Εγώ με το ΑΖ, μας εξαπάτησαν με το μπρεξιτοεμβόλιο. Μηδέν σήμα 5G και δεν χτυπάνε καν οι ανιχνευτές μετάλλων.
Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Σου το άλλαξαν με το πιτυριδοκτόνο την τελευταία στιγμή...Awesomatic έγραψε: ↑13 Μάιος 2021, 16:56Εγώ με το ΑΖ, μας εξαπάτησαν με το μπρεξιτοεμβόλιο. Μηδέν σήμα 5G και δεν χτυπάνε καν οι ανιχνευτές μετάλλων.

- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Δεν έχω παράπονο, το μαλλί μου πλέον παίζει στον άνεμο σαν διαφήμιση του Pantene.stavmanr έγραψε: ↑13 Μάιος 2021, 16:59Σου το άλλαξαν με το πιτυριδοκτόνο την τελευταία στιγμή...Awesomatic έγραψε: ↑13 Μάιος 2021, 16:56Εγώ με το ΑΖ, μας εξαπάτησαν με το μπρεξιτοεμβόλιο. Μηδέν σήμα 5G και δεν χτυπάνε καν οι ανιχνευτές μετάλλων.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Μάιος 2021, 16:34Ε, γκούγκλισε για τα συμπτώματα της θρόμβωσης ρε Νάιδα.Naida έγραψε: ↑13 Μάιος 2021, 16:29Δηλαδή μπορεί να αισθάνεσαι καλά και την 10η μέρα να πάθεις θρόμβωση; και πως θα καταλάβεις ότι πρέπει να πας νοσοκομείο;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Μάιος 2021, 16:28
Εννοεί ότι μπορεί συνήθως τα έντονα συμπτώματα να παρουσιάζονται το πρώτο διήμερο αλλά υπάρχουν και κάποιες σπάνιες περιπτώσεις, που μπορεί να εκδηλωθούν σε 10-15 μέρες. Μεταξύ αυτών είναι και η θρόμβωση.
Αυτό είπαν και σε μένα και αυτό ακριβώς έγραφαν και οι οδηγίες στο ενημερωτικό φυλλάδιο που πήρα.
Δηλαδή έλεος με αυτήν την ταραχή, λες και δεν υπήρχαν άνθρωποι που έκαναν εισαγωγή για δεκάδες ξαφνικές ασθένειες πριν την πανδημία. Αντιδράτε λες και ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλοι νέοι και γέροι έσφυζαν από υγεία και ήρθε αυτό το κωλοεμβόλιο να διαταράξει αυτήν την αρμονία.
Ναι θα μπορούσε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Bill Hicks
κι εγώ μαζί σας παιδιά - μην ακούτε τους ελευθερομετακινηστές!Δημοκρατικός έγραψε: ↑13 Μάιος 2021, 15:30vantono έγραψε: ↑13 Μάιος 2021, 11:53Εγώ αν σκεφτόμουν κυριολεκτικά ψύχραιμα έτσι όπως το εννοείς, δεν θα το έκανα. Η καραντίνα ηταν η καλύτερή μου εποχή.
Και ακόμα το λέω, καραντίνα θα λέμε και θα κλαίμε, κάποτε.
Μάλλον μόνο ο Δημοκρατικός μπορεί να με καταλάβει πχια.
Υπάρχει ωραιότερο πράγμα απο την καραντίνα;
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και 7 μεσα-5 έξω να είναι, προσωπικά δεν θα με χάλαγε καθόλου. Καλό ειναι και το 7-5, μη φάω και ξύλο απ'την αγαπητη αδμιν γκέρσχαγκ, που φαινεται να έχει βαρύ χέρι.Δημοκρατικός έγραψε: ↑13 Μάιος 2021, 15:379 μήνες καραντίνα, 3 έξω, νομίζω είναι το ιδανικό μίγμα.Sid Vicious έγραψε: ↑13 Μάιος 2021, 15:34Συμφωνώ με Δημοκρατικό, ακόμα και αν στο μέλλον δεν θα υπάρξει θέμα με ιο στηρίζω θεσμοθέτηση καραντίνας μίνιμουμ 3 μήνες ετησίως.

Βλέπω είστε πολλοι οι καραντινάκηδες. Έλα να μαζευόμαστε σιγά-σιγά.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να φύγετε να πάτε αλλού ρε βαρεμένοι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Στύγιος έγραψε: ↑13 Μάιος 2021, 15:49Εντάξει μη το μαμήσουμε κιόλας. Καλή είναι κι η καραντίνα. Τηλεκπαίδευση ,καθόλου έξοδα μετακίνησης ,ησυχία, να μη βλέπεις μαλάκες κάθε μέρα , απουσία συνωστισμών κλπ.

Μακαρι να καθιερωθεί εν καιρώ. Κάτι σαν σπρινγκ μπρέηκ, χωρίς να ειναι απαραίτητα ουτε σπρινγκ ούτε ακριβώς μπρέηκ. Μια καραντίνα δηλαδή όχι σωνει και ντε σαν την περσινη του Μαρτίου-Μαΐου, αλλά σαν το φετινό εκχύλισμα καραντίνας πασπαλισμένο με ατομική ευθύνη.
Παρούσα.vantono έγραψε: ↑13 Μάιος 2021, 18:16Και 7 μεσα-5 έξω να είναι, προσωπικά δεν θα με χάλαγε καθόλου. Καλό ειναι και το 7-5, μη φάω και ξύλο απ'την αγαπητη αδμιν γκέρσχαγκ, που φαινεται να έχει βαρύ χέρι.Δημοκρατικός έγραψε: ↑13 Μάιος 2021, 15:379 μήνες καραντίνα, 3 έξω, νομίζω είναι το ιδανικό μίγμα.Sid Vicious έγραψε: ↑13 Μάιος 2021, 15:34Συμφωνώ με Δημοκρατικό, ακόμα και αν στο μέλλον δεν θα υπάρξει θέμα με ιο στηρίζω θεσμοθέτηση καραντίνας μίνιμουμ 3 μήνες ετησίως.
Βλέπω είστε πολλοι οι καραντινάκηδες. Έλα να μαζευόμαστε σιγά-σιγά.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μένα θα μ' άρεσε να καθιερωθεί ένα 2μηνο Νοέμβριος -Δεκέμβριος ( να βάλω τα διαγωνίσματα τον Οκτώβριο) κι 1 μήνας τον Απρίλιο ( να βάλω τον Μάρτιο)vantono έγραψε: ↑13 Μάιος 2021, 18:22
Μακαρι να καθιερωθεί εν καιρώ. Κάτι σαν σπρινγκ μπρέηκ, χωρίς να ειναι απαραίτητα ουτε σπρινγκ ούτε ακριβώς μπρέηκ. Μια καραντίνα δηλαδή όχι σωνει και ντε σαν την περσινη του Μαρτίου-Μαΐου, αλλά σαν το φετινό εκχύλισμα καραντίνας πασπαλισμένο με ατομική ευθύνη.

Συντονίστριαααα έλα στη "σκοτεινή πλευρά" .......
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Να πάτε στην Μακρόνησο να καραντινιαστειτε μόνοι σας ουνοι, σαπίσαμε ένα χρόνο, ούτε μια βόλτα 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Κωδικός 6 στο 13033.enterprise-psi έγραψε: ↑13 Μάιος 2021, 18:47Να πάτε στην Μακρόνησο να καραντινιαστειτε μόνοι σας ουνοι, σαπίσαμε ένα χρόνο, ούτε μια βόλτα

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣΟΧΗ την ΚΥΡΙΑΚΗ! Προσοχη στους προβοκατορες του παρακρατους της δεξιας αλα MARFIN !
από Frappezitis » 24 Ιαν 2025, 22:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 100 Απαντήσεις
- 2237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Φεβ 2025, 20:13
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 698 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
09 Ιουν 2024, 18:39
-
-
Νέα δημοσίευση Ηλεκτρονικές απάτες: Προσοχή!!!
από Isildur » 22 Σεπ 2023, 20:30 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 608 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
26 Σεπ 2023, 21:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΙΕΡΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ!!
από georgebi » 15 Μάιος 2024, 14:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 1049 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
18 Μάιος 2024, 18:54
-