ειδες ομως πως του κοπηκε η μαγκια μαχαιρι τωρα;
Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- John Brown Gun Club
Re: Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
ΒΡΕ ΟΎΣΤ !!!
- John Brown Gun Club
ετοιμασου για πολλη παντοφλα αποστρατε.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
θα φας καλα λεμε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 00:31Κύριε Πρωθυπουργε
Παρόλα τα χρήματα και αποδοχές που εχω από νόμιμες και παράνομες πηγές ..
Πέραν του ότι συντηρώ οικονομικά με πλουσιοπάροχο τρόπο την οικογένεια μου , την γυναίκα μου και τη κόρη μου ..
Συντηρώ άλλες .... τέσσερεις γυναίκες μαζί με τα παιδιά τους , φίλες της γυναίκας μου ...
Που έχουν ερωτικές σχέσεις μαζί μου ..για ένα κομμάτι ψωμί για λίγα ψώνια από σούπερ μάρκετ για πληρωμή ενός λογαριασμού της ΔΕΗ για έναν λογαριασμό της Vodafone η της Cosmote ..
Σαν απόστρατος αξιωματικός του Ελληνικού πολεμικού ναυτικού ΔΕΝ μπορώ να τα βγάλω πέρα χωρις την οικονομική βοήθεια σας ..
Και θα τοποθετηθω και κάπου προς το νήμα , σαν απάντηση στην ΝΑΙΔΑ
Ασφαλώς και δεν υποστήριζω συμπεριφορες που προσβάλουν την δημόσια αιδώ ή την γενετήσια συμπεριφορά όπως το να ακολουθεί ένας άνδρας μία γυναίκα.με το πουλί έξω
Όμως αυτό ισχύει και για περιπτώσεις όπου την δημόσια αιδώ την προσβάλουν γυναικες ξεκωλα με προκλητική συμπεριφορά ή τραβεστί σαν τον ΒΛΑΚΙ με προκλητική συμπεριφορά
Ή τάσσεται κάποιος υπέρ των χρηστών ηθών και της κοσμιας συμπεριφοράς και του να μην προσβάλει την δημόσια αιδω ή ..τα πάντα είναι ελεύθερα
Ασφαλώς και δεν υποστήριζω συμπεριφορες που προσβάλουν την δημόσια αιδώ ή την γενετήσια συμπεριφορά όπως το να ακολουθεί ένας άνδρας μία γυναίκα.με το πουλί έξω
Όμως αυτό ισχύει και για περιπτώσεις όπου την δημόσια αιδώ την προσβάλουν γυναικες ξεκωλα με προκλητική συμπεριφορά ή τραβεστί σαν τον ΒΛΑΚΙ με προκλητική συμπεριφορά
Ή τάσσεται κάποιος υπέρ των χρηστών ηθών και της κοσμιας συμπεριφοράς και του να μην προσβάλει την δημόσια αιδω ή ..τα πάντα είναι ελεύθερα
Κλασε μου μία μάντρα @@ και ΟΥΣΤJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 07:53θα φας καλα λεμε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 00:31Κύριε Πρωθυπουργε
Πέραν του ότι συντηρώ οικονομικά με πλουσιοπάροχο τρόπο την οικογένεια μου , την γυναίκα μου και τη κόρη μου ..
Συντηρώ άλλες .... τέσσερεις γυναίκες μαζί με τα παιδιά τους , φίλες της γυναίκας μου ...
Που έχουν ερωτικές σχέσεις μαζί μου ..για ένα κομμάτι ψωμί για λίγα ψώνια από σούπερ μάρκετ για πληρωμή ενός λογαριασμού της ΔΕΗ για έναν λογαριασμό της Vodafone η της Cosmote ..
Σαν απόστρατος αξιωματικός του Ελληνικού πολεμικού ναυτικού ΔΕΝ μπορώ να τα βγάλω πέρα χωρις την οικονομική βοήθεια σας ..
Εχω και σοβαρότερες δουλειές με το να ασχολούμαι με ψυχολογικά προβληματικα άτομα σαν και του λόγου σου
- John Brown Gun Club
δεν το σωζεις με τιποτα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 07:54Και θα τοποθετηθω και κάπου προς το νήμα , σαν απάντηση στην ΝΑΙΔΑ
Αντε πάλι. Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι η κάθε γυναίκα μπορεί να κυκλοφορεί όπως της γουστάρει. Αντίστοιχα και ένας άντρας. Αυτό που δεν μπορεί να κάνει μια γυναίκα είναι να κυκλοφορεί με ο αιδοίο της σε κοινή θέα. Το ίδιο και ένας άντρας. Είναι κατανοητό αυτό;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 07:54Και θα τοποθετηθω και κάπου προς το νήμα , σαν απάντηση στην ΝΑΙΔΑ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- John Brown Gun Club
θα στα κλασω ρε και θα μαραθουν. Θα εχεις πολυ σοβαροτερα πραγματα ν ασχοληθεις συντομα οταν εγω αποφασισω να ασχοληθω με την παρτη σου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 07:56Κλασε μου μία μάντρα @@ και ΟΥΣΤJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 07:53θα φας καλα λεμε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 00:31Κύριε Πρωθυπουργε
Εχω και σοβαρότερες δουλειές με το να ασχολούμαι με ψυχολογικά προβληματικα άτομα σαν και του λόγου σου
Η επίθεση από Αλβανό ταξιτζή σε κοπέλα και το θέμα της μαντήλας, βλέπω δεν συζητείται τόσο πολύ.
Καιρός να βγουν και τα αίσχη που κάνουν τα καλύτερα μπουρδέλα του κόσμου εναντίον Ελληνίδων αλλά και Ελλήνων μέσα στην χώρα τους. Εκεί και αν γίνονται βιασμοί.
Μόνο για ανθρώπους με ψυχικά προβλήματα (το πιθανότερο για τον τύπο) ή υπό την επήρεια ναρκωτικών, ειδικά αν είναι Έλληνες, γνωρίζουμε να γράφουμε κατεβατά.
Καιρός να βγουν και τα αίσχη που κάνουν τα καλύτερα μπουρδέλα του κόσμου εναντίον Ελληνίδων αλλά και Ελλήνων μέσα στην χώρα τους. Εκεί και αν γίνονται βιασμοί.
Μόνο για ανθρώπους με ψυχικά προβλήματα (το πιθανότερο για τον τύπο) ή υπό την επήρεια ναρκωτικών, ειδικά αν είναι Έλληνες, γνωρίζουμε να γράφουμε κατεβατά.
ή απλά λες μαλακίες σαν τις προηγούμενες που έβαλε ο μπλάκι και δεν σε παίρνει να βάζεις διλήμματαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 07:54Και θα τοποθετηθω και κάπου προς το νήμα , σαν απάντηση στην ΝΑΙΔΑ
-
Ναι, εδώ μιλάμε για κουλτούρα βιασμού, για έγκλημα εκτός οικογένειας. Όχι κουλτούρα κακοποίησης. Η τελευταία προφανώς υπάρχει σε ένα επίπεδο.. Οι φεμινιστριες και οι ρατσιστές πάνε να ιδεολογικοποιησουν βλακωδως εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου για δικούς τους ιδεολογικού λόγους. Άσε που υπάρχει μια ολόκληρη επιστήμη που λέγεται εγκληματολογια, και τις έχουν κάνουν κουρελι όπως οι ψεκ την ιατρική.stavmanr έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 00:59Σωστό μεν, λάθος δε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 00:54Δεν χρειάζεται καμία κουλτούρα για να δράσει ένας βιαστής η δολοφόνος.
Πολλοί άνθρωποι βιάζουν, κακοποιούν, μεταχειρίζονται άσχημα τις γυναίκες επειδή έμαθαν ότι η γυναίκα είναι μόνο για το κρεβάτι.
Κάποιοι άλλοι έμαθαν ότι η γυναίκα είναι κουνέλα που απλά πρέπει να παράγει παιδιά για το έθνος.
Κάποιοι άλλοι έμαθαν ότι η γυναίκα δεν έχει μυαλό ή ότι δεν ξέρει να κάνει τίποτα το σοβαρό.
Κάποιοι άλλοι έμαθαν ότι η γυναίκα αξίζει στην εργασία της μόνο ως γλάστρα.
Στη χώρα μας η γυναίκα προστατεύεται με ειδικό καθεστώς κατά των διακρίσεων, όχι επειδή έχουμε κουλτούρα και παιδεία, αλλά επειδή δεν έχουμε. Επειδή ακριβώς σε κάθε περίσταση, σε κάθε ευκαιρία, η γυναίκα μετατρέπεται σε όλα τα παραπάνω, έχουμε θεσπίσει νόμους για να περιορίσουμε τα αποτελέσματα της "κουλτούρας" μας αυτής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 08 Μάιος 2021, 08:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- John Brown Gun Club
με 20.000 θυματα τραφφικινγκ στη μπουρδελοχωρα σου, θυματα μιας βιομηχανιας οργανωμενου βιασμου που λειτουργει ανενοχλητα και συχνα με την συνδρομη της εξουσιας και του κρατους, δε σε παιρνει να μιλας για τα αισχη αλλοδαπων σε βαρος ελληνιδων.Antares έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 08:32Η επίθεση από Αλβανό ταξιτζή σε κοπέλα και το θέμα της μαντήλας, βλέπω δεν συζητείται τόσο πολύ.
-
Εντωμεταξύ η θεωρία της κουλτούρας του βιασμού, είναι η καλύτερη δικαιολογία για κάθε βιαστή να πάρει ελαφρυντικά, αφού υποτίθεται λειτούργησε εντός των αξιών που μεγάλωσε, άρα έχει ευθύνη και η κοινωνία που τον δικαζει, και αγνοεί τα όρια του σωστού και του λάθους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ένα απόκοσμο πέπλο έχει σκεπάσει τον τόπο..
από Parrot » 23 Απρ 2024, 19:28 » σε Οικολογία & Φύση - 39 Απαντήσεις
- 1837 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
28 Απρ 2024, 19:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως το ΠΑΣΟΚ δεν έπαψε ποτέ να κυβερνά τον τόπο μας!
από Γαληνός » 24 Δεκ 2023, 17:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 559 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
22 Ιαν 2024, 18:45
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 818 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
16 Αύγ 2023, 19:31