Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 08 Μάιος 2021, 12:15

Αρίστος έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:04
Bill Hicks έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:02
καλά, μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια. δεν ξέρω τι κατάλαβες, αλλά εγώ δεν είπα ότι οι Σεϋχέλλες είναι κανα success story, απλώς υπέδειξα ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται στις επικεφαλίδες.

Εγω ομως ειπα οτι η Ισλανδια που ειναι ΙΔΙΑ περιπτωση με τις Σευχελλες ειναι σαξες στορυ χωρις να εφαρμοσει μεσαιωνικο lockdown. Kατα βαθος θα ηθελες παρα πολυ και η Ελλαδα να ειχε ακολουθησει πολιτικες Ισλανδιας, παραδεξου το.

.
Σευχελλες

Εικόνα

Ισλανδια

Εικόνα
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 08 Μάιος 2021, 12:18

Αρίστος έγραψε:

Εγω ομως ειπα οτι η Ισλανδια που ειναι ΙΔΙΑ περιπτωση με τις Σευχελλες ειναι σαξες στορυ χωρις να εφαρμοσει μεσαιωνικο lockdown. Kατα βαθος θα ηθελες παρα πολυ και η Ελλαδα να ειχε ακολουθησει πολιτικες Ισλανδιας, παραδεξου το.

.
είπαμε, μήλα με πορτοκάλια. αν χρειάζεσαι βοήθεια για να το καταλάβεις αυτό...

έντιτ βοήθησε λίγο ο Γκομπάκης!
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 08 Μάιος 2021, 12:20

Αρίστος έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:00
foscilis έγραψε:
08 Μάιος 2021, 09:51
Εγώ όταν εμβολιαστεί σκοπεύω να τα γράψω όλα στ' αρχιδια μου. Ένα χρόνο τώρα έχω την πανδημία κι έχω και τους ψεκ να κάνουν τα πάντα για να γίνει χειρότερη ε συγνώμη αλλά αν βρεθούμε σε φάση να έχω εγώ ανοσία και να μην έχουν αυτοί σε αρρώστια που επιμένουν να μην παίρνουν στα σοβαρά καταλαβαίνετε δεν είμαι και η Μητέρα Τερέζα.

Εξαρταται πως οριζεις τον ψεκ. Ειναι ψεκ και ο Ιωαννιδης που ελεγε πως το παρατεταμενο lockdown θα φερει τα αντιστροφα αποτελεσματα και θα φτασουμε ενδεχομενως τους 10.000 θανατους;

.
Όχι, ήταν επιτήδειος που διακινούσε μια επιστημονικά τρολιστικη άποψη γιατί αυτό ξέρει να κάνει, έτσι βρέθηκε με πενήντα χιλιάδες citations που τα μισά τον κάνουν cite για να τον πουν μαλακα και τα άλλα μισά για να τσακωθούν με τα πρώτα. Απλώς ετυχε και να βρει ευηκωα ωτα στους ψεκ.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 08 Μάιος 2021, 12:33

πατησιωτης έγραψε:
08 Μάιος 2021, 10:29
foscilis έγραψε:
Εγώ όταν εμβολιαστεί σκοπεύω να τα γράψω όλα στ' αρχιδια μου. Ένα χρόνο τώρα έχω την πανδημία κι έχω και τους ψεκ να κάνουν τα πάντα για να γίνει χειρότερη ε συγνώμη αλλά αν βρεθούμε σε φάση να έχω εγώ ανοσία και να μην έχουν αυτοί σε αρρώστια που επιμένουν να μην παίρνουν στα σοβαρά καταλαβαίνετε δεν είμαι και η Μητέρα Τερέζα.
Δεν είναι όμως λογική αυτή.Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να τιμωρήσεις τους ψεκ χωρίς να την πληρώσεις και ο ίδιος.
Είτε θα το τραβήξεις τόσο πολύ που θα είσαι στις περιπτώσεις που θα κολλήσουν παρά τον εμβολιασμό είτε παρ όλα όσα κάνεις δεν θα κολλήσεις.Στην πρώτη περίπτωση τιμωρείς τους ψεκ που θα κολλήσεις και αυτοτιμωρείσαι και στην δεύτερη δεν γίνεται τίποτα.
Μόνο η κυβέρνηση μπορεί να θεσμοθετήσει κίνητρα και τιμωρίες ανάλογα με τον εμβολιασμό και τον ψεκασμό και να τιμωρήσει πραγματικά με απαγόρευση ταξιδιών,εργασίας ή θεαμάτων τους ψεκ.
Κάνεις λάθος. Γιατί αν προκαλέσω άμεσα ή έμμεσα πχ 500 κρούσματα στατιστικά αυτό σημαίνει οτι θα σκοτώσω 1 ψεκ, θα στείλω νοσοκομείο άλλους 10 και θα αφήσω την περιοχή της Αττικής στην κόκκινη λίστα Αγγλίας και Γερμανίας για τουλάχιστον μία βδομάδα παραπάνω, προκαλώντας ζημιά εκατοντάδων εκατομμυρίων σε όλη τη χώρα. Σπάνια είχα τέτοια δύναμη.

Και το κυριοτερο: δε θα μπορούν να μου πουν τίποτα γιατί αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι έχω ισχυρή προστασία από το ενδεχόμενο να πάω νοσοκομείο, κατά τα άλλα θα κάνω απλά ο,τι κάνουν οι ίδιοι όλον αυτόν τον καιρό. Τι να μου πουν δηλαδή; "Γιατί συμπεριφέρεσαι όπως εμείς ρε καθίκι";

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 08 Μάιος 2021, 12:35

Gewponos90 έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:15

Καλά αυτο το λες τώρα .
Εδώ έχουμε φτάσει στο σημείο διαφορα ζώα να μην αφήνουν τα παιδιά τους να κάνουν σελφ τεστ αλλά έχουν την απαίτηση να πάνε κανονικά σχολείο. Οπότε μια χαρά φαντάζεσαι τι θα γινόταν στον αναγκαστικό εγκλεισμό ενω όλος ο υπόλοιπος κόσμος κυκλοφορει

Εχεις καμια αμφιβολια οτι θα προτιμουσα 14 μερες απομονωσης με την επιχειρηση μου ομως να ειναι ανοιχτη αντι για 6 μηνες περιορισμου των μετακινησεων και την επιχειρηση μου κλειστη; Η νομιζεις οτι θα θεωρουσα οτι ειναι προς το συμφερον μου να κολλησω τους συνεργατες μου και τους υπαλληλους;

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 08 Μάιος 2021, 12:40

foscilis έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:20
Αρίστος έγραψε:
foscilis έγραψε:

Εξαρταται πως οριζεις τον ψεκ. Ειναι ψεκ και ο Ιωαννιδης που ελεγε πως το παρατεταμενο lockdown θα φερει τα αντιστροφα αποτελεσματα και θα φτασουμε ενδεχομενως τους 10.000 θανατους;

.
Όχι, ήταν επιτήδειος που διακινούσε μια επιστημονικά τρολιστικη άποψη γιατί αυτό ξέρει να κάνει, έτσι βρέθηκε με πενήντα χιλιάδες citations που τα μισά τον κάνουν cite για να τον πουν μαλακα και τα άλλα μισά για να τσακωθούν με τα πρώτα. Απλώς ετυχε και να βρει ευηκωα ωτα στους ψεκ.

Πολυ βολικα αποφευγεις να τοποθετηθεις στο οτι τα γεγονοτα τον δικαιωσαν. Οπως δικαιωσαν και τις χωρες που αντι να κανουν lockdown ακολουθησαν την τακτικη Ιωαννιδη: μαζικα τεστ οταν ακομη η διασπορα ειναι μικρη και αμεση ιχνηλατηση.

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 08 Μάιος 2021, 12:43

GoBack έγραψε:
Αρίστος έγραψε:
Bill Hicks έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:02
καλά, μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια. δεν ξέρω τι κατάλαβες, αλλά εγώ δεν είπα ότι οι Σεϋχέλλες είναι κανα success story, απλώς υπέδειξα ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται στις επικεφαλίδες.

.
Σευχελλες

Εικόνα

Ισλανδια

Εικόνα

It is a Thursday night and young people are packing out karaoke night in central Reykjavik, the capital, screeching renditions of every classic down the microphone. They're hugging and kissing, as droplets of spit fly through the air.

