Α νομιζα οτι είσαι στην Ελλάδα, δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες χώρες.Οργισμένος έγραψε: ↑07 Ιουν 2021, 17:02Εχω κλεισει ραντεβου ηλεκτρονικα , δεν υφισταται κανενα θεμα και πολλοι που το εχουν περασει δω πανω εχουν κανει το εμβολιο πολυ πριν συμπληρωσουν 6 μηνες.
Ψεκα=0 εδω πανω.
Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
Re: Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
- Οργισμένος
Α εισαι και χριστιανος ρε ταγαρι...Στύγιος έγραψε: ↑07 Ιουν 2021, 17:18Ο χριστιανός πάντα έχει υπ' όψιν του τη μνήμη θανάτου.Αύριο μπορεί να τρακάρω, να πάθω ανεύρυσμα κλπ , υπάρχουν εκατομμύρια τρόποι να πεθάνεις.

ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Οργισμένος έγραψε: ↑07 Ιουν 2021, 17:02Εχω κλεισει ραντεβου ηλεκτρονικα , δεν υφισταται κανενα θεμα και πολλοι που το εχουν περασει δω πανω εχουν κανει το εμβολιο πολυ πριν συμπληρωσουν 6 μηνες.
Ψεκα=0 εδω πανω.
η σουηδία έχει πάρει όλα τα όσκαρ ψεκιάς φέτο
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- hellegennes
Απλά, γράφει παπαριές. Είναι σε οίστρο. Από την στιγμή που ο εμβολιασμένος μεταδίδει, αποτελεί τον ίδιο κίνδυνο για τους μη ανεμβολίαστους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχει ειδικά προνόμια και πρόσβαση.Rocco Siffredi έγραψε: ↑07 Ιουν 2021, 13:39Τι μου τα μπλεκεις με αλκοτεστ και την οδηγηση τι παράδειγμα είναι αυτοLeporello έγραψε: ↑07 Ιουν 2021, 12:48Το ίδιο όπως κάποιον που τον σταματάει η Τροχαία, του κάνει αλκοτεστ, βγαίνει αρνητικό και τον αφήνουν να συνεχίσει την οδήγησή του. Δεν ξέρουν σίγουρα ότι στην επόμενη στροφή δεν θα μπεί στο αντίθετο ρεύμα. Αντίθετα, αν το αλκοτεστ περνούσε τα όρια, θα τον μπουζουριάζανε.Rocco Siffredi έγραψε: ↑07 Ιουν 2021, 12:38Σε σχέση με "προνόμια" των εμβολιασμενων που λέει ο vantono συζητάμε όχι γενικά για τον εμβολιασμό
Πώς Να δώσουν προνόμια αν δεν ξέρουν σίγουρα ότι δεν μεταδίδουν τον ιό;
Αν δεν ξέρουν αν ο εμβολιασμενος μεταδίδει πως θα δώσουν προνομια
εσύ είσαι υπέρ ή οχι δεν κατάλαβα με τα αλκοτεστ και τις επόμενες στροφες που γραφεις
Έχει μπλέξει τα μπούτια του με το τεστ και τον εμβολιασμό. Ο παραλληλισμός του αλκοτέστ λειτουργεί μόνο για το τεστ κορωνοϊού, όχι για το εμβόλιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εγώ έχω έρθει σε επαφή με πολλούς φορείς και δεν έχω κολλήσει τίποτα. Όταν παίρνεις τα σωστά μέτρα, όπως έκανα άλλωστε και προ κορωνοκρίσης, ελαχιστοποιείς τον κίνδυνο. Η καλύτερη άμυνα είναι η πρόληψη.Οργισμένος έγραψε: ↑07 Ιουν 2021, 16:41Εσυ κοιτα μην κολλησεις και εχομε δραματα.hellegennes έγραψε: ↑07 Ιουν 2021, 01:31Οργισμένος έγραψε: ↑07 Ιουν 2021, 00:50Τα αντισωματα λογω ασθενειας ειναι λιγοτερα και με μικροτερο κυκλο «ζωης» σε συγκριση με το εμβολιο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Οργισμένος
Kαταλαβα, σκορδο και μετανοιες.hellegennes έγραψε: ↑07 Ιουν 2021, 23:26Εγώ έχω έρθει σε επαφή με πολλούς φορείς και δεν έχω κολλήσει τίποτα. Όταν παίρνεις τα σωστά μέτρα, όπως έκανα άλλωστε και προ κορωνοκρίσης, ελαχιστοποιείς τον κίνδυνο. Η καλύτερη άμυνα είναι η πρόληψη.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- hellegennes
Τα θεολογικά να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου, που διατηρείς δογματική πίστη για έναν πακτωλό πραγμάτων. Όταν δεις έστω και από μακριά επιστημονικό σύγγραμμα, μπορούμε να ξανασυζητήσουμε. Μέχρι τότε πέτα ψεκασμενιές για τα αντισώματα. Τα πας πολύ καλά.Οργισμένος έγραψε: ↑07 Ιουν 2021, 23:29Kαταλαβα, σκορδο και μετανοιες.hellegennes έγραψε: ↑07 Ιουν 2021, 23:26Εγώ έχω έρθει σε επαφή με πολλούς φορείς και δεν έχω κολλήσει τίποτα. Όταν παίρνεις τα σωστά μέτρα, όπως έκανα άλλωστε και προ κορωνοκρίσης, ελαχιστοποιείς τον κίνδυνο. Η καλύτερη άμυνα είναι η πρόληψη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Οργισμένος
Οταν ανελυα επιστημονικα συγγραμματα εγω εσυ ανοιγες τενεκεδες με φετα να δεις αν ξινισανε.hellegennes έγραψε: ↑07 Ιουν 2021, 23:34Τα θεολογικά να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου, που διατηρείς δογματική πίστη για έναν πακτωλό πραγμάτων. Όταν δεις έστω και από μακριά επιστημονικό σύγγραμμα, μπορούμε να ξανασυζητήσουμε. Μέχρι τότε πέτα ψεκασμενιές για τα αντισώματα. Τα πας πολύ καλά.Οργισμένος έγραψε: ↑07 Ιουν 2021, 23:29Kαταλαβα, σκορδο και μετανοιες.hellegennes έγραψε: ↑07 Ιουν 2021, 23:26
Εγώ έχω έρθει σε επαφή με πολλούς φορείς και δεν έχω κολλήσει τίποτα. Όταν παίρνεις τα σωστά μέτρα, όπως έκανα άλλωστε και προ κορωνοκρίσης, ελαχιστοποιείς τον κίνδυνο. Η καλύτερη άμυνα είναι η πρόληψη.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Μην τους ακούς, ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΊΝΕΤΑΙ, άμα πάλι γίνει καμμία στραβή και σε πάνε 13 μήνες μετά ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ, να επιμείνεις με νύχια και με δόντια.Οργισμένος έγραψε: ↑07 Ιουν 2021, 16:43Αυτα στον 3ο κοσμο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Οργισμένος
sys3x έγραψε: ↑08 Ιουν 2021, 00:03Μην τους ακούς, ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΊΝΕΤΑΙ, άμα πάλι γίνει καμμία στραβή και σε πάνε 13 μήνες μετά ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ, να επιμείνεις με νύχια και με δόντια.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Οι γονείς μιας φίλης (30 χρονών) έχουν νοσήσει 2 ΦΟΡΕΣ από τον ιό αλλά η ίδια όχι, ενώ ζούνε στο ίδιο σπίτι (έκανε το τεστ κάθε βδομάδα λόγω της δουλειάς της). Δεν χρειάστηκαν νοσοκομείο, το πέρασαν ελαφριά και επιπλέον έκαναν ήδη και εμβόλιο! Εδώ και 1 μήνα την πρήζουν να εμβολιαστεί γιατί φοβούνται για τις μεταλλάξεις. Η ίδια δεν θέλει να το κάνει. Η απορία είναι αυτή που λέτε φυσικά. Αν σε καλύπτει από μεταλλάξεις και γιατί την πρήζουν τόσο από την στιγμή που οι ίδιοι με το εμβόλιο θα είναι καλυμμένοι. Ή...μήπως όχι;
Τότε γιατί σκατά τα κάνει ο κόσμος; Και ειδικά κόσμος που έχει ΗΔΗ νοσήσει; Μιλάμε για παράνοια.

- NewModelArmy
Για σενα- Casper - έγραψε: ↑08 Ιουν 2021, 00:19Οι γονείς μιας φίλης (30 χρονών) έχουν νοσήσει 2 ΦΟΡΕΣ από τον ιό αλλά η ίδια όχι, ενώ ζούνε στο ίδιο σπίτι (έκανε το τεστ κάθε βδομάδα λόγω της δουλειάς της). Δεν χρειάστηκαν νοσοκομείο, το πέρασαν ελαφριά και επιπλέον έκαναν ήδη και εμβόλιο! Εδώ και 1 μήνα την πρήζουν να εμβολιαστεί γιατί φοβούνται για τις μεταλλάξεις. Η ίδια δεν θέλει να το κάνει. Η απορία είναι αυτή που λέτε φυσικά. Αν σε καλύπτει από μεταλλάξεις και γιατί την πρήζουν τόσο από την στιγμή που οι ίδιοι με το εμβόλιο θα είναι καλυμμένοι. Ή...μήπως όχι;Τότε γιατί σκατά τα κάνει ο κόσμος; Και ειδικά κόσμος που έχει ΗΔΗ νοσήσει; Μιλάμε για παράνοια.
Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο Αρχιμανδριτης Αλέξιος Εγκλειστριώτης. Έχει προσβληθεί από Κορωνοιό εδώ και μέρες και η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί.
- hellegennes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣΟΧΗ την ΚΥΡΙΑΚΗ! Προσοχη στους προβοκατορες του παρακρατους της δεξιας αλα MARFIN !
από Frappezitis » 24 Ιαν 2025, 22:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 100 Απαντήσεις
- 2233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Φεβ 2025, 20:13
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 697 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
09 Ιουν 2024, 18:39
-
-
Νέα δημοσίευση Ηλεκτρονικές απάτες: Προσοχή!!!
από Isildur » 22 Σεπ 2023, 20:30 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
26 Σεπ 2023, 21:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΙΕΡΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ!!
από georgebi » 15 Μάιος 2024, 14:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 1049 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
18 Μάιος 2024, 18:54
-