''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους
Re: ''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους
ΑΙΝΕΙΑΝ, στην μνήμη της Μπουμπουλίνας θα στεκόμουν προσοχή, θα απέδιδα τιμές, θα έκανα τελετουργία. Τους νεκρούς πρέπει να τους τιμάμε. Ειδικά αυτούς που αγωνίσθηκαν να είμαστε εμείς εδώ. Δεν τα κάναμε όλα ίσιωμα όπως οι φεμινίστριες του γλυκού νερού.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: ''Κάτω τα χέρια από τη μαντίλα μου''لا تلمس حجابي Η απαγόρευση του χιτζάμπ συνιστά ρητορική μίσους
Αυτος ο δυτικος πολιτισμος που δεν πρεπει να ειναι χριστιανικος αλλα δεν πρεπει να ειναι και σοβιετικος οχι δεν υπαρχειΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 19:56Δεν υπάρχει ο δυτικός πολιτισμός στην πραγματικότητα;;!!Στρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 19:55Και γω σου λεω οτι αυτο που υποστηριζεις δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Δεν πιστεύω ούτε σε ήρωες ούτε σε προδότες προσωπικά όταν μελετώ ιστορία
Και ούτε εξιδανίκευω ή δαιμονοποιω καταστάσεις
Και αυτοί οι ήρωες δεν αγωνιστικαν για εμάς σήμερα αλλά για τα δικά τους συμφέροντα με τα δεδομένα της δικής τους εποχής
Είναι ο ευρωπαϊκός πολιτισμός από την εποχή του διαφωτισμού και μετάΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 19:59Αυτος ο δυτικος πολιτισμος που δεν πρεπει να ειναι χριστιανικος αλλα δεν πρεπει να ειναι και σοβιετικος οχι δεν υπαρχειΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 19:56Δεν υπάρχει ο δυτικός πολιτισμός στην πραγματικότητα;;!!Στρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 19:55
Και γω σου λεω οτι αυτο που υποστηριζεις δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα.
Δεν διαφωνώ σε αυτό ας κάνουν ότι θέλουνΑσέβαστος έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 19:41δεν ειναι. η εστω, δεν θαπρεπε να ειναι κατα την ταπεινη μου γνωμη.nyxtovios έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 19:34Για να αλλάξει φύλο όμως είναι;
Για να ντύνουν 8χρονα αγοράκια με φούστες στα πραιντ είναι;
Για να μεγαλώσει με δύο πατεράδες είναι;
Αν θέλουμε το κράτος να ρυθμίσει ποιες συμπεριφορές είναι εκτός νόρμας θα πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια πράματα και όχι με δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Στην τελική ας αποφασίσουν οι Γάλλοι πολίτες, όμως να αποφασίσουν και για τα άνω που ανέφερα για να είμαστε δίκαιοι.
αλλα η γνωμη μου δε μετραει. μετραει η γνωμη των γαλλων, που ψηφιζουν αυτους που νομοθετουν στη χωρα τους.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Η κάλυψη των γεννητικών οργάνων είναι μία σύμβαση που ισχύει σε όλες τις οργανωμένες κοινωνίες. Και δεν είναι κακό που σε μη οργανωμένες κοινωνίες δεν υπάρχει. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συζητάμε. Η μαντίλα δεν καλύπτει τα γεννητικά όργανα της γυναίκας.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Οι συμβάσεις σε μία κοινωνία δεν ρυθμίζονται από ..την κρατική εξουσία που κάνει κουμάντο στην κοινωνία αυτή ;Σπύρος έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 20:04Η κάλυψη των γεννητικών οργάνων είναι μία σύμβαση που ισχύει σε όλες τις οργανωμένες κοινωνίες. Και δεν είναι κακό που σε μη οργανωμένες κοινωνίες δεν υπάρχει. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συζητάμε. Η μαντίλα δεν καλύπτει τα γεννητικά όργανα της γυναίκας.
Το πώς είναι οργανωμένη μία κοινωνία και το τι κώδικες δεοντολογίας επιτρέπει ή δεν επιτρέπει δεν είναι θέμα της κρατικής εξουσίας που κάνει κουμάντο στην οργανωμένη αυτή κοινωνία ;
Υπάρχει κοινωνική οργάνωση χωρίς την συνδρομή της κρατικής εξουσίας;
-
Δεν ξερω πως το βγαζεις αυτο το συμπερασμα. Τον 19ο αιωνα Ευρωπαιοι ιεραποστολοι ταξιδευαν σε ολα τα μηκη και τα πλατη του κοσμου προσηλυτιζοντας κοσμο. Δεν μπορεις να βγαλεις τον χριστιανισμο απο τον δυτικο πολιτισμο. Η εναλλακτικη ειναι κομμουνισμος(που και αυτος ηταν προιον του δυτικου πολιτισμου)ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 20:01Είναι ο ευρωπαϊκός πολιτισμός από την εποχή του διαφωτισμού και μετάΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 19:59Αυτος ο δυτικος πολιτισμος που δεν πρεπει να ειναι χριστιανικος αλλα δεν πρεπει να ειναι και σοβιετικος οχι δεν υπαρχει
Ακριβώς γι' αυτό, πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι οι ενδυματολογικές συνήθειες υποδηλώνουν μια συγκεκριμένη κουλτούρα, τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες. Είναι όμως άλλο πράγμα να είναι θέμα προσωπικής επιλογής, που μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή (όπως οι τάσεις της μόδας) και άλλο μια ΠΟΛΥ συγκεκριμένη άποψη/συμβολισμός για τη θέση της γυναίκας που ουσιαστικώς υποδαυλίζει τη ρητορική μίσους προς τις δυτικές ή ενσωματωμένες μουσουλμάνες γυναίκες.
Μπορεί κάποιες ανόητες να θεωρούν ότι η υπεράσπιση του χιτζάμπ τις καθιστά επαναστάτριες που στηρίζουν τις έθνικ ιδιαιτερότητες τους σε ένα απολύτως ανώδυνο και τρέντυ

Με λίγα λόγια, αυτές οι παπαριές είναι εναντίον της ενσωμάτωσης και όχι υπέρ της.
Και ναι, οι ελληνάρες που έχουν μουσουλμανικές τάσεις, είναι σαφές ότι γουστάρουν το μαντήλα στάιλ για ευνόητους λόγους.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ρε, αυτες τις ιδεολογικες αρλουμπες θα τις αραδιαζες στην Λασκαρινα Μπουμπουλινα?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 20:10Ακριβώς γι' αυτό, πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι οι ενδυματολογικές συνήθειες υποδηλώνουν μια συγκεκριμένη κουλτούρα, τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες. Είναι όμως άλλο πράγμα να είναι θέμα προσωπικής επιλογής, που μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή (όπως οι τάσεις της μόδας) και άλλο μια ΠΟΛΥ συγκεκριμένη άποψη/συμβολισμό για τη θέση της γυναίκας και υποδαυλίζει τη ρητορική μίσους προς τις δυτικές ή ενσωματωμένες μουσουλμάνες.
Μπορεί κάποιες ανόητες να θεωρούν ότι η υπεράσπιση του χιτζάμπ τις καθιστά επαναστάτριες που στηρίζουν τις έθνικ ιδιαιτερότητες τους σε ένα απολύτως ανώδυνο και τρέντυπεδίο (βασικό) αλλά κάπου τους διαφεύγει το γεγονός ότι αυτό συμβαίνει επειδή είναι σε δυτικό περιβάλλον που οι ίδιες ή οι γονείς τους επέλεξαν ως καταφύγιο από την καθημερινότητα των εφαρμογών του ρίαλ σταφ της κουλτούρας που υπερασπίζουν.
Με λίγα λόγια, αυτές οι παπαριές είναι εναντίον της ενσωμάτωσης και όχι υπέρ της.
Και ναι, οι ελληνάρες που έχουν μουσουλμανικές τάσεις, είναι σαφές ότι γουστάρουν το μαντήλα στάιλ για ευνόητους λόγους.
Ή ισλαμική μαντήλα είναι θρησκευτική επιβολή και τσαμπουκας
Όπως το ιδιο θα ήταν εάν επιβαλαμε στις χριστιανες γυναίκες να φορούν φούστα ως τον αστράγαλο και ένα σταυρό ως κόσμημα και να πηγαίνουν κάθε Κυριακη στην εκκλησία
Όπως το να κάνουν οι μαθητές στο σχολείο πρωινή προσευχή
Ουδείς εμπόδισε τους άντρες να κυκλοφορούν ως ξέκωλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο δυτικός πολιτισμός ΔΕΝ είναι χριστιανικός πολιτισμόςΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 20:09Δεν ξερω πως το βγαζεις αυτο το συμπερασμα. Τον 19ο αιωνα Ευρωπαιοι ιεραποστολοι ταξιδευαν σε ολα τα μηκη και τα πλατη του κοσμου προσηλυτιζοντας κοσμο. Δεν μπορεις να βγαλεις τον χριστιανισμο απο τον δυτικο πολιτισμο. Η εναλλακτικη ειναι κομμουνισμος(που και αυτος ηταν προιον του δυτικου πολιτισμου)ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 20:01Είναι ο ευρωπαϊκός πολιτισμός από την εποχή του διαφωτισμού και μετάΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 19:59
Αυτος ο δυτικος πολιτισμος που δεν πρεπει να ειναι χριστιανικος αλλα δεν πρεπει να ειναι και σοβιετικος οχι δεν υπαρχει
Δημιουργήθηκε σε κόντρα με τον χριστιανισμό
-
Τωρα μαθαινουμε οτι οι μακριες φουστες ειναι καταπιεστικες. Τι αλλο θα δουμεΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 20:12Ή ισλαμική μαντήλα είναι θρησκευτική επιβολή και τσαμπουκας
Όπως το ιδιο θα ήταν εάν επιβαλαμε στις χριστιανες γυναίκες να φορούν φούστα ως τον αστράγαλο και ένα σταυρό ως κόσμημα και να πηγαίνουν κάθε Κυριακη στην εκκλησία
Όπως το να κάνουν οι μαθητές στο σχολείο πρωινή προσευχή
- Sid Vicious
Δηλαδή εσύ τώρα θες να πεις ότι είσαι υπέρ της μαντηλας γιατί θες να τιμήσεις την Μπουμπουλίνα;Στρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 20:11Ρε, αυτες τις ιδεολογικες αρλουμπες θα τις αραδιαζες στην Λασκαρινα Μπουμπουλινα?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 20:10Ακριβώς γι' αυτό, πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι οι ενδυματολογικές συνήθειες υποδηλώνουν μια συγκεκριμένη κουλτούρα, τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες. Είναι όμως άλλο πράγμα να είναι θέμα προσωπικής επιλογής, που μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή (όπως οι τάσεις της μόδας) και άλλο μια ΠΟΛΥ συγκεκριμένη άποψη/συμβολισμό για τη θέση της γυναίκας και υποδαυλίζει τη ρητορική μίσους προς τις δυτικές ή ενσωματωμένες μουσουλμάνες.
Μπορεί κάποιες ανόητες να θεωρούν ότι η υπεράσπιση του χιτζάμπ τις καθιστά επαναστάτριες που στηρίζουν τις έθνικ ιδιαιτερότητες τους σε ένα απολύτως ανώδυνο και τρέντυπεδίο (βασικό) αλλά κάπου τους διαφεύγει το γεγονός ότι αυτό συμβαίνει επειδή είναι σε δυτικό περιβάλλον που οι ίδιες ή οι γονείς τους επέλεξαν ως καταφύγιο από την καθημερινότητα των εφαρμογών του ρίαλ σταφ της κουλτούρας που υπερασπίζουν.

yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars