πατησιωτης έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 10:29
foscilis έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 09:51
Εγώ όταν εμβολιαστεί σκοπεύω να τα γράψω όλα στ' αρχιδια μου. Ένα χρόνο τώρα έχω την πανδημία κι έχω και τους ψεκ να κάνουν τα πάντα για να γίνει χειρότερη ε συγνώμη αλλά αν βρεθούμε σε φάση να έχω εγώ ανοσία και να μην έχουν αυτοί σε αρρώστια που επιμένουν να μην παίρνουν στα σοβαρά καταλαβαίνετε δεν είμαι και η Μητέρα Τερέζα.
Δεν είναι όμως λογική αυτή.Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να τιμωρήσεις τους ψεκ χωρίς να την πληρώσεις και ο ίδιος.
Είτε θα το τραβήξεις τόσο πολύ που θα είσαι στις περιπτώσεις που θα κολλήσουν παρά τον εμβολιασμό είτε παρ όλα όσα κάνεις δεν θα κολλήσεις.Στην πρώτη περίπτωση τιμωρείς τους ψεκ που θα κολλήσεις και αυτοτιμωρείσαι και στην δεύτερη δεν γίνεται τίποτα.
Μόνο η κυβέρνηση μπορεί να θεσμοθετήσει κίνητρα και τιμωρίες ανάλογα με τον εμβολιασμό και τον ψεκασμό και να τιμωρήσει πραγματικά με απαγόρευση ταξιδιών,εργασίας ή θεαμάτων τους ψεκ.
Ο μπαμπουίνος που παραθέτεις είχε το θράσος να εγκαλεί εμένα και άλλους, εδώ και πολλούς μήνες, για προτροπή σε πράξεις που βάζουν σε κίνδυνο το κοινό καλό.
Με χυδαίο τρόπο και χαρακτηρισμούς, αράδιαζε ψέματα και διέστρεφε τα όσα έγραφα, ακόμα και παραθέτοντάς τα παραποιημένα για να βολέψουν τη δική του αρρωστημένη νοοτροπία.
Και έρχεται τώρα ευθέως να δηλώσει ότι θα πράξει αυτό που ούτε εγώ ούτε, τουλάχιστον, ένας ακόμα που υπέφερε από τη βρωμιά του, σκεφτήκαμε να πραγματοποιήσουμε. Αντιθέτως δηλώναμε (ως μη οφείλαμε) ότι η σύνταξη με τα θεσμοθετημένα μέτρα είναι πέραν κάθε συζήτησης.
Είναι ο ΠΡΩΤΟΣ και ο ΜΟΝΟΣ από όσους συντάσσονται (και καλώς) υπέρ των εμβολίων, που δηλώνει μελλοντική απείθεια σε μέτρα.
Ακόμα και αν ως καφενείο ο κάθε παπάρας έχει το ελεύθερο να γράφει όποια μαλακία του κατέβει, ευελπιστώ ο συντονισμός και οι υπόλοιποι να αντιλαμβάνεστε ότι διαφορετικά μέτρα και σταθμά είναι απαράδεκτο να υπάρχουν.
Όσο τους ανέχεστε ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ με αυτούς.