Στα @@ μου.
Γονιος θέλει να παντρευτει το (ενηλικο) παιδι του. Ζητάει να καταργηθει ο νομος περι αιμομιξιας.
Re: Γονιος θέλει να παντρευτει το (ενηλικο) παιδι του. Ζητάει να καταργηθει ο νομος περι αιμομιξιας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Re: Γονιος θέλει να παντρευτει το (ενηλικο) παιδι του. Ζητάει να καταργηθει ο νομος περι αιμομιξιας.
panos291 έγραψε: ↑13 Απρ 2021, 22:36Ουτε οι νεκροφιλοι δεν βλάπτουν κανενα, αλλά δεν θα το νομιμοποιησουμε κιολας.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Απρ 2021, 21:58Κατα πρωτον ΔΕΝ εχω αδερφη
Κατα δευτερον ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν θα ειχα αιμομεικτικες σχεσεις , οπως δεν θα γινομουν ΠΟΤΕ ομοφιλοφυλος
Κατα τριτον ...αναγνωριζω το δικαιωμα στην ελευθερη ερωτικη επιλογη ενηλικων συναινουντων στο να γινουν και ομοφιλοφυλλοι και αιμομεικτες , εφοσον δεν βλαπτουν η ενοχλουν τους αλλους
.

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Δημοκρατικός
Μερακλής

Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Πολλά μπορούσες να πεις, γιατί αυτό; Έτσι θα μίλαγε η προγιαγιά μου.
Και είναι υπερβολικό. Επειδή βρέθηκε ένας με μια διαστροφή δε πάει να πει ότι ο πλανήτης θα πάρει την κάτω βόλτα από αυτό.
Αν αγνοήσουμε τη διαστροφή, υπάρχουν αμέτρητοι υποψήφιοι σύντροφοι στη ζωή ενός ανθρώπου ενώ τα παιδιά του είναι λίγα και έχει μαζί τους μια μοναδική σχέση. Γιατί να την καταστρέψει εισάγοντας το ερωτικό στοιχείο σε αυτή.
Παράλληλα καταδικάζει το παιδί του να είναι στιγματισμένο από το ξεκίνημα της ενήλικης ζωής του. Και εάν κάνουν και κανένα παιδί, θα είναι έπος η παρουσίαση του σε τυχόν επόμενη σχέση τους "να σου γνωρίσω το παιδί μου που έκανα με τον μπαμπά μου".
Και θα υπάρχουν ιδιαίτερες περιπλοκές σε περίπτωση διαζυγίου. "Δε θέλω να είμαστε πια μαζί. Ας παραμείνουμε γονέας και παιδί". Και στα κληρονομικά ποιο παιδί θα προηγείται;
Quiz: ποια ελληνικής καταγωγής δυναστεία εφάρμοζε την ενδογαμία μέχρι και τον τελευταίο (βοήθεια: την τελευταία) βασιλιά της δυναστείας τους;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Tο tantrum δεν ηταν για αυτο αλλα για το θράσος να ζητήσει κατάργηση των νομων αιμομιξιας.Jack Shephard έγραψε: ↑13 Απρ 2021, 23:38Πολλά μπορούσες να πεις, γιατί αυτό; Έτσι θα μίλαγε η προγιαγιά μου.
Και είναι υπερβολικό. Επειδή βρέθηκε ένας με μια διαστροφή δε πάει να πει ότι ο πλανήτης θα πάρει την κάτω βόλτα από αυτό.
Αν αγνοήσουμε τη διαστροφή, υπάρχουν αμέτρητοι υποψήφιοι σύντροφοι στη ζωή ενός ανθρώπου ενώ τα παιδιά του είναι λίγα και έχει μαζί τους μια μοναδική σχέση. Γιατί να την καταστρέψει εισάγοντας το ερωτικό στοιχείο σε αυτή.
Παράλληλα καταδικάζει το παιδί του να είναι στιγματισμένο από το ξεκίνημα της ενήλικης ζωής του. Και εάν κάνουν και κανένα παιδί, θα είναι έπος η παρουσίαση του σε τυχόν επόμενη σχέση τους "να σου γνωρίσω το παιδί μου που έκανα με τον μπαμπά μου".
Και θα υπάρχουν ιδιαίτερες περιπλοκές σε περίπτωση διαζυγίου. "Δε θέλω να είμαστε πια μαζί. Ας παραμείνουμε γονέας και παιδί". Και στα κληρονομικά ποιο παιδί θα προηγείται;
Quiz: ποια ελληνικής καταγωγής δυναστεία εφάρμοζε την ενδογαμία μέχρι και τον τελευταίο (βοήθεια: την τελευταία) βασιλιά της δυναστείας τους;
Οσο για το κουιζ ηταν η 33η Δυναστεια της Αιγυπτου. Κατι που εκαναν και οι προηγουμενες 30 Δυναστειες (εξαιρουνται η 32η και 31η).
SpoilerShow
Πτολεμαιοι
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Με τόση αιμομιξία, ηταν σίγουρα γυναίκα η Κλεοπάτρα, ή μήπως της κρέμονταν κανένα παπάρι ίσαμε το γόνατο; Ο Καισαρας ο Ιούλιος τον τυλιγε τον γύρο, μήπως για αυτο ειχε ξετρελαθεί μαζι της/του;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Αγαπώ τις γυναίκες, όσους άντρες κι αν έχουν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Lugozzi έγραψε: ↑13 Απρ 2021, 22:54Τι πιο προοδευτικό!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Απρ 2021, 22:42Αυτό σημαίνει ότι το κατατρεγμένο ζεύγος είναι πατέρας/γιος ή μάνα/κόρη.Στα νομικά έγγραφα δεν αναφέρεται το φύλο, οι ηλικίες ή η φύση της σχέσης, αναφέρει το δημοσίευμα. Διευκρινίζεται ότι είναι ενήλικες και ότι είναι γονιός και βιολογικό παιδί, που δεν μπορούν να αποκτήσουν απογόνους μαζί.

Πάντως μπορεί να είναι και μάνα - γιος, που η μάνα είναι 70χρονων ξέρω γω
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- George_V
Ο Βασιλιας της Βιθυνιας Νικομηδης Δ' στη διαθηκη του άφησε το κράτος του στη Ρώμη.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑14 Απρ 2021, 00:11Με τόση αιμομιξία, ηταν σίγουρα γυναίκα η Κλεοπάτρα, ή μήπως της κρέμονταν κανένα παπάρι ίσαμε το γόνατο; Ο Καισαρας ο Ιούλιος τον τυλιγε τον γύρο, μήπως για αυτο ειχε ξετρελαθεί μαζι της/του;
Ομως ο εν λογω κυριος ηταν γνωστη ξεφωνημένη της εποχης και ο Καισαρας τοτε ηταν πρεσβης στη Βιθυνια. Αυτοι οι 2 εκαναν πολυ (κολλητη) παρέα και δεν άργησε ο καιρος που βγηκαν κουτσομπολια οτι ο Νικομήδης του τον φερμάρει του Καισαρα.
Ετσι οταν ο Καισαρας γυρισε στη Ρώμη και εκανε θριαμβο τα κουτσομπολια ηταν τοσο ισχυρα που ο λαος που τον επευφημουσε τον αποκαλεσε "Βασιλισσα του Νικομήδη" ανοιχτα την ωρα της επισημης πομπης.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Sid Vicious
Αν το εχει ζητησει στην διαθηκη τουΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Απρ 2021, 22:39..ειναι το πτωμα ενος νεκρου ..ΣΥΝΑΙΝΩΝ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ;panos291 έγραψε: ↑13 Απρ 2021, 22:36Ουτε οι νεκροφιλοι δεν βλάπτουν κανενα, αλλά δεν θα το νομιμοποιησουμε κιολας.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Απρ 2021, 21:58
Κατα πρωτον ΔΕΝ εχω αδερφη
Κατα δευτερον ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν θα ειχα αιμομεικτικες σχεσεις , οπως δεν θα γινομουν ΠΟΤΕ ομοφιλοφυλος
Κατα τριτον ...αναγνωριζω το δικαιωμα στην ελευθερη ερωτικη επιλογη ενηλικων συναινουντων στο να γινουν και ομοφιλοφυλλοι και αιμομεικτες , εφοσον δεν βλαπτουν η ενοχλουν τους αλλους

yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Πέρα από τους νόμους που περιορίζουν την ελευθερία, υπάρχουν και οι νόμοι της φύσης, που τους ακολουθούσαν μέχρι και οι πρώτοι homo sapiens.
Από κάποιο σημείο κι έπειτα διαπίστωσαν ότι γεννιόντουσαν τερατάκια από τις αιμομιξίες και είπαν να τις κόψουν.
Από κάποιο σημείο κι έπειτα διαπίστωσαν ότι γεννιόντουσαν τερατάκια από τις αιμομιξίες και είπαν να τις κόψουν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Sid Vicious
Εχει δικιο ο Prepon, αριστερα αιτηματα κατα κυριο λογο ειναι αυτα. Αριστερα δεν ηταν μονο το κκσε, ο μαρξ και ο κλοουν με το γενακι.Maspoli έγραψε: ↑13 Απρ 2021, 22:07Εχεις κάποια παραπομπή σε κάποιο κείμενο του ΚΚΕ; Του ΚΚΣΕ; Του Λένιν ή του Μαρξ;Prepon έγραψε: ↑13 Απρ 2021, 22:05Άστα τα ιμπεριαλιστικά και τα άλλαMaspoli έγραψε: ↑13 Απρ 2021, 22:03Αυτό που έγραψε ο ΑΙΝΕΙΑΝ είναι η καραμέλα που ανακυκλωναν επί δεκαετίες διάφοροι και όντως αποδεικνύεται ότι τελικά καταντά δίνει άλλοθι σε κάθε σαπίλα. Δεν χρειάζεται να φτάσουμε στις ανωμαλίες. Πιθανότατα δεν είναι τόσο μακριά η ώρα που κάποιοι θα ζητούν να υπάρχει γάμος μεταξύ περισσότερων των δύο ατόμων στη βάση της συναινεσης ενηλικων. Η σαπίλα της ιμπεριαλιστικής εποχής δεν μπορεί παρά να προωθεί και τη σήψη κάθε τομέα της κοινωνικής ζωής.
Αριστερό αίτημα ήταν και είναι.
Δικιά σας η ευθύνη
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
- George_V
Και τι θα γράφει στη διαθήκη του?
"όταν απόβιώσω γαμηστε με"?