Δεν είναι απλή διαφορά ηλικίας. Δεν ήταν αυτός 39 κ αυτή 25. Αυτός τα είχε στα 28 του με ένα 15χρονο. Νόμιμο μεν, suspicious δε
Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- EKPLIKTIKOS
Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
οπως φαινεται δεν χαιρονται μονο οι ψυχοπαθεις φιλε ... αυτο ειναι ολοφανερο εκτος και αν εχεις πολιτικο γρασσο στα ματια ...ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:36Χαίρονται μόνο οι ψυχοπαθείς. Είτε ο δολοφόνος είναι Έλληνας είτε αλλοδαπός.nostromos έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:29δηλαδη τι θα επρεπε να μου μεινει απο την υποθεση ...? επικαιροτητα ειναι οπως για τον καθενα ασχετα αν καποιοι το παιζουνε συντετριμενοι απο τη δολοφονια ... σιγα μην μεινουνε αυπνοι να μοιρολογουνε κιολας ...ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:24
Οι πολιτικοί έχουν δημόσιο λόγο και κρίνονται. Όπως κρίνεσε και εσύ. Εξάλλου, στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεσαι μ'αυτούς τους πολιτικούς.
Αυτό που σου έμεινε εσένα από την υπόθεση είναι η μεθοδολογία που ακολούθησε ο ψυχοπαθής και από πού εμπνεύστηκε. Λες και ο ψυχοπαθής δεν θα έβρισκε από κάπου να εμπνευστεί.
παντως αυτο που παρατηρησα ειναι μια κρυφη χαρα σε καποιους που ο δραστης ειναι Ελληνας ... το προσεξες και εσυ ...?
Δηλαδή από την υπόθεση εσένα σου έμεινε ότι χρησιμοποίησε παλιότερα εγκλήματα για να χτίσει άλλοθι και όχι ότι πρόκειται για ένα ψυχοπαθή δολοφόνο, που έδρασε με πλήρη επίγνωση και με πλήρη απουσία ενσυναίσθησης, σκοτώνοντας τη γυναίκα του δίπλα στο παιδί τους.
Εντάξει. Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε.
το ποσο αθλιο ηταν το εγκλημα εχει αναφερθει απειρες φορες εδω μεσα ...το να το επαναδιατυπωσω θεωρω οτι θα ηταν ενας πλεονασμος απο την πλευρα μου και κατι τετοιο δεν το συνηθιζω ...
αυτο ομως που εγραψα σχετικα με το απο που εμπνευστηκε ο δραστης δεν νομιζω να το ειδες ξανα ... εσυ ομως αντι να δεις αυτο ειδες φαντασματα και αποπροσανατολισμους γιατι σου χαλασα το πολιτικο σου παραμυθι
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ψυχάκιας ήταν και έκανε αυτό που έκανε.
Όπως και ο Φραντζής, παλιότερα. Θυμάσαι την υπόθεση?
Εμ αυτό λέω και γω... καλώς ή κακώς μπορεί να είχε κάποια σχέση που σου ξέφυγε και όταν έφτασε 18 χρονών σου έφερε έναν 10 χρόνια μεγαλύτερό της.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:36Όσο είναι ανήλικο, εξ ορισμού. Και τώρα που είναι πολύ μικρό ακόμα, όχι απλώς ρυθμιστής, χούντα κανονική
Άμα ενηλικιωθεί μαζι σου, να μου κοπούν κ τα δύο χέρια κ τα τρία πόδια από τη ρίζα άμα ασχολούμαι με τα γεννητικά του όργανα.
Τι κάνεις;
Κατά την γνώμη μου η συμπεριφορά σου θα πρέπει να είναι πολύ λεπτή γιατί από εκεί που νομίζεις ότι μπορείς να είσαι ρυθμιστής, να σε σιχαθεί το ίδιο σου το παιδί.
Αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και πριν τα 18... πολύ φοβάμαι πως τόσα κορίτσια που ακούμε και εξαφανίζονται 16 και 17 χρονών κάτι ανάλογο συμβαίνει, δεν φεύγουν από τα σπίτια τους γιατί έτσι τους κάπνισε.
Πόσο μάλλον στην εποχή που ζούμε που νομίζουν πως από 16 είναι ανεξάρτητα.
the end
- Otto Weininger
Μα δεν λέει ψέματα. Ούτε μια φορά η λέξη γυναικοκτονια μέχρι που ομολόγησε ο άντρας της.Maspoli έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:34Κατσαριδάνθρωποι που είχαν σπεύσει να αναπαράγουν εκδοχές για την υπόθεση με μόνο κίνητρο τον ρατσισμό τους, μη σώσουν και πάρουν κανέναν στα σοβαρά.
Κάτσε εσύ τώρα μαζί με τα 2 καθυστερημένα, να μας λες για φασίστες καπιταλιστές σε αυτό το νημα.
5% και χλεύη. Και πολύ είναι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δηλαδή χωρις δηλητήριο δεν μπορείτε;Awesomatic έγραψε: ↑11 Μάιος 2021, 13:10Μην είστε ρατσιστές ρε. Οι άνθρωποι μοιράζονται τον πολιτισμό τους, εμείς δεν είμαστε αρκετά ανοιχτόμυαλοι να δείξουμε κατανόηση και να τους αγκαλιάσουμε. Για έναν ψιλοφόνο εκεί αξίζει να γίνουμε ρατσιστές;;;;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Την ήθελε μικρή για να την κάνει ότι θέλει και όταν μεγάλωσε και της έκοψε , την έφαγε same old story
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Πιάνεσαι και συ από μια περίπτωση. Δεν είναι όμως πάντα έτσι.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:35Κοίτα, πρέπει να βλέπεις και την εξέλιξη. Από παιδόφιλος, δολοφόνος και μετά instagram influencer. Όχι κι άσχημα. Mην κοιτάς που δεν το σχολίαζε κανένας, είναι επειδή σέβονταν την καημένη την κοπέλα.Πάνας έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:33Οκ, κάνε ότι θες με το κτήμα σου. Εγώ δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη έτσι κι αλλιώς.Gewponos90 έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:30Δυστυχώς δεν έχω παιδί ακόμα. Όταν με το καλό κάνω, θα είμαι πιο προσεκτικό. Και ναι, αν το παιδί μου είναι 15, ο πρώτος 30αρης που θα το κοιτάξει θα έχει κακά μαντάτα σπίτι του. Όχι που θα το παντρέψω κιόλας.
the end
Nαι, είναι κακούργημα πλέον αλλά σαφέστατα είναι πιο σημαντικό κακούργημα η δολοφονία της γυναίκας.adon99 έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:34Δεν είναι ειρωνικά
Αφού είναι κακούργημα πλεον
Κ επιπλέον δεν αναφέρθηκε πουθενά από τους δήθεν ευαισθητους π κ καλά αγαπάνε τα ζωα
https://www.flash.gr/greece/1715739/kak ... -fylakisis
Και αυτό είναι που θα καθορίσει το ύψος της ποινής.
Μέχρι 20-25 χρόνια (χωρίς να υπολογίζονται ελαφρυντικά, ευνοϊκοί όροι κλπ).
Και 10 σκυλιά να κρέμαγε (συν τη δολοφονία) το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο.
Ακόμη και αν κρέμαγε 10 παιδιά, θα ήταν το ίδιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 17 Ιουν 2021, 23:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
΄Πάνας έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:47Πιάνεσαι και συ από μια περίπτωση. Δεν είναι όμως πάντα έτσι.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:35Κοίτα, πρέπει να βλέπεις και την εξέλιξη. Από παιδόφιλος, δολοφόνος και μετά instagram influencer. Όχι κι άσχημα. Mην κοιτάς που δεν το σχολίαζε κανένας, είναι επειδή σέβονταν την καημένη την κοπέλα.
Δεν με παρακολουθείς, κράζω όλες τις περιπτώσεις που πάνε με 15χρονα και ανεξαρτήτως φύλου. Για μένα θένε ξυλοφόρτωμα κι αυτοί που δεν φτάνουν στο φόνο. Σόρυ ε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Πάνας έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:33Οκ, κάνε ότι θες με το κτήμα σου. Εγώ δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη έτσι κι αλλιώς.Gewponos90 έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:30Δυστυχώς δεν έχω παιδί ακόμα. Όταν με το καλό κάνω, θα είμαι πιο προσεκτικό. Και ναι, αν το παιδί μου είναι 15, ο πρώτος 30αρης που θα το κοιτάξει θα έχει κακά μαντάτα σπίτι του. Όχι που θα το παντρέψω κιόλας.
Όχι φίλε. Δεν έχει να κάνει με το κτήμα μου. Θα έχει να κάνει με το παιδί μου, αν ποτέ κάνω.
- EKPLIKTIKOS
Cecily Anne έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:50΄Πάνας έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:47Πιάνεσαι και συ από μια περίπτωση. Δεν είναι όμως πάντα έτσι.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:35
Κοίτα, πρέπει να βλέπεις και την εξέλιξη. Από παιδόφιλος, δολοφόνος και μετά instagram influencer. Όχι κι άσχημα. Mην κοιτάς που δεν το σχολίαζε κανένας, είναι επειδή σέβονταν την καημένη την κοπέλα.
Δεν με παρακολουθείς, κράζω όλες τις περιπτώσεις που πάνε με 15χρονα και ανεξαρτήτως φύλου. Για μένα θένε ξυλοφόρτωμα κι αυτοί που δεν φτάνουν στο φόνο. Σόρυ ε.

αμα είναι πανω από 15 γιατί;Cecily Anne έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:50΄Πάνας έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:47Πιάνεσαι και συ από μια περίπτωση. Δεν είναι όμως πάντα έτσι.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:35
Κοίτα, πρέπει να βλέπεις και την εξέλιξη. Από παιδόφιλος, δολοφόνος και μετά instagram influencer. Όχι κι άσχημα. Mην κοιτάς που δεν το σχολίαζε κανένας, είναι επειδή σέβονταν την καημένη την κοπέλα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αμπελόκηποι: Επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα μέρα μεσημέρι..!
από Parrot » 08 Απρ 2024, 17:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
08 Απρ 2024, 17:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάθε που χειμωνιάζει, σκέφτομαι γλυκά τον hellegennes...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 28 Νοέμ 2023, 21:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 67 Απαντήσεις
- 1798 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
29 Νοέμ 2023, 19:03
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 570 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
16 Δεκ 2023, 17:36
-