Δεν γίνεται. Οσες χώρες απέσυραν το ΑΖ, δεν έδωσαν αυτά που περίσσεψαν. Τα κράτησαν και ας ήταν σκάρτα.
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μλκιες. Το bexsero το πλήρωσα 120 ευρώ τη δόση x2 και δεν το μετανιώνω που θα μου πείτε για κέρδος. Κι άλλες οικογένειες το έκαναν σε 2 παιδιά κι άλλες σε 3 και δεν τα κλάψαμε τα λεφτά και ούτε περιμένουμε να τα πάρουμε πίσω γιατί προστατεύει από μηνιγγίτιδα β.
Παρατίστε με με το κέρδος. Εδώ πέθανε κόσμος και κάποιοι ήταν τόσο άτυχοι που δεν πρόλαβαν ούτε να ακούσουν για εμβόλιο. Πηγαίνετε να πείτε στους συγγενείς τους πόσο κοστίζουν τα εμβόλια κι αν θα έπαιρναν το ρίσκο.
Παρατίστε με με το κέρδος. Εδώ πέθανε κόσμος και κάποιοι ήταν τόσο άτυχοι που δεν πρόλαβαν ούτε να ακούσουν για εμβόλιο. Πηγαίνετε να πείτε στους συγγενείς τους πόσο κοστίζουν τα εμβόλια κι αν θα έπαιρναν το ρίσκο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Φενεός φίλε. Μην προτρέχεις όλο κι αστοχείς.
Οποτε αν σε βρει καποιος σε αναγκη δεν υπαρχει θεμα σωστα?Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 18:01Μλκιες. Το bexsero το πλήρωσα 120 ευρώ τη δόση x2 και δεν το μετανιώνω που θα μου πείτε για κέρδος. Κι άλλες οικογένειες το έκαναν σε 2 παιδιά κι άλλες σε 3 και δεν τα κλάψαμε τα λεφτά και ούτε περιμένουμε να τα πάρουμε πίσω γιατί προστατεύει από μηνιγγίτιδα β.
Γω αγόρασα το Πάσχα 10 Χ 6,50 ευρώ self test απ' το φαρμακείο. Μη μου μιλάτε για ατομική ευθύνη. Καθένας είναι υπεύθυνος για τα του οίκου του.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 18:01Μλκιες. Το bexsero το πλήρωσα 120 ευρώ τη δόση x2 και δεν το μετανιώνω που θα μου πείτε για κέρδος. Κι άλλες οικογένειες το έκαναν σε 2 παιδιά κι άλλες σε 3 και δεν τα κλάψαμε τα λεφτά και ούτε περιμένουμε να τα πάρουμε πίσω γιατί προστατεύει από μηνιγγίτιδα β.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πού την είδες την ανάγκη;Lord Snow έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 18:07Οποτε αν σε βρει καποιος σε αναγκη δεν υπαρχει θεμα σωστα?Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 18:01Μλκιες. Το bexsero το πλήρωσα 120 ευρώ τη δόση x2 και δεν το μετανιώνω που θα μου πείτε για κέρδος. Κι άλλες οικογένειες το έκαναν σε 2 παιδιά κι άλλες σε 3 και δεν τα κλάψαμε τα λεφτά και ούτε περιμένουμε να τα πάρουμε πίσω γιατί προστατεύει από μηνιγγίτιδα β.
Μηνιγγίτιδα β είναι αυτή. Είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες να σου έρθει αστεροειδής στο κεφάλι απ' το να σου τύχει. Το συζητούσαμε με πατέρα ο οποίος είπε πως δεν θέλει να στρεσάρει το παιδί του με ένα ακόμη εμβόλιο και δεν θα το έκαναν. Εγώ το είδα αλλιώς. Πχ γνωρίζω πως έχει αφήσει κόσμο με τον εγκέφαλο πουρέ. Καθαρά δική μου απόφαση όπως και το ρίσκο. Το πως θα ξοδέψω τα λεφτά μου δεν αφορά κανέναν άλλωστε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μαγκιά σου.Στύγιος έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 18:13Γω αγόρασα το Πάσχα 10 Χ 6,50 ευρώ self test απ' το φαρμακείο. Μη μου μιλάτε για ατομική ευθύνη. Καθένας είναι υπεύθυνος για τα του οίκου του.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 18:01Μλκιες. Το bexsero το πλήρωσα 120 ευρώ τη δόση x2 και δεν το μετανιώνω που θα μου πείτε για κέρδος. Κι άλλες οικογένειες το έκαναν σε 2 παιδιά κι άλλες σε 3 και δεν τα κλάψαμε τα λεφτά και ούτε περιμένουμε να τα πάρουμε πίσω γιατί προστατεύει από μηνιγγίτιδα β.
Κάτσε να κάνεις κάθε τόσο σελφ τεστ.
- Bill Hicks
το ρήμα είναι φενεταίω - φενετώ;

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

Εγω εκανα rapid test το φεβρουαριο απο φαρμακειο, αυτο με το αιμα, προς 39 ευρω (ενω ο Αδωνης ελεγε για 10 αλλα αυτη ειναι αλλη συζητηση). Μετα εριξα κι ενα μοριακο προς 80 ευρω αντι για 60 του υποτιθεμενου πλαφον. Κατα την Gherschaagk δεν υπαρχει θεμα.Στύγιος έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 18:13Γω αγόρασα το Πάσχα 10 Χ 6,50 ευρώ self test απ' το φαρμακείο. Μη μου μιλάτε για ατομική ευθύνη. Καθένας είναι υπεύθυνος για τα του οίκου του.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 18:01Μλκιες. Το bexsero το πλήρωσα 120 ευρώ τη δόση x2 και δεν το μετανιώνω που θα μου πείτε για κέρδος. Κι άλλες οικογένειες το έκαναν σε 2 παιδιά κι άλλες σε 3 και δεν τα κλάψαμε τα λεφτά και ούτε περιμένουμε να τα πάρουμε πίσω γιατί προστατεύει από μηνιγγίτιδα β.
Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 18:15Μαγκιά σου.Στύγιος έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 18:13Γω αγόρασα το Πάσχα 10 Χ 6,50 ευρώ self test απ' το φαρμακείο. Μη μου μιλάτε για ατομική ευθύνη. Καθένας είναι υπεύθυνος για τα του οίκου του.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 18:01Μλκιες. Το bexsero το πλήρωσα 120 ευρώ τη δόση x2 και δεν το μετανιώνω που θα μου πείτε για κέρδος. Κι άλλες οικογένειες το έκαναν σε 2 παιδιά κι άλλες σε 3 και δεν τα κλάψαμε τα λεφτά και ούτε περιμένουμε να τα πάρουμε πίσω γιατί προστατεύει από μηνιγγίτιδα β.
Κάτσε να κάνεις κάθε τόσο σελφ τεστ.
6 αρνητικά ήδη , ή νομίζετε ότι οι ψέκες εμβολιασμένοι δεν μεταδίδετε;
Εν τω μεταξυ καποιοι υπερμαχοι των νεων εμβολιων συνεχιζουν να κανουν συγκρισεις θνησιμοτητας εμβολιων με Covid θεωρωντας οτι εχει αποδειχτει οτι τα εμβολια σωζουν κοσμο. Κατι που ομως απεχει μακραν απο το να εχει αποδειχθει. Οι χωρες που εχουν λειτουργησει τα εμβολια ειναι εξαιρεσεις και ακομη και σε αυτες δεν ειναι ατρανταχτα τα στοιχεια οτι την παρτιδα εσωσαν τα εμβολια και οχι η φυσιολογικη καμψη του κυματος επιδημιας.
.
.
Αύριο που θα δώσω αίμα ,θα με φτιάξουν καλά και με ράπιντ κι ό,τι θες.Lord Snow έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 18:18Εγω εκανα rapid test το φεβρουαριο απο φαρμακειο, αυτο με το αιμα, προς 39 ευρω (ενω ο Αδωνης ελεγε για 10 αλλα αυτη ειναι αλλη συζητηση). Μετα εριξα κι ενα μοριακο προς 80 ευρω αντι για 60 του υποτιθεμενου πλαφον. Κατα την Gherschaagk δεν υπαρχει θεμα.Στύγιος έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 18:13Γω αγόρασα το Πάσχα 10 Χ 6,50 ευρώ self test απ' το φαρμακείο. Μη μου μιλάτε για ατομική ευθύνη. Καθένας είναι υπεύθυνος για τα του οίκου του.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 18:01Μλκιες. Το bexsero το πλήρωσα 120 ευρώ τη δόση x2 και δεν το μετανιώνω που θα μου πείτε για κέρδος. Κι άλλες οικογένειες το έκαναν σε 2 παιδιά κι άλλες σε 3 και δεν τα κλάψαμε τα λεφτά και ούτε περιμένουμε να τα πάρουμε πίσω γιατί προστατεύει από μηνιγγίτιδα β.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 23 Μάιος 2021, 18:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Bill Hicks
αυτά για ν'αποφύγεις το σφράγισμα;

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

Ποια φυσιολογικη καμψη ρε Αριστο? Αφου δεν υπαρχουν αντισωματα. Αυτες τις μαλακιες ελεγαν οι νεοδημοκρατες περισυ το καλοκαιρι και γιναμε κορωνοφωλια...Αρίστος έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 18:19Εν τω μεταξυ καποιοι υπερμαχοι των νεων εμβολιων συνεχιζουν να κανουν συγκρισεις θνησιμοτητας εμβολιων με Covid θεωρωντας οτι εχει αποδειχτει οτι τα εμβολια σωζουν κοσμο. Κατι που ομως απεχει μακραν απο το να εχει αποδειχθει. Οι χωρες που εχουν λειτουργησει τα εμβολια ειναι εξαιρεσεις και ακομη και σε αυτες δεν ειναι ατρανταχτα τα στοιχεια οτι την παρτιδα εσωσαν τα εμβολια και οχι η φυσιολογικη καμψη του κυματος επιδημιας.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σταματά να τα ρίχνεις όλα μέσα στον κουβά και να τα κάνεις φραπέ. Εκτός κι αν σου είπε κανένας πλήρωσε το εμβόλιο ή επειδή φοβάσαι έχω άλλη τιμή για σένα κι άλλη για εκείνους που δεν φοβούνται.Lord Snow έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 18:18Εγω εκανα rapid test το φεβρουαριο απο φαρμακειο, αυτο με το αιμα, προς 39 ευρω (ενω ο Αδωνης ελεγε για 10 αλλα αυτη ειναι αλλη συζητηση). Μετα εριξα κι ενα μοριακο προς 80 ευρω αντι για 60 του υποτιθεμενου πλαφον. Κατα την Gherschaagk δεν υπαρχει θεμα.Στύγιος έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 18:13Γω αγόρασα το Πάσχα 10 Χ 6,50 ευρώ self test απ' το φαρμακείο. Μη μου μιλάτε για ατομική ευθύνη. Καθένας είναι υπεύθυνος για τα του οίκου του.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 18:01Μλκιες. Το bexsero το πλήρωσα 120 ευρώ τη δόση x2 και δεν το μετανιώνω που θα μου πείτε για κέρδος. Κι άλλες οικογένειες το έκαναν σε 2 παιδιά κι άλλες σε 3 και δεν τα κλάψαμε τα λεφτά και ούτε περιμένουμε να τα πάρουμε πίσω γιατί προστατεύει από μηνιγγίτιδα β.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα πώς κάνετε έτσι για λίγα σκουλικάκια?
από Kauldron » 27 Νοέμ 2023, 15:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Νοέμ 2023, 15:18
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 2107 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
02 Μάιος 2025, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-