Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Μάιος 2021, 23:00

Ζενίθεδρος έγραψε:
20 Μάιος 2021, 22:55
ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Μάιος 2021, 22:49
Ζενίθεδρος έγραψε:
20 Μάιος 2021, 22:44
Τι σόι επαφή είναι αυτή που κολλάς 100%; Υπαρχουν περιπτώσεις απο ανδρόγυνα και έβγαινε ο ένας θετικός και ο άλλος όχι.
Οκ, ακόμη κι αυτό σημαίνει 50% που θα βάλει σε καραντίνα όλη την οικογένεια και όχι μόνον.

Να το τυλίξω;
Α, 50% σημαίνει; Σπουδασες και εσυ βιοστατιστική στο ΣΚΑΙ βλέπω.
Ε, αν κολλάει ο ένας στους δύο, τόσο βγαίνει.

Κατά τα άλλα, σίγουρα βλέπετε περισσότερο σκάι από μένα, καρδγιά μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 20 Μάιος 2021, 23:03

Arisvilla έγραψε:
20 Μάιος 2021, 22:57
Τα ιδια θα τα γράφουμε συνέχεια αλλά οι χούλιγκαν της νδούλας θα κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Το εμβόλιο της Αστρα Ζενεκα (όπως και τα άλλα εμβόλια) σε προστατεύουν κατά 90% από σοβαρή νόσηση. Δεν είναι καθόλου σίγουρο οτι δημιουργούν "ανοσία" με την έννοια οτι δεν κολλάς τον ιο και δεν τον μεταδίδεις. Τώρα το εμβόλιο της Αστρα Ζενεκα ειναι αποδεδειγμένο οτι μπορεί να προκαλέσει θρομβώσεις ειδικά σε νέους και γυναίκες. Σπάνια ναι αλλά σπάνια ειναι και η περίπτωση ενας 30αρης υγιής να νοσήσει σοβαρά από κοβιντ. Για αυτό σε σοβαρές χώρες όπως η Νορβηγία και η Δανία που έχουν ελέγξει τον ιο και έχουν συνολικά αναλογικά το 1/10 των νεκρών των δικών μας δεν το δίνουν καθόλου πια. Σε άλλες χώρες το δίνουν σε μεγάλες ηλικίες. Εδώ είμαστε από τις ελάχιστες χώρες που το έδωσαν στους νέους. Και αυτό το έκαναν γιατί δεν το επέλεγαν οι μεγάλοι και θα τους έμεναν τα εμβόλια. Ολα τα άλλα περί φόβου, κοινωνικής και ατομικής ευθύνης κτλ είναι παραμύθια της χαλιμάς. Σε 2-3 μήνες πιθανότατα πουθενά δεν θα δίνουν το αστρα ζένεκα στην Ευρώπη. Τα περιστατικά στην Κρήτη δείχνουν γιατί ήταν λάθος η απόφαση της κυβέρνησης να δώσει τα αστρα ζενεκα στις ηλικίες 30-44. Επρεπε από την αρχή να εστιάσουν στο να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνω των 50 έστω και με το Αστρα Ζένεκα. Γιατί εκεί πράγματα η ανάλυση κόστους και ωφέλους ειναι συντριπτικά υπερ του να κάνεις το εμβόλιο. Το γεγονός οτι είμαστε στον πάτο στην Ευρώπη σε ποσοστό ατόμων ανω των 60 που έχουν εμβολιαστεί φανερώνει την αποτυχία του εμβολιαστικού εγχειρήματος σε αντίθεση βέβαια με την εικόνα που τα πετσωμένα μμπ θέλουν να μας παρουσιάσουν.

Της άστρα ζενεκα είναι αποδεδειγμένο ότι κάνει θρομβώσεις. Γελάω λίγο...
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 20 Μάιος 2021, 23:04

GoBack έγραψε:
20 Μάιος 2021, 22:37
hellegennes έγραψε:
20 Μάιος 2021, 22:35
ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Μάιος 2021, 22:16
Κι εγώ προτείνω να τα πείτε στους συγγενείς αυτών που πέθαναν από τον ιό.

Έτσι, για να δούμε ποιοι θα έχουν μεγαλύτερη λίστα ακόμη και στις νεώτερες ηλικίες.
Πόσοι πέθαναν επιβεβαιωμένα από κορωνοϊό κάτω των 40; 1; 2;
μπαινεις σε επικινδυνα μονοπατια με αυτο το μπολνταρισμενο απο
Ναι ως τώρα διαβαινε προσεκτικά.

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 20 Μάιος 2021, 23:05

Gewponos90 έγραψε:
20 Μάιος 2021, 23:03
Arisvilla έγραψε:
20 Μάιος 2021, 22:57
Τα ιδια θα τα γράφουμε συνέχεια αλλά οι χούλιγκαν της νδούλας θα κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Το εμβόλιο της Αστρα Ζενεκα (όπως και τα άλλα εμβόλια) σε προστατεύουν κατά 90% από σοβαρή νόσηση. Δεν είναι καθόλου σίγουρο οτι δημιουργούν "ανοσία" με την έννοια οτι δεν κολλάς τον ιο και δεν τον μεταδίδεις. Τώρα το εμβόλιο της Αστρα Ζενεκα ειναι αποδεδειγμένο οτι μπορεί να προκαλέσει θρομβώσεις ειδικά σε νέους και γυναίκες. Σπάνια ναι αλλά σπάνια ειναι και η περίπτωση ενας 30αρης υγιής να νοσήσει σοβαρά από κοβιντ. Για αυτό σε σοβαρές χώρες όπως η Νορβηγία και η Δανία που έχουν ελέγξει τον ιο και έχουν συνολικά αναλογικά το 1/10 των νεκρών των δικών μας δεν το δίνουν καθόλου πια. Σε άλλες χώρες το δίνουν σε μεγάλες ηλικίες. Εδώ είμαστε από τις ελάχιστες χώρες που το έδωσαν στους νέους. Και αυτό το έκαναν γιατί δεν το επέλεγαν οι μεγάλοι και θα τους έμεναν τα εμβόλια. Ολα τα άλλα περί φόβου, κοινωνικής και ατομικής ευθύνης κτλ είναι παραμύθια της χαλιμάς. Σε 2-3 μήνες πιθανότατα πουθενά δεν θα δίνουν το αστρα ζένεκα στην Ευρώπη. Τα περιστατικά στην Κρήτη δείχνουν γιατί ήταν λάθος η απόφαση της κυβέρνησης να δώσει τα αστρα ζενεκα στις ηλικίες 30-44. Επρεπε από την αρχή να εστιάσουν στο να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνω των 50 έστω και με το Αστρα Ζένεκα. Γιατί εκεί πράγματα η ανάλυση κόστους και ωφέλους ειναι συντριπτικά υπερ του να κάνεις το εμβόλιο. Το γεγονός οτι είμαστε στον πάτο στην Ευρώπη σε ποσοστό ατόμων ανω των 60 που έχουν εμβολιαστεί φανερώνει την αποτυχία του εμβολιαστικού εγχειρήματος σε αντίθεση βέβαια με την εικόνα που τα πετσωμένα μμπ θέλουν να μας παρουσιάσουν.

Της άστρα ζενεκα είναι αποδεδειγμένο ότι κάνει θρομβώσεις. Γελάω λίγο...
https://newpost.gr/ellada/60a6a44ba9b09 ... agrypnisis
E τα μέλη του ΕΟΦ πάντως δεν γελούν και πολύ.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 20 Μάιος 2021, 23:08

Gherschaagk έγραψε:
Λες εσύ πως εκτέθηκες και πως τα μέτρα δεν έκαναν τίποτα. Σαφέστατα δεν κάνουν τίποτα τα μέτρα όταν αγκαζάρεσαι με τον ιό. Από κόβιντ πήγε η ξαδέρφη.
Μα θα συμβεί. Νομοτελειακά. Από την στιγμή που ο ιός μεταδίδεται αναπνευστικά και επιφανειακά, αν υπάρχει πλήρης διασπορά, αργά ή γρήγορα θα κολλήσει όσο ποσοστό του πληθυσμού μπορεί να προσβάλλει ο ιός σε έναν κύκλο. Αυτό που επηρεάζει βραχυπρόθεσμα είναι πόσο γρήγορα θα συμβεί αυτό. Χωρίς καθόλου μέτρα, οι κύκλοι θα ήταν συντομότεροι, με μεγαλύτερος ύψος. Εν μέρει έπρεπε να το αποφύγουμε αυτό για να αντέχουν τα νοσοκομεία. Θεωρώ ότι τα μέτρα ήταν σε τελείως λάθος κατεύθυνση και δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αυτό που δεν επηρεάζεται καθόλου από τα μέτρα είναι η μακροπρόθεσμη θνησιμότητα. Αυτό που επηρεάζουν είναι αν η καμπύλη θα είναι η Α ή η Β:

Εικόνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 20 Μάιος 2021, 23:09

Πεθαίνει κόσμος και κάποιοι στα φόρα "πετάν χαρταετό".

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 20 Μάιος 2021, 23:10

Στύγιος έγραψε:
20 Μάιος 2021, 22:58
Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 22:43
Στύγιος έγραψε:
20 Μάιος 2021, 22:34

Να με θυμάσαι κι εσύ που και που και να με μνημονεύεις :-?
Πάρε τα ρίσκα σου. Μπορείς! Ρίσκαρε τη ζωή σου και την ευημερία των παιδιών σου γιατί δεν περνάνε απειλές σ'εσένα. Μπορείς να γαμήσεις τη ζωή της οικογένειάς σου ά-νε-τα. Πόσο να κοστίζει μια κηδεία άλλωστε; Δεν πειράζει που το μωρό δεν θα έχει καμία ανάμνηση από τον πατέρα του. Εσύ με πρηξαρχίδιδες δεν μιλάς. Εύγε.

'Έχω κάνει τη διαθήκη μου ήδη. Για όλα φροντίζω. Τώρα αγαπητή ασκείς πειθαναγκασμό σαν ιεροεξεταστής, αυτό ακριβώς που σιχαίνομαι..
Μη μου τα πρήζετε .Θα το κάνω εν ευθέτω χρόνω.

ΣΣ: Σήμερα είπα και "μαλακισμένο" έναν μαθητή του Λυκείου που δεν έφευγε απ' το χώρο του Γυμνασίου, ας πρόσεχε.
Ναι τώρα, αυτόν τον καημό έχουν τα παιδιά σου, αν έκανες διαθήκη ή όχι.

Κι ο δικός μου καημός αυτός είναι, όχι το να μην πεθάνει ο πατέρας μου αλλά να αφήσει διαθήκη όταν πεθάνει.

Βρε κάνε ότι θες αλλά σ' εμένα απειλές δεν περνάνε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius » 20 Μάιος 2021, 23:11

Όπως και να χει, ο θάνατος είναι ένα μονοπάτι. Λίγοι μπορούν να το ακολουθήσουν ως τον προορισμό του αλλά δείτε το ως μια ευκαιρία.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 20 Μάιος 2021, 23:14

hellegennes έγραψε:
20 Μάιος 2021, 23:08
Gherschaagk έγραψε:
Λες εσύ πως εκτέθηκες και πως τα μέτρα δεν έκαναν τίποτα. Σαφέστατα δεν κάνουν τίποτα τα μέτρα όταν αγκαζάρεσαι με τον ιό. Από κόβιντ πήγε η ξαδέρφη.
Μα θα συμβεί. Νομοτελειακά. Από την στιγμή που ο ιός μεταδίδεται αναπνευστικά και επιφανειακά, αν υπάρχει πλήρης διασπορά, αργά ή γρήγορα θα κολλήσει όσο ποσοστό του πληθυσμού μπορεί να προσβάλλει ο ιός σε έναν κύκλο. Αυτό που επηρεάζει βραχυπρόθεσμα είναι πόσο γρήγορα θα συμβεί αυτό. Χωρίς καθόλου μέτρα, οι κύκλοι θα ήταν συντομότεροι, με μεγαλύτερος ύψος. Εν μέρει έπρεπε να το αποφύγουμε αυτό για να αντέχουν τα νοσοκομεία. Θεωρώ ότι τα μέτρα ήταν σε τελείως λάθος κατεύθυνση και δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αυτό που δεν επηρεάζεται καθόλου από τα μέτρα είναι η μακροπρόθεσμη θνησιμότητα. Αυτό που επηρεάζουν είναι αν η καμπύλη θα είναι η Α ή η Β:

Εικόνα
Μου αρέσει που δεν αναφέρεσαι καθόλου στα εμβόλια.

Στύγιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 20 Μάιος 2021, 23:14

Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 23:10
Στύγιος έγραψε:
20 Μάιος 2021, 22:58
Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 22:43

Πάρε τα ρίσκα σου. Μπορείς! Ρίσκαρε τη ζωή σου και την ευημερία των παιδιών σου γιατί δεν περνάνε απειλές σ'εσένα. Μπορείς να γαμήσεις τη ζωή της οικογένειάς σου ά-νε-τα. Πόσο να κοστίζει μια κηδεία άλλωστε; Δεν πειράζει που το μωρό δεν θα έχει καμία ανάμνηση από τον πατέρα του. Εσύ με πρηξαρχίδιδες δεν μιλάς. Εύγε.

'Έχω κάνει τη διαθήκη μου ήδη. Για όλα φροντίζω. Τώρα αγαπητή ασκείς πειθαναγκασμό σαν ιεροεξεταστής, αυτό ακριβώς που σιχαίνομαι..
Μη μου τα πρήζετε .Θα το κάνω εν ευθέτω χρόνω.

ΣΣ: Σήμερα είπα και "μαλακισμένο" έναν μαθητή του Λυκείου που δεν έφευγε απ' το χώρο του Γυμνασίου, ας πρόσεχε.
Ναι τώρα, αυτόν τον καημό έχουν τα παιδιά σου, αν έκανες διαθήκη ή όχι.

Κι ο δικός μου καημός αυτός είναι, όχι το να μην πεθάνει ο πατέρας μου αλλά να αφήσει διαθήκη όταν πεθάνει.

Βρε κάνε ότι θες αλλά σ' εμένα απειλές δεν περνάνε.
Εγώ δεν απειλώ κανέναν, όποτε με πάρει ο Κύριος..

Μακαρία η οδός..

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 20 Μάιος 2021, 23:19

Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 23:14
hellegennes έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:

Εικόνα
Γιατί πηδάς από το ένα θέμα στο άλλο; Τι θες να πω για τα εμβόλια;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 20 Μάιος 2021, 23:23

ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Μάιος 2021, 23:00
Ζενίθεδρος έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Μάιος 2021, 22:49

Οκ, ακόμη κι αυτό σημαίνει 50% που θα βάλει σε καραντίνα όλη την οικογένεια και όχι μόνον.

Να το τυλίξω;
Α, 50% σημαίνει; Σπουδασες και εσυ βιοστατιστική στο ΣΚΑΙ βλέπω.
Ε, αν κολλάει ο ένας στους δύο, τόσο βγαίνει.

Κατά τα άλλα, σίγουρα βλέπετε περισσότερο σκάι από μένα, καρδγιά μου.
Όχι, 50% θα έβγαινε αμα με ένα συγκεκριμένο είδος επαφής (ας πούμε σεξουαλική, ανδρόγυνο γαρ) θα κολλούσε στο ένα απο τα δύο ανδρόγυνα και ο/η σύζυγος.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 20 Μάιος 2021, 23:25

hellegennes έγραψε:
20 Μάιος 2021, 23:19
Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 23:14
hellegennes έγραψε:

Εικόνα
Γιατί πηδάς από το ένα θέμα στο άλλο; Τι θες να πω για τα εμβόλια;
:smt005:

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 20 Μάιος 2021, 23:26

foscilis έγραψε:
20 Μάιος 2021, 23:21
Στύγιος έγραψε:
20 Μάιος 2021, 15:13
23 χρονών φοιτητής (ο φίλος της κόρης συναδέλφου) έφυγε μέσα σε 5 μέρες από εγκεφαλική αιμορραγία μετά από Astrazeneca! Γω σήμερα το έμαθα με καθυστέρηση 2 μηνών. :cry:011:
Κόψε κάτι ρε μλκα πια.

Στύγιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 20 Μάιος 2021, 23:27

foscilis έγραψε:
20 Μάιος 2021, 23:21
Αν σου απαντούσα όπως άξιζε ,θα έτρωγα πέρπαμπαν και δικαίως. Ξεκαθάρισε πρώτα τον βούρκο που έχεις στο κεφάλι σου και κάνε μια απόφραξη.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών