Χρόνια πολλά Πατρίδα μου.
- tanipteros
Re: Χρόνια πολλά Πατρίδα μου.
Χρόνια πολλά σε όλους μας, χρόνια πολλά Ελλάδα, τιμή και δόξα στους προγόνους μας από την αρχαιότητα έως σήμερα.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Μια επανασταση ειναι του ....Σατανα εκτος εαν επικρατησει οποτε την ειχε ευλογησει ο Θεος !!! Ο στρατηγος που ανατρεπει τον Αυτοκρατορα ειναι προδοτης σφετεριστης και του Σατανα ΕΚΤΟΣ εαν πετυχει την εκθρονιση του προηγουμενου αυτοκρατορα και γινει ο ιδιος ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ Αυτοκρατωρ
Αυτα στο Βυζαντιο !!
Τωρα , οταν οι επαναστατημενοι Ρωμιοι το 1821 ειχαν επαναστησει, ως προς την εννοια της πατριδας δεν αλλαξαν βουνα δαση και λαγκαδια η κοινωνια στην οποια βρισκονταν (οπως λεγει το παιδικο ποιημα το 'Τι ειναι η Πατριδα μας') αλλα αλλαξαν ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ !!
Εφυγαν δηλαδη απο την κρατικη οντοτητα και εξουσια της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας και του Σουλτανου και υπαχθηκαν ως υπηκοοι στην κρατικη οντοτητα του Νεοελληνικου κρατους και της εξουσιας του ..
Η κομματική προσέγγιση, σου κρύβει τη θέα. Η θυσία των Προγόνων, υπάρχει εκεί, γραμμένη με αίμα. Και ανήκει στους Έλληνες.John Dear έγραψε: ↑29 Μαρ 2021, 23:11Ισοπεδωτική για τη φαασιστική δεξιά κι έτσι την προβάλω. Γι αυτούς που τιμούν πραγματικά το Θούριο γιατί να τους φερθώ ισοπεδωτικά; Τα ίδια συναισθήματα μοιράζομαι μαζί τους.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ο Πατριωτισμός υπερέχει κομματικών εννοιών και συμφεροντολογικής φανφάρας. Η πολιτική εξουσία που εκλέγεται, βρίσκεται εκεί προκειμένου να νομοθετεί και να διαχειρίζεται την εύρρυθμη λειτουργία της κοινωνίας, για να μη γίνει τριμπούρδελο.Μεζεδοφάγος εκ Ρούμελης έγραψε: ↑29 Μαρ 2021, 23:35Το τι ειναι πατριωτικο και τι οχι θα σου το καθορισει η εξουσια που κυβερνα την πατριδα μεσω της νομοθεσιας της
Δεν υπαρχει πατριωτισμος ερημην πολιτικης ιδεολογιας και πολιτικων κομματων οπως αλλωστε τιποτε δεν ειναι εκτος η υπερανω πολιτικης
Το τι πατριωτικο η οχι η το ποιο ειναι το εθνικο συνφερον της χωρας θα το καθορισουν αυτοι που κυβερνουν το εθνος την πατριδα την χωρα ..
Το καθηκον του καθε πατριωτη ειναι
Πιστευε Υπακαουε Πολεμα
Εργασου Πληρωνε φορους αδιαμαρτυρητα με το χαμογελο στα χειλη .
Και το κυριωτερο
ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !
Πιστευε Υπακαουε Πολεμα
Και το κυριωτερο
Πατριωτισμος ειναι η Πιστη κσι η Υποταγη στον Βασιλεα στον Μοναρχη η τελος παντων στην Εξουσια πιυ κυβερνα την πατριδα !!!
- Highlander
Λελ το πιθανότερο είναι ότι έχεις συγγενείς δυο-τριων αιώνων το πολύ σε Αλβανία/Βουλγαρία/Τουρκία που λένε αντίστοιχα για θυσία των προγόνων πχ υπό τον Κεμάλ για το τουρκικό έθνος και τη σημερινή τους ελευθερίαΠασιφάη έγραψε: ↑30 Μαρ 2021, 12:44Η κομματική προσέγγιση, σου κρύβει τη θέα. Η θυσία των Προγόνων, υπάρχει εκεί, γραμμένη με αίμα. Και ανήκει στους Έλληνες.

Οταν υπηρετουμε στον στρατο η πληρωνουμε φορους ΔΕΝ υπηρετουμε μια αφηρημενη εννοια η οποια ονομαζεται εθνος η πατριδα αλλα ..μια κρατικη οντοτητα με συγκεκριμενη εξουσια
Τα ..εδαφη της πατριδας ειναι ολως τυχαιως τα εδαφη που κατεχει η κρατικη οντοτητα που εκπροσωπει αυτη την πατριδα
Οταν μιλαμε για αλυτρωτες πατριδες μιλαμε για εδαφη αλλων κρατων τα οποια δεν μπορεσε να παρει υπο την δικη της κατοχη η κρατικη οντοτητα που ονομαζουμε εμεις ως πατριδα
Τα ..εδαφη της πατριδας ειναι ολως τυχαιως τα εδαφη που κατεχει η κρατικη οντοτητα που εκπροσωπει αυτη την πατριδα
Οταν μιλαμε για αλυτρωτες πατριδες μιλαμε για εδαφη αλλων κρατων τα οποια δεν μπορεσε να παρει υπο την δικη της κατοχη η κρατικη οντοτητα που ονομαζουμε εμεις ως πατριδα
Μήπως εσύ μπερδεύεις τις έννοιες του καθήκοντος και των Όρκων στην Πατρίδα, με τις νομοθετικές ρυθμίσεις που εκ των πραγμάτων θα ψηφισθούν,σε κάθε κυβερνητικό σχήμα;Τσιπουρολάγνος δημόσιος υπάλληλος έγραψε: ↑30 Μαρ 2021, 12:54Το τι πατριωτικο η οχι η το ποιο ειναι το εθνικο συνφερον της χωρας θα το καθορισουν αυτοι που κυβερνουν το εθνος την πατριδα την χωρα ..
Πιστευε Υπακαουε Πολεμα
Και το κυριωτερο
Η Δημοκρατία είναι ακριβώς αυτό. Κάποιος ψηφίζει τους εκπροσώπους του, για να οργανώνεται η κρατική εξουσία. Δεν πάνε φυτευτοί. Τί μας τσαμπουνάς μεσημεριάτικα.
Λελ, το πιθανότερο είναι να σε κεράσει ο Αινειάν κανα τσίπουρο, στα απάτητα βουνά της Ρούμελης.Highlander έγραψε: ↑30 Μαρ 2021, 13:01Λελ το πιθανότερο είναι ότι έχεις συγγενείς δυο-τριων αιώνων το πολύ σε Αλβανία/Βουλγαρία/Τουρκία που λένε αντίστοιχα για θυσία των προγόνων πχ υπό τον Κεμάλ για το τουρκικό έθνος και τη σημερινή τους ελευθερία

Δεν συζητω με συγκεκριμενα ατομα , εκφραζω σε γενικο πλαισιο τις αποψεις μου απευθυνομενος σε ολους τους συμφορουμητες
Καλά, είναι πασιφανές.απάτητη Ρούμελη έγραψε: ↑30 Μαρ 2021, 13:11Δεν συζητω με συγκεκριμενα ατομα , εκφραζω σε γενικο πλαισιο τις αποψεις μου απευθυνομενος σε ολους τους συμφορουμητες

Εγώ κακία δεν κρατώ.
tanipteros έγραψε: ↑30 Μαρ 2021, 00:37Χρόνια πολλά σε όλους μας, χρόνια πολλά Ελλάδα, τιμή και δόξα στους προγόνους μας από την αρχαιότητα έως σήμερα.
Η προεδρικη φρουρα υπηρετει την ελληνικη κρατικη εξουσια και οχι καποια πατριδα η εθνος ...Στύγιος έγραψε: ↑30 Μαρ 2021, 13:16tanipteros έγραψε: ↑30 Μαρ 2021, 00:37Χρόνια πολλά σε όλους μας, χρόνια πολλά Ελλάδα, τιμή και δόξα στους προγόνους μας από την αρχαιότητα έως σήμερα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Χρόνια πολλά Κατερινάκι ....... !!!
από tanipteros » 25 Νοέμ 2023, 08:34 » σε Θρησκειολογία - 2 Απαντήσεις
- 389 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
26 Νοέμ 2023, 19:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πασιφάη, χρόνια σου πολλά
από ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ » 15 Αύγ 2023, 07:42 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 25 Απαντήσεις
- 1578 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
16 Αύγ 2023, 11:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χρόνια πολλά σε όλ@ τα (Β)Ρομά!!!
από Vardos » 08 Απρ 2025, 23:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Vardos
08 Απρ 2025, 23:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χρόνια Πολλά πατησιώτη
από talaipwros » 30 Ιαν 2024, 19:01 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 21 Απαντήσεις
- 635 Προβολές
-