πόσες φορές σου είπα δεν θέλω το βιντεο αλλά την είδηση; για απάντησε μου να σε δω τι μάγκας είσαι.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 23:49Τόση ώρα μου ζητάς να ανεβάσω ένα βίντεο που δεν θέλεις να δεις; Είσαι καλά κοπέλα μου;Naida έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 23:44Από όσα διαβάζω γιατί βίντεο δεν θα δω, είναι ένα βίντεο που την τραβάει κάποιος άλλος όταν κάνουνε σεξ ενώ είναι μέσα στο αυτοκίνητο;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 23:37
Google it. Απαγορεύεται από τους όρους χρήσης να το ανεβάσω. Δεν είναι δύσκολο να το βρεις, ούτε να καταλάβεις αυτά που σου γράφω.
Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το σημαντικό είναι οτι φοράει μάσκα στο πρόσωπο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Θα την πετάξω... στο σκοτάδι ακριβώς έτσι φαίνεται. Επίσης γιατί την είχε έξω πεσμένη... τι να ζηλέψει η κοπέλα; Εμένα αν είναι η τσουτσού του μου βγάζει γέλιο τελικά.Naida έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 23:49Όχι βρε μην πετάξεις τη ζώνη σου. Εκτός κι αν μοιάζει με τσουτσού και παίρνεις στο κατόπι γυναίκες νύχτα και πας να μπεις στην πολυκατοικία τους.Πάνας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 23:45Έχω μια ζώνη με κρίκους σε μια βερμούδα η οποία είναι ιμάντας και μάλιστα μαλακός και επειδή δεν είναι πολύ μεγάλη βγαίνει από τον θύλακα της βερμούδας και πάλλεται κατά αυτόν τον τρόπο σε αυτό το ύψος.hellegennes έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 23:34Ή είναι κατεβασμένο φερμουάρ ή είναι βερμούδα με λάστιχο και την έχει βγάλει από πάνω. Βασικά και χωρίς λάστιχο, αν δεν του είναι τελείως σφιχτή στην μέση. Μόνο από μπροστά χρειάζεται λίγο χώρο. Φαίνεται όμως πολύ καθαρά πως είναι κάτι ελαστικό αυτό που κουνιέται, όχι άκαμπτο σαν κομμάτι υφασμάτινης ή δερμάτινης ζώνης.
Αύριο το πρωί θα την πετάξω. Τι αύριο... σήμερα. Γιαυτό προβάλω τις αντηρίσεις μου και για τον λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την είχε έξω σε τόσο μεγάλη απόσταση που τους χώριζε.

the end
Οι ανώμαλοι συνήθως ερεθίζονται με τέτοιες καταστάσεις.... γιαυτό το κάνουν.
the end
πιάσε την αρχική ερώτηση και απάντα ρε τρόμπα που παιζεις την κολοκυθιά μισή ώρα γιατί δεν έχεις τι να πειςΕμπεδοκλής έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 23:50Ρε κόψε το κρασί και γράψε κανονικά. Άιντε. Που ξέχασες τι ρώτησες...
- hellegennes
Πού να το δει, τόσο μικρό που είναι;
Είμαι χαιρέκακο μουνί.netmaggas21 έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 23:24Και εσυ που παλιότερα έχεις τονίσει το δικό σου μέγεθος - μην χάσεις να σχολιάσεις.hellegennes έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 23:21Πάνα, χρειάζεσαι γυαλιά. Είναι 100% καθαρό ότι είναι το πουλί του και είναι και μικρό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Υποθέτω έτσι γέλιο θα βγαίνει και στις γυναίκες όταν βλέπουν έναν επίδοξο βιαστή να πλησιάζει. Μπράβο ΠάναΠάνας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 23:53Θα την πετάξω... στο σκοτάδι ακριβώς έτσι φαίνεται. Επίσης γιατί την είχε έξω πεσμένη... τι να ζηλέψει η κοπέλα; Εμένα αν είναι η τσουτσού του μου βγάζει γέλιο τελικά.Naida έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 23:49Όχι βρε μην πετάξεις τη ζώνη σου. Εκτός κι αν μοιάζει με τσουτσού και παίρνεις στο κατόπι γυναίκες νύχτα και πας να μπεις στην πολυκατοικία τους.Πάνας έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 23:45
Έχω μια ζώνη με κρίκους σε μια βερμούδα η οποία είναι ιμάντας και μάλιστα μαλακός και επειδή δεν είναι πολύ μεγάλη βγαίνει από τον θύλακα της βερμούδας και πάλλεται κατά αυτόν τον τρόπο σε αυτό το ύψος.
Αύριο το πρωί θα την πετάξω. Τι αύριο... σήμερα. Γιαυτό προβάλω τις αντηρίσεις μου και για τον λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την είχε έξω σε τόσο μεγάλη απόσταση που τους χώριζε.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Με πεσμένη τσουτσού θα την βίαζε; Είπα οι βιαστές ερεθίζονται με τέτοιες καταστάσεις. Αυτός είναι ο λόγος που το κάνουν... ερεθισμένοι πάνε στα θύματά τους, δεν περιμένουν να τους σηκωθεί εκείνη την στιγμή.Naida έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 23:59Υποθέτω έτσι γέλιο θα βγαίνει και στις γυναίκες όταν βλέπουν έναν επίδοξο βιαστή να πλησιάζει. Μπράβο Πάνα
the end
Σωστά, απλά πήγε να μπει στην πολυκατοικία μαζί της απλά για να βεβαιωθεί ότι έφτασε ασφαλής στο διαμέρισμα της. Καθότι τζεντλεμαν και γοητευμένος.Πάνας έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 00:01Με πεσμένη τσουτσού θα την βίαζε; Είπα οι βιαστές ερεθίζονται με τέτοιες καταστάσεις. Αυτός είναι ο λόγος που το κάνουν... ερεθισμένοι πάνε στα θύματά τους, δεν περιμένουν να τους σηκωθεί εκείνη την στιγμή.
Ενοχλούνται κατα τ άλλα όταν λέμε για την κουλτούρα βιασμού στην ελλαδιτσα μας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γιατί δεν την πιάνεις εσύ; Δεν είμαι εγώ αυτός που παίζει την κολοκυθιά...nowhere έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 23:55πιάσε την αρχική ερώτηση και απάντα ρε τρόμπα που παιζεις την κολοκυθιά μισή ώρα γιατί δεν έχεις τι να πειςΕμπεδοκλής έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 23:50Ρε κόψε το κρασί και γράψε κανονικά. Άιντε. Που ξέχασες τι ρώτησες...
είσαι καραγκιόζης δεν ασχολούμαι άλλο
Ψιτ Πάνα και εδώ έπαιζε με τη ζώνη του και τον κατήγγειλε
https://www.newsit.gr/egklhma/n-smyrni- ... o/3278916/
https://www.newsit.gr/egklhma/n-smyrni- ... o/3278916/
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Υπάρχει ένα λογικό κενό... δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, ως προς τον βιασμό. Εγώ που είμαι αγοράκι το καταλαβαίνω. Το τι ήθελε να κάνει δεν το ξέρω αλλά μου φαίνεται εντελώς παράλογο να κυνηγάει θύμα και να μην είναι ήδη ερεθισμένος.Naida έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 00:05Σωστά, απλά πήγε να μπει στην πολυκατοικία μαζί της απλά για να βεβαιωθεί ότι έφτασε ασφαλής στο διαμέρισμα της. Καθότι τζεντλεμαν και γοητευμένος.
Ενοχλούνται κατα τ άλλα όταν λέμε για την κουλτούρα βιασμού στην ελλαδιτσα μας.
Η μόνη περίπτωση είναι να ερεθίζεται με την αντίσταση, κουλό αλλά ίσως να μπορεί να συμβεί, δεν ξέρω...
the end
Πλάκα μας κάνεις; ο βιαστής από το θεωρείς έλκεται; ο επιδειξίας;Πάνας έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 00:11Υπάρχει ένα λογικό κενό... δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, ως προς τον βιασμό. Εγώ που είμαι αγοράκι το καταλαβαίνω. Το τι ήθελε να κάνει δεν το ξέρω αλλά μου φαίνεται εντελώς παράλογο να κυνηγάει θύμα και να μην είναι ήδη ερεθισμένος.
Η μόνη περίπτωση είναι να ερεθίζεται με την αντίσταση, κουλό αλλά ίσως να μπορεί να συμβεί, δεν ξέρω...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ένα απόκοσμο πέπλο έχει σκεπάσει τον τόπο..
από Parrot » 23 Απρ 2024, 19:28 » σε Οικολογία & Φύση - 39 Απαντήσεις
- 1930 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
28 Απρ 2024, 19:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως το ΠΑΣΟΚ δεν έπαψε ποτέ να κυβερνά τον τόπο μας!
από Γαληνός » 24 Δεκ 2023, 17:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 599 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
22 Ιαν 2024, 18:45
-
-
- 390 Απαντήσεις
- 7125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
15 Δεκ 2024, 14:39