''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους
Re: ''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους
Οccult σύμβολο ο παντεπόπτης οφθαλμός; 'Ολα τα κλεμμένα, occult δικά τους τα βαφτίζουν. Για τους Έλληνες είναι ο οφθαλμός του Δία που τα πάντα ορά.
Δεν βλέπω καμία σχέση με το γραπτό στην παλάμη.
Δεν βλέπω καμία σχέση με το γραπτό στην παλάμη.
Re: ''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους
Έχετε παρατηρήσει ότι στα συγκεκριμένα θέματα επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή στον συνήθως λαλίστατο φεμινιστικό κάμπο;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Εννοείς ότι δεν μπορείς να καταλάβεις ποιός είναι ποιός μεταξύ ενός Τζών και ενός Χασάν;Στρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 18:41Παρε παραδειγμα την Νιγηρια. 50-50 χριστιανοι μουσουλμανοι. Πως θα απαγορευσεις την εισοδο μουσουλμανων διχως να απαγορευσεις την εισοδο χριστιανων?
Ωραία, με χαρά μου θα σου πω ότι οι ορθόδοξοι Εβραίοι στέλνουν σε ειδικά εβραϊκά σχολεία τα παιδιά τους. Αυτοί με τα κοτσιδάκια, δηλ.. Εκεί δεν απαγορεύεται.Belisarius έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 13:35Να δω να βγάζουν τα καπέλα και να κόβουν τα κοστιδάκια των ορθόδοξων Εβραίων στο Παρίσι πρώτα.
Ordem e Progresso.
-
-
-
Eίναι κάτι σαν τους δημοσίους υπαλλήλους που συμπαρίστανται πάντα στους αγώνες των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα σαν προοδευτικοί άνθρωποι που είναι αλλά κατά βάθος ξέρουν ότι τρώνε κομμάτι της υπεραξίας που βγάζουν οι εργοδότες από τους ιδιωτικούς υπαλλήλους.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ειναι πρακτορισσες του Σορος που θελουν να διαφθειρουν την δυτικη κοινωνια διχνωντας ανοχη σε ενα κομματι υφασματος που το φορανε και πολλες χριστιανες. Το βρηκες
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Περιπου.
Θα κανουμε ο,τι μας πειτε, λενε
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
εχουν πιο σοβαρα θεματα.
Πχ τη συναινεση της Σνοουγουαιτ στο φιλι του πριγκηπα
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Ειλικρινά δεν θα καταλάβω ποτέ πως Ορθόδοξοι Χριστιανοί δέχονται Παγανιστικά σύμβολα ως μέρος της παράδοσης.
Η hand gesture (handsign) έχει σημασία,στη συγκεκριμένη περίπτωση,όχι το Eye of Horus.
Και κάνεις λάθος,οι Έλληνες από τους Αιγύπτιους το πήραν,οι οποίοι με τη σειρά τους...ας το αφήσουμε εδώ.
Εφόσον αυτά τα σύμβολα ΔΈΝ ζημιώνουν τα οικονομικά και εξουσιαστικά συμφέροντα της χριστιανικής ορθόδοξης εκκλησίας ως ιερατείο ...δεν υπάρχει πρόβλημα

Το χριστιανικό ορθόδοξο ιερατείο χρησιμοποιεί και εκμεταλλεύεται την χριστιανική ορθόδοξη πιστη , δεν πιστεύει σε αυτή .
Μία άποψη
Ή επιβολή θρησκευτικών κανόνων σε όλες τις θρησκείες , ενω προκειμένου για την μαντήλα για το Ισλαμ έχει την έννοια της επιβολής ομοιομορφίας σαν σημαία σύμβολο που σημαίνει ότι ανήκει σε αυτή την θρησκευτική ομάδα μία γυναίκα και ότι αποδέχεται την εξουσία του ιερατείου της θρησκείας αυτής
Ή επιβολή δηλαδή της μαντηλας στις μουαουλμανες είναι ..τσαμπουκας και επιβολή εξουσίας της εξουσίας της θρησκευτικής κοινότητας τους και ..σήμα κατατεθέν ότι ανήκει στο δικό μας στρατόπεδο
Είναι σαν το κούρεμα στους φαντάρους που ενώ δήθεν γίνεται για λόγους καθαριότητας στην πραγματικότητα είναι τσαμπουκας και επιβολή της εξουσίας της διοίκησης στον φαντάρο
Ή επιβολή θρησκευτικών κανόνων σε όλες τις θρησκείες , ενω προκειμένου για την μαντήλα για το Ισλαμ έχει την έννοια της επιβολής ομοιομορφίας σαν σημαία σύμβολο που σημαίνει ότι ανήκει σε αυτή την θρησκευτική ομάδα μία γυναίκα και ότι αποδέχεται την εξουσία του ιερατείου της θρησκείας αυτής
Ή επιβολή δηλαδή της μαντηλας στις μουαουλμανες είναι ..τσαμπουκας και επιβολή εξουσίας της εξουσίας της θρησκευτικής κοινότητας τους και ..σήμα κατατεθέν ότι ανήκει στο δικό μας στρατόπεδο
Είναι σαν το κούρεμα στους φαντάρους που ενώ δήθεν γίνεται για λόγους καθαριότητας στην πραγματικότητα είναι τσαμπουκας και επιβολή της εξουσίας της διοίκησης στον φαντάρο