Gewponos90 έγραψε: ↑07 Ιουν 2021, 11:23Δεν είχα επιλογή καθώς δεν ήθελα να περιμένω και έκλεισα με το που άνοιξε η πλατφόρμα.vantono έγραψε: ↑07 Ιουν 2021, 11:06Εμ, μπρεξιτοεμβόλιο μου θέλατε, τι να σας κάμω.Gewponos90 έγραψε: ↑07 Ιουν 2021, 11:01
Έκανα πρώτη δόση μισό μήνα πριν από σένα και η δεύτερη δόση είναι έναν μήνα μετά την δικιά σου. Να φταίει ότι εγώ κάνω τον σκληρό καριόλη των εμβολίων, η απλα επειδή δεν πεταξα βυζί;
Ένα βυζάκι καλό είναι να το πετάμε ενίοτε βέβαια, τα βήματα του ένδοξου πρωθυπουργού μας ακολουθούμε άλλωστε.
Ο πόνος στο σημείο εν τω μεταξύ, σήμερα μου εγινε εντονότερος.Με τραβάει λιγο περισσότερο απ'οτι με τράβηξε εκεινη τη στιγμη που μου το εκανε. Χτες το βράδυ δεν αισθανόμουν τιποτα. Απο σημερα το πρωί ξεκινησε.
Αν και πάλι ΑΖ θα διάλεγα. Είναι το καλύτερο. Το κάνεις και για λίγες ώρες γαμιεται το σύμπαν σου. Ο οργανισμός σου παθαίνει τέτοιο σοκ που ξέρεις ότι αν επιζήσεις, ο κορονοιος θα είναι ευχάριστος περίπατος. Πονάει τόσο το κεφάλι σου, που και επηρεασμένος να είσαι απ' τους ψεκ, δεν είσαι σε θέση να σκεφτείς ότι παθαίνεις θρόμβωση.
Με λίγα λόγια το ΑΖ είναι για λίγους. Οι υπόλοιποι κάντε το νεράκι και την άλλη μέρα να είστε ομαικοτ πονάει το τρύπημα στο χεράκι μου. Σκατοφλωροι

Κρύβε λόγια να περισσέψει δεύτερη δόση...