Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
- Casper -
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από - Casper - » 14 Μάιος 2021, 23:38
sys3x έγραψε: ↑14 Μάιος 2021, 23:29
- Casper - έγραψε: ↑14 Μάιος 2021, 23:08
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑14 Μάιος 2021, 14:22
Δεδομένης της θνησιμότητας αυτου του ιού και το οτι οι περισσότεροι τον περνάν με ελαφριά εως και καθόλου συμπτώματα, το να βαράει καποιος ένα τόσο δυνατό εμβόλιο, μοιάζει σαν να στήνεις συστοιχία αντιαεροπορικών πυραύλων για να αντιμετωπίσεις ακοντιοβολισμό ιθαγενών. Εύχομαι ειλικρινά σε όλους όσους το κάνατε, να μην σας γαμησει το ανοσοποιητικό σε σημείο να χρειάζεται να παίρνετε εφ όρου ζωής ανοσοκατασταλτικα.
Ειλικρινά θα γίνω θεούσα. Προσεύχομαι για τον κόσμο και πραγματικά ελπίζω όλα να είναι ψεκασμένες θεωρίες και όσοι αντιδρούν/ούμε να έχουν/με άδικο. Ο χρόνος θα το δείξει.
Δεν παύω όμως να εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν βλέπω εμβολιασμένους να το παίζουν ατρόμητοι, υπεράνω και να γράφουν στα τέτοια τους τα μέτρα. Στο τέλος θα κινδυνεύουμε απ' τους εμβολιασμένους. Αφού ρε φίλε, ΠΑΛΙ ΚΟΛΛΑΣ, και μπορείς να καταλήξεις νοσοκομείο. Τι μου το παίζεις μάγκας και κυρίως γιατί το παρουσιάζουν σαν να είναι η μοναδική λύση σωτηρίας μας;
Θα σου πω εγώ γιατί:
Γιατί είναι μαλάκες κομπλέξες.
Α γεια σου!
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Μάιος 2021, 23:25
και κυρίως γιατί το παρουσιάζουν σαν να είναι η μοναδική λύση σωτηρίας μας;
Γιατί είναι. Οκ, ένα άτομο έχει κι άλλη λύση, μπορεί να φοράει μάσκες μια ζωή ή να κλειστεί στην υπόγα. Για την κοινωνία συνολικά όμως, αυτή είναι η λύση.
Gewponos90 έγραψε: ↑14 Μάιος 2021, 23:22
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Μάιος 2021, 14:03
Τελικά τα αντισώματα μου κατά τις πρώτες πρωίνές ώρες άρχισαν την επιχείρηση Καύση και Αλάτωση.
Κατά τις 3 το πρωί (13η ώρα) άρχισε πυρετός, δεν τον μέτρησα ποτέ αλλά έμεινα ξάγρυπνος. Τώρα (26η ώρα) νομίζω δεν έχω δέκατα μόνο αδυναμία. Το χέρι πονάει. Αλλά είμαι σκατά και από την έλλειψη ύπνου.
Και εμένα στην 13η ώρα ξεκίνησαν όλα( στην 11η χαιρομουν οτι την έβγαλα καθαρή και ξάπλωσα όλο χαρά.) Αν έχεις ακόμα σύμπτωματα στην 26η ώρα θα σου έχουν περάσει όλα

Τώρα είμαι κομπλε, μετά το μεσημεριανό ύπνο.
Εσύ τι κατάλαβες από το "πάλι κολλάς και καταλήγεις νοσοκομείο;". Χώρια οι παρενέργειες του εμβολίου και τι σκατά μπορεί να προκαλέσει στο μέλλον. Εφόσον δεν σου δίνει την προστασία που ισχυρίζονται πως θα έπρεπε να δίνει, γιατί το παρουσιάζουν σαν λύση σωτηρίας όλως μας ενθαρρύνοντας κιόλας οι ίδιοι να μην φοράμε μάσκες και να κρατάνε τα μέτρα που αποδεδειγμένα (και όχι πειραματικά) μπορεί να σε προστατεύσουν; Άστο μην απαντήσεις. Ρητορικές ερωτήσεις είναι. Πήρα την απάντηση πιο πάνω

-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 14 Μάιος 2021, 23:39
The Great Leader έγραψε: ↑14 Μάιος 2021, 19:37
Μόλις γύρισα. Πέρα το χέρι, έχει μουδιάσει και ελαφρά η αριστερή πλευρά του σώματος μου. Μίλησα με τον γιατρό, άλλα μου είπε μάλλον νευρική αντίδραση.
Πάμε γερά!

Ποιο έκανες;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
NewModelArmy
από NewModelArmy » 14 Μάιος 2021, 23:40
- Casper - έγραψε: ↑14 Μάιος 2021, 23:38
Εσύ τι κατάλαβες από το "πάλι κολλάς και καταλήγεις νοσοκομείο;". Χώρια οι παρενέργειες του εμβολίου και τι σκατά μπορεί να προκαλέσει στο μέλλον. Εφόσον δεν σου δίνει την προστασία που ισχυρίζονται πως θα έπρεπε να δίνει, γιατί το παρουσιάζουν σαν λύση σωτηρίας όλως μας ενθαρρύνοντας κιόλας οι ίδιοι να μην φοράμε μάσκες και να κρατάνε τα μέτρα που αποδεδειγμένα (και όχι πειραματικά) μπορεί να σε προστατεύσουν; Άστο μην απαντήσεις. Ρητορικές ερωτήσεις είναι. Πήρα την απάντηση πιο πάνω

Σημερα
Κυπρος-213 κρουσματα
Ισραηλ-20 κρουσματα
Αλλα πιστεψτε τον Μορφου εσεις οτι τα εμβολια ειναι του σατανα και δεν κανουν τιποτα.
-
- Casper -
από - Casper - » 14 Μάιος 2021, 23:41
NewModelArmy έγραψε: ↑14 Μάιος 2021, 23:40

Σημερα
Κυπρος-213 κρουσματα
Ισραηλ-20 κρουσματα
Αλλα πιστεψτε τον Μορφου εσεις οτι τα εμβολια ειναι του σατανα και δεν κανουν τιποτα.
Οι ίδιοι οι γιατροί είναι ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ και φοβούνται καλό μου. Για ποιόν Μόρφου μου μιλάς; Αμφισβητείς το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι κολλάνε και εμβολιασμένοι; είναι ψεκασμένη θεωρία; Είναι τυχαίο που τώρα πια στην Κύπρο θέλουν να αποκρύπτουν τους θανάτους ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ από κορονοϊό;
-
NewModelArmy
από NewModelArmy » 14 Μάιος 2021, 23:43
- Casper - έγραψε: ↑14 Μάιος 2021, 23:41

Σημερα
Κυπρος-213 κρουσματα
Ισραηλ-20 κρουσματα
Οι ίδιοι οι γιατροί είναι ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ και φοβούνται καλό μου. Για ποιόν Μόρφου μου μιλάς;
Αν οι Γιατροι σας εκει ειναι σαν εκεινον τον μπουχεσα που ανεβασε ο αλλος και εσυ γελουσες δεν εκπλησσομαι που σας λενε τετοιες πιπες.
-
- Casper -
από - Casper - » 14 Μάιος 2021, 23:44
NewModelArmy έγραψε: ↑14 Μάιος 2021, 23:43
Σημερα
Κυπρος-213 κρουσματα
Ισραηλ-20 κρουσματα
Οι ίδιοι οι γιατροί είναι ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ και φοβούνται καλό μου. Για ποιόν Μόρφου μου μιλάς;
Αν οι Γιατροι σας εκει ειναι σαν εκεινον τον μπουχεσα που ανεβασε ο αλλος και εσυ γελουσες δεν εκπλησσομαι που σας λενε τετοιες πιπες.
Δες και τον Ματσάκη. Τσέκαρε και τα πτυχία του όμως.

-
Dwarven Blacksmith
από Dwarven Blacksmith » 14 Μάιος 2021, 23:46

Δεν θα μου υπαγορεύσεις αν θα απαντήσω ή όχι.
Δίνει ακριβώς τη σωτηρία που ισχυρίζονται ότι δίνει. Και επίσης να πω ότι το "πάλι κολλάς και καταλήγεις νοσοκομείο;" είναι ανέντιμη ρητορική διότι είναι οι πιθανότητες να καταλήξεις νοσοκομείο είναι δραματικά μικρότερες. Πλέον με τις χώρες που έχουν προχωρήσει στους εμβολιασμούς να σώζονται, δεν υπάρχει λογικοφανής δικαιολογία για τους ψεκ. Είναι οι θεωρίες τους ενάντια στην πραγματικότητα.

Vladimir, STOP!

-
Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
από Awesomatic » 14 Μάιος 2021, 23:50
Οι ίδιοι οι γιατροί είναι ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ και φοβούνται καλό μου.
Το ίδιο και εδώ.
Από τη μια μεριά αυτοί που διάβασαν για να γίνουν γιατροί και καταλαβαίνουν πως δουλεύουν τα εμβόλια.
Και από την άλλη οι ψεκ που πήραν πτυχίο κάποια στιγμή χωρίς να έχουν καταλάβει πολλά ή που ήρθαν με αγορασμένα πτυχία από τα Βαλκάνια μετά την κατάρρευση του υπαρκτού.
Για τους δεύτερους θα φροντίσει ο ιος.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
foscilis
από foscilis » 14 Μάιος 2021, 23:54
Ειλικρινά θα γίνω θεούσα. Προσεύχομαι για τον κόσμο και πραγματικά ελπίζω όλα να είναι ψεκασμένες θεωρίες και όσοι αντιδρούν/ούμε να έχουν/με άδικο. Ο χρόνος θα το δείξει.
Δεν παύω όμως να εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν βλέπω εμβολιασμένους να το παίζουν ατρόμητοι, υπεράνω και να γράφουν στα τέτοια τους τα μέτρα. Στο τέλος θα κινδυνεύουμε απ' τους εμβολιασμένους. Αφού ρε φίλε, ΠΑΛΙ ΚΟΛΛΑΣ, και μπορείς να καταλήξεις νοσοκομείο. Τι μου το παίζεις μάγκας και κυρίως γιατί το παρουσιάζουν σαν να είναι η μοναδική λύση σωτηρίας μας;
Θα σου πω εγώ γιατί:
Α γεια σου!
και κυρίως γιατί το παρουσιάζουν σαν να είναι η μοναδική λύση σωτηρίας μας;
Γιατί είναι. Οκ, ένα άτομο έχει κι άλλη λύση, μπορεί να φοράει μάσκες μια ζωή ή να κλειστεί στην υπόγα. Για την κοινωνία συνολικά όμως, αυτή είναι η λύση.
Gewponos90 έγραψε: ↑14 Μάιος 2021, 23:22
Και εμένα στην 13η ώρα ξεκίνησαν όλα( στην 11η χαιρομουν οτι την έβγαλα καθαρή και ξάπλωσα όλο χαρά.) Αν έχεις ακόμα σύμπτωματα στην 26η ώρα θα σου έχουν περάσει όλα

Πρώτα απ' όλα εσύ είσαι εναντίον και της μάσκας.
-
- Casper -
από - Casper - » 14 Μάιος 2021, 23:56
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Μάιος 2021, 23:46

Δεν θα μου υπαγορεύσεις αν θα απαντήσω ή όχι.
Δίνει ακριβώς τη σωτηρία που ισχυρίζονται ότι δίνει. Και επίσης να πω ότι το "πάλι κολλάς και καταλήγεις νοσοκομείο;" είναι ανέντιμη ρητορική διότι είναι οι πιθανότητες να καταλήξεις νοσοκομείο είναι δραματικά μικρότερες. Πλέον με τις χώρες που έχουν προχωρήσει στους εμβολιασμούς να σώζονται, δεν υπάρχει λογικοφανής δικαιολογία για τους ψεκ. Είναι οι θεωρίες τους ενάντια στην πραγματικότητα.
Με το χέρι στη φωτιά το λες αυτό. 1000% σίγουρος. Μωρέ μπράβο. Και οι γιατροί που δεν είναι σίγουροι σου λένε "το κάνεις με δική σου ευθύνη", ό,τι πάθεις εσύ θα φταις αλλά κατά τ' άλλα είναι όλοι σίγουροι.
Την μασκούλα σου όμως μην ξεχνάς τώρα με τον εμβολιασμό.
Awesomatic έγραψε: ↑14 Μάιος 2021, 23:50
Οι ίδιοι οι γιατροί είναι ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ και φοβούνται καλό μου.
Το ίδιο και εδώ.
Από τη μια μεριά αυτοί που διάβασαν για να γίνουν γιατροί και καταλαβαίνουν πως δουλεύουν τα εμβόλια.
Και από την άλλη οι ψεκ που πήραν πτυχίο κάποια στιγμή χωρίς να έχουν καταλάβει πολλά ή που ήρθαν με αγορασμένα πτυχία από τα Βαλκάνια μετά την κατάρρευση του υπαρκτού.
Για τους δεύτερους θα φροντίσει ο ιος.
Θα ξαναπώ να δείτε τα πτυχία του Ματσάκη, που φυσικά δεν είναι ο μοναδικός και δεν είναι αυτός που πόσταρε ο φίλος παραπάνω. Επίσης δεν έχω δει κανέναν γιατρό να είναι γενικά κατά των εμβολίων, ούτε να αμφισβητεί την σοβαρότητα του ιού. Αυτά είναι δημιουργήματα του μυαλού σας για να τους κατατάξετε απλά στους "ψεκασμένους".
-
- Casper -
από - Casper - » 14 Μάιος 2021, 23:57
foscilis έγραψε: ↑14 Μάιος 2021, 23:54
Θα σου πω εγώ γιατί:
Α γεια σου!

Πρώτα απ' όλα εσύ είσαι εναντίον και της μάσκας.
Φέρε μου κάπου που το έχω πει αρχιψεύταρε. Εναντίον της μάσκας όταν είμαι μόνη μου σε εξωτερικό χώρο και γυμνάζομαι επειδή δεν είμαι ψυχοπαθής. Τράβα τώρα και σταμάτα με τις διαστρεβλώσεις.
-
The Great Leader
από The Great Leader » 14 Μάιος 2021, 23:58
Naida έγραψε: ↑14 Μάιος 2021, 23:39
The Great Leader έγραψε: ↑14 Μάιος 2021, 19:37
Μόλις γύρισα. Πέρα το χέρι, έχει μουδιάσει και ελαφρά η αριστερή πλευρά του σώματος μου. Μίλησα με τον γιατρό, άλλα μου είπε μάλλον νευρική αντίδραση.
Πάμε γερά!

Ποιο έκανες;
To AstraZeneca.
Μέχρι πριν μία ώρα υποχώρησε το μούδιασμα και λίγο πονάει το χέρι σαν να το τσίμπησε μέλισσα. Πάντως, για 2 ώρες κοντά, η μισή πλευρά του σώματος μου ήταν ψιλομουδιασμένη.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
από Gewponos90 » 15 Μάιος 2021, 00:01

Σημερα
Κυπρος-213 κρουσματα
Ισραηλ-20 κρουσματα
Αμφισβητείς το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι κολλάνε και εμβολιασμένοι; είναι ψεκασμένη θεωρία; Είναι τυχαίο που τώρα πια στην Κύπρο θέλουν να αποκρύπτουν τους θανάτους ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ από κορονοϊό;
Αυτό δεν το έχει αμφισβητησει ποτέ κανένας. Ίσα ίσα που σε όσους πήγαμε και εμβολιαστηκαμε έδωσαν ένα φυλλάδιο που το λέει και μέσα πως υπάρχει πιθανότητα να κολλήσεις.
dtri2020 έγραψε: ↑23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
-
- 100 Απαντήσεις
- 2236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Φεβ 2025, 20:13
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 698 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
09 Ιουν 2024, 18:39
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 605 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
26 Σεπ 2023, 21:04
-
-
- 47 Απαντήσεις
- 1049 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
18 Μάιος 2024, 18:54
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.