Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από George_V » 09 Μάιος 2021, 15:40
Gherschaagk έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 15:37
George_V έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 13:50
Naida έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 13:39
Όταν είναι τέχνη είναι τέχνη και όταν είναι επιδειξίας είναι επίδειξιας. Βέβαια καλό θα ήταν και αυτοί που εξασκουν την τέχνη να φροντίζουν να μην είναι άλλοι άνθρωποι γύρω.
Nα σαι σίγουρη ότι αν ήταν αντρική γυμνή φωτογραφίση όλο και κάποια θείτσα θα παίρνε τηλέφωνο στην αστυνομία για να καταγγείλει τον τυπο που γυρίζει με τη μαλαπερδα έξω.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση γιατί δεν βρέθηκε μια κυρία να κάνει το ίδιο;
Αυτό είναι ένα ερώτημα στο οποίο εγώ δεν έχω απάντηση.
Πιθανολογώ όμως ότι γυμνή γυναίκα δεν την θεωρούν απειλή όσο ένα γυμνό άνδρα. Εκτός και αν φλερτάρει με το δικό τους άνδρα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 09 Μάιος 2021, 15:41
sympathy έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 15:14
Πασιφάη έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 15:03
sympathy έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 14:50
Δεν θα το έκανα αλλά δεν θα αντιδράσω κιόλας άμα το κάνει ο άλλος και το δω΄μπροστά μου. Ειδικά άμα είναι η περίπτωση του επιδειξία κι όχι της τέχνης που όσο ναναι έχεις μεγαλύτερο ποσοστό αποδοχής. Ενώ ο επιδειξίας είναι μια ασθένεια που σε κάνει τελικά να λυπηθείς παρά να επιτεθείς.
Γι αυτήν τη διαφορά αντίδρασης λέω.
Ανέφερα αυτό παραπάνω.
Πασιφάη έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 14:21
Naida μου, το να τα πετάω σε κοινή θέα για την ''Τέχνη'' μου, σημαίνει πρακτικά πως δεν έχω αναστολές.
Σαφέστατα και δεν είναι απαραίτητο να είμαι εν δυνάμει βιαστής, αλλά δεν σημαίνει πως μπορεί και να μην έχω την τάση της ''ελευθεριότητας'' σε οτιδήποτε ηδονίζει τις σκέψεις και το κορμί μου, αβίαστα.
Δεν αναφέρομαι στο συναινετκό σεξουαλικό παιχνίδι, αλλά στο άλλο, το επονείδιστο.
Δεν γνωρίζεις τις πτυχές της σκέψης του κάθε ανθρώπου. Ούτε το πως θα συμπεριφερθεί, δοθείσης μιας ευκαιρίας. Η αρρώστεια του μυαλού δεν είναι ποτέ εμφανής με την πρώτη ματιά. Γι'αυτό έδωσα και αυτή την οπτική που σαφώς παίζει, άμα το καλοσκεφτείς.
Μπορείς να τη θεωρείς δεδομένη και να προχωράς. Ντύνεσαι και με μία δόση συντηρητισμού με την καλή τη λειτουργική έννοια. Επιφυλακτικότητα, πιο τεταμένη προσοχή, έλεγχος των συμπεριφορών σου ώστε δίνεις μία εικόνα που δεν σε εκθέτει σε κινδύνους και τα λοιπά. Θα ντυθείς όμως και με μία δόση προόδου, πάλι για λειτουργικούς λόγους. Περισσότερη τόλμη, έλεγχος του φόβου, επανεκτίμηση των ορίων σου σε ανοχές, ανησυχίες για κινδύνους και άλλα βέβαια..
Θα πεις ε δεν γίνεται ρε φίλε να κάτσω άλλο μέσα ή δεν θα εκφράζομαι ελεύθερα για μη δώσω δικαιώματα να με ενοχλήσουν.
και θα βρει τη χρυσή τομή. Θα δεις αλλιώς το τι είναι πρόβλημα, τι είναι αυτό που σε κάνει να αντιδράσεις, που θα καταναλώσεις την πολεμική σου κι άλλα.
Το να την καταναλώνεις σε έναν ασθενή σημαίνει ότι αυτόν έχεις στον ορίζοντά σου και αυτό είναι το επίπεδο των προβλημάτων σου.
Αν μου επιτρέπεις, θα επιμείνω στο μπολνταρισμένο. Δεν τίθεται θέμα κατανάλωσης, αλλά ενδεχόμενης δυσάρεστης εκπλήξεως εν προκειμένω. Δεν έχω μαντικές ικανότητες να ψυχολογώ τον άλλον ή τις προθέσεις του, με την πρώτη ματιά.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
sympathy
από sympathy » 09 Μάιος 2021, 15:42
Πασιφάη έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 15:29
Η ηδονή έιναι σπουδαίο εργαλείο τέρψης αισθημάτων και συναισθημάτων.
Τι είπες τώρα

Δεν αποτελεί κάτι μεμπτό, αρκεί να χρήζει απόλυτης συναίνεσης στο όποιο σεξουαλικό παιχνίδι. Δεν τίθεται θέμα κακού ή πονηρού, όταν είναι επιθυμητή.
Η γύμνια νοείται σαν ένα απελευθερωτικό τονωτικό εργαλείο που δεικνύει την ανάγκη της ανάσας. Αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί να γίνει βορά στον οποιονδήποτε που ενδεχομένως δεν κατανοεί πως η προσωπική μου ανάγκη να αναπνέω, δεν τον αφορά.
Αν ξεγυμνωθώ και βγω στο δρόμο θεωρώντας πως θέλω να επικοινωνήσω την ''ανάσα'' αυτή, με την μορφή ''τέχνης'', με κάμει δυνατό στο φαίνεσθαι. Ίσως όμως να θέλω να υπερκαλύψω τις δικές μου ανασφάλειες ή φοβίες. Ίσως και τα σκοτάδια μου. Σου διευκρύνισα παραπάνω πως η ψυχοσύνθεση του εκάστοτε ανθρώπου είναι λεπτό ζήτημα.
Όταν υπάρχει εκεί ένα αγιάτρευτο μονοπάτι, δεν ξέρεις σε ποιές ατραπούς μπορεί να σε πετάξει.
Ξαναλέω πως έβαλα και αυτή την προσέγγιση στο τραπέζι της συζήτησης, σαν τροφή για σκέψη. Όχι για να σχολιαστεί επιφανειακά καλή ώρα, όπως πράττει η
Naida.
Πολύ σωστά. θα διαφωνήσω μόνο στη Νάιδα επειδή΄η απλά δεν ξέρω πραγματικά πως σκέφτεται και ποια είναι τα ελατήρια της. αυτό που βγάζει κρίνω μόνο. Θα μου πεις κι εσύ αυτό κάνεις ε; ναι ΟΚ. Απλά το διευκρινίζω ότι τελικά δεν κρίνουμε ως γνώστες του τι είναι ο άλλος. αλλά και ξέραμε τι είναι ο άλλος πάλι εν θα τον κρίναμε. Αυτά που ενεργεί σχολιάζουμε.
Όλα τα άλλα που είπες δεν είναι μόνο σωστά. Είναι ωραία κιόλας. και ναι εγώ ανταποκρίθηκα στο ότι έδωσες τροφή για σκέψη και κατέθεσα ένα κατιτίς. μακάρι να συνεχιστεί.
Έχεις δικαίωμα να βγάλεις τα βυζιά σου στην παραλία; Ακόμα και σε ένα πάρκο;
Για μένα έχεις. Μάλλον το δικαίωμα είναι λάθος λέξη. Θα 'έπρεπε να τα έβγαζες λοιπόν όταν ένιωθες ότι θες να το κάνεις; Θα έπρεπε.
Θα δημιουργούσε αρνητικές καταστάσεις αυτό; Θα δημιουργούσε. θα έπρεπε να δημιουργεί; Όχι. Παραπέρα αν υπάρχει όρεξη ας δώσουμε και παραδείγματα με πιθανά σενάρια.
-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 09 Μάιος 2021, 15:43
Naida έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 15:35
sympathy έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 15:02
Για μένα καλά το πα με την οπτική αυτή αλλά σε καλώ ν τη διευρύνεις. Να την επεκτείνεις ακόμα και στο πονηρό. να αποδυναμώσεις το κακό από όλην την κατάσταση και να δεις που και η επικινδυνότητα θα μειωθεί. Αλλά θέλει κουβέντα, μόνο την επικεφαλίδα σου είπα.
Η ηδονή έιναι σπουδαίο εργαλείο τέρψης αισθημάτων και συναισθημάτων. Δεν αποτελεί κάτι μεμπτό, αρκεί να χρήζει απόλυτης συναίνεσης στο όποιο σεξουαλικό παιχνίδι. Δεν τίθεται θέμα κακού ή πονηρού, όταν είναι επιθυμητή.
Η γύμνια νοείται σαν ένα απελευθερωτικό τονωτικό εργαλείο που δεικνύει την ανάγκη της ανάσας. Αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί να γίνει βορά στον οποιονδήποτε που ενδεχομένως δεν κατανοεί πως η προσωπική μου ανάγκη να αναπνέω, δεν τον αφορά.
Αν ξεγυμνωθώ και βγω στο δρόμο θεωρώντας πως θέλω να επικοινωνήσω την ''ανάσα'' αυτή, με την μορφή ''τέχνης'', με κάμει δυνατό στο φαίνεσθαι. Ίσως όμως να θέλω να υπερκαλύψω τις δικές μου ανασφάλειες ή φοβίες. Ίσως και τα σκοτάδια μου. Σου διευκρύνισα παραπάνω πως η ψυχοσύνθεση του εκάστοτε ανθρώπου είναι λεπτό ζήτημα.
Όταν υπάρχει εκεί ένα αγιάτρευτο μονοπάτι, δεν ξέρεις σε ποιές ατραπούς μπορεί να σε πετάξει.
Ξαναλέω πως έβαλα και αυτή την προσέγγιση στο τραπέζι της συζήτησης, σαν τροφή για σκέψη. Όχι για να σχολιαστεί επιφανειακά καλή ώρα, όπως πράττει η
Naida.
Ακόμα δεν απάντησες στην επιφανειακή μου ερώτηση.
Μα δεν μπορώ να γράφω τα ίδια πραγματα συνέχεια ρε μανα μου. Λυπήσου με δλδ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
sympathy
από sympathy » 09 Μάιος 2021, 15:44
Kauldron έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 15:18
Naida έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 15:01
sympathy έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 14:58
Όχι. δεν μιλάω για το τι δεν θες να βλέπεις και τι σου αρέσει ή όχι. Δεν με αφορά το τι έχεις μέσα σου. Πολύ περισσότερο δεν έχω δικαίωμα να σε εγκαλώ για το έχεις μέσα σου. Γι στον τρόπο που εκφράζεσαι λέω και για τους κανόνες που θες να επιβάλεις μόνο. Από την δική σου υποκειμενικότητα και χωρίς καμία ενσυναίσθηση. Αλλά τουλάχιστον εσύ αφήνεις λίγο ανοιχτό το θέμα του γυμνισμού στις παραλίες και του γυμνού στη τέχνη. Η ΓΑΛΗ έσπευσε να πει ηλίθια μια κοπέλα που κάνει κάτι επειδή η ίδια απλά δεν θα το έκανε. όλα αυτά είναι πουρατανικά στοιχεία, έτσι για να συμπληρώσω κι αυτό που έλεγα στην Πασιφάη. Από τις τρεις σας τη βρίσκω πιο ανοιχτόμυαλη. Εσύ έρχεσαι δεύτερη. Η άλλη είναι απλά ο Αμβρόσιος.
Μα η ανωμαλία σου παραβιάζει το δικό μου θέλω. Θες με το ζόρι να δω τα απαυτα σου. Δεν θέλω ρε λεβέντη. Δειξτα εκεί που θέλουν. Γιατί πρέπει να μας επιβάλλει το δικό σου θέλω;
Ε, κοίτα αλλού θα σου πεί.

Ε όχι και αλλού.

-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 09 Μάιος 2021, 15:46
George_V έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 15:21
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 15:09
Naida έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 14:57
Δεν με κατάλαβες.
Το "γυμνό στην τέχνη" δεν συνεπάγεται τέχνη. Και το γυμνό της ηλίθιας προβάλλεται ως μορφή τέχνης και οι γυμνές φωτογραφίσεις εν μέση οδώ προβάλλονται ως τέχνη και το γυμνό των φεμέν προβάλλεται ως ακτιβισμός αλλά σε πάω ό,τι στοίχημα θες ότι σε τέτοιες φάσεις μπορεί να επέμβει ανά πάσα στιγμή η αστυνομία και να μαζέψει τους καλλιτέχνες του δρόμου χωρίς πολλά πολλά.
Οι επιδειξίες σαφώς και είναι άλλο πράγμα γιατί έχουν συγκεκριμένο στόχο και τους ενδιαφέρει να γίνονται ορατοί μόνον από όσους/ες αυτοί επιλέγουν. Διαφορετικά κρύβονται.
Και ποιος σου λέει ότι ο γυμνος/γυμνή στριτ περφορμερ/καλλιτέχνης δεν έχει βρει τον καλύτερο τρόπο να εξασκεί το βίτσιο του δημοσιως υπό τον μανδύα της τέχνης και να του λένε και μπράβο κιόλας?
Και ποιος σου λέει ότι δεν θεωρώ βιτσιόζους κάποιους "επώνυμους" καλλιτέχνες;
Κατά τα άλλα, όσοι ενθουσιάζονται με τους βιτσιόζους επώνυμους δεν έχουν και μεγάλη διαφορά με το ενθουσιώδες κοινό των πλανόδιων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
nyxtovios
από nyxtovios » 09 Μάιος 2021, 15:50
Papa John έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 13:54
Πασιφάη έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 13:53
Naida έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 13:39
Όταν είναι τέχνη είναι τέχνη και όταν είναι επιδειξίας είναι επίδειξιας. Βέβαια καλό θα ήταν και αυτοί που εξασκουν την τέχνη να φροντίζουν να μην είναι άλλοι άνθρωποι γύρω.
Και ποιός καθορίζει το αν κάποιος ''καλλιτέχνης'' είναι επιδειξίας;
H Naida.

-
sympathy
από sympathy » 09 Μάιος 2021, 15:57
Naida έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 15:20
sympathy έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 15:17
Naida έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 15:11
Δεν με ενδιαφέρει να ικανοποιήσεις την ανωμαλία σου να δείχνεις το μόριο σου(σεξουαλικο όργανο) χρησιμοποιώντας
εμένα και δεν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις. Στο ότι με υποχρεώνεις να δω τα γεννητικά σου όργανα για να ικανοποιηθείς είναι παραβίαση των δικών μου δικαιωμάτων.
Δεν θα συζητούσα ποτέ για σένα. Το αντίθετο δηλαδή από αυτό που κάνεις εσύ. Ξεκαβάλα και μη χαλάς άλλο την ποιότητά σου. Βρες καλύτερα πράγματα να ταυτιστείς από αυτό της αιώνιας θέσης του συλλέκτη δικαιωμάτων που του αξίζει η ευημερία και του την χρωστάει η φύση.
Βρε asympathy δεν μιλάμε για σένα και για μένα όντως. Έλεος.
Άρα λοιπόν πιάνουμε το θέμα από την ευρύτερη σκοπιά και του δίνουμε νόημα γενικότερου ενδιαφέροντος. δεν χωράει λοιπόν το δικαίωμά σου να αντιμετωπίζεις στη ζωή μόνο θετικές για σένα καταστάσεις. άσε που δεν το έχεις αυτό δικαίωμα και δεν υπάρχει ως τέτοιο. άρα έλεγξε τον τρόπο που σκέφτεσαι γιατί αυτό βγάζεις. Στο θέμα χωράει η επικινδυνότητα που σώνει και καλά θες εσύ να είναι το μόνο που υφίσταται αλλά υπάρχουν κι άλλα.
Το να ενοχλείς κάθε άποψη που ακούγεται προβάλλοντας το δικό σου ζήτημα είναι αυταρχικό. Εξού και οι προεκτάσεις πουριτανικό κλπ.
Anidea.
-
nowhere
από nowhere » 09 Μάιος 2021, 16:00
ο τρόπος που δένει με το αστικό τοπίο η κλίμακα και η φόρμα του κώλου που καταλήγει αρμονικά σε μακρά κάτω άκρα με συγκίνησε λίγο
-
sympathy
από sympathy » 09 Μάιος 2021, 16:03
George_V έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 15:21
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 15:09
Naida έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 14:57
Δεν με κατάλαβες.
Το "γυμνό στην τέχνη" δεν συνεπάγεται τέχνη. Και το γυμνό της ηλίθιας προβάλλεται ως μορφή τέχνης και οι γυμνές φωτογραφίσεις εν μέση οδώ προβάλλονται ως τέχνη και το γυμνό των φεμέν προβάλλεται ως ακτιβισμός αλλά σε πάω ό,τι στοίχημα θες ότι σε τέτοιες φάσεις μπορεί να επέμβει ανά πάσα στιγμή η αστυνομία και να μαζέψει τους καλλιτέχνες του δρόμου χωρίς πολλά πολλά.
Οι επιδειξίες σαφώς και είναι άλλο πράγμα γιατί έχουν συγκεκριμένο στόχο και τους ενδιαφέρει να γίνονται ορατοί μόνον από όσους/ες αυτοί επιλέγουν. Διαφορετικά κρύβονται.
Και ποιος σου λέει ότι ο γυμνος/γυμνή στριτ περφορμερ/καλλιτέχνης δεν έχει βρει τον καλύτερο τρόπο να εξασκεί το βίτσιο του δημοσιως υπό τον μανδύα της τέχνης και να του λένε και μπράβο κιόλας?
Αυτό δείχνει τη νοοτροπία σας την πουριτανική. Θρησκόληπτη πάντως με κάθε τρόπο. κάθεσαι να κρίνεις τι έχει στο μυαλό του ο άλλος. Λες και πρέπει να έχει συγκεκριμένο λόγο για να κάνει ο καθένας ότι κάνει αλλιώς είναι άκυρο το αποτέλεσμα.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 09 Μάιος 2021, 16:12
Πασιφάη έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 15:43
Naida έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 15:35
Η ηδονή έιναι σπουδαίο εργαλείο τέρψης αισθημάτων και συναισθημάτων. Δεν αποτελεί κάτι μεμπτό, αρκεί να χρήζει απόλυτης συναίνεσης στο όποιο σεξουαλικό παιχνίδι. Δεν τίθεται θέμα κακού ή πονηρού, όταν είναι επιθυμητή.
Naida.
Ακόμα δεν απάντησες στην επιφανειακή μου ερώτηση.
Μα δεν μπορώ να γράφω τα ίδια πραγματα συνέχεια ρε μανα μου. Λυπήσου με δλδ.
Οκ σε λυπάμαι και το σταματάω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Kauldron
από Kauldron » 09 Μάιος 2021, 16:18
Πολύ απλά, ο νόμος αντιμετωπίζει τη γυναίκα όπως θ' αντιμετώπιζε ένα παιδί, με το γάντι και γούτσου γούτσου.
Εδώ η άλλη γέννησε και πέταξε το παιδί της απ' το φωταγωγό, και της έδωσαν ψυχολογική υποστήριξε, λές και ήταν αυτή το θύμα.
SeaHawk έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 09 Μάιος 2021, 16:27
sympathy έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 15:57
sympathy έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 15:17
Δεν θα συζητούσα ποτέ για σένα. Το αντίθετο δηλαδή από αυτό που κάνεις εσύ. Ξεκαβάλα και μη χαλάς άλλο την ποιότητά σου. Βρες καλύτερα πράγματα να ταυτιστείς από αυτό της αιώνιας θέσης του συλλέκτη δικαιωμάτων που του αξίζει η ευημερία και του την χρωστάει η φύση.
Άρα λοιπόν πιάνουμε το θέμα από την ευρύτερη σκοπιά και του δίνουμε νόημα γενικότερου ενδιαφέροντος. δεν χωράει λοιπόν το δικαίωμά σου να αντιμετωπίζεις στη ζωή μόνο θετικές για σένα καταστάσεις. άσε που δεν το έχεις αυτό δικαίωμα και δεν υπάρχει ως τέτοιο. άρα έλεγξε τον τρόπο που σκέφτεσαι γιατί αυτό βγάζεις. Στο θέμα χωράει η επικινδυνότητα που σώνει και καλά θες εσύ να είναι το μόνο που υφίσταται αλλά υπάρχουν κι άλλα.
Το να ενοχλείς κάθε άποψη που ακούγεται προβάλλοντας το δικό σου ζήτημα είναι αυταρχικό. Εξού και οι προεκτάσεις πουριτανικό κλπ.
Anidea.
Δηλαδή εσύ θες να μου ορίσεις τον τρόπο που σκέφτομαι για να μπορείς εσύ να κυκλοφορείς με το μαντζαφλαρι σου ελεύθερα; οκ

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
sympathy
από sympathy » 09 Μάιος 2021, 16:35
Naida έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 16:27
sympathy έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 15:57
Anidea.
Δηλαδή εσύ θες να μου ορίσεις τον τρόπο που σκέφτομαι για να μπορείς εσύ να κυκλοφορείς με το μαντζαφλαρι σου ελεύθερα; οκ

Ένα χαρακτηριστικό των νοητικά στερημένων είναι να το γυρνάνε στη μαλακία. Τι να το γυρνάνε δηλαδή; Από την αρχή το πάνε
-
νύχτα
από νύχτα » 09 Μάιος 2021, 16:51
sympathy έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 14:12
Το έχετε ξεφτιλίσει με τον πουριτανισμό σας.
sympathy έγραψε: ↑09 Μάιος 2021, 14:20
Είναι γενική έννοια. Λίγο ασαφής και ακαθόριστη. Δεν υπάρχει το απόλυτο κριτήριο ούτε έχει και νόημα να έχουν αυστηρό ορισμό οι λέξεις. Υπάρχουν για να κάνεις εσύ μια συνταγή ώστε να εννοήσεις κάτι και το απευθύνεις κάπου.
Το θέμα του γυμνού είναι αυτό που σχολιάζω λοιπόν και λέω ότι προέρχεται από πουριτανισμό μια τέτοια αντίδραση όπως αυτή που σχολίασα. Αν κάνει κακό το γυμνό σε κάποιον θα πρέπει να μας το πει ποιο είναι αυτό το κακό να το καταλαβαίνουμε όλοι. Όχι γαυγίσματα επειδή κάτι μας αναστατώνει.
γεια σου ΟΑΣΗ!

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
-
- 199 Απαντήσεις
- 8031 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pikey25
08 Ιούλ 2023, 17:02
-
-
- 33 Απαντήσεις
- 1321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
30 Μάιος 2023, 14:31
-
-
- 92 Απαντήσεις
- 2566 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bill Hicks
28 Σεπ 2023, 16:17
-
-
- 44 Απαντήσεις
- 1347 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
15 Οκτ 2023, 11:46
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.