Lumpen είναι.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 14:35Άσχετο και εκτος θέματος, αλλά:
Δεν το λένε luben στην Ελλάδα, το λένε lumben. Άπλα οι Έλληνες είναι τόσο αγράμματοι που δεν μπορούν να μεταγράψουν ούτε έναν φθόγγο δίχως να τα κάνουν σκατά. Μου θέλανε και γκρηκλις τα βόδια.
Έχω δει συσκευασία για ελιές που γράφει πάνω thruba, τι να λέμε τώρα. Αυτά είναι αποτελέσματα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, παρεμπιπτόντως.
luben retrolletarios
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: luben retrolletarios
Ordem e Progresso.
- Λίνο Βεντούρα
Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψαCavaliere έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 19:25Lumpen είναι.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 14:35Άσχετο και εκτος θέματος, αλλά:
Δεν το λένε luben στην Ελλάδα, το λένε lumben. Άπλα οι Έλληνες είναι τόσο αγράμματοι που δεν μπορούν να μεταγράψουν ούτε έναν φθόγγο δίχως να τα κάνουν σκατά. Μου θέλανε και γκρηκλις τα βόδια.
Έχω δει συσκευασία για ελιές που γράφει πάνω thruba, τι να λέμε τώρα. Αυτά είναι αποτελέσματα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, παρεμπιπτόντως.
Ναι, sorry, μόλις γύρισα σπίτι από την εθνική οδό, ζαλίζομαι.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 19:38Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψαCavaliere έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 19:25Lumpen είναι.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 14:35
Άσχετο και εκτος θέματος, αλλά:
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 3354 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
19 Μαρ 2025, 10:16
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο σταθμό τύπου Luben προτιμάτε στο Youtube;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 09 Δεκ 2024, 11:45 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 131 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
09 Δεκ 2024, 11:45
-