πρωτη φορα σε βλεπω ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ
Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- John Brown Gun Club
Re: Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Για γίνε πιο ξεκάθαρος να γελάσουμε λίγο. Πως προσβάλλεται η δημόσια αιδώς και τα χρηστά ήθη άμα η άλλη φοράει τη φούστα ως την αρχή των κωλομερίων;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Στο σπίτι μου εγώ έχω δικαίωμα να χεσω πάνω στο τραπέζι. Στο σπίτι μου εσύ όμως δεν έχεις δικαίωμα ούτε να ανασανεις. Κατανοείς τη διαφορά ΜπλεΜπουφο;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑07 Μάιος 2021, 22:10Το γεγονός είναι πως οι ημεδαποί έχουν ρημάξει τη χώρα
Να τα λέμε κι αυτά
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Με τον ίδιο τρόπο που προσβάλλεται ή δημόσια αιδώ εάν δειχνω τα γεννητικά μου όργανα .
(που ...είναι δικά μου και δικαιούμαι να τα ξυνω ή να τα παίζω .. με παλινδρόμηση!!
Και αφού δεν σε αγγιζω ή δεν προσπαθώ να σε βιασω ..δεν θεωρείται κουλτούρα βιασμού !!

παρασύρθηκα, ούτε για φτύσιμο δεν είναι
σκάει γάιδαρο η αρρωστοανοησία του όμως
δεν αντιλαμβάνεται βασικές διαφορές και επαναλαμβάνει
τα ίδια και τα ίδια με χαιρέκακο στυλάκι κιόλας
ο ορισμός της ανοησίας και του αίσχους
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Otto Weininger
Ο Αινειαν ειμαι τρολαρχος από παλια. Αν δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε, τουλάχιστον ηρεμήστε.
Ήδη μας κόστισε η απομάκρυνση του Εξαρχίδη, μην έχουμε και η άλλη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Καλέ ο νόμος τι λέει; απαγορευονται τα μινια; τα κολλητά; τα ξωβυζα; αν λέει ναι, κάντε μηνύσεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 17:03Με τον ίδιο τρόπο που προσβάλλεται ή δημόσια αιδώ εάν δειχνω τα γεννητικά μου όργανα .
(που ...είναι δικά μου και δικαιούμαι να τα ξυνω ή να τα παίζω .. με παλινδρόμηση!!
Και αφού δεν σε αγγιζω ή δεν προσπαθώ να σε βιασω ..δεν θεωρείται κουλτούρα βιασμού !!
Αν δε το λέει, ρουμπωνε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι.
Παραδείγματος χάριν, δεν είναι προσβολή της δημόσιας αιδούς ο γυμνισμός, το τόπλες ή τα κορδονάτα μαγιώ στις παραλίες αλλά είναι εντός της πόλης.
Δεν είναι προσβολή της δημοσίας αιδούς, τα προϊόντα των σεξσοπ ή τα μαγαζιά με προκλητικά εσώρουχα αλλά είναι όταν τα φοράς στους δημόσιους χώρους.
Δεν είναι προσβολή της δημοσίας αιδούς, ο αυνανισμός και η επίδειξη των γεννητικών οργάνων σε ιδιωτικό χώρο αλλά είναι στον δημόσιο χώρο.
Με λίγα λόγια, οι σκεπτομορφές που δημιουργεί ο κάθε παπάρας στο μυαλό του, δεν υφίστανται ως πραγματικότητα στο δημόσιο χώρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 08 Μάιος 2021, 17:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να πας να κρυφτεις στη τρυπα σου και ν'αφησεις το κουνημα του δαχτυλου προς τους αλλους.John Brown Gun Club έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 16:55ωχ αμαν με ξεσκεπασε ενας τυπος με χεροικ φανταζυ αβαταρ και τι θα κανω τωρα.Thor έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 16:36Εισαι ο ορισμος του πουριτανου υποκριτη.John Brown Gun Club έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 09:28
Γιατι να ντραπω; Με ειδες πουθενα να κανω αστειακια με καποιο θυμα βιασμου; Με ειδες πουθενα να επιρριπτω ευθυνες στα θυματα; Με ειδες πουθενα να γραφω "ναι μεν οι βιαστες αλλα και οι γυναικες"; Με ειδες να υπερασπιζομαι την πορνεια; Με ειδες να συμμετεχω σε καποιο νημα που να σεξουαλικοποιει καποια επωνυμη ή μη γυναικα; Με ειδες να υπερασπιζομαι η να δινω ελαφρυντικα σε βιαστες και σεξουαλικους εγκληματιες; Με ειδες να συμμετεχω στην αντιφεμινιστικη υστερια που ειναι κυριαρχη εδω μεσα; Με ειδες ποτε να εκφραζομαι υποτιμητικα για τις γυναικες η τις σεξουαλικες μειονοτητες;
Οχι βεβαια, αλλα επρεπε να πεταξεις τη μαλακια σου για να προσπαθησεις να με κατεβασεις στον ιδιο βουρκο με τους αλλους. Αλλα δεν ειναι ετσι. Μπορει λοιπον να μιλαμε την ιδια γλωσσα και να κατοικουμε στον ιδιο τοπο, αλλα σε διαβεβαιω πως δεν ειμαστε καθολου το ιδιο.
Μια ψευτικη δημοσια εικονα που κρυβει το αληθινο σου προσωπο.
Μπορεις να ξεγελας πολυ κοσμο αλλα,οχι ολους.
Μαζεψου.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Θέτω πολύ συγκεκριμένα ερωτήματαOtto Weininger έγραψε: ↑08 Μάιος 2021, 17:07Ο Αινειαν ειμαι τρολαρχος από παλια. Αν δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε, τουλάχιστον ηρεμήστε.
Με τι κριτήρια ορίζεται ή προσβολή της δημόσιας αιδούς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ένα απόκοσμο πέπλο έχει σκεπάσει τον τόπο..
από Parrot » 23 Απρ 2024, 19:28 » σε Οικολογία & Φύση - 39 Απαντήσεις
- 1930 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
28 Απρ 2024, 19:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως το ΠΑΣΟΚ δεν έπαψε ποτέ να κυβερνά τον τόπο μας!
από Γαληνός » 24 Δεκ 2023, 17:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 599 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
22 Ιαν 2024, 18:45
-
-
- 390 Απαντήσεις
- 7091 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
15 Δεκ 2024, 14:39