εδω καλα ξηγηθηκες.Naida έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 01:39Συγνώμη άθελά μου. Μια φορά περπατούσαμε και φορούσαμε μάσκες. Βλέπω μπροστά αστυνομικούς του λέω έτσι και μας σταματήσουν και μας πουν καμιά εξυπνάδα θα τους πω καμία κουβέντα. Με την έννοια ότι ειμασταν οκ. Και μου λέει άσε τις μαλακίες και τις μαγκιές. Δεν μας σταμάτησαν.
Την προηγούμενη Κυριακή που μας σταμάτησαν στον Πειραιά και δεν είχε μαζί του ταυτότητα, δεν φόραγε μάσκα γιατί ειμασταν μέσα στο αυτοκίνητο και το κινητό του είχε κλείσει από μπαταρία. Με το που βλέπω το μπατσικο του λέω βάλε την μάσκα σου, με γράφει. Μας σταματάνε. Του λέει ο αυτός της δημ. Αστυνομίας κύριε να δω το μήνυμα σας. Νευριάζει και του την ψιλοείπε ειρωνικά ότι δεν έχει κινητό , ο νεαρός ευγενέστατος του είπε γαι τη μάσκα, για την καραντίνα, ποια είμαι εγώ και αν θέλει να φωνάξει τους αστυνομικούς που ήταν πιο πίσω. Ο δικός μου μες στην ειρωνεία λέει θα με συλλαβετε δεν χρειάζετε να τον φωνάξετε, έρχομαι εγώ και κάνει να κατέβει. Βλέπω τον αστυνομικό ήρθε. Μας κοίταγε, κοίταγε το αυτοκίνητο. Τον γατζωσα με τα νύχια να μη κάνει μαλακία και κατέβει . Ένας αχταρμάς γενικά , όλοι τους ευγεναστατοι, μας άφησαν και φύγαμε αφού έδειξα εγώ ταυτότητα και sms. Μας είπαν και καλό δρόμο και καλό μας απόγευμα.
Τον έσωσα πάλι.
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Μα πάντα καλά ξηγιεμαι, δεν πράττω ποτέ χωρίς λόγο. Γιατί εγώ προβλέπω τον κίνδυνο

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Επιτέλους ένας να συμφωνειΑσέβαστος έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 08:46θελει βρασιμο, δηλαδη 100 για να ψοφησουν σχεδον ολα, αμεσα. αλλα και στους 70 για τοση ωρα, καλο μακελειο γινεται.Winston Smith έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 14:23Αν δεν κάνω λάθος πάνω από τους 70 βαθμούς πεθαίνουν άμεσα τα μικρόβια. 1.5 ώρα στους 70 βαθμούς είναι υπερβολή, ότι είναι να πεθάνει πεθαίνει τα πρώτα λεπτά.
Μα δε το λέω εγώ το βιβλίο το γράφει
Με τους 135 είσαι σίγουρος υπό ατμό
Αλλά.. έχει κάποια υλικά που καταστρέφονται σε υψηλές θερμοκρασίες κι όποτε εκεί βάζουν αιθυλαινιο με 35-60
Στο σπίτι με τους 70 πιανεις μια βάση γιατί έχει μεγάλη γκάμα μικροβίων και ταυτόχρονα μπορείς να πλυνεις και πιο ευαίσθητα τυχόν πχ πλαστικα
Και αν δεν υπάρχουν μικρόβια κινδυνεύει κάποιος περισσοτερο γιατί καταστρέφονται κι αυτά που φυσιολογικά πρεπει να υπάρχουν στο σώμα μας
-
Νόμος απαράβατος του φόρουμ. Μην ενθουσίαζεσαι με κλώνους.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Χαζεύω τικ τοκ και αυτός δίπλα μου παίζει ένα παιχνίδι. Με το μάτι του που και που τσεκάρει το κινητό μου. Όπως και εγώ το δικό του 
Μπαίνω σε κάτι βιντεακια μια γνωστής μου που ανεβάζει να κάνει κάτι ασκήσεις κατακόρυφα ανάποδα κτλ φοράει κολάν με μπουστάκι και έχει εξαιρετικό σώμα και οπίσθια. Λέω ευκαιρία για τσεκάρισμα
Εγώ
-ουαου
Δεν δίνει σημασία.
- τι κάνει η το άτομο
Δεν απαντάει
-καλά έχει φοβερή ευλυγισία η κοπέλα.
Τίποτα
-Τι παίζεις;
-εδώ μαλακίες.
-κερδίζεις;
-Όχι
-εγώ βλέπω και βιντεακια μιας γνωστής μου που κάνει γυμναστική. Κοίτα εδώ το άτομο τι κάνει.
Δεν κοιτάει. Πάω να του δείξω και μoυ κάνει το χέρι πέρα.
Λέει
-περιμένε λίγο
Καταλαβαίνω όταν έληξε το παιχνίδι του και ξαναρχιζω
-κοίτα, κοίτα δεν έχει φοβερή ευλυγισία;
Κοιτάει
-τι κωλαράκι είναι αυτό που κοιτάς.
-ορίστε; τι είπες; δεν κατάλαβα.
-τι κολανακι είναι αυτό λέω
-είπες τι κωλαράκι, σου αρέσει ο κωλος της;
-Όχι
-τον κοίταξες
-αφού μου τον έδειξες.
-εγώ σου έδειχνα την άσκηση
Γελάει
-κοιτάς κωλους έτσι;
Γελάει
-μη γελάς
-έλα ρε κοριτσάκι μου τωρα. Αφού είχες τόση ώρα κωλοτρωγοσουν να κοιτάξω.
-κωλοτρωγομουν; σου έμεινε ο κωλος στη μνήμη βλέπω.
Γελάει.
-οκ θα κοιτάω και εγώ πλαταρες και μπράτσα και θώρακα και
Σταμάτησε να γελάει και μου δείχνει με τα χέρια του πως θα με πνίξει
-μια κίνηση είσαι να το ξέρεις.
-δε θα προλάβεις, θα σε πνίξω πρώτη να το ξέρεις.
-έλα δοκίμασε και μετά θα δοκιμάσω εγώ.
-όχι.
-ελα
-δεν θέλω να σε τραυματίσω.
Γελάει.
Γελάω.

Μπαίνω σε κάτι βιντεακια μια γνωστής μου που ανεβάζει να κάνει κάτι ασκήσεις κατακόρυφα ανάποδα κτλ φοράει κολάν με μπουστάκι και έχει εξαιρετικό σώμα και οπίσθια. Λέω ευκαιρία για τσεκάρισμα
Εγώ
-ουαου
Δεν δίνει σημασία.
- τι κάνει η το άτομο
Δεν απαντάει
Τίποτα
-Τι παίζεις;
-εδώ μαλακίες.
-κερδίζεις;
-Όχι
-εγώ βλέπω και βιντεακια μιας γνωστής μου που κάνει γυμναστική. Κοίτα εδώ το άτομο τι κάνει.
Λέει
-περιμένε λίγο
Καταλαβαίνω όταν έληξε το παιχνίδι του και ξαναρχιζω
-κοίτα, κοίτα δεν έχει φοβερή ευλυγισία;
Κοιτάει
-τι κωλαράκι είναι αυτό που κοιτάς.
-ορίστε; τι είπες; δεν κατάλαβα.
-τι κολανακι είναι αυτό λέω
-είπες τι κωλαράκι, σου αρέσει ο κωλος της;
-Όχι
-τον κοίταξες
-αφού μου τον έδειξες.
-εγώ σου έδειχνα την άσκηση
Γελάει
-κοιτάς κωλους έτσι;
Γελάει
-μη γελάς
-έλα ρε κοριτσάκι μου τωρα. Αφού είχες τόση ώρα κωλοτρωγοσουν να κοιτάξω.
-κωλοτρωγομουν; σου έμεινε ο κωλος στη μνήμη βλέπω.
Γελάει.
-οκ θα κοιτάω και εγώ πλαταρες και μπράτσα και θώρακα και
Σταμάτησε να γελάει και μου δείχνει με τα χέρια του πως θα με πνίξει
-μια κίνηση είσαι να το ξέρεις.
-δε θα προλάβεις, θα σε πνίξω πρώτη να το ξέρεις.
-έλα δοκίμασε και μετά θα δοκιμάσω εγώ.
-όχι.
-ελα
-δεν θέλω να σε τραυματίσω.
Γελάει.
Γελάω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 21 Μάιος 2021, 19:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- John Brown Gun Club
ξυπνιος, αμεσως την πηρε χαμπαρι την παγιδα.Naida έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 19:05Χαζεύω τικ τοκ και αυτός δίπλα μου παίζει ένα παιχνίδι. Με το μάτι του που και που τσεκάρει το κινητό μου. Όπως και εγώ το δικό του
Εγώ
-ουαου
Δεν δίνει σημασία.
- τι κάνει η το άτομο
Δεν απαντάει
Τίποτα
-Τι παίζεις;
-εδώ μαλακίες.
-κερδίζεις;
-Όχι
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Είχα πατήσει υποβολή κατά λάθος. Το επεξεργαστήκα. Σιγά μην την ψιλιαστηκε, έχανε λεφτά και δεν κοίταγεJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 19:21ξυπνιος, αμεσως την πηρε χαμπαρι την παγιδα.Naida έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 19:05Χαζεύω τικ τοκ και αυτός δίπλα μου παίζει ένα παιχνίδι. Με το μάτι του που και που τσεκάρει το κινητό μου. Όπως και εγώ το δικό του
Εγώ
-ουαου
Δεν δίνει σημασία.
- τι κάνει η το άτομο
Δεν απαντάει
Τίποτα
-Τι παίζεις;
-εδώ μαλακίες.
