Είναι και καλός χαρακτήρας. Πολύ καλός. Φανταστικός χαρακτήρας, θα μπορούσε να πει κανείς.
ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σατανά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 19:14Είναι και καλός χαρακτήρας. Πολύ καλός. Φανταστικός χαρακτήρας, θα μπορούσε να πει κανείς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Καλύτερα μιας ώρας συντρόφισσα καλή ,παρά 40 χρόνια με χέρι στο πουλί.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Τρολάρετε εντάξει. Πάω να διαβάσω.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Ναι για αυτό της αρέσει.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 19:14Είναι και καλός χαρακτήρας. Πολύ καλός. Φανταστικός χαρακτήρας, θα μπορούσε να πει κανείς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
πως πανε τα διαβασματα; ποσα χρωστας τωρα;
Επισήμως είναι του Μανούσου ΦασσηΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 19:11Αν δεν μπορείς να διακρίνεις τι είναι του Beria και τι του Μανόλη Αναγνωστάκη, ξεκίνα καλύτερα από εκείΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 18:25
Φίλε, σύντροφε, με συγκίνησες. Το ποίημα μίλησε στην καρδιά μου. Δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο διαμάντι. (Δικό σου;)
Ντρεπόταν μάλλον να τα δημοσιεύσει με το όνομα του
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Εγώ μαμάω.
Εσύ μάλλον πρέπει να αλλάξεις...μασέλα

- Γενιά της Αμαρτίας
Και γιατί μπαίνεις πχώρουμ; Ανώμαλος είσαι;taliban έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 21:24Εγώ μαμάω.
Εσύ μάλλον πρέπει να αλλάξεις...μασέλα
- Γενιά της Αμαρτίας
Όταν γράψω την αυτοβιογραφία μου θα τα πω όλαBeria έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 19:39Επισήμως είναι του Μανούσου ΦασσηΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 19:11Αν δεν μπορείς να διακρίνεις τι είναι του Beria και τι του Μανόλη Αναγνωστάκη, ξεκίνα καλύτερα από εκείΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 18:25
Φίλε, σύντροφε, με συγκίνησες. Το ποίημα μίλησε στην καρδιά μου. Δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο διαμάντι. (Δικό σου;)
Ντρεπόταν μάλλον να τα δημοσιεύσει με το όνομα του
Πες της να έρθει σπίτι σου να της δείξεις τη μαρξιστική βιβλιοθήκη σου κι αν δεν της αρέσει ντύνεται και φεύγει.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Δικτατορία του ψωλεταριάτου;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Μπαίνω για να διαβάζω τα θέματα σου , άρα ναι . Είμαι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 21:26Και γιατί μπαίνεις πχώρουμ; Ανώμαλος είσαι;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο ξεφτίλας Α. Γεωργιάδης ξαναχτυπά: αρρώστησες σε νησί; τόσο το χειρότερο για σένα
από Ληστοσυμμορίτης » 06 Οκτ 2024, 09:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 177 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
06 Οκτ 2024, 09:40
-
-
- 48 Απαντήσεις
- 912 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
20 Οκτ 2024, 14:21