Έπεσε μέσα σε όλα ο Ιωαννίδης-ούτε το λήγοντα οι άλλοι

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Έπεσε μέσα σε όλα ο Ιωαννίδης-ούτε το λήγοντα οι άλλοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 25 Μαρ 2021, 21:13

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 25 Μαρ 2021, 21:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 25 Μαρ 2021, 21:14

ST48410 έγραψε:
25 Μαρ 2021, 21:07
Αρίστος έγραψε:
25 Μαρ 2021, 20:36
Εγω παλι βλεπω το εντελως αντιθετο. Ολοι αυτοι που γνωριζω ακολουθουν σχολαστικα την καραντινα, το ιδιο κι εγω.
Έχεις facebook; Και να μην έχεις δηλαδή θα έπρεπε να βλέπεις τι γραφόταν εδώ. Ακόμα κι ένας τραγουδιστής θεώρησε τον εαυτό του αρμόδιο να κάνει σχετικό βίντεο και να αξιολογήσει τα στοιχεία.
Αρίστος έγραψε:
25 Μαρ 2021, 20:36
Και ξερεις αν καποιος ακολουθει την καραντινα, πληρωνει τους φορους του, εχει πληρωσει το τιμημα να ειναι κλειστη η επιχειρηση του, εχει ΚΑΘΕ δικαιωμα να κανει κριτικη και στον ΠΟΥ και στον Γκειτς (που ειναι ο πρωτος χρηματοδοτης του) και στην κυβερνηση. Στο κατω κατω αν δεν υπαρχει κριτικη ολοι αυτοι οι απιθανοι μπορει να νομιζουν πως ειναι σωτηρες, καλη ωρα οπως ο Κουλης που τον παρουσιασαν τα μιντια σαν Μωυση και οπως ο Τσιοδρας που ελεγε να ξεχασουμε την αγορα νεων λεωφορειων γιατι δεν υπαρχει δυνατοτητα.
Να γίνει κριτική. Δεν έχω καμία αντίρρηση σε αυτό. Παρατήρησα απλά ότι η προβολή όλων των περίεργων θεωριών έχει χειροπιαστές επιπτώσεις. Κάποιοι δεν θα εμβολιαστούν, κάποιοι δεν θα συμμορφωθούν και κάποιοι θα διασπείρουν πολύ περισσότερο επειδή είναι πεπεισμένοι ότι όλα είναι ψέματα για να τους ελέγξουν. Και άνετα μπορεί να πάει στράφι η προσπάθεια του μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας αν ένας μικρός αριθμός ατόμων συνεχίσει να διασπείρει από ανοησία ή αφέλεια.

Και για να στο πω λίγο διαφορετικά. Θέλω να τελειώσει όλο αυτό το κακό όσο το δυνατόν γρηγορότερα και μου είναι αδιάφορο ποιος θα καρπωθεί την επιτυχία ή θα πληρώσει την αποτυχία. Έχω σαφή γνώμη για το ποιες είναι ευθύνες και που θα τις καταλογίσω.

Εγω ρωτησα κατι απλο, δειξτε μου εναν γιατρο του επιτελειου της κυβερνησης που να ελεγε απο το Νοεμβριο οτι τελη Φεβρουαριου θα ειμαστε αναμεσα σε 5.000-10.000 νεκρους.

Δεν το ελεγαν γιατι πιστευαν οτι η καραντινα θα πετυχει και δεν θα εχουμε τετοια νουμερα.

Επεσαν ομως αυτοι εξω και ο Ιωαννιδης μεσα γιατι προβλεψε οτι η καραντινα δεν θα καταφερει να μειωσει τη θνησιμοτητα.

.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 25 Μαρ 2021, 21:14

Αρίστος έγραψε:
25 Μαρ 2021, 21:04
Ενα λεπτακι, το Νοεμβριο δεν ηταν μεηνστρημ η αποψη οτι θα εχουμε 7000 νεκρους το Φεβρουαριο γιατι πολυ απλα οι γιατροι και η κυβερνηση ελεγαν πως η καραντινα ειναι κατι προσωρινο που θα αποδωσει.