-κερδίζεις;
-Όχι

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- John Brown Gun Club
Μια πρωην μου χε κανει χειροτερο. Ειχε ερθει η κολλητη της απο την Ρουμανια να την δει, την φιλοξενησα, και το πρωι οταν η δικια μου πηγε στην σχολη, η αλλη περιφεροταν με το κυλοτακι στο σπιτι και ολο εψαχνε αφορμες να μου πιασει κουβεντα. Ουτε βλεμμα δεν της εριξα, κλειστηκα στο δωματιο και οταν γυρισε η δικια μου τις επιασα να μουρμουρανε και να χαχανιζουν και σταματησαν μολις με ειδαν.Naida έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 19:27Είχα πατήσει υποβολή κατά λάθος. Το επεξεργαστήκα. Σιγά μην την ψιλιαστηκε, έχανε λεφτά και δεν κοίταγεJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 19:21ξυπνιος, αμεσως την πηρε χαμπαρι την παγιδα.Naida έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 19:05Χαζεύω τικ τοκ και αυτός δίπλα μου παίζει ένα παιχνίδι. Με το μάτι του που και που τσεκάρει το κινητό μου. Όπως και εγώ το δικό του
Εγώ
-ουαου
Δεν δίνει σημασία.
- τι κάνει η το άτομο
Δεν απαντάει
Τίποτα
-Τι παίζεις;
-εδώ μαλακίες.
-κερδίζεις;
-Όχι
Στην παγιδα ομως δεν επεσα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Εγώ θα είχα νευριάσει ανεξαρτήτως αν θα ήσουν ακέραιος. Και μόνο που θα καθόσουν και θα ανέπνεες τον ίδιο αέρα με αυτή θα μου έφτανεJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 19:34
Μια πρωην μου χε κανει χειροτερο. Ειχε ερθει η κολλητη της απο την Ρουμανια να την δει, την φιλοξενησα, και το πρωι οταν η δικια μου πηγε στην σχολη, η αλλη περιφεροταν με το κυλοτακι στο σπιτι και ολο εψαχνε αφορμες να μου πιασει κουβεντα. Ουτε βλεμμα δεν της εριξα, κλειστηκα στο δωματιο και οταν γυρισε η δικια μου τις επιασα να μουρμουρανε και να χαχανιζουν και σταματησαν μολις με ειδαν.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- John Brown Gun Club
Μα ηταν συννενοημενες, επειδη νομιζε πως την καλοκοιταγα το προηγουμενο βραδυ που ειχαμε βγει. Και η αληθεια ειναι πως δεν ειχε και αδικοNaida έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 19:37Εγώ θα είχα νευριάσει ανεξαρτήτως αν θα ήσουν ακέραιος. Και μόνο που θα καθόσουν και θα ανέπνεες τον ίδιο αέρα με αυτή θα μου έφτανεJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 19:34
Μια πρωην μου χε κανει χειροτερο. Ειχε ερθει η κολλητη της απο την Ρουμανια να την δει, την φιλοξενησα, και το πρωι οταν η δικια μου πηγε στην σχολη, η αλλη περιφεροταν με το κυλοτακι στο σπιτι και ολο εψαχνε αφορμες να μου πιασει κουβεντα. Ουτε βλεμμα δεν της εριξα, κλειστηκα στο δωματιο και οταν γυρισε η δικια μου τις επιασα να μουρμουρανε και να χαχανιζουν και σταματησαν μολις με ειδαν.

Α δεν είχε άδικο ε; την καλοκοίταγεςJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 19:46
Μα ηταν συννενοημενες, επειδη νομιζε πως την καλοκοιταγα το προηγουμενο βραδυ που ειχαμε βγει. Και η αληθεια ειναι πως δεν ειχε και αδικοΗταν ομως χοντροκομμενη η δουλεια και εκανε μπαμ πως ηταν παγιδα.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- John Brown Gun Club
Ναι, αλλα δε σημαινε κατι. Ηταν μονο μια ευχαριστη αισθητικη εμπειρια στο κλαμπ. Η αλλη ειχε θεματα εμπιστοσυνης και αυτο φανηκε στην πορεια.Naida έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 19:48Α δεν είχε άδικο ε; την καλοκοίταγεςJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 19:46
Μα ηταν συννενοημενες, επειδη νομιζε πως την καλοκοιταγα το προηγουμενο βραδυ που ειχαμε βγει. Και η αληθεια ειναι πως δεν ειχε και αδικοΗταν ομως χοντροκομμενη η δουλεια και εκανε μπαμ πως ηταν παγιδα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ήρωας!John Brown Gun Club έγραψε: ↑21 Μάιος 2021, 19:34Μια πρωην μου χε κανει χειροτερο. Ειχε ερθει η κολλητη της απο την Ρουμανια να την δει, την φιλοξενησα, και το πρωι οταν η δικια μου πηγε στην σχολη, η αλλη περιφεροταν με το κυλοτακι στο σπιτι και ολο εψαχνε αφορμες να μου πιασει κουβεντα. Ουτε βλεμμα δεν της εριξα, κλειστηκα στο δωματιο και οταν γυρισε η δικια μου τις επιασα να μουρμουρανε και να χαχανιζουν και σταματησαν μολις με ειδαν.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
από kongrosian » 23 Μαρ 2024, 14:52 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 537 Προβολές