Ο συγκεκριμένος για τον οποίο ακούστηκε, είναι αρκετά "παλιός". Νομίζω οτι απλά ποντάρουν στη δύναμή τους, και στα κανάλια, που τους λιβανίζουν. Δηλαδή και βίντεο να έβγαινε, δεν θα τους συνέβαινε τίποτα. Θα γινόταν κάποιος ντόρος στα σόσιαλ μήντια άντε για μερικές βδομάδες, και μετά συνεχίζουμε κανονικά.Beria έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 22:56Η πολιτική τάξη τα τελευταία χρόνια είναι είναι ένα λουμπεναριό της συμφοράς.ST48410 έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 22:51Ναι. Και τι ήταν αυτός ο πολιτικός; Αρχηγός κόμματος, πρόεδρος βουλής; Ένα μικρομεσαίο στέλεχος ήταν. Τι θα γίνει αν βγουν 5-6 τέτοια ονόματα από 1-2 κόμματα; Κατά τη γνώμη μου λίγος θόρυβος αλλά τελικά τίποτα.
Θέλω να πω αν είσαι σε κάποιο από τα παραδοσιακά τζάκια και ξέρεις ότι θα ακολουθήσεις πολιτική καριέρα έχουν φροντίσει να σου πουν από το σπίτι να προσέχεις τις κακές συναναστροφές. Και πολύ πιθανόν να μην τις έχεις καν ανάγκη. Να έχουν άλλους κύκλους αυτοί. Σιγά μην μπλέκουν με τον κάθε τελειωμένο νονό της νύχτας για να βρουν γυναίκα.
Σιγά μην έχουν ανατροφή και ευφυΐα να μείνουν μακριά από τον βούρκο
Οποιοδήποτε έγκλημα και να κάνουν, είτε αυτοί είτε οι "δικοί τους", κουκουλώνεται, με ευθύνη των εισαγγελέων και των μπάτσων, φυσικά.
Ποιός θυμάται σήμερα το παιδί που σκότωσε ο οδηγός της Μητσοτάκαινας? Η ίδια λίγες μέρες μετά βγήκε και χασκογελούσε σε κανάλι. Ποιές ήταν οι κυρώσεις για τον οδηγό? Καμία.