Εγω δεν θυμαμαι να ισχυριζεται αλλος γιατρος οτι το Φεβρουαριο θα εχουμε τοσα θυματα.

Αν κανω λαθος φερτε μου δηλωση αντιστοιχη του Ιωαννιδη.
Δεν είμαι καλός σε αυτά. Ας παραθέσει όποιος ξέρει. Όταν έγινε η δήλωση ήμασταν εδώ:

4 Δεκεμβρίου είχαμε 2800 νεκρούς και εκείνο το διάστημα υπήρχαν ήδη αρκετές μέρες με περισσότερους από 100 νεκρούς τη μέρα. Ξέροντας από το πρώτο κύμα ότι οι νεκροί δεν μηδενίζονται αμέσως αλλά μειώνονται σταδιακά ακόμα και στο πιο αισιόδοξο σενάριο πόσους θα υπολόγιζες για τις επόμενες 90 μέρες; Δεν θα σκεφτόσουν ότι το 100+ θα γίνει σταδιακά 90, 80... και κάποια στιγμή θα έπεφτες σε μονοψήφιο; Πόσο καιρό θεωρείς ότι θα έπαιρνε αυτό; Μια βδομάδα ή κάποιους μήνες; Αν σε ένα αισιόδοξο σενάριο έπαιρνε 2 μήνες και έβαζες κατά μέσο όρο 30 νεκρούς τη μέρα θα είχες αμέσως αμέσως 1800 νεκρούς. Άρα τι παραπάνω θέλεις;

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 25 Μαρ 2021, 21:16

Ουτε καν 5000 δεν βγαινουν οι νεκροι με τη συλλογιστικη σου.

Και σκεψου κιολας οτι γινονται και εμβολιασμοι τους τελευταιους δυο μηνες.

Θυμιζω οτι ο Ιωαννιδης προβλεψε οτι τα εμβολια δεν θα προλαβουν να εμποδισουν το θανατικο.

.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 25 Μαρ 2021, 21:23

Αρίστος έγραψε:
25 Μαρ 2021, 21:14
Εγω ρωτησα κατι απλο, δειξτε μου εναν γιατρο του επιτελειου της κυβερνησης που να ελεγε απο το Νοεμβριο οτι τελη Φεβρουαριου θα ειμαστε αναμεσα σε 5.000-10.000 νεκρους.

Δεν το ελεγαν γιατι πιστευαν οτι η καραντινα θα πετυχει και δεν θα εχουμε τετοια νουμερα.

Επεσαν ομως αυτοι εξω και ο Ιωαννιδης μεσα γιατι προβλεψε οτι η καραντινα δεν θα καταφερει να μειωσει τη θνησιμοτητα.
Βάλαμε όμως κι εμείς το χεράκι μας και βγάλαμε τα ματάκια μας με κάθε δυνατό τρόπο. Από τη μια οι διαδηλώσεις και από την άλλη οι βλακείες άλλου τύπου. Τη μέρα που ανακοινώθηκε ότι θα κλείσουν τα καταστήματα πριν τις γιορτές ήταν Παρασκευή και ακόμα το θυμάμαι σαν τώρα ο κόσμος είχε βγει για ψώνια της τελευταίας στιγμής και έφαγα απίστευτο μποτιλιάρισμα στην Αθήνα. Δηλαδή όλοι αυτοί πήραν πράγματα που ήταν τόσο απαραίτητα που έπρεπε να βάλουν σε κίνδυνο την υγεία τους; Εμείς δεν είχαμε ανάγκες; Γιατί τις περιορίσαμε στα απολύτως απαραίτητα και μόνο online και οι άλλοι ψώνιζαν σαν να μην υπάρχει αύριο; Αφού τους ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι στο δρόμο και έλεγαν ότι βγήκαν να ψωνίσουν αυτά που χρειάζονται για να μπορέσουν να ταξιδέψουν στις γιορτές. Καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Το ίδιο διάστημα και έχοντας δει να ξεφεύγει η κατάσταση στην Πολωνία μετά τις διαδηλώσεις του φθινοπώρου έγραφα προσέξτε τι κάνετε για να μην έχουν τα ίδια. Και έχω ξαναγράψει για την Πολωνία 4-5 φορές και έχω βάλει και γραφήματα. Και ακόμα πάνε κατά διαόλου εκεί. Είδες κανένα κόμμα να συγκινείτε και να ακυρώνει προγραμματισμένες διαδηλώσεις ή μήπως μέσα στο χειμώνα κάναμε όσες περισσότερες μπορούσαμε; Μια για τον Κουφοντίνα, δυο για τους καθηγητές, τρεις για τους καλλιτέχνες. Ξεσκιστήκαμε στις διαδηλώσεις όλο το χειμώνα. Απόδειξέ μου τώρα ότι όλα αυτά είχαν μηδενική επίδραση και να φάω χρόνο να ψάξω να σου βρω τις δηλώσεις που θέλεις.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 25 Μαρ 2021, 21:28

Αρίστος έγραψε:
25 Μαρ 2021, 21:16
Ουτε καν 5000 δεν βγαινουν οι νεκροι με τη συλλογιστικη σου.

Και σκεψου κιολας οτι γινονται και εμβολιασμοι τους τελευταιους δυο μηνες.

Θυμιζω οτι ο Ιωαννιδης προβλεψε οτι τα εμβολια δεν θα προλαβουν να εμποδισουν το θανατικο.
ναι, δεν βγαίνουν αλλά το δικό μου ήταν το πολύ καλό σενάριο και μόνο για 2 μήνες. Αν επεκτείνεις στο τρίμηνο με το ίδιο νούμερο θα δεις ότι δεν υπάρχει η διαφορά που πιστεύεις.

Επίσης για τα εμβόλια δεν ήταν ο μόνος που είπε ότι δεν θα προλάβουν να παίξουν ρόλο σε αυτή τη φάση. Εκεί ομολογώ έπεσα έξω γιατί πίστευα με τα τότε δεδομένα ότι θα έρθουν περισσότερες δόσεις και θα έχουν εμβολιστεί ακόμη περισσότεροι μέχρι τώρα. Μου φαινόταν αδιανόητο ότι θα έχω σε νοσοκομεία όπως το Μεταξά ανεμβολίαστους γιατρούς και προσωπικό.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 25 Μαρ 2021, 21:29

Ποσες φορες θα πω οτι η κυβερνηση ειχε την ευχερεια λογω Covid να απαγορευσει τις διαδηλωσεις για τον Κουφοντινα;

α) Ομως ο Χρυσοχοιδης ειπε οτι επιτρεπονται γιατι ειναι συνταγματικο δικαιωμα (των μπαχαλων να διαδηλωνουν για τον Κουφοντινα).

β) Οταν η ΝΔ ειχε επισημη και πολυπλευρη εκπροσωπηση στη διαδηλωση για τη δικη της ΧΑ εξω απο το Εφετειο τοτε ο ιος δεν κολλαγε. Και οι λοιμωξιωλογοι εκαναν τουμπεκι που μαζευτηκαν 20.000 κοσμου γιατι ΝΔ αφου.

.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 25 Μαρ 2021, 21:32

Αρίστος έγραψε:
25 Μαρ 2021, 21:29
Ποσες φορες θα πω οτι η κυβερνηση ειχε την ευχερεια λογω Covid να απαγορευσει τις διαδηλωσεις για τον Κουφοντινα;

α) Ομως ο Χρυσοχοιδης ειπε οτι επιτρεπονται γιατι ειναι συνταγματικο δικαιωμα (των μπαχαλων να διαδηλωνουν για τον Κουφοντινα).

β) Οταν η ΝΔ ειχε επισημη και πολυπλευρη εκπροσωπηση στη διαδηλωση για τη δικη της ΧΑ εξω απο το Εφετειο τοτε ο ιος δεν κολλαγε. Και οι λοιμωξιωλογοι εκαναν τουμπεκι που μαζευτηκαν 20.000 κοσμου γιατι ΝΔ αφου.
Και σου είπα ήδη ότι η κυβέρνηση είναι ανίκανη. Αφού το λύσαμε αυτό μπορείς να μου πεις τι είναι οι άλλοι που τις διοργανώνουν; Παιδάκια του νηπιαγωγείου που δεν έχουν καμία ευθύνη και πρέπει να πάμε στο καθένα να του εξηγήσουμε ατομικά τι είναι η πανδημία;

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 25 Μαρ 2021, 21:33

Με λιγα λογια αγαπητε ST48410.

Εσυ κι εγω μπορει να χασαμε τις δουλειες μας ολο αυτο το διαστημα και να τηρουμε τα μετρα αλα συμφωνα με τη λογικη του Χρυσοχοιδη ειναι οκευ αν καποιοι τυποι στελνουν Β6 στο sms και πανε στη διαδηλωση για τον Κουφοντινα.

Και μετα μου λες οτι ειναι επικινδυνος για τη δημοσια υγεια καποιος που κριτικαρει τον Γκειτς.

Οχι ρε φιλε, ο Χρυσοχοιδης ειναι επικινδυνος για τη δημοσια υγεια που αφηνει τους μπαχαλους να συνωστιζονται, ο εκτος τοπου και χρονου Κουλης της Ικαριας και της Παρνηθας ειναι και ο Αδωνις που πλαστογραφησε χαρτια για να επιτραπει βαπτιση.

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 25 Μαρ 2021, 21:36

ST48410 έγραψε:
25 Μαρ 2021, 21:32
Αρίστος έγραψε:
25 Μαρ 2021, 21:29

Και σου είπα ήδη ότι η κυβέρνηση είναι ανίκανη. Αφού το λύσαμε αυτό μπορείς να μου πεις τι είναι οι άλλοι που τις διοργανώνουν; Παιδάκια του νηπιαγωγείου που δεν έχουν καμία ευθύνη και πρέπει να πάμε στο καθένα να του εξηγήσουμε ατομικά τι είναι η πανδημία;

Δεν ενδιαφερει τι ειναι οι μπαχαλοι γιατι ο ελληνικος λαος δεν ψηφισε μπαχαλους αλλα κυβερνηση να προστατευει τα συμφεροντα του (και απο τους μπαχαλους).

.

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 25 Μαρ 2021, 22:57

Αρίστος έγραψε:
25 Μαρ 2021, 21:33
Με λιγα λογια αγαπητε ST48410.

Εσυ κι εγω μπορει να χασαμε τις δουλειες μας ολο αυτο το διαστημα και να τηρουμε τα μετρα αλα συμφωνα με τη λογικη του Χρυσοχοιδη ειναι οκευ αν καποιοι τυποι στελνουν Β6 στο sms και πανε στη διαδηλωση για τον Κουφοντινα.

Και μετα μου λες οτι ειναι επικινδυνος για τη δημοσια υγεια καποιος που κριτικαρει τον Γκειτς.

Οχι ρε φιλε, ο Χρυσοχοιδης ειναι επικινδυνος για τη δημοσια υγεια που αφηνει τους μπαχαλους να συνωστιζονται, ο εκτος τοπου και χρονου Κουλης της Ικαριας και της Παρνηθας ειναι και ο Αδωνις που πλαστογραφησε χαρτια για να επιτραπει βαπτιση.

.
Οι μπαχαλοι έχουν πολιτική κάλυψη από τους ζαιους σου και ο Τσίπρας σου παίρνει το ρίσκο. Αν νομίζεις ότι είναι τόσο εύκολο να εμποδίσει η Αστυνομία τα καθίκια που θέλουν να πλακωθεί μαζί της, κάνει λάθος. Είδες τι έγινε στη Ν. Σμύρνη και μετά από αυτή.

Ο Κυριάκος έκανε λάθος με την Πάρνηθα και την Ικαρία περισσότερο ως μήνυμα και λιγότερο ως ουσία, αλλά ζήτησε συγγνώμη. Δε νομίζω ότι επηρέασε την εξάπλωση του ιού. Ούτε βέβαια ο Άδωνις που δεν πλαστογράφησε τίποτα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 26 Μαρ 2021, 06:08

Δεν ειμαι με ΣΥΡΙΖΑ, εχεις χασει τευχη. Και δεν ειμαι γιατι εχει ακριβως την ιδια καραντινικη πολιτικη μαζι σας και σας καλυπτει και στο να δωσετε γη και υδωρ στον Ερντογαν.

Ο λαος δεν σας ψηφισε για να αφηνετε τους μπαχαλους με την πανδημια να τα κανουν ολα μπουρδελο. Αλλα ουτε αυτο δεν μπορειτε να προσφερετε. Οποιος γουσταρει στελνει Β6 και κατεβαινει για διαδηλωση.

.

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 26 Μαρ 2021, 13:14

Αρίστος έγραψε:
26 Μαρ 2021, 06:08
Δεν ειμαι με ΣΥΡΙΖΑ, εχεις χασει τευχη. Και δεν ειμαι γιατι εχει ακριβως την ιδια καραντινικη πολιτικη μαζι σας και σας καλυπτει και στο να δωσετε γη και υδωρ στον Ερντογαν.

Ο λαος δεν σας ψηφισε για να αφηνετε τους μπαχαλους με την πανδημια να τα κανουν ολα μπουρδελο. Αλλα ουτε αυτο δεν μπορειτε να προσφερετε. Οποιος γουσταρει στελνει Β6 και κατεβαινει για διαδηλωση.

.
Ανήκεις στον ευρύτερο πατριωτικό χώρο, βλέπε Τράγκας; :lol:

Ο κόσμος δεν ελέγχεται πια. Η απαγόρευση της διαδήλωσης και η βίαια διάλυσή της θα μπορούσε να δημιουργήσει εκτεταμένα επεισόδια. Ούτε sms δε στέλνουν πια. Εδώ δικαστής γνωστός του κουνιάδου μου αρνείται να στείλει sms, γιατί "προσβάλλει την αξιοπρέπειά του".

Αυτό που θα έπρεπε να γίνει με τις διαδηλώσεις, πάρτι κλπ είναι να καταγράφεται ποιος συμμετέχει και αν κολλήσει και πάει στο νοσοκομείο, να του πουν: λυπουμαστε, αλλά πηγαίνατε γυρευοντας.

Φυσικά, αυτό δε γίνεται, για πολλούς λόγους, αλλά πρέπει να υπάρχουν συνέπειες και όχι όταν πάει να συλλάβει κάποιον η Αστυνομία να κωλοχτυπιουνται οι παριστάμενοι και να διαμαρτύρονται.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 26 Μαρ 2021, 13:49

axilmar έγραψε:
25 Μαρ 2021, 12:26

Όχι ρε φίλε. Δεν θα κάνουμε το άσπρο μαύρο τώρα. Το ελληνικό κράτος δανείζονταν ασυστολα για να καλύψει τις ανάγκες του χωρίς αυτός ο δανεισμός να καλύπτεται από την οικονομία. Για αυτό δεν φταίει ούτε η παγκόσμια κρίση, ούτε τα δομικά προβλήματα του ευρώ ούτε τίποτα.