Απο το αρθρο-αφιερωμα του BBC που ανεβασα για την επιτυχια της Ισλανδιας και δεν το διαβασες.

.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 08 Μάιος 2021, 12:55

foscilis έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:33
Κάνεις λάθος. Γιατί αν προκαλέσω άμεσα ή έμμεσα πχ 500 κρούσματα στατιστικά αυτό σημαίνει οτι θα σκοτώσω 1 ψεκ, θα στείλω νοσοκομείο άλλους 10 και θα αφήσω την περιοχή της Αττικής στην κόκκινη λίστα Αγγλίας και Γερμανίας για τουλάχιστον μία βδομάδα παραπάνω, προκαλώντας ζημιά εκατοντάδων εκατομμυρίων σε όλη τη χώρα. Σπάνια είχα τέτοια δύναμη.

Και το κυριοτερο: δε θα μπορούν να μου πουν τίποτα γιατί αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι έχω ισχυρή προστασία από το ενδεχόμενο να πάω νοσοκομείο, κατά τα άλλα θα κάνω απλά ο,τι κάνουν οι ίδιοι όλον αυτόν τον καιρό. Τι να μου πουν δηλαδή; "Γιατί συμπεριφέρεσαι όπως εμείς ρε καθίκι";
Ακόμη δεν έκανες το εμβόλιο και έχεις ήδη ψευδαισθήσεις υπερδυνάμεων. :smt005::smt005::smt005:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 08 Μάιος 2021, 13:04

Αρίστος έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:35
Gewponos90 έγραψε:

Καλά αυτο το λες τώρα .
Εδώ έχουμε φτάσει στο σημείο διαφορα ζώα να μην αφήνουν τα παιδιά τους να κάνουν σελφ τεστ αλλά έχουν την απαίτηση να πάνε κανονικά σχολείο. Οπότε μια χαρά φαντάζεσαι τι θα γινόταν στον αναγκαστικό εγκλεισμό ενω όλος ο υπόλοιπος κόσμος κυκλοφορει

Εχεις καμια αμφιβολια οτι θα προτιμουσα 14 μερες απομονωσης με την επιχειρηση μου ομως να ειναι ανοιχτη αντι για 6 μηνες περιορισμου των μετακινησεων και την επιχειρηση μου κλειστη; Η νομιζεις οτι θα θεωρουσα οτι ειναι προς το συμφερον μου να κολλησω τους συνεργατες μου και τους υπαλληλους;

.
Έχω ναι. Γιατί δεν ξέρω πως θα αντιδρούσες αν σου έλεγαν ότι για 14 μέρες αυστηρά μέσα. Και δεν ξέρω τι επιχείρηση διαμάντι έχεις που θα έλειπες για 2 βδομάδες και δεν θα χρειαζόταν να συναντηθείς με κανέναν.

Αλλά δεν είναι ανάγκη να το κάνουμε τόσο προσωπικό. Πες εσύ το δέχεσαι. Η κοινωνια θα το δεχόταν;
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος » 08 Μάιος 2021, 13:15

Αρίστος έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:40
foscilis έγραψε:
08 Μάιος 2021, 12:20
Αρίστος έγραψε:

.

Πολυ βολικα αποφευγεις να τοποθετηθεις στο οτι τα γεγονοτα τον δικαιωσαν. Οπως δικαιωσαν και τις χωρες που αντι να κανουν lockdown ακολουθησαν την τακτικη Ιωαννιδη: μαζικα τεστ οταν ακομη η διασπορα ειναι μικρη και αμεση ιχνηλατηση.

.

Σωστά αυτά και αναλυμένα αλλά ο Ιωαννίδης είναι καλώς και προφανώς και υπέρ του εμβολιασμού.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 08 Μάιος 2021, 14:00

Τρύπημα μέχρις εσχάτων.

https://www.liberal.gr/news/nea-sumfoni ... 023/375962

ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal » 08 Μάιος 2021, 14:11

πατησιωτης έγραψε:
08 Μάιος 2021, 10:29
foscilis έγραψε:
Δεν είναι όμως λογική αυτή.Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να τιμωρήσεις τους ψεκ χωρίς να την πληρώσεις και ο ίδιος.
Είτε θα το τραβήξεις τόσο πολύ που θα είσαι στις περιπτώσεις που θα κολλήσουν παρά τον εμβολιασμό είτε παρ όλα όσα κάνεις δεν θα κολλήσεις.Στην πρώτη περίπτωση τιμωρείς τους ψεκ που θα κολλήσεις και αυτοτιμωρείσαι και στην δεύτερη δεν γίνεται τίποτα.
Μόνο η κυβέρνηση μπορεί να θεσμοθετήσει κίνητρα και τιμωρίες ανάλογα με τον εμβολιασμό και τον ψεκασμό και να τιμωρήσει πραγματικά με απαγόρευση ταξιδιών,εργασίας ή θεαμάτων τους ψεκ.
Ο μπαμπουίνος που παραθέτεις είχε το θράσος να εγκαλεί εμένα και άλλους, εδώ και πολλούς μήνες, για προτροπή σε πράξεις που βάζουν σε κίνδυνο το κοινό καλό.

Με χυδαίο τρόπο και χαρακτηρισμούς, αράδιαζε ψέματα και διέστρεφε τα όσα έγραφα, ακόμα και παραθέτοντάς τα παραποιημένα για να βολέψουν τη δική του αρρωστημένη νοοτροπία.

Και έρχεται τώρα ευθέως να δηλώσει ότι θα πράξει αυτό που ούτε εγώ ούτε, τουλάχιστον, ένας ακόμα που υπέφερε από τη βρωμιά του, σκεφτήκαμε να πραγματοποιήσουμε. Αντιθέτως δηλώναμε (ως μη οφείλαμε) ότι η σύνταξη με τα θεσμοθετημένα μέτρα είναι πέραν κάθε συζήτησης.

Είναι ο ΠΡΩΤΟΣ και ο ΜΟΝΟΣ από όσους συντάσσονται (και καλώς) υπέρ των εμβολίων, που δηλώνει μελλοντική απείθεια σε μέτρα.

Ακόμα και αν ως καφενείο ο κάθε παπάρας έχει το ελεύθερο να γράφει όποια μαλακία του κατέβει, ευελπιστώ ο συντονισμός και οι υπόλοιποι να αντιλαμβάνεστε ότι διαφορετικά μέτρα και σταθμά είναι απαράδεκτο να υπάρχουν.
Όσο τους ανέχεστε ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ με αυτούς.

Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy » 08 Μάιος 2021, 14:12

πατησιωτης έγραψε:
08 Μάιος 2021, 14:00
Τρύπημα μέχρις εσχάτων.

https://www.liberal.gr/news/nea-sumfoni ... 023/375962
σαν τη χαριστικη βολη των εκτελεστων
οποιος επεζησε απο το τρυπημα του 21 θα τον αποτελειωσουν το 22/23
feels good to be a russiachad

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 08 Μάιος 2021, 14:20

είχα κλείσει ραντεβού για την περασμένη Πέμπτη, μα μετά το σκηνικό
με την 44χρονη επηρεάστηκα σε βαθμό τρόμου και το ακύρωσα

λέω να περιμένω μήπως μας διαθέσουν της pfizer, θέλω πολύ να εμβολιαστώ
μα έχει γίνει το μυαλό μου σκατά με τόσες [παρα]πληροφορίες

συμπλήρωση: όσους γιατρούς ρώτησα, η απάντηση ήταν:
κάνε το συντομότερο όποιο να ναι, είναι όλα καλά
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 08 Μάιος 2021, 14:24

νύχτα έγραψε:
08 Μάιος 2021, 14:20
είχα κλείσει ραντεβού για την περασμένη Πέμπτη, μα μετά το σκηνικό
με την 44χρονη επηρεάστηκα σε βαθμό τρόμου και το ακύρωσα

λέω να περιμένω μήπως μας διαθέσουν της pfizer, θέλω πολύ να εμβολιαστώ
μα έχει γίνει το μυαλό μου σκατά με τόσες [παρα]πληροφορίες

συμπλήρωση: όσους γιατρούς ρώτησα, η απάντηση ήταν:
κάνε το συντομότερο όποιο να ναι, είναι όλα καλά
να, οριστε τι ζημια κανουν οι ψεκ και οι μαλακιες τους.

να ακουσεις τους γιατρους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών