Όταν γυναίκα τα βγάζει όλα στο δρόμο θεωρείται τεχνη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Όταν γυναίκα τα βγάζει όλα στο δρόμο θεωρείται τεχνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 12 Μάιος 2021, 12:07

Naida έγραψε:
11 Μάιος 2021, 18:31
δηλαδή άμα του πέσει του αλλουνού και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει εγω πρέπει να του πάρω κωλο;τι;
Ολίγον άστοχη σύγκριση, ισως και στα όρια του ανήθικου. Το αντιστοίχως σωστό θα ήταν να του ζητήσεις* να σου διεισδύσει με υποκατάστατο (δάχτυλο ή όποιο άλλο βοήθημα) +γλείψιμο. Το παραπάνω που έγραψες ειναι αντίστοιχο με το να έχεις κάποια ουρολοίμωξη ή κολπική ξηρότητα ή ό,τι άλλο σε κανει να πεθαίνεις στον πόνο, και ο άλλος να απαιτεί σώνει και ντε να σε πάρει κώλο ή τίποτα revenge πνιξοτσίμπουκα μέχρι τη ρίζα.
Αυτά είναι θέματα κακής υγείας (αν οχι σωματικής, έστω και παροδικής ψυχολογικής) και είσαι κάφρος/α με το να ασκεις τετοιου τύπου μπούλινγκ στον άλλον/η.

*εσύ δεν πρεπει να ζητήσεις τίποτα, βασικά. Αν δεν ειναι τελείως ζώον ο άλλος, οφείλει να τα κάνει απο μόνος του.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 12 Μάιος 2021, 12:09

Ασέβαστος έγραψε:
12 Μάιος 2021, 11:55
κανεις δε γαμησε με παρακαλια.
Αυτό είναι σωστό. Κι αν παρ' ελπίδα συμβεί (σεξ από λύπηση δηλαδή) είναι αξιοθρήνητος ο τύπος.

Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 12 Μάιος 2021, 12:13

Naida έγραψε:
12 Μάιος 2021, 11:53
Ναύτης έγραψε:
12 Μάιος 2021, 11:40
Ασέβαστος έγραψε:
12 Μάιος 2021, 11:33

αν το εκανε σε μενα, ουτε καν για να διαολοστειλω, απλως για να αρχισω να τρεχω μακρια, χωρις αλλη λεξη. αλλα επειδη δεν ξερει ποιον εχει απεναντι της, σιγουρα δεν ξερει και για τι παει γυρευοντας. μπορει να της βγει σε πολυ κακο.

αν ηταν ανθρωπος της εμπιστοσυνης μου, δε θα συμβουλευα "συνεχισε οπως το πας, το πολυ να σε διαολοστειλει κανεις". θα συμβουλευα "κοψε τις μαλακιες, πας γυρευοντας να βρεθεις σε κανα ζορικο λουκι"
Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία να συνεχίσει κάποιος μια σεξουαλική πράξη απ' την ώρα που ακούει "όχι".
Κι αν αυτή η φάση που λες συμβεί 10 φορές, άναψε-σβήσε, δεν φταίει η γυναίκα (που είναι σίγουρα βλαμμένη όπως το είπες), αλλά ο άντρας που θέλει σώνει και καλά να πηδήξει την βλαμμένη. Αυτό δεν είναι σεξ, ρε φίλε, είναι βασανιστήριο.
Άντε την πρώτη φορά την πιάσανε οι ανασφάλειες. ΟΚ, γυναίκα είναι, περίεργες οι συνδέσεις.
Αλλά την δεύτερη/τρίτη/τέταρτη φορά (εννοείται στην ίδια φάση), παναπεί ότι είναι ούφο η κοπέλα, οπότε δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω πρηξαρχιδίαση: "Εντάξει κοπέλα μου, κατάλαβα: δεν είσαι έτοιμη. Σήκω να ντυθούμε και να σε πάω αν θες σπίτι σου και χάσε σε παρακαλώ το τηλέφωνό μου, θα με υποχρεώσεις"
Γυρεύοντας για βιασμό πάνε μόνον οι βιαστές.
Μάθετε μπαλίτσα από τον ναύτη ρε.
φοβερη μπαλλιτσα
σιγα μην τους δωσουμε κ 2 κορδονια αβατζο :smt005:

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 12 Μάιος 2021, 12:15

Καλό είναι καμιά φορά να δίνεις αβάτζο, διαφορετικά υπάρχει περίπτωση να μείνεις με την στέκα στο χέρι.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 12 Μάιος 2021, 12:19

Ναύτης έγραψε:
12 Μάιος 2021, 12:00
vantono έγραψε:
12 Μάιος 2021, 11:50
Ναύτης έγραψε:

Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία να συνεχίσει κάποιος μια σεξουαλική πράξη απ' την ώρα που ακούει "όχι".
Κι αν αυτή η φάση που λες συμβεί 10 φορές, άναψε-σβήσε, δεν φταίει η γυναίκα (που είναι σίγουρα βλαμμένη όπως το είπες), αλλά ο άντρας που θέλει σώνει και καλά να πηδήξει την βλαμμένη. Αυτό δεν είναι σεξ, ρε φίλε, είναι βασανιστήριο.
Άντε την πρώτη φορά την πιάσανε οι ανασφάλειες. ΟΚ, γυναίκα είναι, περίεργες οι συνδέσεις.
Αλλά την δεύτερη/τρίτη/τέταρτη φορά (εννοείται στην ίδια φάση), παναπεί ότι είναι ούφο η κοπέλα, οπότε δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω πρηξαρχιδίαση: "Εντάξει κοπέλα μου, κατάλαβα: δεν είσαι έτοιμη. Σήκω να ντυθούμε και να σε πάω αν θες σπίτι σου και χάσε σε παρακαλώ το τηλέφωνό μου, θα με υποχρεώσεις"
Ακριβώς. Δεν υπάρχει χειρότερο γαμήσι απο το παρακαλετό. Ακομα και το πεσμενοπουτσιλίκι του άλλου ή η κολπική ξηρότητα της άλλης ή ό,τι άλλο αντίστοιχο, ειναι σαφώς λιγότερο χειρότερα (καθώς αποτελούν πρακτικά προβλήματα, αποκαθιστώντας το σεξ, όχι συναισθηματικά, αλλά πρακτικά αδύνατον) από το να παρακαλάς για να γαμήσεις. Ακομα και να το κανεις, δεν προκειται να το χαρεις με την καμία, σου βγαίνει ξινό.
Σωστό, αλλά ξέρεις τι συμβαίνει;
Στις γυναίκες το παιχνίδι είναι κυρίως εγκεφαλικό (λένε, κι έχουν δίκιο, ότι αν θες καλό σεξ με μια γυναίκα, πρώτα πρέπει να γμσεις το μυαλό της), στους άντρες -ή σε κάποιους άντρες- είναι κυρίως ζωικό.
Σού λέει: βρήκα την ευκαιρία να τον μπήξω; Βρε ΘΑ ΤΟΝ ΜΠΗΞΩ κι ας με κάνει χότζα!
Δεν είναι έτσι, φιλαράκι. Καλύτερα μπήξ' τον στη χούφτα σου, πιο καλά θα περάσεις :lol:
Και στις γυναίκες και στους άντρες, πρακτικά ζωικό είναι το παιχνίδι του σεξ. Όποιες μιλάνε για "γαμήσια μυαλών/εγκεφάλου" και λοιπές ιδεαλιστικές χαζομάρες, είναι ντεκαβλέ ψωνάρες. Με εκνευρίζει/ξενερώνει προσωπικά, και μόνο που το ακούω κόβω λάσπη. Μπορει όντως να συμβαίνει με κάποιες, αλλά απ'τη στιγμή που το διατυμπανίζουν και δεν το κρατάνε για τον εαυτό τους, μου βγάζουν μια ντεκαβλέ γραφικότητα. Οποια σου μιλάει για εγκεφαλικό γαμήσι, 150% θα σου μιλάει και για ζώδια και ωροσκόπους και αστρολογικούς χάρτες, και τσάκρας.

Ξέρω περίπτωση φίλης μου που νταραβεριζόταν με ισχυρό εγκεφαλογάμη (απ'οτι μας ελεγε η ίδια) και μας ελεγε οτι έβρεχε το βρακί της καθε φορά μονο και μονο που τον έβλεπε να μιλάει, να εκφέρει απόψεις, να κουναει δάχτυλα-χερια, να εχει τρόπους κτλ, και οταν εφτασε η ώρα του σεξ ο τύπος την ξενερωσε απιστευτα και ήταν το πιο αμήχανο σεξ της ζωής της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 12 Μάιος 2021, 12:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 12 Μάιος 2021, 12:20

vantono έγραψε:
12 Μάιος 2021, 12:07
Naida έγραψε:
11 Μάιος 2021, 18:31
δηλαδή άμα του πέσει του αλλουνού και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει εγω πρέπει να του πάρω κωλο;τι;
Ολίγον άστοχη σύγκριση, ισως και στα όρια του ανήθικου. Το αντιστοίχως σωστό θα ήταν να του ζητήσεις* να σου διεισδύσει με υποκατάστατο (δάχτυλο ή όποιο άλλο βοήθημα) +γλείψιμο. Το παραπάνω που έγραψες ειναι αντίστοιχο με το να έχεις κάποια ουρολοίμωξη ή κολπική ξηρότητα ή ό,τι άλλο σε κανει να πεθαίνεις στον πόνο, και ο άλλος να απαιτεί σώνει και ντε να σε πάρει κώλο ή τίποτα revenge πνιξοτσίμπουκα μέχρι τη ρίζα.
Αυτά είναι θέματα κακής υγείας (αν οχι σωματικής, έστω και παροδικής ψυχολογικής) και είσαι κάφρος/α με το να ασκεις τετοιου τύπου μπούλινγκ στον άλλον/η.

*εσύ δεν πρεπει να ζητήσεις τίποτα, βασικά. Αν δεν ειναι τελείως ζώον ο άλλος, οφείλει να τα κάνει απο μόνος του.
Αντιλαμβάνεσαι το ύφος της απάντησης μου.
Paris έγραψε:
12 Μάιος 2021, 12:13
Naida έγραψε:
12 Μάιος 2021, 11:53
Ναύτης έγραψε:
Μάθετε μπαλίτσα από τον ναύτη ρε.
φοβερη μπαλλιτσα
σιγα μην τους δωσουμε κ 2 κορδονια αβατζο :smt005:
Καλά, καλά πάρε μαθήματα τώρα και τον ευχαριστείς αργότερα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 12 Μάιος 2021, 12:21

Ναύτης έγραψε:
12 Μάιος 2021, 12:15
Καλό είναι καμιά φορά να δίνεις αβάτζο, διαφορετικά υπάρχει περίπτωση να μείνεις με την στέκα στο χέρι.
μυρωδια δεν εχεις παρει

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 12 Μάιος 2021, 12:28

vantono έγραψε:
12 Μάιος 2021, 12:19
Ναύτης έγραψε:
12 Μάιος 2021, 12:00
vantono έγραψε:
12 Μάιος 2021, 11:50

Ακριβώς. Δεν υπάρχει χειρότερο γαμήσι απο το παρακαλετό. Ακομα και το πεσμενοπουτσιλίκι του άλλου ή η κολπική ξηρότητα της άλλης ή ό,τι άλλο αντίστοιχο, ειναι σαφώς λιγότερο χειρότερα (καθώς αποτελούν πρακτικά προβλήματα, αποκαθιστώντας το σεξ, όχι συναισθηματικά, αλλά πρακτικά αδύνατον) από το να παρακαλάς για να γαμήσεις. Ακομα και να το κανεις, δεν προκειται να το χαρεις με την καμία, σου βγαίνει ξινό.
Σωστό, αλλά ξέρεις τι συμβαίνει;
Στις γυναίκες το παιχνίδι είναι κυρίως εγκεφαλικό (λένε, κι έχουν δίκιο, ότι αν θες καλό σεξ με μια γυναίκα, πρώτα πρέπει να γμσεις το μυαλό της), στους άντρες -ή σε κάποιους άντρες- είναι κυρίως ζωικό.
Σού λέει: βρήκα την ευκαιρία να τον μπήξω; Βρε ΘΑ ΤΟΝ ΜΠΗΞΩ κι ας με κάνει χότζα!
Δεν είναι έτσι, φιλαράκι. Καλύτερα μπήξ' τον στη χούφτα σου, πιο καλά θα περάσεις :lol:
Και στις γυναίκες και στους άντρες, πρακτικά ζωικό είναι το παιχνίδι του σεξ. Όποιες μιλάνε για "γαμήσια μυαλών/εγκεφάλου" και λοιπές ιδεαλιστικές χαζομάρες, είναι ντεκαβλέ ψωνάρες. Με εκνευρίζει/ξενερώνει προσωπικά, και μόνο που το ακούω κόβω λάσπη. Μπορει όντως να συμβαίνει με κάποιες, αλλά απ'τη στιγμή που το διατυμπανίζουν και δεν το κρατάνε για τον εαυτό τους, μου βγάζουν μια ντεκαβλέ γραφικότητα.

Ξέρω περίπτωση φίλης μου που νταραβεριζόταν με ισχυρό εγκεφαλογάμη (απ'οτι μας ελεγε η ίδια) και μας ελεγε οτι έβρεχε το βρακί της καθε φορά μονο και μονο που τον έβλεπε να μιλάει, να εκφέρει απόψεις, να κουναει δάχτυλα-χερια, να εχει τρόπους κτλ, και οταν εφτασε η ώρα του σεξ ο τύπος την ξενερωσε απιστευτα και ήταν το πιο αμήχανο σεξ της ζωής της.
Κοίτα, μόνο για τις δικές μου εμπειρίες μπορώ να μιλήσω.
Σίγουρα υπάρχουν και αρκετές γυναίκες που βλέπουν το σεξ καθαρά ζωικά, αλλά απ' τη δική μου εμπειρία οι περισσότερες το βλέπουν και το βιώνουν κυρίως εγκεφαλικά. Βέβαια εγώ έχω φτάσει πλέον σε μια ηλικία που βλέπω τα πράγματα κάπως διαφορετικά , αλλά και πιτσιρικάς όταν ήμουν σπάνια πέτυχα γυναίκα που να ήθελε σεξ απλώς για να εκτονωθεί. Μπορεί να υπήρξα και άτυχος, τι να πω; :lol:
Τώρα, μπορεί κάποιος να είναι άσος στο ψηστήρι, αλλά τζούφιος στο κρεβάτι. Συμβαίνουν κι αυτά.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 12 Μάιος 2021, 12:30

Paris έγραψε:
12 Μάιος 2021, 12:21
Ναύτης έγραψε:
μυρωδια δεν εχεις παρει
Γιατί το λες αυτό, ρε φίλε; 62 σερί είχα όταν έπαιζα γαλλικό, αν δεν έδινα αβάτζο δεν μ' έπαιζε κανένας.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 12 Μάιος 2021, 12:31

vantono έγραψε:
12 Μάιος 2021, 11:16
Gherschaagk έγραψε:
11 Μάιος 2021, 16:47
hellegennes έγραψε:
11 Μάιος 2021, 16:46

Γενικά δεν ξυρίζω τα παπάρια μου.
Αν το κάνεις έχω να σου προτείνω κρεμούλα για τους ερεθισμούς.
Για πες.
Γενικά η καλύτερη εβερ και φορ εβερ εντ εβερ είναι η cicaplast της la roche-posay και την πρότεινε δερματολόγος, δεν το λέω γιατί έτσι μου ήρθε. Η καλύτερη αναπλαστική στην αγορά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 12 Μάιος 2021, 12:31

Ναύτης έγραψε:
αν δωσεις αβαντσο, ειναι σιγουρο οτι θα μεινεις με τη στεκα στο χερι.

να παιζεις στα ισια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 12 Μάιος 2021, 12:32

Σε τι γλώσσα μιλάτε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 12 Μάιος 2021, 12:34

Gherschaagk έγραψε:
12 Μάιος 2021, 12:32
Σε τι γλώσσα μιλάτε;
μπιλιαρδαδικα. αρχαιοελληνικη διαλεκτος των 80ς.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 12 Μάιος 2021, 12:34

Gherschaagk έγραψε:
Σε τι γλώσσα μιλάτε;
Ναυτική :g094:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 12 Μάιος 2021, 12:39

Naida έγραψε:
12 Μάιος 2021, 12:34
Gherschaagk έγραψε:
Σε τι γλώσσα μιλάτε;
Ναυτική :g094:
μαινα τον παπαφιγκο και βιρα τον κοντρα φλοκο.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών