αυτο μονο εσυ το υποστηριζεις ουτε καν ο ιδιος ο Καμινης.Ενώ ο Καμίνης εκκένωσε την κατασκήνωση, ο Ψινάκης δεν μπόρεσε να εκκενώσει το Μάτι;
NikosVy έχεις λαλήσει;
Πυρκαγιες στην Αττική
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Πυρκαγιες στην Αττική
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Ο αλλοδαπός ήταν ένα θύμα. Θύμα των εγκληματιών στο μάτι και της εγκληματικής συνήθειας των Ελλήνων.
Ο άσχετος επισκέπτης όμως, Έλληνας όντως, φταίει γιατί τόσα χρόνια ανέχεται μία σάπια κατάσταση και είναι συνένοχος.
Χώρια βέβαια που και αυτός μπορεί να έχει ένα αυθαίρετο σε κάποια άλλη περιοχή...
.
Δεν αγχώνομαι με τα λόγια σου γιατί εδώ και τόσα χρόνια λέω και γράφω τα ίδια.
Όπως είδες έχω δίκιο και εσείς άδικο!!!
Αλλά το πιο ωραίο θα είναι όταν χάσεις κάποιον δικό σου άνθρωπο σε δασική φωτιά την επόμενη φορά - τότε θα νιώσεις τι πάει να πει ψυχρή λογική και σε τι έρχεται σε αντίθεση με τη λογική του κώλου που χρησιμοποιείς...

.
Ηρέμησε, δεν είναι ανάγκη να χάσω κάποιον δικό μου άνθρωπο για να σκεφθώ με ψυχρή λογική.OANNHSEA έγραψε: ↑04 Αύγ 2018, 07:48Δεν αγχώνομαι με τα λόγια σου γιατί εδώ και τόσα χρόνια λέω και γράφω τα ίδια.
Όπως είδες έχω δίκιο και εσείς άδικο!!!
Αλλά το πιο ωραίο θα είναι όταν χάσεις κάποιον δικό σου άνθρωπο σε δασική φωτιά την επόμενη φορά - τότε θα νιώσεις τι πάει να πει ψυχρή λογική και σε τι έρχεται σε αντίθεση με τη λογική του κώλου που χρησιμοποιείς...
.
Διαβάζοντας τα μηνύματα και τουίτς κάποιων βλαμμένων την τελευταία εβδομάδα, η λογική μου έπιασε πολικές θερμοκρασίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Awesomatic έγραψε: ↑03 Αύγ 2018, 19:16Μα όλοι οι άριστοι να φεύγουν;
Και τώρα ποιος θα μας λέει ότι τα έκανε όλα καλά; Ποιος θα μας λέει να κάνουμε ότι κοιμόμαστε όταν μπαίνουν ληστές στα σπίτια; Θα βρεθεί αντίστοιχο λαμογ εεε γίγαντας της διανόησης να τον αντικαταστήσει;
Je suis Toski

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
A) Όταν καταλάβετε ότι οι άνθρωποι αξίζουν πολύ περισσότερο από τους κόπρους, τότε θα καταλάβετε τι λέω. Μέχρι τότε μπορείτε άνετα να ανάβετε κεριά στον σκυλοθεό που πιστεύετε...Nero έγραψε: ↑03 Αύγ 2018, 20:19Να σου πω: είναι κάμποσοι χρήστες στην αγαπημένη μας κοινότητα,μια περίεργη ομάδα που θεωρούν cool να επιδεικνύουν την έλλειψη εμπάθειας(με την έννοια του empathy)-που βαφτίζουν "ψυχρή λογική". O OANNHSEA είναι απο τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις,αν και συνήθως δείχνει να τη βρίσκει με θανάτους ζώων,κυρίως σκύλων(δες νωρίτερα στο ίδιο νήμα ) αλλά απ'ότι φαίνεται πέρασε στους ανθρώπους
Β) Όταν ένας βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάζεται μέσα σε ανθρώπινο πλήθος, δεν νομίζω ότι κάποιος εδώ μέσα θα δείξει "εμπάθεια" για αυτόν. Άρα χωρίζετε τον κόσμο σε δύο κομμάτια: σε αυτούς που είναι κοντά σας και κοντά στα προβλήματα σας, και στους άλλους. Ε λοιπόν, δυστυχώς για εσάς, τα ψυχολογικά σας προβλήματα είναι αυτά που κάνουν σκατά τον κόσμο και σας κάνουν να υποφέρετε!!! Εάν τα καθίκια δεν έχτιζαν αυθαίρετα στο μάτι, δεν έπαιρναν τα οικόπεδα από οικοπεδοφάγους και εάν δεν ήταν οι εμπρηστές να θέλουν να κάψουν και το υπόλοιπο δάσος για να το πουλήσουν σε άλλα καθίκια, τότε δεν θα είχαμε τους νεκρούς!!! Το θέμα με τα πεύκα είναι εξτρά...
Αλλά δυστυχώς θέλει πολύ μυαλό να καταλάβει κάποιος ότι εσείς (ναι, εσείς οι ίδιοι) έχετε τεράστια ευθύνη για τους νεκρούς!!! Όχι μόνο γιατί δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ με το φαινόμενο και τις συνέπειες του, αλλά είσαστε και υπέρ όλης αυτής της σάπιας κατάστασης!!! Είτε γιατί ψηφίζετε ως κυβέρνηση σκουπίδια τα οποία προωθούν την σαπίλα, είτε γιατί εσείς οι ίδιοι πιέζετε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ώστε να διαιωνιστεί η σαπίλα, είτε γιατί απλά αδιαφορείτε!!!
Αντί λοιπόν να κοιτάξετε τις δικές σας ευθύνες, γιατί ουσιαστικά είσαστε συνεργοί στο έγκλημα και το αίμα των 90 καμμένων είναι και στα χέρια σας!!!, σας φταίει ο ΟΑΝΝΗSEA ο οποίος ψέγει τον σάπιο και γελοίο τρόπο που σκέφτεστε!!!
.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Αυτό το λες και συκοφαντική δυσφήμιση, ε;
Καταρχήν δεν φανέρωσα κανέναν παράνομο διακινητή σύκων...
Δεύτερον, είναι ψέματα ότι όλοι εσείς είσαστε συνεργοί στο έγκλημα;;;
.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Μέχρι να γίνει δικαστήριο που να αποδεικνύει οτι όλοι εμείς είμαστε συνεργοί στον θάνατο 90 συνανθρώπων μας, ναι είναι ψέμματα, και συκοφαντική δυσφήμηση, και σε συμβουλεύω να προσεχείς πως μιλάς.
όχι γιατί λέει "ουσιαστικά συνεργοί" =/= "συνεργοί με την τετριμμένη έννοια που σε βάζει μέσα".
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Α βρήκε το Loophole 

Πες: "όλοι μαζί τα φάγατε"OANNHSEA έγραψε: ↑04 Αύγ 2018, 10:36Καταρχήν δεν φανέρωσα κανέναν παράνομο διακινητή σύκων...
Δεύτερον, είναι ψέματα ότι όλοι εσείς είσαστε συνεργοί στο έγκλημα;;;
.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πράκτορες στην βορειοανατολική Αττική
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 14 Αύγ 2024, 15:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Αύγ 2024, 15:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κατασκευάζονται υπόγεια πυρηνικά καταφύγια και στην Αττική - Πώς εξοπλίζονται
από βοθρατζης » 29 Νοέμ 2024, 08:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 1076 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
30 Νοέμ 2024, 13:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ξέρετε κάποιον έμπιστο ουρολόγο - αφροδισιολόγος στην Αττική;
από Μαδουραίος » 14 Μάιος 2023, 12:08 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 13 Απαντήσεις
- 1287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
15 Μάιος 2023, 22:52
-