Χρόνια πολλά Πατρίδα μου.

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
tanipteros

Re: Χρόνια πολλά Πατρίδα μου.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros » 30 Μαρ 2021, 00:37

Χρόνια πολλά σε όλους μας, χρόνια πολλά Ελλάδα, τιμή και δόξα στους προγόνους μας από την αρχαιότητα έως σήμερα.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
:smt005:

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 30 Μαρ 2021, 07:33

sys3x έγραψε:
30 Μαρ 2021, 00:17
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
29 Μαρ 2021, 23:35
Το τι ειναι πατριωτικο και τι οχι θα σου το καθορισει η εξουσια που κυβερνα την πατριδα μεσω της νομοθεσιας της
Δεν υπαρχει πατριωτισμος ερημην πολιτικης ιδεολογιας και πολιτικων κομματων οπως αλλωστε τιποτε δεν ειναι εκτος η υπερανω πολιτικης
Κάτι τέτοια μάλλον λέγαν και οι Οθωμανοί, θέλω να πω, καμμιά εξουσία δεν είναι για πάντα, είναι ψιλοχαοτική η φάση δικέ μου.
Μια επανασταση ειναι του ....Σατανα εκτος εαν επικρατησει οποτε την ειχε ευλογησει ο Θεος !!! Ο στρατηγος που ανατρεπει τον Αυτοκρατορα ειναι προδοτης σφετεριστης και του Σατανα ΕΚΤΟΣ εαν πετυχει την εκθρονιση του προηγουμενου αυτοκρατορα και γινει ο ιδιος ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ Αυτοκρατωρ
Αυτα στο Βυζαντιο !!

Τωρα , οταν οι επαναστατημενοι Ρωμιοι το 1821 ειχαν επαναστησει, ως προς την εννοια της πατριδας δεν αλλαξαν βουνα δαση και λαγκαδια η κοινωνια στην οποια βρισκονταν (οπως λεγει το παιδικο ποιημα το 'Τι ειναι η Πατριδα μας') αλλα αλλαξαν ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ !!
Εφυγαν δηλαδη απο την κρατικη οντοτητα και εξουσια της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας και του Σουλτανου και υπαχθηκαν ως υπηκοοι στην κρατικη οντοτητα του Νεοελληνικου κρατους και της εξουσιας του ..

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 30 Μαρ 2021, 09:08

Ήτοι μεν πρώτιστα Χάος γένετ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 30 Μαρ 2021, 12:44

John Dear έγραψε:
29 Μαρ 2021, 23:11
Πασιφάη έγραψε:
26 Μαρ 2021, 12:31
John Dear έγραψε:
25 Μαρ 2021, 17:10
Πασπαρτού δεν είναι αλά τα ιδανικά και τη χώρα γενικότερα την κάνανε παρτού. και ξέρεις ποιοι; Αυτοί που κουνάνε τις σημαίες επιδεικτικά.
Αλλά μια και είπες για Θούριο, γιατί να τον μοιραστώ με τα δεξιά κατακάθια;
Εγώ τιμώ την Σημαία των Προγόνων μου και θα την κουνάω όσο γουστάρω, ενάντια σε όσους δεν σέβονται ούτε το Θούριο, ούτε τον Ρήγα. Η άποψή σου είναι ισοπεδωτική, διότι κατακάθι είναι όποιος αρνείται να αφουγκραστεί την σημασία της θυσίας.
Ισοπεδωτική για τη φαασιστική δεξιά κι έτσι την προβάλω. Γι αυτούς που τιμούν πραγματικά το Θούριο γιατί να τους φερθώ ισοπεδωτικά; Τα ίδια συναισθήματα μοιράζομαι μαζί τους.
Η κομματική προσέγγιση, σου κρύβει τη θέα. Η θυσία των Προγόνων, υπάρχει εκεί, γραμμένη με αίμα. Και ανήκει στους Έλληνες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 30 Μαρ 2021, 12:49

Μεζεδοφάγος εκ Ρούμελης έγραψε:
29 Μαρ 2021, 23:35
Το τι ειναι πατριωτικο και τι οχι θα σου το καθορισει η εξουσια που κυβερνα την πατριδα μεσω της νομοθεσιας της
Δεν υπαρχει πατριωτισμος ερημην πολιτικης ιδεολογιας και πολιτικων κομματων οπως αλλωστε τιποτε δεν ειναι εκτος η υπερανω πολιτικης
Ο Πατριωτισμός υπερέχει κομματικών εννοιών και συμφεροντολογικής φανφάρας. Η πολιτική εξουσία που εκλέγεται, βρίσκεται εκεί προκειμένου να νομοθετεί και να διαχειρίζεται την εύρρυθμη λειτουργία της κοινωνίας, για να μη γίνει τριμπούρδελο.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 30 Μαρ 2021, 12:54

Το τι πατριωτικο η οχι η το ποιο ειναι το εθνικο συνφερον της χωρας θα το καθορισουν αυτοι που κυβερνουν το εθνος την πατριδα την χωρα ..

Το καθηκον του καθε πατριωτη ειναι
Πιστευε Υπακαουε Πολεμα
Εργασου Πληρωνε φορους αδιαμαρτυρητα με το χαμογελο στα χειλη .

Και το κυριωτερο

ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 30 Μαρ 2021, 12:56

Πατριωτισμος ειναι η Πιστη κσι η Υποταγη στον Βασιλεα στον Μοναρχη η τελος παντων στην Εξουσια πιυ κυβερνα την πατριδα !!!

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 30 Μαρ 2021, 13:01

Πασιφάη έγραψε:
30 Μαρ 2021, 12:44
John Dear έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
26 Μαρ 2021, 12:31

Εγώ τιμώ την Σημαία των Προγόνων μου και θα την κουνάω όσο γουστάρω, ενάντια σε όσους δεν σέβονται ούτε το Θούριο, ούτε τον Ρήγα. Η άποψή σου είναι ισοπεδωτική, διότι κατακάθι είναι όποιος αρνείται να αφουγκραστεί την σημασία της θυσίας.
Ισοπεδωτική για τη φαασιστική δεξιά κι έτσι την προβάλω. Γι αυτούς που τιμούν πραγματικά το Θούριο γιατί να τους φερθώ ισοπεδωτικά; Τα ίδια συναισθήματα μοιράζομαι μαζί τους.
Η κομματική προσέγγιση, σου κρύβει τη θέα. Η θυσία των Προγόνων, υπάρχει εκεί, γραμμένη με αίμα. Και ανήκει στους Έλληνες.
Λελ το πιθανότερο είναι ότι έχεις συγγενείς δυο-τριων αιώνων το πολύ σε Αλβανία/Βουλγαρία/Τουρκία που λένε αντίστοιχα για θυσία των προγόνων πχ υπό τον Κεμάλ για το τουρκικό έθνος και τη σημερινή τους ελευθερία :lol:

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 30 Μαρ 2021, 13:02

Οταν υπηρετουμε στον στρατο η πληρωνουμε φορους ΔΕΝ υπηρετουμε μια αφηρημενη εννοια η οποια ονομαζεται εθνος η πατριδα αλλα ..μια κρατικη οντοτητα με συγκεκριμενη εξουσια

Τα ..εδαφη της πατριδας ειναι ολως τυχαιως τα εδαφη που κατεχει η κρατικη οντοτητα που εκπροσωπει αυτη την πατριδα
Οταν μιλαμε για αλυτρωτες πατριδες μιλαμε για εδαφη αλλων κρατων τα οποια δεν μπορεσε να παρει υπο την δικη της κατοχη η κρατικη οντοτητα που ονομαζουμε εμεις ως πατριδα

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 30 Μαρ 2021, 13:09

Τσιπουρολάγνος δημόσιος υπάλληλος έγραψε:
30 Μαρ 2021, 12:54
Το τι πατριωτικο η οχι η το ποιο ειναι το εθνικο συνφερον της χωρας θα το καθορισουν αυτοι που κυβερνουν το εθνος την πατριδα την χωρα ..

Το καθηκον του καθε πατριωτη ειναι
Πιστευε Υπακαουε Πολεμα
Εργασου Πληρωνε φορους αδιαμαρτυρητα με το χαμογελο στα χειλη .

Και το κυριωτερο

ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !
Μήπως εσύ μπερδεύεις τις έννοιες του καθήκοντος και των Όρκων στην Πατρίδα, με τις νομοθετικές ρυθμίσεις που εκ των πραγμάτων θα ψηφισθούν,σε κάθε κυβερνητικό σχήμα;
Η Δημοκρατία είναι ακριβώς αυτό. Κάποιος ψηφίζει τους εκπροσώπους του, για να οργανώνεται η κρατική εξουσία. Δεν πάνε φυτευτοί. Τί μας τσαμπουνάς μεσημεριάτικα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 30 Μαρ 2021, 13:10

Highlander έγραψε:
30 Μαρ 2021, 13:01
Πασιφάη έγραψε:
30 Μαρ 2021, 12:44
John Dear έγραψε:

Λελ το πιθανότερο είναι ότι έχεις συγγενείς δυο-τριων αιώνων το πολύ σε Αλβανία/Βουλγαρία/Τουρκία που λένε αντίστοιχα για θυσία των προγόνων πχ υπό τον Κεμάλ για το τουρκικό έθνος και τη σημερινή τους ελευθερία :lol:
Λελ, το πιθανότερο είναι να σε κεράσει ο Αινειάν κανα τσίπουρο, στα απάτητα βουνά της Ρούμελης. :lol:

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 30 Μαρ 2021, 13:11

Δεν συζητω με συγκεκριμενα ατομα , εκφραζω σε γενικο πλαισιο τις αποψεις μου απευθυνομενος σε ολους τους συμφορουμητες

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 30 Μαρ 2021, 13:13

απάτητη Ρούμελη έγραψε:
30 Μαρ 2021, 13:11
Δεν συζητω με συγκεκριμενα ατομα , εκφραζω σε γενικο πλαισιο τις αποψεις μου απευθυνομενος σε ολους τους συμφορουμητες
Καλά, είναι πασιφανές. :lol:
Εγώ κακία δεν κρατώ.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 30 Μαρ 2021, 13:16

tanipteros έγραψε:
30 Μαρ 2021, 00:37
Χρόνια πολλά σε όλους μας, χρόνια πολλά Ελλάδα, τιμή και δόξα στους προγόνους μας από την αρχαιότητα έως σήμερα.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 30 Μαρ 2021, 14:16

Στύγιος έγραψε:
30 Μαρ 2021, 13:16
tanipteros έγραψε:
30 Μαρ 2021, 00:37
Η προεδρικη φρουρα υπηρετει την ελληνικη κρατικη εξουσια και οχι καποια πατριδα η εθνος ... :wink

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών