''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: ''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους
Καλα καλα. Βαλτε τωρα τις μασκες σας μην φατε κανα πρόστιμο και αφηστε τις μαντηλες
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Re: ''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους
Αυτό είναι επιχείρημα αντιπερισπασμόςΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 15:18Καλα καλα. Βαλτε τωρα τις μασκες σας μην φατε κανα πρόστιμο και αφηστε τις μαντηλες
Γιατί διαμαρτύρεστε για τις ισλαμικές μαντηλες αφού κι εσείς φορατε μάσκα για τον κορωνοιο
Το παιδί δεν είναι σε θέση να συναινέσει. Όλο κι όλο που κάνει η νομοθεσία είναι να επεκτείνει στη θρησκευτική πλύση εγκεφάλου αυτό που ήδη ισχύει π.χ. για την αιμομιξία.nyxtovios έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 15:10Είπαμε δεν είναι το ίδιο. Τα πάνω είναι εγκληματικές ενέργειες του ποινικού δικαίου.
Να συμπληρώσω, εννοείται αν ένα παιδί φέρνει αντίρρηση αλλάζει το θέμα. Αλλά από ότι διαβάζω η απαγόρευση είναι οριζόντια θες δε θες. Ε αυτό δεν είναι σωστό.
Ρε στειλτε τους στην Αραβια...φτανει πια. Αμα δεν γουσταρουν, να πανε εκει που επιτρεπεται αυτη η μαλακια.
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Eγω? Καθολου δεν διαμαρτυρομαι. Ειναι προφανεστατο δικαιωμα τους να φορανε το τρομακτικο ρουχο που ονομαζεται μαντηλα. Αλλοι ειναι που μας τα πριζουν και κλαιγονται μερα-νυχτα για το πως...αλωνεται ο δυτικος πολιτισμος απο ενα κομματι υφασματος. Τι αλλο πραγμα θα σκεφτουνε για να κλαφτουνε? Θα κανουν topic για τα υψιπεδα καπελα? Για τα ρολογια χειρος? Μηπως για τα φουλαρια?ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 15:22Αυτό είναι επιχείρημα αντιπερισπασμόςΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 15:18Καλα καλα. Βαλτε τωρα τις μασκες σας μην φατε κανα πρόστιμο και αφηστε τις μαντηλες
Γιατί διαμαρτύρεστε για τις ισλαμικές μαντηλες αφού κι εσείς φορατε μάσκα για τον κορωνοιο
απέλαση χθες...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Επειδη φορανε μαντηλα? Ειναι αστειο πως ολοι οι ρατσιστες που εχουν ζητηματα με τους μουσουλμανους το πανε γυρω-γυρω αντι να παραδεχτουνε ευθεως οτι ειναι ρατσισταροι απεναντι τους
Σαν ενήλικοι ναι. Και κανείς δεν τους το αμφισβητεί.Να το επιβάλλουν σε κοριτσάκια όμως δεν είναι.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 15:27Eγω? Καθολου δεν διαμαρτυρομαι. Ειναι προφανεστατο δικαιωμα τους να φορανε το τρομακτικο ρουχο που ονομαζεται μαντηλα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 15:22Αυτό είναι επιχείρημα αντιπερισπασμόςΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 15:18Καλα καλα. Βαλτε τωρα τις μασκες σας μην φατε κανα πρόστιμο και αφηστε τις μαντηλες
Καταλαβαίνεις ότι αδυνατίζει λιγουλάκι ο ισχυρισμός ότι πρόκειται για ελεύθερη επιλογή και έκφραση της προσωπικότητας αν λυσσάνε σαν ύαινες στη σκέψη ότι δε θα μπορούν να το επιβάλλουν σε μικρά κοριτσάκια.
Η απλή αλήθεια είναι ότι το επιβάλλουν σε κοριτσάκια επειδή δε γουστάρουν τα κοριτσάκια να έχουν ελεύθερη επιλογή. Θέλουν να τα περάσουν από 10-12 χρόνια πλύσης εγκεφάλου για να κάνουν τη σωστή επιλογή. Μόνο που διάλεξαν λάθος χώρα για όλα αυτά.
Το πρόβλημα τους δεν είναι το να το φοράνε αλλά να το επιβάλουν όχι μόνο στα δικά τους παιδιά αλλά και στα υπόλοιπαΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 15:27Eγω? Καθολου δεν διαμαρτυρομαι. Ειναι προφανεστατο δικαιωμα τους να φορανε το τρομακτικο ρουχο που ονομαζεται μαντηλα. Αλλοι ειναι που μας τα πριζουν και κλαιγονται μερα-νυχτα για το πως...αλωνεται ο δυτικος πολιτισμος απο ενα κομματι υφασματος. Τι αλλο πραγμα θα σκεφτουνε για να κλαφτουνε? Θα κανουν topic για τα υψιπεδα καπελα? Για τα ρολογια χειρος? Μηπως για τα φουλαρια?ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 15:22Αυτό είναι επιχείρημα αντιπερισπασμόςΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 15:18Καλα καλα. Βαλτε τωρα τις μασκες σας μην φατε κανα πρόστιμο και αφηστε τις μαντηλες
όσοι δεν σέβονται τη Δημοκρατία είναι εχθροι της ...τα αλλα περί ρατσισμού παλιωσανε και δεν τσιμπάει κανειςΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 15:38Επειδη φορανε μαντηλα? Ειναι αστειο πως ολοι οι ρατσιστες που εχουν ζητηματα με τους μουσουλμανους το πανε γυρω-γυρω αντι να παραδεχτουνε ευθεως οτι ειναι ρατσισταροι απεναντι τους
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Θελουν 10-12 χρονια πλυσης εγκεφαλου για να φορεσουνε ΜΑΝΤΗΛΑ. ΘΕΕΕ ΜΟΥ. ΜΑΝΤΗΛΑ. ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. ΣΕ ΤΙ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.foscilis έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 15:39Σαν ενήλικοι ναι. Και κανείς δεν τους το αμφισβητεί.Να το επιβάλλουν σε κοριτσάκια όμως δεν είναι.
Καταλαβαίνεις ότι αδυνατίζει λιγουλάκι ο ισχυρισμός ότι πρόκειται για ελεύθερη επιλογή και έκφραση της προσωπικότητας αν λυσσάνε σαν ύαινες στη σκέψη ότι δε θα μπορούν να το επιβάλλουν σε μικρά κοριτσάκια.
Η απλή αλήθεια είναι ότι το επιβάλλουν σε κοριτσάκια επειδή δε γουστάρουν τα κοριτσάκια να έχουν ελεύθερη επιλογή. Θέλουν να τα περάσουν από 10-12 χρόνια πλύσης εγκεφάλου για να κάνουν τη σωστή επιλογή. Μόνο που διάλεξαν λάθος χώρα για όλα αυτά.

Οπως βλεπουμε και στην παραπανω φωτογραφια ο χριστιανικος πολιτισμος εχει ηδη αλωθει απο το φοβερο αυτο κομματι υφασματος
Ποιος σου είπε οτι υπερασπίζομαστε τον χριστιανικό πολιτισμό;Στρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 15:43Θελουν 10-12 χρονια πλυσης εγκεφαλου για να φορεσουνε ΜΑΝΤΗΛΑ. ΘΕΕΕ ΜΟΥ. ΜΑΝΤΗΛΑ. ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. ΣΕ ΤΙ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.foscilis έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 15:39Σαν ενήλικοι ναι. Και κανείς δεν τους το αμφισβητεί.Να το επιβάλλουν σε κοριτσάκια όμως δεν είναι.
Οπως βλεπουμε και στην παραπανω φωτογραφια ο χριστιανικος πολιτισμος εχει ηδη αλωθει απο το φοβερο αυτο κομματι υφασματος