sympathy έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 15:02
Πασιφάη έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 14:53
Naida έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 14:46
Ότι σχέση έχει και το γυμνό στην τέχνη με τους επιδειξίες.
Γιατί δεν κάνεις έναν κόπο να ξαναδιαβάσεις όσα έγραψα, δίχως να πετάς ''αδέσποτες'' που νομίζεις πως σου αλλάζουν το θέσφατο της γνώμης σου; Έδωσα μιαν οπτική που ξεχείλωσες. Ε, ντάξει τώρα..

Για μένα καλά το πα με την οπτική αυτή αλλά σε καλώ ν τη διευρύνεις. Να την επεκτείνεις ακόμα και στο πονηρό. να αποδυναμώσεις το κακό από όλην την κατάσταση και να δεις που και η επικινδυνότητα θα μειωθεί. Αλλά θέλει κουβέντα, μόνο την επικεφαλίδα σου είπα.
Η ηδονή έιναι σπουδαίο εργαλείο τέρψης αισθημάτων και συναισθημάτων. Δεν αποτελεί κάτι μεμπτό, αρκεί να χρήζει απόλυτης συναίνεσης στο όποιο σεξουαλικό παιχνίδι. Δεν τίθεται θέμα κακού ή πονηρού, όταν είναι επιθυμητή.
Η γύμνια νοείται σαν ένα απελευθερωτικό τονωτικό εργαλείο που δεικνύει την ανάγκη της ανάσας. Αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί να γίνει βορά στον οποιονδήποτε που ενδεχομένως δεν κατανοεί πως η προσωπική μου ανάγκη να αναπνέω, δεν τον αφορά.
Αν ξεγυμνωθώ και βγω στο δρόμο θεωρώντας πως θέλω να επικοινωνήσω την ''ανάσα'' αυτή, με την μορφή ''τέχνης'', με κάμει δυνατό στο φαίνεσθαι. Ίσως όμως να θέλω να υπερκαλύψω τις δικές μου ανασφάλειες ή φοβίες. Ίσως και τα σκοτάδια μου. Σου διευκρύνισα παραπάνω πως η ψυχοσύνθεση του εκάστοτε ανθρώπου είναι λεπτό ζήτημα.
Όταν υπάρχει εκεί ένα αγιάτρευτο μονοπάτι, δεν ξέρεις σε ποιές ατραπούς μπορεί να σε πετάξει.
Ξαναλέω πως έβαλα και αυτή την προσέγγιση στο τραπέζι της συζήτησης, σαν τροφή για σκέψη. Όχι για να σχολιαστεί επιφανειακά καλή ώρα, όπως πράττει η
Naida.