''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Re: ''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας » 07 Μάιος 2021, 15:18

Καλα καλα. Βαλτε τωρα τις μασκες σας μην φατε κανα πρόστιμο και αφηστε τις μαντηλες
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος

Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: ''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 07 Μάιος 2021, 15:21

Antares έγραψε:
07 Μάιος 2021, 15:13
Από τις διαφημίσεις της μαντίλας βλέπω ότι τους αρέσει το λευκό δέρμα και τα ανοιχτόχρωμα μάτια
Απλώς ξέρουν από μάρκετινγκ.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 07 Μάιος 2021, 15:22

Στρακαστρουκας έγραψε:
07 Μάιος 2021, 15:18
Καλα καλα. Βαλτε τωρα τις μασκες σας μην φατε κανα πρόστιμο και αφηστε τις μαντηλες
Αυτό είναι επιχείρημα αντιπερισπασμός
Γιατί διαμαρτύρεστε για τις ισλαμικές μαντηλες αφού κι εσείς φορατε μάσκα για τον κορωνοιο

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 07 Μάιος 2021, 15:22

nyxtovios έγραψε:
07 Μάιος 2021, 15:10
Ασέβαστος έγραψε:
07 Μάιος 2021, 14:41
nyxtovios έγραψε:
07 Μάιος 2021, 14:07
Καλά κάνουν οι κυρίες. Και εννοείται ότι έχουν τον πρώτο το λόγο για το τι θα κάνουν στα παιδιά τους. Σιγά μην αφήσουμε τον κάθε Κούλιο Καίσαρα να ορίζει τι θα κάνει ο καθένας με τα παιδιά του.
σιγα μην αφησουμε να τα γαμανε κιολας η να τους βαζουν φωτια να τα καψουν.
το κρατος εχει νομους. ορισμενοι αφορουν παιδια.
Είπαμε δεν είναι το ίδιο. Τα πάνω είναι εγκληματικές ενέργειες του ποινικού δικαίου.
Να συμπληρώσω, εννοείται αν ένα παιδί φέρνει αντίρρηση αλλάζει το θέμα. Αλλά από ότι διαβάζω η απαγόρευση είναι οριζόντια θες δε θες. Ε αυτό δεν είναι σωστό.
Το παιδί δεν είναι σε θέση να συναινέσει. Όλο κι όλο που κάνει η νομοθεσία είναι να επεκτείνει στη θρησκευτική πλύση εγκεφάλου αυτό που ήδη ισχύει π.χ. για την αιμομιξία.

axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar » 07 Μάιος 2021, 15:23

Ρε στειλτε τους στην Αραβια...φτανει πια. Αμα δεν γουσταρουν, να πανε εκει που επιτρεπεται αυτη η μαλακια.

Άβαταρ μέλους
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ » 07 Μάιος 2021, 15:26

foscilis έγραψε:
07 Μάιος 2021, 13:25
Ο νόμος δε μιλάει για το αν μπορούν αυτές οι μαλακισμένες να φοράνε οτιδήποτε. Μιλάει για το αν έχουν δικαίωμα να το επιβάλλουν στις ανήλικες κόρες τους.

Οπότε να πάρουν τα πλακάτ και να τα χώσουν στους χοντρούς αραβικούς τους κώλους.
ΕικόναΕικόνα

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 07 Μάιος 2021, 15:27

nyxtovios έγραψε:
07 Μάιος 2021, 14:07
Καλά κάνουν οι κυρίες. Και εννοείται ότι έχουν τον πρώτο το λόγο για το τι θα κάνουν στα παιδιά τους. Σιγά μην αφήσουμε τον κάθε Κούλιο Καίσαρα να ορίζει τι θα κάνει ο καθένας με τα παιδιά του.
:bravo:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας » 07 Μάιος 2021, 15:27

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
07 Μάιος 2021, 15:22
Στρακαστρουκας έγραψε:
Γιατί διαμαρτύρεστε για τις ισλαμικές μαντηλες αφού κι εσείς φορατε μάσκα για τον κορωνοιο
Eγω? Καθολου δεν διαμαρτυρομαι. Ειναι προφανεστατο δικαιωμα τους να φορανε το τρομακτικο ρουχο που ονομαζεται μαντηλα. Αλλοι ειναι που μας τα πριζουν και κλαιγονται μερα-νυχτα για το πως...αλωνεται ο δυτικος πολιτισμος απο ενα κομματι υφασματος. Τι αλλο πραγμα θα σκεφτουνε για να κλαφτουνε? Θα κανουν topic για τα υψιπεδα καπελα? Για τα ρολογια χειρος? Μηπως για τα φουλαρια?

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 07 Μάιος 2021, 15:36

απέλαση χθες...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας » 07 Μάιος 2021, 15:38

nostromos έγραψε:
07 Μάιος 2021, 15:36
απέλαση χθες...
Επειδη φορανε μαντηλα? Ειναι αστειο πως ολοι οι ρατσιστες που εχουν ζητηματα με τους μουσουλμανους το πανε γυρω-γυρω αντι να παραδεχτουνε ευθεως οτι ειναι ρατσισταροι απεναντι τους

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 07 Μάιος 2021, 15:39

Στρακαστρουκας έγραψε:
07 Μάιος 2021, 15:27
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Στρακαστρουκας έγραψε:
Eγω? Καθολου δεν διαμαρτυρομαι. Ειναι προφανεστατο δικαιωμα τους να φορανε το τρομακτικο ρουχο που ονομαζεται μαντηλα.
Σαν ενήλικοι ναι. Και κανείς δεν τους το αμφισβητεί.Να το επιβάλλουν σε κοριτσάκια όμως δεν είναι.

Καταλαβαίνεις ότι αδυνατίζει λιγουλάκι ο ισχυρισμός ότι πρόκειται για ελεύθερη επιλογή και έκφραση της προσωπικότητας αν λυσσάνε σαν ύαινες στη σκέψη ότι δε θα μπορούν να το επιβάλλουν σε μικρά κοριτσάκια.

Η απλή αλήθεια είναι ότι το επιβάλλουν σε κοριτσάκια επειδή δε γουστάρουν τα κοριτσάκια να έχουν ελεύθερη επιλογή. Θέλουν να τα περάσουν από 10-12 χρόνια πλύσης εγκεφάλου για να κάνουν τη σωστή επιλογή. Μόνο που διάλεξαν λάθος χώρα για όλα αυτά.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 07 Μάιος 2021, 15:41

Στρακαστρουκας έγραψε:
07 Μάιος 2021, 15:27
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Στρακαστρουκας έγραψε:
Eγω? Καθολου δεν διαμαρτυρομαι. Ειναι προφανεστατο δικαιωμα τους να φορανε το τρομακτικο ρουχο που ονομαζεται μαντηλα. Αλλοι ειναι που μας τα πριζουν και κλαιγονται μερα-νυχτα για το πως...αλωνεται ο δυτικος πολιτισμος απο ενα κομματι υφασματος. Τι αλλο πραγμα θα σκεφτουνε για να κλαφτουνε? Θα κανουν topic για τα υψιπεδα καπελα? Για τα ρολογια χειρος? Μηπως για τα φουλαρια?
Το πρόβλημα τους δεν είναι το να το φοράνε αλλά να το επιβάλουν όχι μόνο στα δικά τους παιδιά αλλά και στα υπόλοιπα

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 07 Μάιος 2021, 15:42

Στρακαστρουκας έγραψε:
07 Μάιος 2021, 15:38
nostromos έγραψε:
07 Μάιος 2021, 15:36
απέλαση χθες...
Επειδη φορανε μαντηλα? Ειναι αστειο πως ολοι οι ρατσιστες που εχουν ζητηματα με τους μουσουλμανους το πανε γυρω-γυρω αντι να παραδεχτουνε ευθεως οτι ειναι ρατσισταροι απεναντι τους
όσοι δεν σέβονται τη Δημοκρατία είναι εχθροι της ...τα αλλα περί ρατσισμού παλιωσανε και δεν τσιμπάει κανεις
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας » 07 Μάιος 2021, 15:43

foscilis έγραψε:
07 Μάιος 2021, 15:39
Σαν ενήλικοι ναι. Και κανείς δεν τους το αμφισβητεί.Να το επιβάλλουν σε κοριτσάκια όμως δεν είναι.

Καταλαβαίνεις ότι αδυνατίζει λιγουλάκι ο ισχυρισμός ότι πρόκειται για ελεύθερη επιλογή και έκφραση της προσωπικότητας αν λυσσάνε σαν ύαινες στη σκέψη ότι δε θα μπορούν να το επιβάλλουν σε μικρά κοριτσάκια.

Η απλή αλήθεια είναι ότι το επιβάλλουν σε κοριτσάκια επειδή δε γουστάρουν τα κοριτσάκια να έχουν ελεύθερη επιλογή. Θέλουν να τα περάσουν από 10-12 χρόνια πλύσης εγκεφάλου για να κάνουν τη σωστή επιλογή. Μόνο που διάλεξαν λάθος χώρα για όλα αυτά.
Θελουν 10-12 χρονια πλυσης εγκεφαλου για να φορεσουνε ΜΑΝΤΗΛΑ. ΘΕΕΕ ΜΟΥ. ΜΑΝΤΗΛΑ. ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. ΣΕ ΤΙ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

Εικόνα

Οπως βλεπουμε και στην παραπανω φωτογραφια ο χριστιανικος πολιτισμος εχει ηδη αλωθει απο το φοβερο αυτο κομματι υφασματος

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 07 Μάιος 2021, 15:45

Στρακαστρουκας έγραψε:
07 Μάιος 2021, 15:43
foscilis έγραψε:
07 Μάιος 2021, 15:39

Θελουν 10-12 χρονια πλυσης εγκεφαλου για να φορεσουνε ΜΑΝΤΗΛΑ. ΘΕΕΕ ΜΟΥ. ΜΑΝΤΗΛΑ. ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. ΣΕ ΤΙ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

Εικόνα

Οπως βλεπουμε και στην παραπανω φωτογραφια ο χριστιανικος πολιτισμος εχει ηδη αλωθει απο το φοβερο αυτο κομματι υφασματος
Ποιος σου είπε οτι υπερασπίζομαστε τον χριστιανικό πολιτισμό;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών