Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 08 Μάιος 2021, 14:55

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
08 Μάιος 2021, 07:36
Τελικά ακραίες απόψεις για κουλτούρα βιασμού και τα συναφή έχουν ιδιόρρυθμα άτομα με προβληματικα βιώματα και συμπεριφορες
Τόσο εδώ μέσα όσο και στην κοινωνία

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 08 Μάιος 2021, 14:58

Naida έγραψε:
08 Μάιος 2021, 14:53
sys3x έγραψε:
08 Μάιος 2021, 14:23
Naida έγραψε:
08 Μάιος 2021, 14:13

Κάτι μαλακία προσπαθείς να μου προσάψεις εσύ μέσω Λαμίας εδώ και μέρες αλλά δεν έχω καταλάβει τι. Άμα ενηλικιωθείς μου λες τι εννοείς. Αλλιως συνέχισε να παιζείς με τα μπαλάκια σου.
Σώπα καλέ, κάποια στιγμή θα το καταλάβεις, πιστεύω σε εσένα.
Όσο το πας δια της πλαγίας οδού, δεν. Κάνε ένα βήμα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 08 Μάιος 2021, 15:14

Σενέκας έγραψε:
08 Μάιος 2021, 07:39
John Brown Gun Club έγραψε:
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
08 Μάιος 2021, 07:27

ΒΡΕ ΟΥΣΤ !!!
δεν εισαι ο μονος που φακελωνει εδω μεσα. Εχω πριντ σκριν με τα διαφορα εμμετικα που εχεις γραψει για τις γυναικες και δε θα διστασω να τα χρησιμοποιησω οταν μου δοθει η ευκαιρια. Να δω τα μουτρα σου μονο οταν θα προσπαθεις να δικαιολογηθεις στη γυναικα σου για τα αισχη σου.
:o:o:o
είναι σκόπιμο να παραμένει αυτο το σκουπίδι μέλος του πχώρουμ?
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 08 Μάιος 2021, 15:20

Yochanan έγραψε:
08 Μάιος 2021, 15:14
Σενέκας έγραψε:
John Brown Gun Club έγραψε:

δεν εισαι ο μονος που φακελωνει εδω μεσα. Εχω πριντ σκριν με τα διαφορα εμμετικα που εχεις γραψει για τις γυναικες και δε θα διστασω να τα χρησιμοποιησω οταν μου δοθει η ευκαιρια. Να δω τα μουτρα σου μονο οταν θα προσπαθεις να δικαιολογηθεις στη γυναικα σου για τα αισχη σου.
ποιο απο τα δυο? :lol:

Άβαταρ μέλους
Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 08 Μάιος 2021, 15:23

Σενέκας έγραψε:
08 Μάιος 2021, 15:20
Yochanan έγραψε:
Σενέκας έγραψε:

:P:P:003:

Αν πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα σε αινειαν και μπλάκι καλύτερα να μείνει ο μπλάκι - αλλα πρέπει να διαλέξουμε??
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith » 08 Μάιος 2021, 15:24

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
08 Μάιος 2021, 14:18
Εν προκειμένω
Το να μου δείχνουν δείχνει το αιδοίο ή τα οπίσθια της μία γυναίκα σε χώρο που δεν μπορώ να την αποφυγω είναι ίδιας βαρύτητας με το να της δειχνω κι εγώ τα γεννητικά όργανα μου

Ή θελετε χρηστά ήθη και κόσμια συμπεριφορά ως σεβασμός στην δημόσια αιδώ ή όχι ..
Όχι δεν είναι, υπάρχει ένα context που δεν μπορείς να το αφαιρέσεις. Όπως δεν είναι όλα τα χουφτώματα ίδια, διαφορετικό context σε ένα ιατρείο που ο γιατρός εξετάζει το στήθος μίας ασθενούς και διαφορετικό σε ένα γραφείο που το αφεντικό χουφτώνει την υπάλληλο. Η πράξη ίδια, το context διαφορετικό.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση το context είναι ότι βράδυ ένας τύπος την βγάζει έξω και ακολουθεί μία κοπέλα μέχρι το σπίτι της, ο οποίος μάλιστα κάνει και μια προσπάθεια να μπει για να την ακολουθήσει στο εσωτερικό του. Οι διαθέσεις είναι άκρως απειλητικές/επιθετικές.

Σε ποιο χώρο και context σου έδειξε κάποια το κώλο της και συμπεριφερόταν απειλητικά ώστε να ισοδυναμεί με το παραπάνω;

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 08 Μάιος 2021, 15:35

Winston Smith έγραψε:
08 Μάιος 2021, 15:24
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Εν προκειμένω
Το να μου δείχνουν δείχνει το αιδοίο ή τα οπίσθια της μία γυναίκα σε χώρο που δεν μπορώ να την αποφυγω είναι ίδιας βαρύτητας με το να της δειχνω κι εγώ τα γεννητικά όργανα μου

Ή θελετε χρηστά ήθη και κόσμια συμπεριφορά ως σεβασμός στην δημόσια αιδώ ή όχι ..
Όχι δεν είναι, υπάρχει ένα context που δεν μπορείς να το αφαιρέσεις. Όπως δεν είναι όλα τα χουφτώματα ίδια, διαφορετικό context σε ένα ιατρείο που ο γιατρός εξετάζει το στήθος μίας ασθενούς και διαφορετικό σε ένα γραφείο που το αφεντικό χουφτώνει την υπάλληλο. Η πράξη ίδια, το context διαφορετικό.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση το context είναι ότι βράδυ ένας τύπος την βγάζει έξω και ακολουθεί μία κοπέλα μέχρι το σπίτι της, ο οποίος μάλιστα κάνει και μια προσπάθεια να μπει για να την ακολουθήσει στο εσωτερικό του. Οι διαθέσεις είναι άκρως απειλητικές/επιθετικές.

Σε ποιο χώρο και context σου έδειξε κάποια το κώλο της και συμπεριφερόταν απειλητικά ώστε να ισοδυναμεί με το παραπάνω;
Κατ αρχήν θα συμφωνήσω ότι δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες
Και δεν κάνω τον δικαστή για την συγκεκριμένη περίπτωση γιατί δεν έχω όλα τα στοιχεία

Ή απορία είναι ή εξής
Έχει δικαίωμα να κυκλοφορεί μία γυναίκα με το αιδοίο και τον κώλο της έξω και δεν έχει το ίδιο δικαίωμα ένας άνδρας να κυκλοφορεί με το πουλί του έξω ;
Ουρλιάζει ή ΝΑΙΔΑ ότι κάθε γυναίκα μπορεί να ντύνεται και να κυκλοφορεί όπως θέλει και ..δεν φταίει αυτή εάν προκαλεί τους άνδρες και διαμαρτύρεται που ένας ανδρας κυκλοφορεί με το πέος έξω και φταίει αυτός που προκαλούνται οι γυναίκες;

Προσωπικά τασσομαι υπέρ την ερωτικής ελευθερίας ενηλίκων συναινουντων αλλά και υπέρ της προστασίας της δημόσιας αιδούς

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 08 Μάιος 2021, 15:36

Yochanan έγραψε:
08 Μάιος 2021, 15:23
Σενέκας έγραψε:
Yochanan έγραψε:

Αν πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα σε αινειαν και μπλάκι καλύτερα να μείνει ο μπλάκι - αλλα πρέπει να διαλέξουμε??
Πληροφοριακά
Δεν έχω φάει ποτέ μπαν από το 2006 που γράφω σε φόρουμ και στο παλαιό φόρουμ και εδώ αλλά και σε άλλα φόρουμ που γράφω :003:

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 08 Μάιος 2021, 15:38

Yochanan έγραψε:
08 Μάιος 2021, 15:23
Σενέκας έγραψε:
Yochanan έγραψε:

Θέλετε να γελάτε με τον ΒΛΑΚΙ;
Δεν τον λυποσαστε το καθυστερημένο; :smt005:

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 08 Μάιος 2021, 15:41

Η μόνη λύση είναι η εκπαίδευση Σουηδίας από τα λίγα που έχω ακούσει, που προσπαθούν να διαλύσουν εντελώς την οποία αγορίστικη καφροκουλτούρα από το νηπιαγωγείο, αλλά μετά η αληθεια είναι πως πρέπει να μη δέχεσαι και μετανάστες, αφού αυτοί έρχονται από πατριαρχικο τοξικό περιβάλλον, αλλά αυτό στο φεμινιστοπροοδευτικο στρατόπεδο κάνει τζιζ, και έτσι δημιουργείται ένα μπλέξιμο θα λέγαμε. Οι δεξιοί είναι υπέρ της αντρικής ανταγωνιστικης κουλτούρας που προάγει την βία, και οι αριστεροί είναι ενάντια, αλλά φέρνουν μετανάστες από ανάλογες περιοχές.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 08 Μάιος 2021, 15:45

Winston Smith έγραψε:
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
ο αινειαν ειναι τυχερος γιατι μια γυναικα το πολυ πολυ να του δειξει κανα βυζι ή κωλο. αλλιμονο στο μπλακι και τους αλλους sjw που μια γυναίκα μπορει να τους δειξει επισης τ'αρχίδια και την ψωλή της

Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 08 Μάιος 2021, 15:45

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
07 Μάιος 2021, 22:10
Το γεγονός είναι πως οι ημεδαποί έχουν ρημάξει τη χώρα
Να τα λέμε κι αυτά
Οντως,η πρωτη φορα αριστερα δεν αφησε πετρα ορθια.
Αλλη μια τετραετια και θα φευγαμε ολοι μεταναστες και θα παραδιναμε τα κλειδια της χωρας στους πακιστανους.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith » 08 Μάιος 2021, 15:45

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
08 Μάιος 2021, 15:35
Winston Smith έγραψε:
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Εν προκειμένω

Κατ αρχήν θα συμφωνήσω ότι δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες
Και δεν κάνω τον δικαστή για την συγκεκριμένη περίπτωση γιατί δεν έχω όλα τα στοιχεία

Ή απορία είναι ή εξής
Έχει δικαίωμα να κυκλοφορεί μία γυναίκα με το αιδοίο και τον κώλο της έξω και δεν έχει το ίδιο δικαίωμα ένας άνδρας να κυκλοφορεί με το πουλί του έξω ;
Ουρλιάζει ή ΝΑΙΔΑ ότι κάθε γυναίκα μπορεί να ντύνεται και να κυκλοφορεί όπως θέλει και ..δεν φταίει αυτή εάν προκαλεί τους άνδρες και διαμαρτύρεται που ένας ανδρας κυκλοφορεί με το πέος έξω και φταίει αυτός που προκαλούνται οι γυναίκες;

Προσωπικά τασσομαι υπέρ την ερωτικής ελευθερίας ενηλίκων συναινουντων αλλά και υπέρ της προστασίας της δημόσιας αιδούς
Μα ξανακάνεις ακριβώς το ίδιο: αφαιρείς το context και λες ότι όλο το ζήτημα είναι το κατά πόσο φαίνεται ένα πέος ή ένα αιδοίο, ενώ το ζήτημα είναι ότι κάποιος κινείται επιθετικά. Οπότε ο μόνος τρόπος για να έχει λογική αυτό που λες είναι να μας πεις πεις την αντίστοιχη περίπτωση που υπάρχει το ίδιο context με θύτη γυναίκα.

Καμία γυναίκα δεν σου είπε ότι απαγορεύεται να δείχνεις το πουλί σου σε μία παραλία γυμνιστών, ενώ ταυτόχρονα εκείνη επιτρέπεται να δείχνει το αιδοίο της. Άλλο κοντεξτ.

Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith » 08 Μάιος 2021, 15:48

Yochanan έγραψε:
08 Μάιος 2021, 15:45
Winston Smith έγραψε:
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
ο αινειαν ειναι τυχερος γιατι μια γυναικα το πολυ πολυ να του δειξει κανα βυζι ή κωλο. αλλιμονο στο μπλακι και τους αλλους sjw που μια γυναίκα μπορει να τους δειξει επισης τ'αρχίδια και την ψωλή της
:lol:

Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 08 Μάιος 2021, 15:48

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
07 Μάιος 2021, 22:26
Πάνας έγραψε:
07 Μάιος 2021, 22:17
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
07 Μάιος 2021, 22:10
Το γεγονός είναι πως οι ημεδαποί έχουν ρημάξει τη χώρα
Να τα λέμε κι αυτά
Έχουμε φτάσει σε σημείο πυρπολούν έγκυούς και να μην γίνεται ούτε ένα συλλαλητήριο. Που βαδίζουμε;
Ελα ντε... ηρθε η ωρα επιτελους μετα απο τοσα χρονια να διοργανωσετε ενα συλλαλητήριο.Βαλτε τελος στο καναπε και το πληκτρολογιο. :102:
Πρεπει οι υγιεις δυναμεις αυτου του τοπου να κανουν ενα συλλαλητηριο να φυγει η αριστερη χολερα απ'τη χωρα.
Νισαφι πια.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών