συζήτηση για χιροσίμα ανήμερα του σωτήρος

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: συζήτηση για χιροσίμα ανήμερα του σωτήρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 09 Αύγ 2018, 14:41

Ασέβαστος έγραψε:
09 Αύγ 2018, 14:15
Maspoli έγραψε:
08 Αύγ 2018, 00:02
elchav έγραψε:
07 Αύγ 2018, 23:44
Εικόνα
Kαημένοι Ιάπωνες :a035::a035::a035:
Οι άλλοι οι ταλαίπωροι οι Γερμανοι, τι έπαθαν στη Δρέσδη :a040::a035::a040:
Δηλαδή στα εγκλήματα ένστολων η απάντηση είναι η τιμωρία του άμαχου πληθυσμού.
Σκότωσε με τη λόγχη ένα μωρό ο Γιαπωνέζος στρατιώτης; Να εξαϋλώσουμε ένα γιαπωνέζικο βρέφος για να ικανοποιήσουμε τα συναισθήματά μας...
οχι.

υπευθυνος ειναι μονο αυτος με την ξιφολιγχη, αντε και οι ανωτεροι του. ουτε καν ολοι οι ενστολοι. στη συγκεκριμμενη φαση ομως ειναι αδυνατον να μπορεσει κανεις να ξεχωρισει αθωους απο ενοχους, και να βλαψει μονο τους δευτερους. το μονο που μπορει να κανει, ειναι να προξενησει οσο κακο χρειαζεται για να σταματησουν να σφαζονται βρεφη, και εκ του αποτελεσματος, μπορουμε να κρινουμε οτι καλως ριχτηκαν οι βομβες.
Αυτό μπορεί να τεθεί και ως εξής. Ο Στάλιν έκανε εγκλήματα, εκτελούσε ακόμη ,και ανήλικα παιδιά, μαζικούς διωγμούς κοινοτήτων κλπ. Άρα καλώς έκαναν τα γερμανικά βομβαρδιστικά και ισοπέδωναν ότι έβρισκαν στη Σοβνιετική Ένωση;

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 09 Αύγ 2018, 14:41

Ασέβαστος έγραψε:
οχι.

υπευθυνος ειναι μονο αυτος με την ξιφολιγχη, αντε και οι ανωτεροι του. ουτε καν ολοι οι ενστολοι. στη συγκεκριμμενη φαση ομως ειναι αδυνατον να μπορεσει κανεις να ξεχωρισει αθωους απο ενοχους, και να βλαψει μονο τους δευτερους. το μονο που μπορει να κανει, ειναι να προξενησει οσο κακο χρειαζεται για να σταματησουν να σφαζονται βρεφη, και εκ του αποτελεσματος, μπορουμε να κρινουμε οτι καλως ριχτηκαν οι βομβες.
Μπορείς να ξεχωρίσεις έναν στρατιωτικό στόχο από έναν πολιτικό. Οι Σύμμαχοι είχαν εκείνη τη στιγμή τη δυνατότητα να περιορίσουν κάθε τέτοια δυνατότητα του ιαπωνικού στρατού χωρίς καν να χρειαστεί να κάνουν εισβολή. Οι ΗΠΑ δεν το έπραξαν αλλά προχώρησαν στην ατομική επίθεση.

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 09 Αύγ 2018, 14:43

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Αύγ 2018, 14:36
Αυτό ναι, είναι σαφής απάντηση.

Το τι θα έκανες στην περίπτωση που δεν είχαμε πυρηνικά, δεν χρειάζεται να το ρωτήσω.
Έχω επιλογή; Παίρνω το G3 μου και πάω, αν είμαι Ελλάδα.
Maspoli έγραψε:
09 Αύγ 2018, 14:34
elchav έγραψε:
09 Αύγ 2018, 14:30
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Αύγ 2018, 14:25

Όχι, δεν το πάω μόνον στον εμφύλιο. Ρίξε μια ματιά στο μπολνταρισμένο.

Αναφορικά με τον εμφύλιο, σαφώς και δεν θα μπορούσες να ρίξεις πυρηνικά γιατί η επικράτεια δεν είναι άλλη χώρα.
Σε κάθε ΑΜΥΝΤΙΚΟ πόλεμο που θα συμμετείχαμε και θα ήμουν ζωντανός (κι εν δυνάμει POW-νεκρός-ανάπηρος) όχι απλά θα πάταγα το κουμπί, θα έκανα και θεματικό πάρτυ "press the button" με φίλους και ποτά και θα το πατάγαμε εκ περιτροπής.
Διαπληκτίζεσαι με ένα στο δρόμο και αυτός σου τραβάει ένα χαστούκι. Εσύ τραβάς πιστόλι και καθαρίζεις αυτόν και την οικογένειά του που κάθεται στο αυτοκίνητο. Μετά θα έκανες πάρτυ "πάτα τη σκανδάλη".
Κάτι τέτοιο λες
Η σωστή αναλογία, τώρα.
Ένας τύπος σκάει έξω από το σπίτι μου, μου βάζει βόμβα στο αμάξι, σκοτώνει κάνα δυο γείτονες και μετά πάει σπίτι του.
Βρισκόμαστε στο δρόμο και για κανα δυο βδομάδες πυροβολούμε ο ένας τον άλλον χωρίς αποτέλεσμα.
Παίρνω τα πάνω μου, αγοράζω και μερικά καλύτερα όπλα, φωνάζω και μερικούς φίλους, αυτός ξεμένει από σφαίρες και τον πολιορκώ έξω από το σπίτι του. Δεν έχει ελπίδα και του λέω "παραδώσου, να πας φυλακή να τελειώνουμε" αλλά αυτός μου λέει κάτι μαλακίες για τον Αυτοκράτορα και την Τιμή του και ότι θα με πάρει μαζί του. Να σημειωθεί ότι έχει βασανίσει τους γείτονες του, έχει σκοτώσει κάποιους κι έχει κάνει τις γυναίκες τους πουτάνες.
Σενάριο Α: Μπορώ να κάνω ντου σκοτώνοντας τον μαζί με τους δικούς του ή ακόμα και να πεθάνω κι εγώ με τους φίλους μου.
Σενάριο Β: Εναλλακτικά βάζω βόμβα, φεύγω κύριος και τη γλιτώνω εγώ και οι φίλοι μου (κάνουμε και το πάρτυ που έλεγα) και περισσότεροι δικοί του επιβιώνουν.

Άκοπα το Β. Αβασάνιστα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 09 Αύγ 2018, 14:47

elchav έγραψε:
09 Αύγ 2018, 14:43

Η σωστή αναλογία, τώρα.
Ένας τύπος σκάει έξω από το σπίτι μου, μου βάζει βόμβα στο αμάξι, σκοτώνει κάνα δυο γείτονες και μετά πάει σπίτι του.
Βρισκόμαστε στο δρόμο και για κανα δυο βδομάδες πυροβολούμε ο ένας τον άλλον χωρίς αποτέλεσμα.
Παίρνω τα πάνω μου, αγοράζω και μερικά καλύτερα όπλα, φωνάζω και μερικούς φίλους, αυτός ξεμένει από σφαίρες και τον πολιορκώ έξω από το σπίτι του. Δεν έχει ελπίδα και του λέω "παραδώσου, να πας φυλακή να τελειώνουμε" αλλά αυτός μου λέει κάτι μαλακίες για τον Αυτοκράτορα και την Τιμή του και ότι θα με πάρει μαζί του. Να σημειωθεί ότι έχει βασανίσει τους γείτονες του, έχει σκοτώσει κάποιους κι έχει κάνει τις γυναίκες τους πουτάνες.
Σενάριο Α: Μπορώ να κάνω ντου σκοτώνοντας τον μαζί με τους δικούς του ή ακόμα και να πεθάνω κι εγώ με τους φίλους μου.
Σενάριο Β: Εναλλακτικά βάζω βόμβα, φεύγω κύριος και τη γλιτώνω εγώ και οι φίλοι μου (κάνουμε και το πάρτυ που έλεγα) και περισσότεροι δικοί του επιβιώνουν.

Άκοπα το Β. Αβασάνιστα
Nα σου υπενθυμίσω ότι πριν έβαλες το "σε κάθε αμυντικό πόλεμο" (είτε δηλαδή ο αντίπαλος έκανε εγκλήματα πολέμου είτε όχι), τώρα έβαλες και κάποιες άλλες επιπλέον παραμέτρους για να δώσεις τη "σωστή αναλογία". Νομίζω ότι είναι κατανοητό το γιατί

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 09 Αύγ 2018, 14:49

Maspoli έγραψε:
09 Αύγ 2018, 14:34

Διαπληκτίζεσαι με ένα στο δρόμο και αυτός σου τραβάει ένα χαστούκι. Εσύ τραβάς πιστόλι και καθαρίζεις αυτόν και την οικογένειά του που κάθεται στο αυτοκίνητο. Μετά θα έκανες πάρτυ "πάτα τη σκανδάλη".
Κάτι τέτοιο λες
οχι.

σωστη αναλογια ειναι "ερχεται καποιος να καθαρισει εμενα και την οικογενεια μου, θαθελα να τον καθαρισω πριν προλαβει, το μονο οπλο μου ειναι ενα μπαζουκα και αυτος ειναι στο αυτοκινητο με την οικογενεια του."
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 09 Αύγ 2018, 14:50

Maspoli έγραψε:
09 Αύγ 2018, 14:47
elchav έγραψε:
09 Αύγ 2018, 14:43

Η σωστή αναλογία, τώρα.

Άκοπα το Β. Αβασάνιστα
Nα σου υπενθυμίσω ότι πριν έβαλες το "σε κάθε αμυντικό πόλεμο" (είτε δηλαδή ο αντίπαλος έκανε εγκλήματα πολέμου είτε όχι), τώρα έβαλες και κάποιες άλλες επιπλέον παραμέτρους για να δώσεις τη "σωστή αναλογία". Νομίζω ότι είναι κατανοητό το γιατί
Το θέμα είναι για τη ρίψη ατομικής βόμβας στην Ιαπωνία.
Πάντως, αν θες, αφαίρεσε το κομμάτι που εξανδραποδίζει και σκοτώνει τους γείτονες.

Πάλι το Β, άνετα.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 09 Αύγ 2018, 15:01

Οι Γερμανοί κάτι πήγαν να κάνουν στο Τέλεμαρκ με το βαρύ ύδωρ - δείχνει ότι τουλάχιστον είχαν καταλάβει ποιά είναι η αρχή λειτουργίας ενός πυρηνικού αντιδραστήρος. Αλλά και πάλι πως θα τον έφτιαχναν, όταν δεν ήξεραν την "four factor formula" του αντιδραστήρος δεν ξέρω.
Η επιχείρηση κατά του Τέλεμαρκ κρίνεται σήμερα ως καθαρά προληπτική και όχι αποτρεπτική για την κατασκευή της Γερμανικής ατομικής βόμβας.
Οι Γερμανοί είχαν εκδιώξει τον Αϊνστάϊν λόγω της Εβραϊκής καταγωγής του και άλλους επιστήμονας. Τη θεωρία της σχετικότητας την έλεγαν "Jewish science". Ταυτόχρονα ο Έλληνας Καραθεοδωρή που ήταν προσωπικός φίλος του Αϊνστάϊν, μάλλον προσχεδιασμένα είχε εγκαταλείψει κάθε ενασχόληση με την ατομική φυσική και ησχολείτο μόνο με pure mathematics, στο πανεπιστήμιο του Μονάχου που ήταν.
Το μεγάλο λάθος των Γερμανών ήταν με τα U-238 resonances. Ενώ η διατομή σκεδασμού των νετρονίων από το ουράνιο 238 αρχικά υπακούει στο "1/u law" ξαφνικά αναπτύσσονται resonances (συντονισμοί) και το νετρόνιο απορροφάται, παραγομένου του στοιχίου 239 - του πλουτωνίου. Οι Γερμανοί κάτι είδαν στα πειράματα τους αλλά θεώρησαν τον συντονισμό σαν ένα είδος στατιστικού λάθους, λάθους των οργάνων.
Έτσι θα έφτιαχναν υποτίθεται μιά ατομική βόμβα από U-235 που θα είχε το μέγεθος της πλατείας Ομονοίας για να δουλέψει.
Αυτή ήταν η κατάσταση από πλευράς πυρηνικών στη Γερμανία.

Τα εντελώς αντίθετα ισχύουν βέβαια στον τομέα των πυραύλων.
Εκεί οι Γερμανοί ηρίστευσαν.
Στα σύγχρονα διαστημόπλοια της NASA οι γυροσκοπικοί μηχανισμοί είναι ατόφιοι Γερμανικοί, της εποχής Βέρνερ Φον Μπράουν - Πενεμούντε.
Ο δε Χίτλερ έκανε το λάθος να δώσει πολύ μεγαλύτερη προτεραιότητα στους πυραύλους απ' ότι στην ατομική έρευνα.
Μετά τον πόλεμο βγήκε και ο Βέρνερ Φον Χαϊζενμπεργκ και έλεγα ότι "εγώ απέτρεψα τον Χίτλερ από τη βόμβα" και είπε και ότι έκανε και εξεπίτηδες λάθος σε κάτι πιθανοθεωρητικούς υπολογισμούς που αφορούν τη διάμετρο μιάς βόμβας. Αλλά ήταν μάλλον μουσαντέ αυτά που έλεγε - απλά την πάτησε.

Οπωσδήποτε ήταν και θεϊκή παρέμβαση να κατασκευαστεί η βόμβα από τον ελεύθερο κόσμο και όχι από τους νάζουλες.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 09 Αύγ 2018, 15:06

Απλα να θυμηθειτε αυτα που λετε οταν καποιος ζωνεται με εκρηκτικα καο πεφτει σε πολιτικο στοχο πχ για τη γη που του εκλεψαν και τους δικους του που σκοτωσαν. Κι αν αυριο το κανει με καποιο βαλιτσακι πυρηνικα, το ιδιο να πειτε

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 09 Αύγ 2018, 15:08

Maspoli έγραψε:
09 Αύγ 2018, 15:06
Απλα να θυμηθειτε αυτα που λετε οταν καποιος ζωνεται με εκρηκτικα καο πεφτει σε πολιτικο στοχο πχ για τη γη που του εκλεψαν και τους δικους του που σκοτωσαν. Κι αν αυριο το κανει με καποιο βαλιτσακι πυρηνικα, το ιδιο να πειτε
Καμία σχέση.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

the_black_planet
Phorum.gr user: the_black_planet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the_black_planet » 09 Αύγ 2018, 15:13

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Αύγ 2018, 14:18
the_black_planet έγραψε:
09 Αύγ 2018, 14:13
Έτσι ναι, εγώ σίγουρα έχω γνωρίσει άτομα που το ένστικτο της αυτοσυντήρησης το "κουλαντριζουν", το έχουν δηλαδή κάτω από την ιδεολογία και ευτυχώς :)
Ε, κάποιοι κουλαντρίζουν το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και κάποιοι άλλοι κουλαντρίζουν την ιδεολογία.

Αυτοσυντηρούμενη ιδεολογία. :lol:
:wink Ωραία το είπες Γαλή! Εμένα μου τη δίνει αυτό το τσουβαλιασμα, δεν κατηγορω σε καμιά περίπτωση το παιδί για την άποψη του και 1000 μπράβο του κι όλας που είναι ειλικρινής. Αλλά μη βλέπουμε τα πάντα σαν καθρεπτισμα μας, στην τελική υπάρχουν πχ και οι θαυμαστές του Λιαντίνη.
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 09 Αύγ 2018, 15:20

Maspoli έγραψε:
Κάπου θα έχει πάρει το μάτι σου ότι η πολύ μεγάλη πλειοψηφία των τρομοκρατικών ενεργειών στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια έγιναν από μουσουλμάνους πολίτες αυτών των χωρών που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν εκεί και κανένας δεν τους έκλεψε την γη τους ούτε σκότωσε τους δικούς τους, αλλά "ζώνονται με εκρηκτικά" για την δόξα του Αλλάχ και την καταστροφή των απίστων.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 » 09 Αύγ 2018, 15:26

Maspoli έγραψε:
09 Αύγ 2018, 14:41
Ασέβαστος έγραψε:
οχι.

Μπορείς να ξεχωρίσεις έναν στρατιωτικό στόχο από έναν πολιτικό. Οι Σύμμαχοι είχαν εκείνη τη στιγμή τη δυνατότητα να περιορίσουν κάθε τέτοια δυνατότητα του ιαπωνικού στρατού χωρίς καν να χρειαστεί να κάνουν εισβολή. Οι ΗΠΑ δεν το έπραξαν αλλά προχώρησαν στην ατομική επίθεση.
:o οχι δεν ειχαν καμμια τετοια δυνατοτητα. θα πεθαιναν εκατομυρια και απο τις δυο πλευρες. θα γνοταν οτι και στο βιετναμ. οι βομβες ηταν η πλεον καταλληλη λυση.

ΥΓ τα 18χρονα αγορακια που θα σφαζονταν και αποκαλεις εσυ στρατιωτικους στοχους δεν θα ποναγαν λιγοτερο απο τα παιδακια που φαγαν την βομβα στο κεφαλι

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 09 Αύγ 2018, 16:48

Pussy Wagon έγραψε:
07 Αύγ 2018, 17:40
Στις 6 Αυγούστου 2018 πέρασαν 73 ολόκληρα χρόνια από το ιμπεριαλιστικό έγκλημα της ρίψης ατομικής βόμβας στην Χιροσίμα. Σε δυο μέρες θα έχουμε και την μαύρη επέτειο της ρίψης ατομικής βόμβας στο Ναγκασάκι. Χιροσίμα και Ναγκασάκι. Δύο ονόματα που στο άκουσμα τους ολόκληρη η υφήλιος φέρνει, μέχρι σήμερα, στον νου της εικόνες πολέμου, τρόμου, οδύνης, φρίκης, ενός τεράστιου "μανιταριού". Αυτές οι εικόνες είναι συνδεδεμένες με ένα από τα πιο στυγερά εγκλήματα που διέπραξε ο ιμπεριαλισμός σε βάρος των λαών, με το πρόσχημα της συντόμευσης του πολέμου. Τα ίδια είδαμε και πρόσφατα στην ιμπεριαλιστική απόβαση των ΗΠΑ και των συμμάχων τους στην Συρία, με το ίδιο ακριβώς πρόσχημα της συντόμευσης του πολέμου.

Το Μάη του 1945, με την είσοδο του Κόκκινου Στρατού στο Βερολίνο και την ύψωση της κόκκινης σημαίας στην «καρδιά» του ναζισμού, στο Ράιχσταγκ, η Γερμανία αναγκάζεται σε συνθηκολόγηση. Είχε προηγηθεί η συνθηκολόγηση της Ιταλίας, το Σεπτέμβρη του 1943. Το τρίτο μέρος της φασιστικής συμμαχίας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η Ιαπωνία, συνέχιζε τον πόλεμο. Ομως, οι συνθήκες έδειχναν ότι ήταν ζήτημα ημερών να συνθηκολογήσει κι αυτή, αφού ο στόλος της ήταν κατεστραμμένος και η ίδια η χώρα ήταν περικυκλωμένη από εχθρικές δυνάμεις.

Λίγο πριν λήξει, λοιπόν, ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, στις 6/8/1945, στις 2.45 π.μ., απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση στο νησί Τινιάν του Ειρηνικού τρία αμερικανικά βομβαρδιστικά «Β-29». Ενα από αυτά, το βομβαρδιστικό «Enola Gay», κουβαλούσε στα «σπλάχνα» του ένα καινούριο όπλο, μια βόμβα νέας τεχνολογίας.

Το «μικρό αγόρι», όπως ονομάστηκε από τους Αμερικανούς, ήταν βόμβα ουρανίου, με μήκος τρία μέτρα και βάρος τέσσερις τόνους. Τα ρολόγια σταμάτησαν στις 8.15 το πρωί. Το «μικρό αγόρι» έπεσε από το αεροσκάφος με δύο αλεξίπτωτα, δημιουργώντας έναν τεχνητό ήλιο, που σκότωσε τα πάντα στο διάβα του. Ο απολογισμός ήταν 110.000 ακαριαίοι θάνατοι, ενώ τις επόμενες μέρες οι θάνατοι αυξήθηκαν σημαντικά. Το ένα τρίτο του πληθυσμού χάθηκε.

Τρεις μέρες αργότερα, στις 9/8/1945, από τα αμερικανικά βομβαρδιστικά ρίχτηκε η δεύτερη ατομική βόμβα στο Ναγκασάκι. Ο «χοντρός άντρας» ήταν μια βόμβα πλουτωνίου, που σκόρπισε το θάνατο σε 70.000 ανθρώπους. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που σχεδόν διέλυσε το βομβαρδιστικό αεροσκάφος, που μόλις πρόλαβε να προσγειωθεί στην Οκινάβα. Ο απολογισμός των νεκρών έφτασε τις εκατοντάδες χιλιάδες και οι επιπτώσεις της ραδιενέργειας ήταν εξίσου θανατηφόρες.

https://www.902.gr/eidisi/gia-toys-enst ... -nagkasaki
Καταλαβαίνω να μιλάνε όλες οι πλευρές για το θέμα εκτός από τους κουκουέδες σταλινικούς. 2 μέρες μετα το "ιμπεριαλιστικό έγκλημα" κήρυξε η ΕΣΣΔ πόλεμο στην Ιαπωνία και εξαπέλυσε τεράστια εισβολή στην Μαντζουρία και εδαφικά κράτησε Κουρίλες και την μισή Σαχαλίνη, μία τεράστια νήσο βόρεια της Ιαπωνίας. Μάλλον για συμπαράσταση στα θύματα του ιμπεριαλισμού το κανε.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 09 Αύγ 2018, 17:14

Chainis έγραψε:
09 Αύγ 2018, 15:20
Maspoli έγραψε:
Κάπου θα έχει πάρει το μάτι σου ότι η πολύ μεγάλη πλειοψηφία των τρομοκρατικών ενεργειών στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια έγιναν από μουσουλμάνους πολίτες αυτών των χωρών που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν εκεί και κανένας δεν τους έκλεψε την γη τους ούτε σκότωσε τους δικούς τους, αλλά "ζώνονται με εκρηκτικά" για την δόξα του Αλλάχ και την καταστροφή των απίστων.
Αυτο που γραφεις για γεννηση και ανατροφη εντος μιας χωρας εχει διαφορες εφαρμογες τις οποιες δε νιμθζω οτι τις ασπαζεσαι απολυτα. Ας το αφησουμε αυτο ομως.
Αν γινονται κατα Ισραηλινων απο Παλαιστινιους ή Λιβανεζους ολα αποδεκτα απο εσενα ή θα αρχισεις να αλλαζεις επιχειρηματολογια;

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 09 Αύγ 2018, 17:15

elchav έγραψε:
09 Αύγ 2018, 15:08
Maspoli έγραψε:
Καμία σχέση.
Απολυτη σχεση βλεπω πχ οσον αφορα τη μη διακριση πολιτικων και στρατιωτικων στοχων

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών