''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Re: ''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας » 07 Μάιος 2021, 15:46

nostromos έγραψε:
07 Μάιος 2021, 15:42
Στρακαστρουκας έγραψε:
07 Μάιος 2021, 15:38
nostromos έγραψε:
07 Μάιος 2021, 15:36
απέλαση χθες...
Επειδη φορανε μαντηλα? Ειναι αστειο πως ολοι οι ρατσιστες που εχουν ζητηματα με τους μουσουλμανους το πανε γυρω-γυρω αντι να παραδεχτουνε ευθεως οτι ειναι ρατσισταροι απεναντι τους
όσοι δεν σέβονται τη Δημοκρατία είναι εχθροι της ...τα αλλα περί ρατσισμού παλιωσανε και δεν τσιμπάει κανεις
Α μαλιστα, τωρα πιασαμε την δημοκρατια. Να κανω μια ερωτηση:Εισαι ο ιδιος που βριζει τον Σαντικ Καν επειδη εξελεγη δημοκρατικα δημαρχος? Ειπαμε παιδια. Μην ντρεπεστε να πειτε οτι εισαστε ρατσιστες σε βαρος των μουσουλμανων. Απλα μην βρισκετε ηλιθιες δικαιολογιες για να δικαιολογησετε τον ρατσισμο σας
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος

Στρακαστρουκας

Re: ''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας » 07 Μάιος 2021, 15:47

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
07 Μάιος 2021, 15:45
Ποιος σου είπε οτι υπερασπίζομαστε τον χριστιανικό πολιτισμό;
Εχουμε πει οτι εσυ δεν υπαρασπιζεσε τιποτα. Πας με αυτον που σου δινει τα περισσοτερα χρηματα. Αρα οι ιδεολογικες συζητησεις μαζι σου ειναι ακυρες

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 07 Μάιος 2021, 15:50

Στρακαστρουκας έγραψε:
07 Μάιος 2021, 15:46
nostromos έγραψε:
07 Μάιος 2021, 15:42
Στρακαστρουκας έγραψε:
07 Μάιος 2021, 15:38

Επειδη φορανε μαντηλα? Ειναι αστειο πως ολοι οι ρατσιστες που εχουν ζητηματα με τους μουσουλμανους το πανε γυρω-γυρω αντι να παραδεχτουνε ευθεως οτι ειναι ρατσισταροι απεναντι τους
όσοι δεν σέβονται τη Δημοκρατία είναι εχθροι της ...τα αλλα περί ρατσισμού παλιωσανε και δεν τσιμπάει κανεις
Α μαλιστα, τωρα πιασαμε την δημοκρατια. Να κανω μια ερωτηση:Εισαι ο ιδιος που βριζει τον Σαντικ Καν επειδη εξελεγη δημοκρατικα δημαρχος? Ειπαμε παιδια. Μην ντρεπεστε να πειτε οτι εισαστε ρατσιστες σε βαρος των μουσουλμανων. Απλα μην βρισκετε ηλιθιες δικαιολογιες για να δικαιολογησετε τον ρατσισμο σας
για δείξε που βρίζω τον Καν...? αν δεν το κάνεις να υποθέσω ότι γράφεις χοντρό μαλακίες για τις εντυπώσεις...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 07 Μάιος 2021, 15:59

Στρακαστρουκας έγραψε:
07 Μάιος 2021, 15:43

Θελουν 10-12 χρονια πλυσης εγκεφαλου για να φορεσουνε ΜΑΝΤΗΛΑ. ΘΕΕΕ ΜΟΥ. ΜΑΝΤΗΛΑ. ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. ΣΕ ΤΙ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.
Για εμένα το ότι οι άντρες είναι ανώτεροι στο Ισλάμ και η μαντίλα το εκφράζει αυτό είναι κάτι που γνωρίζω. Για εσένα είναι κάτι που δε γνωρίζεις.

Τέλος για τη μουσουλμάνα είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτεί και να το κάνει κομμάτι του εαυτού της.

Και αυτό κανένας δεν το αποδέχεται χωρίς πλύση εγκεφάλου.

Από εκεί και πέρα αν δεν ήσουν ένας καλομαθημένος αριστεριστής πουτσολόγος θα ήξερες ότι η μαντίλα είναι απλά η κορυφή ενός παγόβουνου που περιλαμβάνει μια ρητά κατώτερη θέση, σεξιστική βία, τρομοκρατία για όσες αποκλίνουν, εγκλήματα τιμής κλπ. Περιλαμβάνει επίσης αυτογκετοποίηση των σχετικών πληθυσμών. Οι γυναίκες με μαντίλα δεν αναθρέφουν διαφωτιστές ούτε άτομα που έχουν καλή γνώμη για τις γυναίκες χωρίς μαντίλα.Το να τη θεωρείς απλά ένα ρούχο (ιδιαίτερα σε τρίχρονα και δίχρονα που μόνο οι πιο φανατικοί σαγιοναροφόροι βλέπουν σαν "γυναίκες", ούτε καν το ίδιο το Κοράνι) είναι σα να θεωρείς το κίτρινο αστέρι στο πέτο απλά ένα διακοσμητικό.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 07 Μάιος 2021, 16:02

Στην πολύ τελική αν ήταν όντως απλά ένα ρούχο, με την απαγόρευση όλοι αυτοί οι κακάσχημοι αντιπαθέστατοι απολίτιστοι μισάνθρωποι πιθηκοειδείς φανατίλες δε θα έκαναν λες και τους υποχρέωσες να κάνουν μπάνιο με νερό και σαπούνι.

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 07 Μάιος 2021, 16:06

πως κανετε ετσι μωρε ...? ενα απλο εθιμο ειναι ...σαν την κλειτοριδοκτομη

Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας » 07 Μάιος 2021, 16:07

foscilis έγραψε:
07 Μάιος 2021, 15:59
Στρακαστρουκας έγραψε:
07 Μάιος 2021, 15:43

Θελουν 10-12 χρονια πλυσης εγκεφαλου για να φορεσουνε ΜΑΝΤΗΛΑ. ΘΕΕΕ ΜΟΥ. ΜΑΝΤΗΛΑ. ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. ΣΕ ΤΙ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.
Για εμένα το ότι οι άντρες είναι ανώτεροι στο Ισλάμ και η μαντίλα το εκφράζει αυτό είναι κάτι που γνωρίζω. Για εσένα είναι κάτι που δε γνωρίζεις.

Τέλος για τη μουσουλμάνα είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτεί και να το κάνει κομμάτι του εαυτού της.

Και αυτό κανένας δεν το αποδέχεται χωρίς πλύση εγκεφάλου.

Από εκεί και πέρα αν δεν ήσουν ένας καλομαθημένος αριστεριστής πουτσολόγος θα ήξερες ότι η μαντίλα είναι απλά η κορυφή ενός παγόβουνου που περιλαμβάνει μια ρητά κατώτερη θέση, σεξιστική βία, τρομοκρατία για όσες αποκλίνουν, εγκλήματα τιμής κλπ. Περιλαμβάνει επίσης αυτογκετοποίηση των σχετικών πληθυσμών. Οι γυναίκες με μαντίλα δεν αναθρέφουν διαφωτιστές ούτε άτομα που έχουν καλή γνώμη για τις γυναίκες χωρίς μαντίλα.Το να τη θεωρείς απλά ένα ρούχο (ιδιαίτερα σε τρίχρονα και δίχρονα που μόνο οι πιο φανατικοί σαγιοναροφόροι βλέπουν σαν "γυναίκες", ούτε καν το ίδιο το Κοράνι) είναι σα να θεωρείς το κίτρινο αστέρι στο πέτο απλά ένα διακοσμητικό.
:a040: Σταματα με κανεις να συγκινουμε. Τοσο πολυ ενδιαφερον για τις κακομοιρες τις μουσουλμανες? Δηλαδη το ζητημα της μαντηλας το επαναφερετε συνεχεια γιατι ενδιαφερεστε για την μεση μουσουλμανα και οχι γιατι ψαχνετε αφορμες να εκφρασετε τον ρατσισμο σας σε βαρος των μουσουλμανων! Ρε σας παρεξηγησα

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 07 Μάιος 2021, 16:16

τελιοκα βρηκες που βριζω τον Καν η παλι βλακειες εγραψες ...?

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 07 Μάιος 2021, 16:17

Στρακαστρουκας έγραψε:
07 Μάιος 2021, 16:07

:a040: Σταματα με κανεις να συγκινουμε. Τοσο πολυ ενδιαφερον για τις κακομοιρες τις μουσουλμανες? Δηλαδη το ζητημα της μαντηλας το επαναφερετε συνεχεια γιατι ενδιαφερεστε για την μεση μουσουλμανα και οχι γιατι ψαχνετε αφορμες να εκφρασετε τον ρατσισμο σας σε βαρος των μουσουλμανων! Ρε σας παρεξηγησα
Ατόφια αλήθεια.
:bravo:

Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας » 07 Μάιος 2021, 16:17

nostromos έγραψε:
07 Μάιος 2021, 16:16
Βαριεμαι να ψαχνω ενα ενα τα 11.000 posts σου

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 07 Μάιος 2021, 16:19

Στρακαστρουκας έγραψε:
07 Μάιος 2021, 16:17
nostromos έγραψε:
07 Μάιος 2021, 16:16
Βαριεμαι να ψαχνω ενα ενα τα 11.000 posts σου
:smt005:

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 07 Μάιος 2021, 16:47

foscilis έγραψε:
07 Μάιος 2021, 16:02
Στην πολύ τελική αν ήταν όντως απλά ένα ρούχο, με την απαγόρευση όλοι αυτοί οι κακάσχημοι αντιπαθέστατοι απολίτιστοι μισάνθρωποι πιθηκοειδείς φανατίλες δε θα έκαναν λες και τους υποχρέωσες να κάνουν μπάνιο με νερό και σαπούνι.
:goodpost:
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron » 07 Μάιος 2021, 16:55

Στο θέμα αυτό είμαι με τους Αγγλοσάξωνες, ουδεμία δουλειά έχει το Κράτος να ασχολείται με το τι φοράει ή δεν φοράει κάποιος/κάποια. Αυτά των Γάλλων και ορισμένων άλλων στην Ευρώπη είναι η παράδοση του βοναπαρτισμού, ότι η Πολιτεία έχει το δικαίωμα να καθοδηγεί τη ζωή του πολίτη σε διάφορους τομείς.

Προσωπικά είμαι αντίθετος στη μετανάστευση μουσουλμάνων στην Ευρώπη (ή στη Β. Αμερική), αλλά από τη στιγμή που νομίμως ζούνε εκεί, είναι δικαίωμά τους να ντύνονται όπως θέλουν. Όπως είναι δικαίωμα και των γυναικών να κυκλοφορούν ημίγυμνες στους δρόμους ή δικαίωμα των γυμνιστών να κάνουν γυμνισμό. Σε όσους προσβάλλεται η αισθητική τους είτε στη μια ή την άλλην περίπτωση, δικό τους θέμα, όχι του κράτους.

Άβαταρ μέλους
Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης » 07 Μάιος 2021, 17:04

kameron έγραψε:
07 Μάιος 2021, 16:55
Στο θέμα αυτό είμαι με τους Αγγλοσάξωνες, ουδεμία δουλειά έχει το Κράτος να ασχολείται με το τι φοράει ή δεν φοράει κάποιος/κάποια. Αυτά των Γάλλων και ορισμένων άλλων στην Ευρώπη είναι η παράδοση του βοναπαρτισμού, ότι η Πολιτεία έχει το δικαίωμα να καθοδηγεί τη ζωή του πολίτη σε διάφορους τομείς.

Προσωπικά είμαι αντίθετος στη μετανάστευση μουσουλμάνων στην Ευρώπη (ή στη Β. Αμερική), αλλά από τη στιγμή που νομίμως ζούνε εκεί, είναι δικαίωμά τους να ντύνονται όπως θέλουν. Όπως είναι δικαίωμα και των γυναικών να κυκλοφορούν ημίγυμνες στους δρόμους ή δικαίωμα των γυμνιστών να κάνουν γυμνισμό. Σε όσους προσβάλλεται η αισθητική τους είτε στη μια ή την άλλην περίπτωση, δικό τους θέμα, όχι του κράτους.
μα οι αγγλοσάξωνες είναι πολύ πιο ευαίσθητοι στον γυμνισμό από τους σεκιουλαριστές ηπειρωτικούς. ειδικά στις ΗΠΑ αλλά και στο ΗΒ υπάρχουν αρκετές αναχρονιστικές διατάξεις.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 07 Μάιος 2021, 17:05

Διότι όπως είπα δεν είναι στ' αλήθεια υπέρ της ατομικής ελευθερίας. Είναι υπέρ των θρησκειών.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών