luben retrolletarios

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: luben retrolletarios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 30 Απρ 2021, 19:25

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
30 Απρ 2021, 14:35
Cavaliere έγραψε:
26 Μάιος 2019, 13:06
Nero έγραψε:
26 Μάιος 2019, 13:03
ο retrolletarios κέρδισε το δικαίωμα να το γράφει όπως θέλει. Επιτελεί μεγάλο έργο
Έχεις ένα δίκιο, διότι το γράφεις φωνητικά, όπως θα το προφέρει ο ρετρολετάριος. Η αλήθεια είναι πως ακόμα στην Ελλάδα έτσι το λένε. Οπότε, μαζί σου.
Άσχετο και εκτος θέματος, αλλά:
Δεν το λένε luben στην Ελλάδα, το λένε lumben. Άπλα οι Έλληνες είναι τόσο αγράμματοι που δεν μπορούν να μεταγράψουν ούτε έναν φθόγγο δίχως να τα κάνουν σκατά. Μου θέλανε και γκρηκλις τα βόδια.
Έχω δει συσκευασία για ελιές που γράφει πάνω thruba, τι να λέμε τώρα. Αυτά είναι αποτελέσματα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, παρεμπιπτόντως.
Lumpen είναι.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 30 Απρ 2021, 19:38

Cavaliere έγραψε:
30 Απρ 2021, 19:25
Λίνο Βεντούρα έγραψε:
Cavaliere έγραψε:
26 Μάιος 2019, 13:06
Έχεις ένα δίκιο, διότι το γράφεις φωνητικά, όπως θα το προφέρει ο ρετρολετάριος. Η αλήθεια είναι πως ακόμα στην Ελλάδα έτσι το λένε. Οπότε, μαζί σου.
Δεν το λένε luben στην Ελλάδα, το λένε lumben. Άπλα οι Έλληνες είναι τόσο αγράμματοι που δεν μπορούν να μεταγράψουν ούτε έναν φθόγγο δίχως να τα κάνουν σκατά. Μου θέλανε και γκρηκλις τα βόδια.
Έχω δει συσκευασία για ελιές που γράφει πάνω thruba, τι να λέμε τώρα. Αυτά είναι αποτελέσματα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, παρεμπιπτόντως.
Lumpen είναι.
Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 30 Απρ 2021, 19:40

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
30 Απρ 2021, 19:38
Cavaliere έγραψε:
30 Απρ 2021, 19:25
Λίνο Βεντούρα έγραψε:

Lumpen είναι.
Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα
Ναι, sorry, μόλις γύρισα σπίτι από την εθνική οδό, ζαλίζομαι.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Ticket

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ticket » 30 Απρ 2021, 19:58

Cavaliere έγραψε:
29 Απρ 2021, 11:39
Πρέπει να βρω μια εκπομπή που είμαι καλεσμένος στη Νατάσα Ράγιου.
Ράγιου! ποσάκις τον εχω μπαίξει για πάρτη της! Σε ζηλεύω που την ειδες απο κοντά!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών