Η ηρωιδα της επαναστασης Λασκαρινα Μπουμπουλινα τι αποψη θα ειχε αραγε?
''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: ''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους
Ζητω η ΝΔ, το κομμα που χρεωκοπησε την χωρα
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Re: ''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους
Το οποιοδήποτε κράτος δεν έχει καμία δουλειά να ασχολείται με τις ενδυματολογικές συνήθειες των ανήλικων ή των ενήλικων υπηκόων της. Ζούμε στον 21ο αιώνα.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Ή επιβολή θρησκευτικών κανόνων είναι στην πραγματικότητα ..τσαμπουκας και επιβολή εξουσίας του ιερατείου μιας θρησκείας και των πολιτικών που την στηρίζουν
Δεν ζούμε στην εποχή της και ούτε την θεωρούμε ως πρότυποΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 19:46
Είμαστε υπέρμαχοι του δθτικου πολιτισμού και όχι έλληνες εθνικιστές χριστιανοί του περασμένου !!!
-
ΕΙπα πουθενα να επιβληθουν μαντηλες παντου? Εγω λεω οτι ειναι δικαιωμα της γυναικας να φοραει μαντηλα αν γουσταρει. Οι γνωστοι ακροδεξιοι βοθροι(που δηθεν κοπτωνται για τα δικαιωματα της μουσουλμανας γυναικας)το κανουν ζητημα για να ενισχυσουν τις πολιτικες τους δυναμεις. Αυτο διχνει και το ποσο μηδαμινη ειναι η αντζεντα τους.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 19:45Αντίπαλα συμφέροντα που χρηματοδοτούν αντίπαλες προπαγάνδεςΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 19:36Eνω αυτοι που μας τα εχουν πριξει με τις μουσουλμανικες μαντηλες δεν πληρωνονται καθολου...
Εσύ από την πρεσβεία της Σαουδικης Αραβιας πληρώνεσαι;
Μάλλον το μεγενθυμένο.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 19:46
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Οι ενδυματολογικές συνήθειες έχουν σχέση με το τι φοράς όχι με το τι δεν φοράς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σπύρος την 07 Μάιος 2021, 19:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
Αυτα τα ειπες στους συμφορουμιτες που θεωρουν την μαντηλα ξενο συμβολο καταπιεσης του ισλαμικου πολιτισμου που δεν εχει καμια σχεση με τον χριστιανικο πολιτισμο?
Οι μουσουλμάνοι που υποστηρίζεις θέλουν να επιβάλουν την μαντήλα στις δικές τους γυναίκες και μετά ..και σε όσες είναι άπιστεςΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 19:50ΕΙπα πουθενα να επιβληθουν μαντηλες παντου? Εγω λεω οτι ειναι δικαιωμα της γυναικας να φοραει μαντηλα αν γουσταρει. Οι γνωστοι ακροδεξιοι βοθροι(που δηθεν κοπτωνται για τα δικαιωματα της μουσουλμανας γυναικας)το κανουν ζητημα για να ενισχυσουν τις πολιτικες τους δυναμεις. Αυτο διχνει και το ποσο μηδαμινη ειναι η αντζεντα τους.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 19:45Αντίπαλα συμφέροντα που χρηματοδοτούν αντίπαλες προπαγάνδεςΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 19:36
Eνω αυτοι που μας τα εχουν πριξει με τις μουσουλμανικες μαντηλες δεν πληρωνονται καθολου...
Εσύ από την πρεσβεία της Σαουδικης Αραβιας πληρώνεσαι;
Η ισλαμική μαντήλα είναι σήμα κατατεθέν και τρόπος επιβολής της θρησκευτικής ισλαμικής θέσης για την γυναίκα ..
Υποστήριζω τον δυτικό πολιτισμό σαν Αθεος και όχι κάποιον χριστιανικό πολιτισμόΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 19:51Αυτα τα ειπες στους συμφορουμιτες που θεωρουν την μαντηλα ξενο συμβολο καταπιεσης του ισλαμικου πολιτισμου που δεν εχει καμια σχεση με τον χριστιανικο πολιτισμο?
-
Οκ κανε καμια διαδηλωση να απαιτησεις να κανουν αγαλματα της Μπουμπουλινας διχως μαντηλα μην τυχει και τα δουνε οι μουσουλμανες και αρχισεις να εχεις προβλημα στην "επιχειρηματολογια" σου
-
Και γω σου λεω οτι αυτο που υποστηριζεις δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 19:53Υποστήριζω τον δυτικό πολιτισμό σαν Αθεος και όχι κάποιον χριστιανικό πολιτισμόΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 19:51Αυτα τα ειπες στους συμφορουμιτες που θεωρουν την μαντηλα ξενο συμβολο καταπιεσης του ισλαμικου πολιτισμου που δεν εχει καμια σχεση με τον χριστιανικο πολιτισμο?
Ποιος το ρυθμίζει αυτό και με τι κριτήρια;
Όταν.μια γυναίκα μπορεί να κυκλοφορεί σαν ξεκωλο γιατί και εμάς άνδρας να μην τριγυρνά γυμνός ;
Ή ντυμένος νίντζα ή γυναίκα ντυμένη αρχαία ινδιάνα ;
Δεν υπάρχει ο δυτικός πολιτισμός στην πραγματικότητα;;!!Στρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 19:55Και γω σου λεω οτι αυτο που υποστηριζεις δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 19:53Υποστήριζω τον δυτικό πολιτισμό σαν Αθεος και όχι κάποιον χριστιανικό πολιτισμόΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 19:51
Αυτα τα ειπες στους συμφορουμιτες που θεωρουν την μαντηλα ξενο συμβολο καταπιεσης του ισλαμικου πολιτισμου που δεν εχει καμια σχεση με τον χριστιανικο πολιτισμο?