Δεν μπορεί να κάνει άλλο εμβόλιο γιατί πήρε την πρώτη δόση σε άστραζένεκα.πατησιωτης έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:38
Να θέσει το θέμα στην εταιρία μήπως βρούν λύση.Αεροσυνοδός είναι,σε πολλές χώρες κάνουν εμβόλια Φάιζερ.
Πρόβλημα με εμβόλιο θέλω συμβουλές.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πρόβλημα με εμβόλιο θέλω συμβουλές.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Μόνο αντισταμινικά xozal 5 mg.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:39Περαστικά στην κουμπάρα. Συμπάσχω.
Η αναφυλαξία αντιμετωπίστηκε μόνο με αντιισταμινικά χωρίς κορτιζόνη;
Να ξέρετε πάντως πως επειδή όλα είναι για τους ανθρώπους, υπάρχει η περίπτωση του αναφυλακτικού σοκ από όλα τα εμβόλια και για αυτό έχουν έτοιμο γιατρό να βαρέσει κορτιζόνη ή ό,τι άλλο χρειαστεί για να συνέλθει το άτομο.
Ένα κάθε βράδυ για 5 μέρες της είπε στην αρχή αλλά στο τέλος το πήρε για δεκαπέντε.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Στην Ελλάδα.Αλλού δεν σε ρωτάνε.Στα Εμιράτα πάνε κάποιοι για εμβολιαστικό τουρισμό.Ο Καμμένος πήγε στη Σερβία.Niki έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:41Δεν μπορεί να κάνει άλλο εμβόλιο γιατί πήρε την πρώτη δόση σε άστραζένεκα.πατησιωτης έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:38
Να θέσει το θέμα στην εταιρία μήπως βρούν λύση.Αεροσυνοδός είναι,σε πολλές χώρες κάνουν εμβόλια Φάιζερ.
Πάντως να κολλήσει τον ιό είναι λάθος,κανείς δεν ξέρει εάν είναι ευάλωτος ή όχι πριν κολλήσει.
Όχι απλά ήθελα να μεταφέρω τους προβληματισμούς μου και ένα πρόβλημα που εγώ το θεωρώ πολύ μεγάλο.stergiosbik έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:40Δηλαδή δεν βγάζετε άκρη με τους γιατρούς και σκέφτηκες να ρωτήσεις εδώ μέσα για να σε βοηθήσουμε;
Παπατζιλικι μου φαίνεται η όλη φάση.
Ίσως σαν αυτό να υπάρχουν χιλιάδες.
Δεν μ' ενδιαφέρει τι λέει ο συγκεκριμένος ούτε ο κάθε γνωστός του γνωστού.
Άλλη βαρύτητα έχει η γνώμη ενός γιατρού που ξέρει ή εξετάζει τα στοιχεία του ιστορικού του ασθενούς του και άλλη η γνώμη του κάθε περιφερειακού σε συγκεκριμένο πρόβλημα. Και ακριβώς γι' αυτό μου κάνει εντύπωση η επιμονή του. Έχει κάποια εξειδίκευση ο συγκεκριμένος επιμελητής ή είναι απλώς μια γραφειοκρατική θέση;
Γενικώς, κάτι δεν μου κολλάει στην όλη ιστορία. Και με τον επιμελητή και με τη φίλη σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ξέρω κάποιον που τον έχει. Μπορούμε να κανονίσουμε κάτι. Δεν νομίζω να είναι καμιά μπαζόλα και τον τρομάξουμε τον άνθρωπο...Niki έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:40Σωστά , ακόμα και η λύση να βρεθεί από της φαρμακευτικές η αντικατάσταση της δεύτερης δόσης του αστραζένεκα αυτό μπορεί να πάρει πολύ χρόνο.
Της έκανα την ερώτηση αν ο επιμελητής στο τέλος σε απορρίψει για ιατρικούς λόγους και μπεις στην λίστα λύνεται το πρόβλημα;
Πάλι το πρόβλημα θα υπάρχει.
Αυτή το σκέφτεται πολύ σοβαρά να κολλήσει τον ιό.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Μα της είπανε ότι επειδή πήρε την πρώτη δόση σε άστραζένεκα δεν μπορεί να ξεκινήσει με άλλο εμβόλιο.πατησιωτης έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:43Στην Ελλάδα.Αλλού δεν σε ρωτάνε.Στα Εμιράτα πάνε κάποιοι για εμβολιαστικό τουρισμό.Ο Καμμένος πήγε στη Σερβία.Niki έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:41Δεν μπορεί να κάνει άλλο εμβόλιο γιατί πήρε την πρώτη δόση σε άστραζένεκα.πατησιωτης έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:38
Πάντως να κολλήσει τον ιό είναι λάθος,κανείς δεν ξέρει εάν είναι ευάλωτος ή όχι πριν κολλήσει.
Αν ξέρεις κάτι και μπορεί να ξεκινήσει με άλλο εμβόλιο γράψε μου.
Της δίνεις λύση.
Παθολόγος σε κέντρο υγείας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:47Δεν μ' ενδιαφέρει τι λέει ο συγκεκριμένος ούτε ο κάθε γνωστός του γνωστού.
Άλλη βαρύτητα έχει η γνώμη ενός γιατρού που ξέρει ή εξετάζει τα στοιχεία του ιστορικού του ασθενούς του και άλλη η γνώμη του κάθε περιφερειακού σε συγκεκριμένο πρόβλημα. Και ακριβώς γι' αυτό μου κάνει εντύπωση η επιμονή του. Έχει κάποια εξειδίκευση ο συγκεκριμένος επιμελητής ή είναι απλώς μια γραφειοκρατική θέση;
Γενικώς, κάτι δεν μου κολλάει στην όλη ιστορία. Και με τον επιμελητή και με τη φίλη σου.
Η κοπέλα θέλει να εμβολιαστεί να ξεκινήσει δουλειά.
Απλά παρουσίασε αναφυλαξία στην πρώτη δόση.
Είναι νεαρή και δεν έχει προβλήματα υγείας.
Ένας από τους λόγους που δεν μπαίνω συχνά στο φόρουμ είσαι και εσύ μην με κάνεις να μην μπαίνω καθόλου.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:48Ξέρω κάποιον που τον έχει. Μπορούμε να κανονίσουμε κάτι. Δεν νομίζω να είναι καμιά μπαζόλα και τον τρομάξουμε τον άνθρωπο...Niki έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:40Σωστά , ακόμα και η λύση να βρεθεί από της φαρμακευτικές η αντικατάσταση της δεύτερης δόσης του αστραζένεκα αυτό μπορεί να πάρει πολύ χρόνο.
Της έκανα την ερώτηση αν ο επιμελητής στο τέλος σε απορρίψει για ιατρικούς λόγους και μπεις στην λίστα λύνεται το πρόβλημα;
Προσπάθησε να είσαι λίγο κόσμιος.
Μην βγάζεις όλα σου τα κόμπλεξ εδώ μέσα.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ο τίτλος του νήματος ειναι για την κουμπαρά 'η για σενα σχετικά με το τι θα της πεις;Niki έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:40Σωστά , ακόμα και η λύση να βρεθεί από της φαρμακευτικές η αντικατάσταση της δεύτερης δόσης του αστραζένεκα αυτό μπορεί να πάρει πολύ χρόνο.
Το θεμα θα το αντιμετωπίσει μόνη της...πρέπει να το αποφασίσει μόνη της μαζί με τον προσωπικό της γιατρό.
Υπάρχει παντως προβλημα.
Παρατηρητής...
- Cecily Anne
Μα και αν κολλήσεις δε σε υποχρεώνουν να κάνεις το εμβόλιο;Niki έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:30Δεν θα μπορεί να εργαστεί.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:28
Το να μην κολλήσει καθόλου και να κρατάει τα μέτρα επιμελώς, πώς σας φαίνεται σαν ιδέα;
Θα είναι συνέχεια σε άδεια άνευ αποδοχών μέχρι να κάνει την δεύτερη δόση και να περάσουν και 14 μέρες από την δεύτερη δόση.
Ο γιατρός της λέει είσαι νεαρή δεν έχεις προβλήματα υγείας η πρώτη δόση σε προστατεύει βρες κάποιον να κολλήσεις.
Αν κολλήσει και περάσουν 20 μέρες πιάνει αμέσως δουλειά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αναφυλαξία παίζει ως πιθανό σύμπτωμα για όλα τα εμβόλια.Niki έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:49Παθολόγος σε κέντρο υγείας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:47Δεν μ' ενδιαφέρει τι λέει ο συγκεκριμένος ούτε ο κάθε γνωστός του γνωστού.
Η κοπέλα θέλει να εμβολιαστεί να ξεκινήσει δουλειά.
Απλά παρουσίασε αναφυλαξία στην πρώτη δόση.
Είναι νεαρή και δεν έχει προβλήματα υγείας.
Επ' ευκαιρία, πότε έκανε η φίλη σου την πρώτη δόση;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι συμβουλή να της δώσω.ksk έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:57Ο τίτλος του νήματος ειναι για την κουμπαρά 'η για σενα σχετικά με το τι θα της πεις;Niki έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:40Σωστά , ακόμα και η λύση να βρεθεί από της φαρμακευτικές η αντικατάσταση της δεύτερης δόσης του αστραζένεκα αυτό μπορεί να πάρει πολύ χρόνο.
Το θεμα θα το αντιμετωπίσει μόνη της...πρέπει να το αποφασίσει μόνη της μαζί με τον προσωπικό της γιατρό.
Υπάρχει παντως προβλημα.
Είμαστε σαν αδελφές.
Δεν θέλω να πάθει κανένα κακό.
-
Ένα τηλ στα κανάλια πρωί πρωί και αν αυτά κρίνουν ότι το θέμα αξίζει να βγει στον αέρα τότε και μόνο τότε θα λυθεί σε χρόνο τετέ. Εννοείται να βγει μπροστά ο δικηγόρος της.
Όχι.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:58Μα και αν κολλήσεις δε σε υποχρεώνουν να κάνεις το εμβόλιο;Niki έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:30Δεν θα μπορεί να εργαστεί.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:28
Το να μην κολλήσει καθόλου και να κρατάει τα μέτρα επιμελώς, πώς σας φαίνεται σαν ιδέα;
Θα είναι συνέχεια σε άδεια άνευ αποδοχών μέχρι να κάνει την δεύτερη δόση και να περάσουν και 14 μέρες από την δεύτερη δόση.
Ο γιατρός της λέει είσαι νεαρή δεν έχεις προβλήματα υγείας η πρώτη δόση σε προστατεύει βρες κάποιον να κολλήσεις.
Αν κολλήσει και περάσουν 20 μέρες πιάνει αμέσως δουλειά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ακριβώς είναι η παχυσαρκία; Ένα πρόβλημα κοινωνικό ή ένα πρόβλημα ψυχολογικό;
από Antipnevma » 17 Οκτ 2024, 12:35 » σε Ψυχολογία - 122 Απαντήσεις
- 4336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
11 Νοέμ 2024, 01:21
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
10 Οκτ 2023, 09:26