Εκτος αν στην Ελλαδα τα βαζουν σε ψυγεια Πιτσος του 40.Θελουν ιδιαιτερη συντηρηση σε χαμηλες θερμοκρασιες αυτα.
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- NewModelArmy
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Πιστεύεις ότι θα μας εδιναν από τα ακίνδυνα εμβόλια που δίνουν στους εκλεκτούς ;

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Εμβολιάζομαι, έχω την δεύτερη δόση μεθαύριο, αλλά έχω στενούς συγγενείς, νέους, που δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Δεν γνωρίζω αν θα αλλάξουν γνώμη ή ποιος έχει δίκιο.
Στην Γερμανία που έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο κράτος, εμβολιάζονται.
Τα βλέπουν μέσα από τα νοσοκομεία, έχουν κάποιες γνώσεις και εμπειρίες που δεν έχουμε οι έξω και έχουν διαμορφώσει την δική τους άποψη. Επίσης σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών.
Στην Γερμανία που έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο κράτος, εμβολιάζονται.
Τα βλέπουν μέσα από τα νοσοκομεία, έχουν κάποιες γνώσεις και εμπειρίες που δεν έχουμε οι έξω και έχουν διαμορφώσει την δική τους άποψη. Επίσης σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- omg kai 3 lol
NewModelArmy έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 20:17https://www.espn.com/college-sports/sto ... art-issuesCRWH έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 17:57Σαφως, αν και εχω αμφιβολιες για το 0,7%.NewModelArmy έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 17:52
Το θεμα ειναι οτι ο Αριστος αν ανησυχει για τους 60 στα 5 εκατομμύρια που το επαθαν, αν το επαθαν, απο το εμβόλιο για τον 1 στους 160 που το παθαίνει απο κοβιντ θα επρεπε να εχει τρομοκρατηθει.
Study shows less than 1% of COVID-positive college athletes developed heart issues
Στο αρθρο αναφερει οτι οντως το ποσοστο ειναι χαμηλο αλλα τοσοι ηταν.21 απο 3000 διαγνωστηκαν με μυοκαρδιτιδα και ο Αριστος ανησυχει για τους 62 στα 5 εκατομμυρια.Που οι 60 δεν επαθαν τιποτα(δυστυχως 2 πεθαναν)
ο αριστος ανησυχει για τον κοζμο ολο τον απλο ανωνυμο κοζμακη ακομα και για τον εναν στο εκατομμυριο θα γινει χαλι να τον πατησεις, γιαυτο σκιζεται καθημερινα τετοιος ειναι, εμεις ειμαστε τα κοροιδα τι δεν καταλαβαινεις;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Κολοκύθια ριγανάτα.Αρίστος έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 19:19sharp έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 18:42Αρίστο δεν πείθεις. Πρώτα έλεγες για τα mRNA, τώρα έπιασες το Ζένεκα και βάζεις λινκ που λέει, ναι να κάνει το mRNA
Το πρόβλημα σου είναι ότι φοβάσαι να κάνεις το εμβόλιο κι ας ξέρεις ότι θα σε προστατεύσει.
Και προσπαθείς να πάρεις και άλλους μαζί σου ώστε να μην νοιώθεις μόνος σε αυτην απόφαση. Είναι κλασσικά αυτά.
Εγω δεν μπορω να κανω ουτε ορο γιατι ειμαι υπεραλλεργικος.
Πες ειμαι χέστης. Δεν ειν κακό.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Οι εκλεκτοί έκαναν νεράκι είπαμε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Γω τση Αεροπορίας δεν κολώνω ,αλλά να μην αφήσω χήρα τη Στύγαινα και ορφανά τα παιδάκια μου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 20:21Κολοκύθια ριγανάτα.Αρίστος έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 19:19sharp έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 18:42Αρίστο δεν πείθεις. Πρώτα έλεγες για τα mRNA, τώρα έπιασες το Ζένεκα και βάζεις λινκ που λέει, ναι να κάνει το mRNA
Το πρόβλημα σου είναι ότι φοβάσαι να κάνεις το εμβόλιο κι ας ξέρεις ότι θα σε προστατεύσει.
Και προσπαθείς να πάρεις και άλλους μαζί σου ώστε να μην νοιώθεις μόνος σε αυτην απόφαση. Είναι κλασσικά αυτά.
Εγω δεν μπορω να κανω ουτε ορο γιατι ειμαι υπεραλλεργικος.
Πες ειμαι χέστης. Δεν ειν κακό.
Στις περισσότερες χώρες τα μαγαζιά δεν έκλεισαν ποτέ.omg kai 3 lol έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 20:14
meanwhile σε ενα παραλληλο συμπαν:
Covid-19: Israel records no daily deaths for the first time in 10 months
https://www.bbc.com/news/world-middle-east-56868383
Israelis hope lockdown is over — permanently
https://www.ft.com/content/733a49ca-49e ... d935813041
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- omg kai 3 lol
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 20:16Αν ξαναβάλεις φρικιαστικές εικόνες από μεταλλαγμένα ζόμπι, θα κάνω καταγγελία.omg kai 3 lol έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 20:14
meanwhile σε ενα παραλληλο συμπαν:
Covid-19: Israel records no daily deaths for the first time in 10 months
https://www.bbc.com/news/world-middle-east-56868383
Israelis hope lockdown is over — permanently
https://www.ft.com/content/733a49ca-49e ... d935813041
τους δινουν τιλιο αντι για αστραζενεκα και νομιζουν οτι ειναι καλα, ενω -plot twist- γινονται ζομπι απο placebo
το νεο αφηγημα του αριστου προσεχως:
κοζμε μου σας πουλανε ροδονερο για εμβολιο ενω δεν εχετε τιποτα για να θησαυριζουν στις πλατες σας και να μαυριζουν τη πσυχη σας!
εγω σας τα λεω κοζμε μου για το καλο σας αλλα εσεις δεν ακουτε μην ειστε κοροιδα!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 26 Απρ 2021, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είχαν πολιτική στόχευση εξόντωσης συγκεκριμένων τάξεων. (... και ηθών)

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Εγώ στη θέση σου, με την κατάσταση να είναι όπως περιγράφεις αλλού και παιδιά μέσα στο σπίτι, θα είχα κάνει 5 μέχρι τώρα.Στύγιος έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 20:24Γω τση Αεροπορίας δεν κολώνω ,αλλά να μην αφήσω χήρα τη Στύγαινα και ορφανά τα παιδάκια μου.
Φίλε, μια χαρά το ξεπέρασα 4 μήνες με 26 μαθητές στο τμήμα στη Γ' Γυμνασίου.
Εάν έκαναν εμβόλιο έκαναν από τα καλά, τα 'ακίνδυνα'
Εάν είναι όλα επικίνδυνα, έκαναν νεράκι
όλα εγώ θα σου τα λέω;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2317 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα πώς κάνετε έτσι για λίγα σκουλικάκια?
από Kauldron » 27 Νοέμ 2023, 15:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Νοέμ 2023, 15:18
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 2072 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
02 Μάιος 2025, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-