Εάν κάναμε μια πολιτική περιορισμένης λιτότητας δεν θα χρεωκοπουσαμε, ακόμα και με την οικονομική κρίση του 2008.
Στην παγκόσμια οικονομία δεν υπάρχουν νησίδες που κάνουν αυτόνομα ό,τι γουστάρουν. Σε αυτό το πλαίσιο η Ελλάδα απλώς ακολούθησε την πολιτική της φούσκας των υπόλοιπων δυτικών χωρών. Είχε πράγματι την ιδιαιτερότητα του πρωταγωνιστικού ρόλου του δημοσίου στη φούσκα, αλλά στο πλαίσιο της φούσκας, του δανεισμού σε τόσο μεγάλη κλίμακα, δεν έχει σημασία αν σε λένε ελληνικό δημόσιο ή άλφα μπανκ αν έτσι κ αλλιώς η χασούρα περνάει στο δημόσιο (ή κ να μην περνάει, αν η χασούρα έχει κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες). Η φοροδιαφυγή ειδικα δεν παίζει κανένα ιδιαίτερο ρόλο αν δε συνδυάζεται απο πολιτικές φούσκας. Στην ΕΕ για παράδειγμα η Εσθονία είναι πρωταθλήτρια μαύρης οικονομίας, με ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά στην ΕΕ. Αλλά η οικονομία της είναι πιο υγιής από την Ελλάδα. Και σίγουρα δεν είχε τις συνέπειες που είχε η κρίση σε άλλες χώρες όπως η Ιρλανδία. Εάν κάναμε πολιτική λιτότητας η κρίση θα ήταν ακριβώς η ίδια, γιατί αφορούσε πολιτική απόφαση στο επίπεδο της σύγκλισης των οικονομιών της Ευρωζώνης. Όμως κάτι τέτοιο είναι σχεδόν ανέφικτο. Πώς θα μπορούσε μια φτωχή περιφέρεια να είναι ανταγωνιστική σε σχέση με τον άξονα; Αναγκαστικά λοιπόν δε μιλάμε για σύγκλιση, αλλά για υποχρεωτική δομική σχέση φτωχών και πλούσιων χωρών. Βασικά ας το πουμε με απλά λογια: αποικιοκρατία με σύγχρονους όρους. :)

Αν θες να με θεωρείς λαϊκιστή δέχομαι την ταμπέλα, αρκεί να μου εξηγήσεις τι εννοείς με τον όρο. Αν εννοείς λαϊκισμό το να λες οτι οι άνθρωποι που εκμεταλλεύτηκαν μια φούσκα για να βάλουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους έχουν πολύ πολύ περιορισμένη ευθύνη σε σχέση με αυτούς που έφτιαξαν το παιχνίδι για να πλουτίσουν, κ πλούτισαν, χωρίς να παράγουν τίποτε, χωρίς να συνεισφέρουν τίποτε στην οικονομία, τότε ναι, είμαι λαϊκιστής. Ξεκαθάρισε λοιπόν τι εννοείς με τον όρο να σου πω αν συμφωνώ με την ταμπέλα ή όχι.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 26 Μαρ 2021, 14:55

Οι τράπεζες θα χρεοκοπούσαν ανεξάρτητα από το κράτος. Και το κράτος θα έπρεπε να διαλέξει αν θα στηρίξει το τραπεζικό σύστημα όπως οι περισσότερες δυτικές χώρες, μόνο που δεν θα είχε την οικονομική δυνατότητα ή θα επέλεγε τον ισλανδικό δρόμο, που επίσης είναι χρεοκοπία. Απλά η Ισλανδία είναι μια κουτσουλιά και είναι αναλογικά πιο εύκολο να επανακάμψει.

Το ελληνικό κράτος θα χρεοκοπούσε ανεξάρτητα από το αν η οικονομία του κράτους ήταν σταθερή. Η διαφορά είναι στο μέγεθος της χρεοκοπίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών