Ναύτης έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 12:00
vantono έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 11:50
Ναύτης έγραψε: ↑12 Μάιος 2021, 11:40
Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία να συνεχίσει κάποιος μια σεξουαλική πράξη απ' την ώρα που ακούει "όχι".
Κι αν αυτή η φάση που λες συμβεί 10 φορές, άναψε-σβήσε, δεν φταίει η γυναίκα (που είναι σίγουρα βλαμμένη όπως το είπες), αλλά ο άντρας που θέλει σώνει και καλά να πηδήξει την βλαμμένη. Αυτό δεν είναι σεξ, ρε φίλε, είναι βασανιστήριο.
Άντε την πρώτη φορά την πιάσανε οι ανασφάλειες. ΟΚ, γυναίκα είναι, περίεργες οι συνδέσεις.
Αλλά την δεύτερη/τρίτη/τέταρτη φορά (εννοείται στην ίδια φάση), παναπεί ότι είναι ούφο η κοπέλα, οπότε δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω πρηξαρχιδίαση: "Εντάξει κοπέλα μου, κατάλαβα: δεν είσαι έτοιμη. Σήκω να ντυθούμε και να σε πάω αν θες σπίτι σου και χάσε σε παρακαλώ το τηλέφωνό μου, θα με υποχρεώσεις"
Γυρεύοντας για βιασμό πάνε μόνον οι βιαστές.
Ακριβώς. Δεν υπάρχει χειρότερο γαμήσι απο το παρακαλετό. Ακομα και το πεσμενοπουτσιλίκι του άλλου ή η κολπική ξηρότητα της άλλης ή ό,τι άλλο αντίστοιχο, ειναι σαφώς λιγότερο χειρότερα (καθώς αποτελούν πρακτικά προβλήματα, αποκαθιστώντας το σεξ, όχι συναισθηματικά, αλλά πρακτικά αδύνατον) από το να παρακαλάς για να γαμήσεις. Ακομα και να το κανεις, δεν προκειται να το χαρεις με την καμία, σου βγαίνει ξινό.
Σωστό, αλλά ξέρεις τι συμβαίνει;
Στις γυναίκες το παιχνίδι είναι κυρίως εγκεφαλικό (λένε, κι έχουν δίκιο, ότι αν θες καλό σεξ με μια γυναίκα, πρώτα πρέπει να γμσεις το μυαλό της), στους άντρες -ή σε κάποιους άντρες- είναι κυρίως ζωικό.
Σού λέει: βρήκα την ευκαιρία να τον μπήξω; Βρε ΘΑ ΤΟΝ ΜΠΗΞΩ κι ας με κάνει χότζα!
Δεν είναι έτσι, φιλαράκι. Καλύτερα μπήξ' τον στη χούφτα σου, πιο καλά θα περάσεις

Και στις γυναίκες και στους άντρες, πρακτικά
ζωικό είναι το παιχνίδι του σεξ. Όποιες μιλάνε για "γαμήσια μυαλών/εγκεφάλου" και λοιπές ιδεαλιστικές χαζομάρες, είναι ντεκαβλέ ψωνάρες. Με εκνευρίζει/ξενερώνει προσωπικά, και μόνο που το ακούω κόβω λάσπη. Μπορει όντως να συμβαίνει με κάποιες, αλλά απ'τη στιγμή που το διατυμπανίζουν και δεν το κρατάνε για τον εαυτό τους, μου βγάζουν μια ντεκαβλέ γραφικότητα. Οποια σου μιλάει για
εγκεφαλικό γαμήσι, 150% θα σου μιλάει και για ζώδια και ωροσκόπους και αστρολογικούς χάρτες, και τσάκρας.
Ξέρω περίπτωση φίλης μου που νταραβεριζόταν με ισχυρό εγκεφαλογάμη (απ'οτι μας ελεγε η ίδια) και μας ελεγε οτι έβρεχε το βρακί της καθε φορά μονο και μονο που τον έβλεπε να μιλάει, να εκφέρει απόψεις, να κουναει δάχτυλα-χερια, να εχει τρόπους κτλ, και οταν εφτασε η ώρα του σεξ ο τύπος την ξενερωσε απιστευτα και ήταν το πιο αμήχανο σεξ της ζωής της.