''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Re: ''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 07 Μάιος 2021, 18:06

Στρακαστρουκας έγραψε:
07 Μάιος 2021, 18:00
nostromos έγραψε:
07 Μάιος 2021, 17:52
αυτα περι λευκων ειναι αστεια ... σταματα να χαλας τη συζητηση με πυροτεχνηματα οταν δεν εχεις πλεον επιχειρηματα
Η ΕΕ ειναι μια πλουσια ηπειρος που οπως ολες οι πλουσιες χωρες δεχεται κοσμο που ειναι εξω απο αυτες (μεταναστες, φοιτητες,επιχειρηματιες, τουριστες). Αυτο δεν αλλαζει. Αναμεσα σε αυτους ειναι και μουσουλμανοι γιατι αποτελουν το 1/4 του παγκοσμιου πληθυσμου. Αν δεν εχεις "λυση" για αυτο το φαινομενο, το κλαμα καταντα ενοχλητικο. Αλλα βεβαια οπως εχουμε πει το ζητημα δεν ειναι η μεταναστευση. Το ζητημα ειναι ο ρατσισμος σε βαρος των μουσουλμανων και η μεταναστευση οπως και η μαντηλα ειναι προσχηματικα επιχειρηματα.
και η ΜΑ εχει ενα σωρο πλουσια κρατη αλλα εκει οι νομοι και ο τροπος ζωης ειναι απαιτηση να γινονται σεβαστα ... οποιος θελει να μεινει στην Ευρωπη θα πρεπει να σεβεται τον Δυτικο τροπο ζωης ... σε διαφορετικη περιπτωση μπορει να φυγει ... τα περι ρατσισμου σε βαρος μουσουλμανων εχουνε καταντησει γραφικα ... φτανει με την κλαψα αυτη ...1/4 του παγκοσμιου πληθυσμου ειναι ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
Ju-87

Re: ''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 » 07 Μάιος 2021, 18:07

Άλλο ένα νήμα στο οποίο οι ίδιοι τσακωμενοι με το νερό και το σαπούνι που βρίζουν τον χριστιανισμό με άσεμνες παραστάσεις, φανερούς δειπνους, βλάσφημες γελοιογραφίες κλπ και θεωρούν αναχρονιστικό και σκοταδιστικό οτιδήποτε έχει να κάνει με επαφή άνω των δέκα λεπτών την Κυριακή του Πάσχα με την ορθόδοξη εκκλησία, που θέλουν να καταργηθεί ο σταυρός από τις σχολικές τάξεις και οι εικόνες από τα δικαστήρια και τις δημόσιες υπηρεσίες, υποστηρίζουν σθεναρά την μαντήλα (θρησκευτικό σύμβολο) στις γυναίκες.
Ο νοων νοείτο! Όλα αυτά είναι κατάλοιπα της αριστερολαγνιας της Δύσης. Δεν σπάσαμε τα αυγά των προδοτών αριστερών όταν έπρεπε και τώρα οι Ράπτορς εκκολαφθηκαν.... Τρισμέγιστε Πινοσέτ, πόσο μπροστά ήσουν!
Δημοκράτης έγραψε:
31 Αύγ 2021, 14:42
Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε:
05 Οκτ 2021, 22:00
Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 07 Μάιος 2021, 18:08

Ju-87 έγραψε:
07 Μάιος 2021, 18:07
Άλλο ένα νήμα στο οποίο οι ίδιοι τσακωμενοι με το νερό και το σαπούνι που βρίζουν τον χριστιανισμό με άσεμνες παραστάσεις, φανερούς δειπνους, βλάσφημες γελοιογραφίες κλπ και θεωρούν αναχρονιστικό και σκοταδιστικό οτιδήποτε έχει να κάνει με επαφή άνω των δέκα λεπτών την Κυριακή του Πάσχα με την ορθόδοξη εκκλησία, που θέλουν να καταργηθεί ο σταυρός από τις σχολικές τάξεις και οι εικόνες από τα δικαστήρια και τις δημόσιες υπηρεσίες, υποστηρίζουν σθεναρά την μαντήλα (θρησκευτικό σύμβολο) στις γυναίκες.
Ο νοων νοείτο! Όλα αυτά είναι κατάλοιπα της αριστερολαγνιας της Δύσης. Δεν σπάσαμε τα αυγά των προδοτών αριστερών όταν έπρεπε και τώρα οι Ράπτορς εκκολαφθηκαν.... Τρισμέγιστε Πινοσέτ, πόσο μπροστά ήσουν!
ποιος μωρε ...? τουρκος ειναι που το παιζει αναρχικος

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 07 Μάιος 2021, 18:08

Στρακαστρουκας έγραψε:
07 Μάιος 2021, 18:01
Awesomatic έγραψε:
07 Μάιος 2021, 17:54
Στρακαστρουκας έγραψε:
07 Μάιος 2021, 17:51
Οχι. Αλλα δεν η δυση που ολοι ηταν 100% λευκοι εχει τελειωσει και δεν προκειτε να ξαναρθει
Θα ξανάρθει :c020::romance-hearteyes:

Φρούριο Ευρώπη θα λέτε και θα κλαίτε.

Άντε 99.7% :003:
Αν γινει τριτοκοσμικο μπουρδελο οπως κανενα Κονγκο ισως. Δεν νομιζω να το θελουν πολλοι αυτο. Απο την αλλη ποτε δεν ξερεις...
Μην μπερδεύεις την ήπειρο που δημιούργησε τον σύγχρονο πολιτισμό, έβγαλε Μπαχ, Μπετόβεν, Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Αριστοτέλη, και βασικά όλους τους σημαντικούς ανθρώπους του πολιτισμού με την ήπειρο που ακόμη δεν έχει ξεφύγει από τα λασπότουβλα και κάνει σαμανιστικές τελετές για τη θεραπεία του πονοκέφαλου.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας » 07 Μάιος 2021, 18:09

nostromos έγραψε:
07 Μάιος 2021, 18:06
και η ΜΑ εχει ενα σωρο πλουσια κρατη αλλα εκει οι νομοι και ο τροπος ζωης ειναι απαιτηση να γινονται σεβαστα ... οποιος θελει να μεινει στην Ευρωπη θα πρεπει να σεβεται τον Δυτικο τροπο ζωης ... σε διαφορετικη περιπτωση μπορει να φυγει ... τα περι ρατσισμου σε βαρος μουσουλμανων εχουνε καταντησει γραφικα ... φτανει με την κλαψα αυτη ...1/4 του παγκοσμιου πληθυσμου ειναι ...
Οταν λες για ΜΑ εννοεις φανταζομαι την Μεση Ανατολη που εχει διαλυθει απο τις επεμβασεις των Δυτικων. Δεν λεω. Οι 200.000 οπλισμενοι φανταροι που εισεβαλαν το 2003 στο Ιρακ ηταν τερατα ανεκτικοτητας και προτυπα πολιτισμου ΛΟΛ
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 07 Μάιος 2021, 18:11

Στρακαστρουκας έγραψε:
07 Μάιος 2021, 18:09
nostromos έγραψε:
Οταν λες για ΜΑ εννοεις φανταζομαι την Μεση Ανατολη που εχει διαλυθει απο τις επεμβασεις των Δυτικων. Δεν λεω. Οι 200.000 οπλισμενοι φανταροι που εισεβαλαν το 2003 στο Ιρακ ηταν τερατα ανεκτικοτητας και προτυπα πολιτισμου ΛΟΛ
η ΜΑ εχει καμια 20αρια κρατη ...κοιτα και κανενα χαρτη

Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας » 07 Μάιος 2021, 18:17

nostromos έγραψε:
07 Μάιος 2021, 18:11
Στρακαστρουκας έγραψε:
07 Μάιος 2021, 18:09
nostromos έγραψε:
η ΜΑ εχει καμια 20αρια κρατη ...κοιτα και κανενα χαρτη
Και ποιο απο τα 20ρια κρατη της Μεσης Ανατολης εχεις σαν προτυπο που θελεις να αντιγραψουμε πολιτισμικα?

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 07 Μάιος 2021, 18:25

Στρακαστρουκας έγραψε:
07 Μάιος 2021, 17:46
πατησιωτης έγραψε:
07 Μάιος 2021, 17:35
Στην Αμερική υπάρχουν αιρέσεις (π.χ. Άμις) που ζουν εντελώς με δικούς τους κανόνες και είναι αποδεκτοί.
Αλλά το πραγματικό ζήτημα με το ισλάμ δεν είναι αυτό.Το ζήτημα είναι ότι δεν είναι απομονωμένη ομάδα,είναι ολόκληρος πολιτισμός με επεκτατικές τάσεις που απειλεί με τον αριθμό του τους άλλους.Από αυτό ΔΕΝ θα ξεφύγει κανείς με προχειροδουλειές και όλοι όσοι αγνοήσουν την πραγματικότητα θα έχουν πρόβλημα.
Οταν μιλας για ισλαμ, μιλας για εναν στους τεσσερις ανθρωπους στον πλανητη Γη. Προτινεις η Δυση να γινει Βορεια Κορεα?

Το τι προτείνω εγώ το έχω γράψει πολλές φορές.Προτείνω να απαγορεύσει τη μετανάστευση μουσουλμάνων.Ο κόσμος είναι γεμάτος από φτωχούς ανθρώπους άλλων θρησκειών που θα ήθελαν να έλθουν στη Δύση.Πολύ απλό.
Το ΠΩΣ θα το αιτιολογήσουν αυτή την απαγόρευση με τις μαλακίες της πολιτικής ορθότητος που έχουν κατασκευάσει ΔΕΝ είναι δικό μου πρόβλημα.Δικό τους είναι και δικό μου βέβαια από καραμπόλα.Αλλά αυτή τη φορά δεν θα έχει η Ελλάδα μόνη της τουρκοκρατία,θα έχουν και αυτοί.
Φυσικά ο όρος "Δύση" διαφοροποιείται λόγω του Κολόμβου.Οι Αμερικάνοι δεν έχουν το ίδιο πρόβλημα με τους Ευρωπαίους γιατί κανείς δεν μπορεί να περάσει τον ωκεανό με μια βάρκα.Το "πρόβλημα" που έχουν αυτοί με τους Λατινοαμερικάνους είναι δέκα φορές ελαφρότερο από αυτό που έχει η Ευρώπη με τους μεσανατολίτες.Μάλιστα έχω γράψει ότι θα έπρεπε η ΕΕ να κάνει συμφωνία νόμιμης μετανάστευσης από τη Λατινική Αμερική για να πάρει αυτούς που θέλουν οι Αμερικάνοι να κρατήσουν απέξω με το τείχος και που είναι χριστιανοί. :D

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 07 Μάιος 2021, 18:29

Awesomatic έγραψε:
07 Μάιος 2021, 18:08
Μην μπερδεύεις την ήπειρο που δημιούργησε τον σύγχρονο πολιτισμό, έβγαλε Μπαχ, Μπετόβεν, Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Αριστοτέλη, και βασικά όλους τους σημαντικούς ανθρώπους του πολιτισμού με την ήπειρο που ακόμη δεν έχει ξεφύγει από τα λασπότουβλα και κάνει σαμανιστικές τελετές για τη θεραπεία του πονοκέφαλου.
White supremacy. :smt005:

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 07 Μάιος 2021, 18:30

Στρακαστρουκας έγραψε:
07 Μάιος 2021, 15:18
Καλα καλα. Βαλτε τωρα τις μασκες σας μην φατε κανα πρόστιμο και αφηστε τις μαντηλες
:goodpost:

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 07 Μάιος 2021, 18:33

foscilis έγραψε:
07 Μάιος 2021, 14:22
Ναύτης έγραψε:
07 Μάιος 2021, 13:45
foscilis έγραψε:
07 Μάιος 2021, 13:25
(...)
Οπότε να πάρουν τα πλακάτ και να τα χώσουν στους χοντρούς αραβικούς τους κώλους.
Μην ξηγιέσαι έτσι λιμανίσια, το σομαλάκι τουλάχιστον είναι φίνο και λεπτεπίλεπτο μωρό (οπότε πρέπει να έχει και ωραίο ποπουδάκι), άσε που η μαντίλα της πάει μούρλια. :hebit:

Εικόνα
επίσης δεν έχει κλειτορίδα που σημαίνει δε μπορεί να χύσει.
Και επίσης μαλακία το να μην έχεις πού να τη γλείψεις :-?
Κοπελίτσες καταδικασμένες στο να μη βιώσουν ποτέ τους μια σπέσιαλ αιδοιλειχία ή να αυνανιστούν. Τραγικά πράγματα.

Βάλτε τους φανταστικούς σας φίλους στον κώλο σας, απανταχού ταλιμπάνοι.

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 07 Μάιος 2021, 18:37

kameron έγραψε:
07 Μάιος 2021, 17:39
Ίσως μάλιστα να είμαι και ο μόνος εδώ μέσα που έχω προσωπική άποψη από τη μουσουλμανική πραγματικότητα καθώς έχω ζήσει και εργασθεί σχεδόν 4 χρόνια σε μουσουλμανική χώρα.
Σε περνάω,σχεδόν έξι χρόνια, στη Γερμανία + τρία στην ΜΒ.

Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας » 07 Μάιος 2021, 18:41

πατησιωτης έγραψε:
07 Μάιος 2021, 18:25
Στρακαστρουκας έγραψε:
07 Μάιος 2021, 17:46
πατησιωτης έγραψε:
07 Μάιος 2021, 17:35
Στην Αμερική υπάρχουν αιρέσεις (π.χ. Άμις) που ζουν εντελώς με δικούς τους κανόνες και είναι αποδεκτοί.
Αλλά το πραγματικό ζήτημα με το ισλάμ δεν είναι αυτό.Το ζήτημα είναι ότι δεν είναι απομονωμένη ομάδα,είναι ολόκληρος πολιτισμός με επεκτατικές τάσεις που απειλεί με τον αριθμό του τους άλλους.Από αυτό ΔΕΝ θα ξεφύγει κανείς με προχειροδουλειές και όλοι όσοι αγνοήσουν την πραγματικότητα θα έχουν πρόβλημα.
Οταν μιλας για ισλαμ, μιλας για εναν στους τεσσερις ανθρωπους στον πλανητη Γη. Προτινεις η Δυση να γινει Βορεια Κορεα?

Το τι προτείνω εγώ το έχω γράψει πολλές φορές.Προτείνω να απαγορεύσει τη μετανάστευση μουσουλμάνων.Ο κόσμος είναι γεμάτος από φτωχούς ανθρώπους άλλων θρησκειών που θα ήθελαν να έλθουν στη Δύση.Πολύ απλό.
Το ΠΩΣ θα το αιτιολογήσουν αυτή την απαγόρευση με τις μαλακίες της πολιτικής ορθότητος που έχουν κατασκευάσει ΔΕΝ είναι δικό μου πρόβλημα.Δικό τους είναι και δικό μου βέβαια από καραμπόλα.Αλλά αυτή τη φορά δεν θα έχει η Ελλάδα μόνη της τουρκοκρατία,θα έχουν και αυτοί.
Φυσικά ο όρος "Δύση" διαφοροποιείται λόγω του Κολόμβου.Οι Αμερικάνοι δεν έχουν το ίδιο πρόβλημα με τους Ευρωπαίους γιατί κανείς δεν μπορεί να περάσει τον ωκεανό με μια βάρκα.Το "πρόβλημα" που έχουν αυτοί με τους Λατινοαμερικάνους είναι δέκα φορές ελαφρότερο από αυτό που έχει η Ευρώπη με τους μεσανατολίτες.Μάλιστα έχω γράψει ότι θα έπρεπε η ΕΕ να κάνει συμφωνία νόμιμης μετανάστευσης από τη Λατινική Αμερική για να πάρει αυτούς που θέλουν οι Αμερικάνοι να κρατήσουν απέξω με το τείχος και που είναι χριστιανοί. :D
Ονειροφαντασιες που δεν γινονται αυτα που λες. Παρε παραδειγμα την Νιγηρια. 50-50 χριστιανοι μουσουλμανοι. Πως θα απαγορευσεις την εισοδο μουσουλμανων διχως να απαγορευσεις την εισοδο χριστιανων? Μου φαινεται πως δεν εχετε ιδεα πως λειτουργει ο κοσμος εκει εξω

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών