exiledd έγραψε: ↑16 Απρ 2021, 14:45Αποτελεί πονηράδα γιατί έτσι που αναφέρεται μάλλον σε βιογραφικό υποψηφίου για εκλογές,όπου κανείς δε θα ζητήσει διευκρινήσεις,αφήνεται να εννοηθεί πως τελείωσε...lafkiotis έγραψε: ↑16 Απρ 2021, 13:53Το "πονηρα" ειναι δικη σου εφευρεση φυσικα. Σπουδασε ΑΣΟΕΕ. Τελεια και παυλα.exiledd έγραψε: ↑16 Απρ 2021, 13:43Γαλή που το είδες αυτό που λες;
Δεν παίζει να είσαι ΔΕ και να κατέχεις μισθολογική θέση ΠΕ.
Lafkiotis,ο Αλιέχιν σου έβαλαε το δημοσίευμα το ΠΘ,με screenshot βιογραφικού του Τζήμερου όπου δηλώνει ότι σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ,(βέβαια το κάνει πονηρά,λέει "Σπούδασε",και όχι "αποφοίτησε",για να φυλάξει τον κ@λ@ του).
Μήνυση στο ΠΘ δεν είδαμε...
Τα υπολοιπα ειναι η γνωστη λασπολογια του ΚΚΕ, επειδη τους ξευτιλιζει οπου τους βρισκει.
Αν δεν μπορεις να καταλαβεις αυτα που διαβαζεις, τοτε το προβλημα δεν ειναι τι ειπε ο Τζημερος
Φυσικά έχει κάθε δικαίωμα να το αναφέρει,ειδικά σε βιογραφικό για πολιτική καριέρα,αφού όντως μπήκε,αλλά δε βγήκε,από επιλογή του,όπως λέει,απλά το καταδεικνύω...
Μια χαρά καταλαβαίνω τι διαβάζω κι εσύ είσαι ο τελευταίος που θα (μπορεί να,έχει τον τρόπο να) κρίνει το επίπεδο αντίληψής μου.
Αμύνομαι προκαλώντας όποιον βρει μία δήλωσή μου η μία γραπτή φράση μου σε οποιοδήποτε κείμενο, τυπωμένο ή ηλεκτρονικό, στην οποία να αναφέρω ή έστω να υπονοώ ότι είμαι πτυχιούχος ή απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ
...αφήνεται να εννοηθεί πως τελείωσε...

Μαλακα μου αναπνεεις?