Άρα πάει ότι μου κάνεις πρέπει να σου κάνω άσχετα αν γουστάρεις ή όχι. Ενδιαφέρον.
Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου
νταξ, οσο περιμενει, καπως τη βγαζει. δεν τον βλεπω να παραπονιεται στην αμπα. (ρε να ειχα ορεξη να κατσω να γραψω στην αμπα οτι ειμαι ο πιπωμενος και να πω την αποψη μου)Gherschaagk έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:48
Ας τον ενημερώσει κάποιος πως δεν θα του κάτσει. Γιατί αυτός περιμένει.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μπα τι λες. Σε χωριό είναι. Να γαμηθει και να την λενε πουτανα μετά και να μη μπορεί να παντρευτεί μετά; άλλες νοοτροπίες εκεί. Να ρώτα και τον ριτζερι που λέει οι γυναίκες πρέπει να είναι παρθένες.Cavaliere έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:56Η αναβλητικότητα θα την κάνει να τρέχει στα 40 της να κάνει παιδί με όποιον να είναι, θα ουρλιάζει από υστερία, θα ξοδέψει εκατομμύρια για να μείνει έγκυος, και θα είναι μια νευρική σαραντάρα μάνα που ήθελε χρόνο και τελικά τα έκανε όλα τελευταία στιγμή στο ποδάρι. Είναι 20 χρονώ γαϊδάρα, να γαμηθεί τώρα, να παντρευτεί σε δύο χρόνια, να μείνει έγκυος σε 4, και να ζήσει νορμάλ τη ζωή της.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έτσι είναι το σεξ μάτια μου.
Δίνεις στον άλλο ευχαρίστηση και παίρνεις από εκείνον ευχαρίστηση.
Αν το κάνεις για να ευχαριστηθείς μόνο εσύ, τότε είναι αυνανισμός με παρέα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
οχι, αλλα δε θα την συμπονεσουμε κιολας για το δραμα που περναει.
- hellegennes
Αυτός πού να πάει; Αυτή λέει πώς δεν της αρέσει. Αυτή πρέπει να φύγει. Αυτή είναι η μαλακισμένη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σε τι του λέει ψέμματα; ότι θα κάνουν σεξ;Gherschaagk έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 11:55Του λέει ψέματα όπως λέει και στην ανάρτηση για να την συμπονέσουν οι άλλες.

Όχι ματιά μου. Αν κάνω κάτι που δεν γουστάρω, ξενέρωσα.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 12:03Έτσι είναι το σεξ μάτια μου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτή έχει δεθεί συναισθηματικά. Αυτός είναι μαλάκας.hellegennes έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 12:07Αυτός πού να πάει; Αυτή λέει πώς δεν της αρέσει. Αυτή πρέπει να φύγει. Αυτή είναι η μαλακισμένη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Ακριβώς έτσι. Και δεν υπάρχει κάτι από τα κλασικά κεφάλαια του σεξ που να έχεις μη θρησκευτικό λόγο να μην το θέλεις. Σημαίνει ότι έχεις κάποιο πρόβλημα που πρέπει να το λύσεις. Ούτε βρόμικο είναι ούτε ταπεινωτικό ούτε τίποτα απ' αυτές τις ξεπερασμένες, γεροντοκορίστικες παπαριές.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 12:03Έτσι είναι το σεξ μάτια μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
αυτος εχει δεθει συναισθηματικα, αυτη ειναι μαλακισμενηNaida έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 12:08Αυτή έχει δεθεί συναισθηματικά. Αυτός είναι μαλάκας.hellegennes έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 12:07Αυτός πού να πάει; Αυτή λέει πώς δεν της αρέσει. Αυτή πρέπει να φύγει. Αυτή είναι η μαλακισμένη.

- hellegennes
Αυτός είναι μια χαρά άρχοντας. Αυτή είναι προβληματική. Συναισθηματικό δέσιμο και «αισθάνομαι βρόμικη» με κάτι που στον άλλον προκαλεί ευχαρίστηση και είναι φυσιολογικό πράγμα δεν πάνε μαζί. Όταν αισθάνεσαι κάτι για τον άλλον θέλεις να περνάει καλά.Naida έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 12:08Αυτή έχει δεθεί συναισθηματικά. Αυτός είναι μαλάκας.hellegennes έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 12:07Αυτός πού να πάει; Αυτή λέει πώς δεν της αρέσει. Αυτή πρέπει να φύγει. Αυτή είναι η μαλακισμένη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
το πιο αστειο ειναι οτι αισθανεται βρωμικη τις παρασκευες. τις τριτες μια χαρα το κανει με ευχαριστηση. δεν ειναι οτι δε θελει να κανει πιπες. απλως θελει λιγοτερες.hellegennes έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 12:11Αυτός είναι μια χαρά άρχοντας. Αυτή είναι προβληματική. Συναισθηματικό δέσιμο και «αισθάνομαι βρόμικη» με κάτι που στον άλλον προκαλεί ευχαρίστηση και είναι φυσιολογικό πράγμα δεν πάνε μαζί. Όταν αισθάνεσαι κάτι για τον άλλον θέλεις να περνάει καλά.Naida έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 12:08Αυτή έχει δεθεί συναισθηματικά. Αυτός είναι μαλάκας.hellegennes έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 12:07
Αυτός πού να πάει; Αυτή λέει πώς δεν της αρέσει. Αυτή πρέπει να φύγει. Αυτή είναι η μαλακισμένη.
Αν προκαλεί στην γκόμενα σου ευχαρίστηση να σε στραπονάρει το κάνει άφοβα δηλαδή;hellegennes έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 12:11Αυτός είναι μια χαρά άρχοντας. Αυτή είναι προβληματική. Συναισθηματικό δέσιμο και «αισθάνομαι βρόμικη» με κάτι που στον άλλον προκαλεί ευχαρίστηση και είναι φυσιολογικό πράγμα δεν πάνε μαζί. Όταν αισθάνεσαι κάτι για τον άλλον θέλεις να περνάει καλά.Naida έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 12:08Αυτή έχει δεθεί συναισθηματικά. Αυτός είναι μαλάκας.hellegennes έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 12:07
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Δεν είναι φυσιολογικό, κλασικό κεφάλαιο του σεξ. Σε λίγο θα μας πεις αν θέλει ο άλλος να σε μαστιγώνει. Σύνελθε.Naida έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 12:14Αν προκαλεί στην γκόμενα σου ευχαρίστηση να σε στραπονάρει το κάνει άφοβα δηλαδή;hellegennes έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 12:11Αυτός είναι μια χαρά άρχοντας. Αυτή είναι προβληματική. Συναισθηματικό δέσιμο και «αισθάνομαι βρόμικη» με κάτι που στον άλλον προκαλεί ευχαρίστηση και είναι φυσιολογικό πράγμα δεν πάνε μαζί. Όταν αισθάνεσαι κάτι για τον άλλον θέλεις να περνάει καλά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τι ορίζεται ως φυσιολογικό; δεν κατάλαβα.hellegennes έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 12:16Δεν είναι φυσιολογικό, κλασικό κεφάλαιο του σεξ. Σε λίγο θα μας πεις αν θέλει ο άλλος να σε μαστιγώνει. Σύνελθε.Naida έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 12:14Αν προκαλεί στην γκόμενα σου ευχαρίστηση να σε στραπονάρει το κάνει άφοβα δηλαδή;hellegennes έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 12:11
Αυτός είναι μια χαρά άρχοντας. Αυτή είναι προβληματική. Συναισθηματικό δέσιμο και «αισθάνομαι βρόμικη» με κάτι που στον άλλον προκαλεί ευχαρίστηση και είναι φυσιολογικό πράγμα δεν πάνε μαζί. Όταν αισθάνεσαι κάτι για τον άλλον θέλεις να περνάει καλά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 421 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
18 Μαρ 2024, 23:19
-
- 35 Απαντήσεις
- 1114 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
30 Ιαν 2024, 14:08
-
-
Νέα δημοσίευση Θεσσαλονίκη – Έπιασε τον άντρα της να κάνει στοματικό στον ντελιβερά
από Scouser » 19 Απρ 2024, 21:49 » σε Κοινωνικά θέματα - 38 Απαντήσεις
- 2141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
20 Απρ 2024, 10:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι παιρνεις με 1% παραπανω.
από Frappezitis » 20 Ιουν 2023, 07:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 1851 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
25 Ιουν 2023, 17:20
-