Πήγαινα εγώ και ήταν φουλ σε κόσμο και γνωριζόμασταν σχεδόν όλοι μεταξύ μας. 15 άτομα από γρίπη δεν πέθαναν σε κανέναν.hellegennes έγραψε: ↑28 Απρ 2021, 15:20Δεν είπα ποτέ «τόσοι». Έχω βάλει συγκεκριμένα νούμερα. Μέσο όρο είναι 1000-2000 τον χρόνο, με χρονιές που έχει φτάσει πάνω από τις 4000.NewModelArmy έγραψε: ↑28 Απρ 2021, 13:27Επιμενει ο Hellegenes στο αστειο επιχειρημα οτι με καποιον τροπο τοσοι πεθαιναν και με τη γριπη και απλα δεν το παιρναμε χαμπαρι.Πηγαιναμε σε γαμους για παραδειγμα και μετα απο δυο εβδομαδες πεθαιναν 15 καλεσμενοι απο γριπη οπως εγινε στη Μαλεσινα.Καθημερινο φαινομενο ηταν.
Και δεν ξέρω τι έκανες εσύ πριν στην ζωή σου, αλλά εγώ μετά από γάμους δεν έκανα ιχνηλάτηση όλων των καλεσμένων για να δω πόσοι ζουν ακόμη, μερικούς μήνες αργότερα. Δεν έχω πάει καν ποτέ σε γάμο που να ξέρω πάνω από το 20% των καλεσμένων.
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
- hellegennes
Μια χαρά τα έλεγα πάντα. Έλεγα το καλοκαίρι ότι ο κορωνοϊός στην Ελλάδα άφησε ένα κλάσμα των νεκρών της γρίπης. Αυτά είναι αντικειμενικά δεδομένα. Όχι τι θα μπορούσε να κάνει δυνητικά, όχι ποια είναι η θνητότητά του, δηλαδή το κλάσμα φορέων/νεκρών, αλλά ποιο ήταν το τελικό του αποτέλεσμα. Το ίδιο και μετά.stavmanr έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 16:53Και πάλι όμως, ανοησίες έλεγες βρε Χελετζέ.hellegennes έγραψε: ↑28 Απρ 2021, 15:30Μόνο που αυτό είναι καθαρή διαστρέβλωση όσων έχω πει. Το καλοκαίρι έλεγα ότι αυτοί που πέθαναν από κορωνοϊό -στην Ελλάδα- είναι ένα κλάσμα αυτών που πεθαίνουν απ' την γρίπη. Τότε διάφοροι χρήστες έλεγαν για υποκαταγραφές και πίπες. Αργότερα, όταν οι θάνατοι έφτασαν τους 3000-4000, είπα ότι δεν είναι περισσότεροι από μια κακή χρονιά γρίπης. Ποτέ δεν είπα για τους 8.000+ νεκρούς «τόσους έχουμε και απ' την γρίπη».EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑28 Απρ 2021, 13:31
Πυτε, κανενας δεν μπορεί να το ισχυριστεί αυτό χωρίς να καταφύγει σε ψεκασμενα επιχειρήματα. Υπάρχει το excess mortality. Άρα θα πρέπει να καταφύγει κάνεις σε ψεκ ψεκ επιχειρήματα (τυπου δηλώνονται παραπάνω νεκρούς από τους αληθινούς κτλ)
Απλά για μερικούς χρήστες όταν οι αληθινές δηλώσεις κάποιου δεν είναι βολικές, επινοούν κάτι στις ίδιες γενικές γραμμές αλλά με διαφορετικό περιεχόμενο, τακτική γνωστή και ως «αχυράνθρωπος». Είναι πιο εύκολο να απαντάς σε προαποφασισμένο περιεχόμενο.
Συνέκρινες μία χρονιά σε σκληρό lockdown με άλλες χρονιές χωρίς lockdown για να καταλήξεις στο συμπέρασμά σου.
Παντελώς παλαβό δηλαδή.
Είχες μία ιδεοληψία, πιστεύοντας ότι ο Covid είναι μία κοινή γρίπη, κι ως συνήθως το υποστήριξες μέχρι ...XANAX.
Αν ήθελες να συγκρίνεις νεκρούς θα συνέκρινες της ίδιας χρονιάς. Πόσοι πέθαναν το 2020 από Covid και πόσοι από γρίπη; Στις ίδιες συνθήκες, στην ίδια κοινωνία, στο ίδιο σύστημα.
Είσαι εντελώς εκτός θέματος.
Όσον αφορά το αποτέλεσμα με ή χωρίς καραντίνα, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι είχαμε λιγότερους νεκρούς εξαιτίας οποιασδήποτε επιλογής κάναμε μετά τον Μάιο του 2020.
Τέλος, σβήσε το ψέμα που έχω σημειώσει με κόκκινο. Έχω πει πολλές φορές ότι με εκνευρίζει να διαστρεβλώνουν τα γραφόμενά μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Γιατί, πέθαναν 15 άτομα από κορωνοϊό σε γάμο που πήγες ΕΣΥ το 2020; Αν όχι, ίσως είναι η ώρα να αντιληφθείς ότι η προσωπική σου εμπειρία δεν είναι στατιστικό δεδομένο.Gewponos90 έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 17:50Πήγαινα εγώ και ήταν φουλ σε κόσμο και γνωριζόμασταν σχεδόν όλοι μεταξύ μας. 15 άτομα από γρίπη δεν πέθαναν σε κανέναν.hellegennes έγραψε: ↑28 Απρ 2021, 15:20Δεν είπα ποτέ «τόσοι». Έχω βάλει συγκεκριμένα νούμερα. Μέσο όρο είναι 1000-2000 τον χρόνο, με χρονιές που έχει φτάσει πάνω από τις 4000.NewModelArmy έγραψε: ↑28 Απρ 2021, 13:27Επιμενει ο Hellegenes στο αστειο επιχειρημα οτι με καποιον τροπο τοσοι πεθαιναν και με τη γριπη και απλα δεν το παιρναμε χαμπαρι.Πηγαιναμε σε γαμους για παραδειγμα και μετα απο δυο εβδομαδες πεθαιναν 15 καλεσμενοι απο γριπη οπως εγινε στη Μαλεσινα.Καθημερινο φαινομενο ηταν.
Και δεν ξέρω τι έκανες εσύ πριν στην ζωή σου, αλλά εγώ μετά από γάμους δεν έκανα ιχνηλάτηση όλων των καλεσμένων για να δω πόσοι ζουν ακόμη, μερικούς μήνες αργότερα. Δεν έχω πάει καν ποτέ σε γάμο που να ξέρω πάνω από το 20% των καλεσμένων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αν και, δυστυχώς, φαίνεται πως έχεις απόλυτο δίκαιο σε αυτό που λες πρέπει να το χειριστούμε το θέμα με λίγη λεπτότητα για να αποφεύγουμε την διχόνοια στην οποία είμαστε εξαιρετικά επιρρεπείς.waldorf έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 17:15Γαμημένοι ψυχάκηδες τραβάτε παραπέρα να πεθάνετε μόνοι σας.
Μόλις με πήραν τηλέφωνο απ`το εμβολιαστικό κέντρο:
"Έχετε ραντεβου αύριο,θα έρθετε";
"Φυσικά θα έρθω".
"Το ραντεβού είναι στις 7 το απόγευμα,μπορείτε να έρθετε νωρίτερα;Και το πρωί ακόμη"
"Το πρωί θα δουλεύω".
"Ελάτε αμμέσως μετά τη δουλειά,να το βάλω 3:30 και ας αργήσετε και μισή ώρα δεν πειράζει".
Για να με πάρουν τηλέφωνο να επισπεύσω το ραντεβού σημαίνει ότι έχουν πολλές ακυρώσεις και πάνε εμβόλια για πέταμα...
Γαμημένοι ψυχάκηδες,γαμημένοι Αρίστοι πέρνετε κόσμο στο λαιμό σας.
Είμαι απόλυτος και κάθετος.
ΈΧΕΤΕ ΜΕΡΤΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ`ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
Πάτε ρε γμμν να κάνετε ένα γμμν μπόλι να τελειώνουμε με το γαμωϊό μιά ώρα αρχύτερα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έκανε ο τσιμπητός άστρα και τα είδε κωλυόμενα. Ανέβασε τριάντα εννιά περετό. Δεν ξέρεις πώς θα στα σκάσει
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Σήμερα αυτό;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 20:21Έκανε ο τσιμπητός άστρα και τα είδε κωλυόμενα. Ανέβασε τριάντα εννιά περετό. Δεν ξέρεις πώς θα στα σκάσει
.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
πώς το λέτε το πραϊοριταϊζέισον εσείς ρε παπανούτσοι;sharp έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 15:41Εσείς οι φιλόλογοι τους τα μάθατε έτσι, μην διαμαρτύρεσαι.Στύγιος έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 15:01«Οι λόγοι για τους οποίους αποφασίσαμε μετά από σύσταση του αρμόδιου οργάνου της εκπαιδευτικής πολιτικής να μη γίνουν φέτος οι προαγωγικές και οι απολυτήριες εξετάσεις είναι πρώτον γιατί καταλαβαίνουμε τη γενικευμένη πίεση στην εκπαιδευτική κοινότητα όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι μάς δίνεται η δυνατότητα να εμβαθύνουμε περισσότερο δια ζώσης στην ύλη και με βάση και τις οδηγίες που έχουν δοθεί για την προτεραιοποίηση της ύλης θέλουμε να αξιοποιήσουμε αυτό τον πολύτιμο χρόνο για να μπορέσουν τα παιδιά μας να εμβαθύνουν περισσότερο στην ύλη», δήλωσε παράλληλα στον ΣΚΑΪ πριν λίγες ημέρες η κα Κεραμέως.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εχθές το απόγευμα το βάρεσε, ακόμα εμπύρετος, αλλά του πέφτειsys3x έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 20:23Σήμερα αυτό;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 20:21Έκανε ο τσιμπητός άστρα και τα είδε κωλυόμενα. Ανέβασε τριάντα εννιά περετό. Δεν ξέρεις πώς θα στα σκάσει
Μη το πάρεις στραβά, αλλά χαίρομαι που του πέφτει.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 20:24Εχθές το απόγευμα το βάρεσε, ακόμα εμπύρετος, αλλά του πέφτειsys3x έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 20:23Σήμερα αυτό;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 20:21Έκανε ο τσιμπητός άστρα και τα είδε κωλυόμενα. Ανέβασε τριάντα εννιά περετό. Δεν ξέρεις πώς θα στα σκάσει
Φηλ μπέτερ κι από μένα στον κοσουδί, πίνκυ.
.
.
https://translate.google.com/?sl=auto&t ... =translateΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 20:23πώς το λέτε το πραϊοριταϊζέισον εσείς ρε παπανούτσοι;sharp έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 15:41Εσείς οι φιλόλογοι τους τα μάθατε έτσι, μην διαμαρτύρεσαι.Στύγιος έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 15:01
«Οι λόγοι για τους οποίους αποφασίσαμε μετά από σύσταση του αρμόδιου οργάνου της εκπαιδευτικής πολιτικής να μη γίνουν φέτος οι προαγωγικές και οι απολυτήριες εξετάσεις είναι πρώτον γιατί καταλαβαίνουμε τη γενικευμένη πίεση στην εκπαιδευτική κοινότητα όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι μάς δίνεται η δυνατότητα να εμβαθύνουμε περισσότερο δια ζώσης στην ύλη και με βάση και τις οδηγίες που έχουν δοθεί για την προτεραιοποίηση της ύλης θέλουμε να αξιοποιήσουμε αυτό τον πολύτιμο χρόνο για να μπορέσουν τα παιδιά μας να εμβαθύνουν περισσότερο στην ύλη», δήλωσε παράλληλα στον ΣΚΑΪ πριν λίγες ημέρες η κα Κεραμέως.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
άσε τις τσιριμόνιες και φέρε ουσιαστικόsharp έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 20:29https://translate.google.com/?sl=auto&t ... =translateΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 20:23πώς το λέτε το πραϊοριταϊζέισον εσείς ρε παπανούτσοι;
Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί με αυτόΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 20:30άσε τις τσιριμόνιες και φέρε ουσιαστικόsharp έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 20:29https://translate.google.com/?sl=auto&t ... =translateΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 20:23
πώς το λέτε το πραϊοριταϊζέισον εσείς ρε παπανούτσοι;
Δηλαδή βάλαμε την ύλη μπροστά από τι; Για ξήγα εσύ που το κατάλαβες να σού απαντήσω.με βάση και τις οδηγίες που έχουν δοθεί για την προτεραιοποίηση της ύλης θέλουμε να αξιοποιήσουμε
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Dwarven Blacksmith
Άμα σου λέω έχεις να βάλεις δουλειά για να φτάσεις σε επίπεδο ιθαγενή ομιλητή παρεξηγείσαι.sharp έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 20:31Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί με αυτόΔηλαδή βάλαμε την ύλη μπροστά από τι; Για ξήγα εσύ που το κατάλαβες να σού απαντήσω.με βάση και τις οδηγίες που έχουν δοθεί για την προτεραιοποίηση της ύλης θέλουμε να αξιοποιήσουμε

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
πώς σας πετσόκοψα έτσι ρε τελεμέδες; εκεί που νομίζατε ότι βγήκα οφ τόπικ, τσακ, και από δω παν κι άλλοιΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 20:34π.χ.: https://emvolio.gov.gr/proteraiopoiisi- ... s-covid-19
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα πώς κάνετε έτσι για λίγα σκουλικάκια?
από Kauldron » 27 Νοέμ 2023, 15:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Νοέμ 2023, 15:18
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 2018 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
02 Μάιος 2025, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-