Καταρχάς, κανένας βλαχομπουμερ δεν εχει το δικαίωμα να απαιτεί τίποτα απο μενα, απο τη στιγμή που δεν μου εχει αφησει επιλογες. Αν ειχα και τις επιλογες του πφιζερ και του μοντερνα διαθεσιμες, άντε να τη δεχτώ την όποια απαίτηση. Απ τη στιγμή που ο μπουμερ σνόμπαρε/χεζοταν τα ζένεκα με αποτελεσμα οι κυβερνητικοί να τα φορτώσουν σε εμενα μονο και μονο για να ξεστοκάρουν και να 'χεις τους θεοχάρηδες να κοκορεύονται(και παρ'ολα αυτα να ρεζιλεύονται) οτι αυξάνονται ολο και περισσότερο οι εμβολιασμοι στη χωρα μας, αλλάζει το θεμα.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 13:06Εδώ να αναφέρω ότι όποιος μεγάλης ηλικίας απαιτεί από τους νεαρούς να κάνουν ένα εμβόλιο με έστω και μικρή πιθανότητα θανάτου για να την γλιτώσει ο ίδιος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κατακάθια της κοινωνίας . Οι δικοί μου πρόγονοι προτιμούσαν να πεθάνουν σπίτι παρά να πάνε στο νοσοκομείο για να μην “ ταλαιπωρήσουν ” τα παιδιά τους . Αλλά έχουμε φτάσει σε ένα τόσο παρηκμασμένο σημείο που αρκετοί ηλικιωμένοι θεωρούν εντάξει την απώλεια μερικών εκατοντάδων νέων ως ήρωες πολέμου για να σωθούν οι ίδιοι . Δεν λέω , αν το θεωρούν οι νέοι σωστό σημαίνει κοινωνία με υψηλά ιδανικά . Αν το θεωρούν σωστό και οι ηλικιωμένοι τότε σημαίνει παρακμή χωρίς επιστροφή .
Και κατα δευτερον, οταν ανοιξει η πλατφόρμα για όλα τα εμβόλια, το εμβόλιο που θα κανω θα το κανω αποκλειστικά και μόνο για την πάρτη μου, για κανενα γέρο.