Ε ναι για τέτοια φάση λέω. Να λες πήγαινε σούπερ μάρκετ και να πηγαίνει χαρούμενος, να του λες πήγαινε κοιμήσου στον καναπέ και να πηγαίνει χωρίς αντιρρήσεις. Πωωω άλλος κόσμος.Gherschaagk έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 10:35Μόνο αν του αρέσει.Naida έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 10:10Gherschaagk έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 09:58
Τρολλάρω αλλά μου αρέσετε.
Μλκ μου, να έχεις τον άλλο για κατοικίδιο και να τον κάνεις ότι θέλεις. Ακόμη και να τον κακοποιείς. Φρίκη.
Μλκ μου το φαντάζεσαι να κάνεις τον άλλο ότι θες;
Πολύ φοβάμαι πως οι περισσότεροι δεν το απολάμβαναν.
Domina-φεμινιστικόν biopic Λιβιάς Δρουσίλας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: Domina-φεμινιστικόν biopic Λιβιάς Δρουσίλας
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
George_V έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 10:23Κοιτα μπορει να ειχες μια τελειως σκατα μερα και αντι να ξεσπάσεις στη γυναικα η τα παιδια σου (βεβαια πολλες φορες στην τελικη ουτε αυτοι γλιτωναν) ξεσπάς στους σκλαβους σου.Naida έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 10:10Gherschaagk έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 09:58Τρολλάρω αλλά μου αρέσετε.
Μλκ μου, να έχεις τον άλλο για κατοικίδιο και να τον κάνεις ότι θέλεις. Ακόμη και να τον κακοποιείς. Φρίκη.
Μλκ μου το φαντάζεσαι να κάνεις τον άλλο ότι θες;
Ε και αμα χαλασει κανενας απο την κακομεταχειριση τον πετάς και παιρνεις καινουριο...
"Γυναικαααα!! Κατι επαθε ο σκλάβος που μαγειρευει στην κουζινα!!!|
"Τι εχει?"
"Δεν ξέρω εχει πεσει κατω ξερός"
"Ε καλα μαλλον χάλασε... Πες στους αλλους να τον πανε εξω και πηγαινε μεχρι το σκλαβοπάζαρο στην Αγορα του Τραιανου να παρεις ενα καινουριο. Και γρηγορα για να μη κλεισουν γιατι δεν εχει αλλο ανοιχτο τετοια ωρα και να προφτάσει να μαγειρέψει. Α και που εισαι? Μη παρεις ελαττωματικο παλι σαν την αλλη φορα και τον γυριζουμε πισω!"
Όχι τέτοια κακοποίηση

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Kαπου ειχα την ονειρομαντικη του Αρτεμιδωρου και αν θυμαμαι καλα καπου ελεγε στο κεφάλαιο με τα σεξουαλικα ονειρα πως αν σκλαβος ονειρευτει οτι κρατάει το πεος του κυριου του τοτε θα ελευθερωθει.
Και αλλα πολλα.
Μεχρι και στον υπνο τους κακοπερνουσαν οι σκλαβοι.
Υ.Γ. Δε σε κοβω να αντεχες παρα πολυ αν ειχες γεννηθει εκειν την περιοδο...

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ε δεν νομίζω να μπορούσα να έχω σκλάβους. Με τα τωρινά δεδομένα. Τότε μπορεί να ήμουν καμιά σκύλα και να μπορούσα. Εκτός κι αν τους είχα και καλά σαν σκλάβους για να τους σώσω.George_V έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 13:02Kαπου ειχα την ονειρομαντικη του Αρτεμιδωρου και αν θυμαμαι καλα καπου ελεγε στο κεφάλαιο με τα σεξουαλικα ονειρα πως αν σκλαβος ονειρευτει οτι κρατάει το πεος του κυριου του τοτε θα ελευθερωθει.
Και αλλα πολλα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- George_V
Αχου το καλουλι... Θελει να τους σωσει...Naida έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 13:14Ε δεν νομίζω να μπορούσα να έχω σκλάβους. Με τα τωρινά δεδομένα. Τότε μπορεί να ήμουν καμιά σκύλα και να μπορούσα. Εκτός κι αν τους είχα και καλά σαν σκλάβους για να τους σώσω.George_V έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 13:02Kαπου ειχα την ονειρομαντικη του Αρτεμιδωρου και αν θυμαμαι καλα καπου ελεγε στο κεφάλαιο με τα σεξουαλικα ονειρα πως αν σκλαβος ονειρευτει οτι κρατάει το πεος του κυριου του τοτε θα ελευθερωθει.
Και αλλα πολλα.

Περαν του αστειου και της πλακας που σου κανω εφοσον θα ειχες γαλουχηθει με το σκεπτικο "εχουμε σκλαβους αρα ειμαστε πλουσιοι" σε βλεπω με το μαστιγίο να μαστιγώνεις ανελεητα την υπηρέτρια που εχυσε κατα λαθος το πρωινο νερο...

Και αυτο αν ειχες γεννηθει κυρια...
Αν ειχες γεννηθει σκλαβα γαμησε τα...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αν είχα γεννηθεί σκλαβα νομίζω θα ήμουν φυλακή. Ή νεκρή.George_V έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 13:18Αχου το καλουλι... Θελει να τους σωσει...Naida έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 13:14Ε δεν νομίζω να μπορούσα να έχω σκλάβους. Με τα τωρινά δεδομένα. Τότε μπορεί να ήμουν καμιά σκύλα και να μπορούσα. Εκτός κι αν τους είχα και καλά σαν σκλάβους για να τους σώσω.George_V έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 13:02
Kαπου ειχα την ονειρομαντικη του Αρτεμιδωρου και αν θυμαμαι καλα καπου ελεγε στο κεφάλαιο με τα σεξουαλικα ονειρα πως αν σκλαβος ονειρευτει οτι κρατάει το πεος του κυριου του τοτε θα ελευθερωθει.
Και αλλα πολλα.
Περαν του αστειου και της πλακας που σου κανω εφοσον θα ειχες γαλουχηθει με το σκεπτικο "εχουμε σκλαβους αρα ειμαστε πλουσιοι" σε βλεπω με το μαστιγίο να μαστιγώνεις ανελεητα την υπηρέτρια που εχυσε κατα λαθος το πρωινο νερο...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν μιλάς για ανθρώπινο όν.Naida έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 12:56Ε ναι για τέτοια φάση λέω. Να λες πήγαινε σούπερ μάρκετ και να πηγαίνει χαρούμενος, να του λες πήγαινε κοιμήσου στον καναπέ και να πηγαίνει χωρίς αντιρρήσεις. Πωωω άλλος κόσμος.Gherschaagk έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 10:35Μόνο αν του αρέσει.
Πολύ φοβάμαι πως οι περισσότεροι δεν το απολάμβαναν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- George_V
Οι σκλαβοι δεν πηγαιναν φυλακη. Στο σταυρο πηγαιναν.Naida έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 13:35Αν είχα γεννηθεί σκλαβα νομίζω θα ήμουν φυλακή. Ή νεκρή.George_V έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 13:18Αχου το καλουλι... Θελει να τους σωσει...
Η αν εισουν τυχερος σε στελνανε στην αρένα για μονομάχο και οσο ζουσες (το πολυ ενα χρόνο αμα ειχες ταλεντο στα οπλα).
Κι όσοι το έσκαγαν και τους ξανάπιαναν ,αν δεν πήγαιναν σταυρό,έπαιρναν μπόνους στο μέτωπο με πυρωμένο σίδερο ένα ωραιότατο FUG(ITIVUS =φυγάς).