας μείνει στο ράφι. Πρόβλημά της.
Α τώρα ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του. Πάει η αμοιβαιοτητα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
hellegennes
από hellegennes » 21 Μαρ 2021, 22:52
Winston Smith έγραψε: ↑21 Μαρ 2021, 22:49
Εγώ διαφωνώ με το αμοιβαίο πάντως. Πρέπει να κάνει ο καθένας ό,τι αισθάνεται βολικά και αν δεν υπάρχει συμβατότητα πας γι' άλλα. Δηλαδή αν ξέρεις ότι η άλλη σε τσιμπουκώνει από υποχρέωση δεν σε χαλάει; Το θέμα είναι να το θέλει, να γουστάρει επειδή γουστάρεις κλπ.
Όποιος αρκείται να είναι σε μη αμοιβαία σχέση, επίσης πρόβλημά του. Εγώ προσωπικά δεν θέλω καμμιά υποχρέωση. Άλλωστε από υποχρέωση θα ήταν χάλια. Αν δεν ταιριάζουν τα γούστα μας, άντε γεια και παρακάτω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
hellegennes
από hellegennes » 21 Μαρ 2021, 22:56
Naida έγραψε: ↑21 Μαρ 2021, 22:51
Α τώρα ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του. Πάει η αμοιβαιοτητα.
Πάντα είναι ο καθένας ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του. Αυτό που δεν έχει είναι το ηθικό δικαίωμα να διαμαρτύρεται όταν δεν θέλει αμοιβαία σχέση. Ο άλλος θέλει πίπες, εσύ δεν θέλεις. Ή κάνεις πίσω και του κάνεις πίπες ή φεύγεις. Κανείς δεν σε κρατάει.
Αυτή θέλει και να μην τον χάσει και να κάνουν μόνο ό,τι θέλει εκείνη. Άρα θέλει να τον έχει ιδιοκτησία της.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 21 Μαρ 2021, 23:06
hellegennes έγραψε: ↑21 Μαρ 2021, 22:56
Naida έγραψε: ↑21 Μαρ 2021, 22:51
Πάντα είναι ο καθένας ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του. Αυτό που δεν έχει είναι το ηθικό δικαίωμα να διαμαρτύρεται όταν δεν θέλει αμοιβαία σχέση. Ο άλλος θέλει πίπες, εσύ δεν θέλεις. Ή κάνεις πίσω και του κάνεις πίπες ή φεύγεις. Κανείς δεν σε κρατάει.
Αυτή θέλει και να μην τον χάσει και να κάνουν μόνο ό,τι θέλει εκείνη. Άρα θέλει να τον έχει ιδιοκτησία της.
Εκεινη του είπε δεν θέλω να κάνω σεξ ακόμα και εκείνος είπε εντάξει, εκείνη είπε δεν θέλω να σου κάνω στοματικό κι εκείνος είπε εντάξει. Και μετά της το ζητάει επίμονα κάθε φορά, αυτή καψούρα και άπειρη το κάνει με δυσαρέσκεια. Γιατί της είπε εντάξει αφού ήθελε αλλά πράγματα; το ηθικό δίδαγμα άλλος ένας μαλάκας στον ορίζοντα.
Que Sera, Sera...
-
hellegennes
από hellegennes » 21 Μαρ 2021, 23:17
Naida έγραψε: ↑21 Μαρ 2021, 23:06
Εκεινη του είπε δεν θέλω να κάνω σεξ ακόμα και εκείνος είπε εντάξει, εκείνη είπε δεν θέλω να σου κάνω στοματικό κι εκείνος είπε εντάξει.
Ε, μετά άλλαξε γνώμη και θέλει πίπες. Δεν έχει δικαίωμα να αλλάξει γνώμη; Υπέγραψαν συμβόλαιο; Αυτή αν δεν θέλει ας χωρίσει. Μεγάλο κορίτσι είναι, ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει. Αν υπερτερεί η καψούρα της, ας πάψει να διαμαρτύρεται. Διαφορετικά, δεν την κρατάει δέσμια.
Δεν είναι αυτός το αντικείμενό της να κάνει ό,τι θέλει αυτή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Prepon
από Prepon » 21 Μαρ 2021, 23:21
hellegennes έγραψε: ↑21 Μαρ 2021, 23:17
Εκεινη του είπε δεν θέλω να κάνω σεξ ακόμα και εκείνος είπε εντάξει, εκείνη είπε δεν θέλω να σου κάνω στοματικό κι εκείνος είπε εντάξει.
Ε, μετά άλλαξε γνώμη και θέλει πίπες. Δεν έχει δικαίωμα να αλλάξει γνώμη; Υπέγραψαν συμβόλαιο; Αυτή αν δεν θέλει ας χωρίσει. Μεγάλο κορίτσι είναι, ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει. Αν υπερτερεί η καψούρα της, ας πάψει να διαμαρτύρεται. Διαφορετικά, δεν την κρατάει δέσμια.
Μην γίνεσαι και εσύ υπερβολικος
Απλά το κορίτσι ζήτησε μια δεύτερη γνώμη, μη τυχόν και βιάζεται τόσο καιρό και δε το είχε πάρει είδηση
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 22 Μαρ 2021, 05:46
hellegennes έγραψε: ↑21 Μαρ 2021, 23:17
Ε αφού θέλει πιπες γιατί καθεται αφού την κάνει να αισθάνεται δυσάρεστα και επιμένει αφού ξέρει ότι η άλλη όντας αβγαλτη και τσιμπημένη μαζί του θα κάνει την υπέρβαση; Α ξέρω γιατί. Γιατί είναι μαλάκας για αυτό.
Que Sera, Sera...
-
Γιάννης
από Γιάννης » 22 Μαρ 2021, 07:36
Naida έγραψε: ↑21 Μαρ 2021, 21:48
Δεν γράφει κάτι τέτοιο. Αυτό το υποθέτεις εσύ. Εξάλλου αυτουνού μπορεί να του αρέσει να της το κάνει αν της το κάνει

Οι σχέσεις είναι αμοιβαίες. Αν αυτή χαλαρουίτα να της το κάνει αλλά αυτή νιώθει βρόμικη, είναι τομαρίστρια και μαλακισμένη.
Είπες να μην κάνουμε έξτρα υποθέσεις και αυτή λέει ότι τα έχουν κάνει όλα εκτός από διείσδυση. Άρα το να πεις ότι αυτός δεν την γλείφει είναι έξτρα υπόθεση από την μεριά σου.
Ναι, προφανώς. Έτσι είναι το σωστό.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 22 Μαρ 2021, 07:51
Γιάννης έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 07:36
Not bad.
Que Sera, Sera...
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 22 Μαρ 2021, 07:54
Γιάννης έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 07:36
..τι εννοεις;
Να βαζει η γυναικα κωλοδακτυλο στον ανδρα ;

-
-
- 3 Απαντήσεις
- 421 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
18 Μαρ 2024, 23:19
-
-
- 35 Απαντήσεις
- 1114 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
30 Ιαν 2024, 14:08
-
-
- 38 Απαντήσεις
- 2141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
20 Απρ 2024, 10:19
-
-
- 39 Απαντήσεις
- 1851 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
25 Ιουν 2023, 17:20
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.