Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 18 Ιουν 2021, 03:14

gassim έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:37
ST48410 έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:34
gassim έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:31
Στο μεταξύ αυτός πως πίστεψε οτι μπορεί να σκηνοθετήσει κάτι τόσο τραβηγμένο και να την γλιτώσει χωρίς να βρεθεί στον χώρο ούτε ένα αποδεικτικό στοιχείο της ιστορίας του;
Δεν ξέρουμε ακόμα κατά πόσο ήταν προαποφασισμένο ή το έστησε όλο αφού την είχε σκοτώσει πάνω σε καυγά ή ό,τι άλλο. Ίσως επηρεάστηκε από την κλοπή του συναδέλφου του που έμεινε ανεξιχνίαστη.
καλά αν ηταν προσχεδιασμένο ήταν το πιο fail σχεδιο όλων των εποχών, αν το έκανε πάνω στον πανικό του καπως βγάζει νόημα.
Όχι και τόσο. Πριν 20 χρόνια θα την σκαπούλαρε, γιατί υποψίες μπορεί να υπήρχαν, αλλά δεν θα υπήρχαν ηλεκτρονικά συστήματα να τον προδώσουν, όπως το κινητό του, το smartwatch και οι κάμερες. Δηλαδή ο λόγος που φέιλαρε είναι η τεχνολογία. Όπως λέει και η Juno, ούτε ένα έγκλημα δεν μπορείς να σκηνοθετήσεις πια, με αυτούς τους διάολους. Ήρθε η ώρα να τα καταργήσομεν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 18 Ιουν 2021, 03:21

Cecily Anne έγραψε:
18 Ιουν 2021, 01:41
Ε τί γιατί ρε Πάνα, γιατί είναι για δέσιμο. Κάθεσαι τώρα και σκέφτεσαι φυσιολογικά, για να εξηγήσεις τον πειραγμένο. Δεν έχουν σωτηρία οι τύποι αυτοί. Δε σωφρονίζονται, δεν υπάρχει θεραπεία, είναι καμμένα χαρτιά. Τους κλείνεις για πάντα μέσα και ξεβρωμίζεις την κοινωνία, δεν υπάρχει μεσαία λύση.
Θα το λύσει η επιστήμη κάποια στιγμή. Ελπίζω στο κοντινό μέλλον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 18 Ιουν 2021, 03:23

Sid Vicious έγραψε:
18 Ιουν 2021, 03:06
Scouser έγραψε:
18 Ιουν 2021, 02:57
Sid Vicious έγραψε:
18 Ιουν 2021, 02:53

Κατω απο 16 ή κατω απο 17 λεει ο νομοθετης, οχι 18. Η διαφορα ηλικιας ηταν φυσιολογικοτατη και δεν επαιξε ρολο. Ουτε το θυμα και η ηλικια του δεν επαιξε ρολο, θα μπορουσε να ηταν και 30 και 40, ο καταλυτης και το προβλημα ηταν αυτος ο ιδιος ο δολοφονος και μονο.
Έλα και εσύ τώρα, σχεδόν ποτέ δεν είναι υγιείς σχέσεις αυτές που υπάρχει τέτοιο ηλικιακό χάσμα, τουλάχιστον όταν ο μικρός της υπόθεσης είναι στα μικράτα του και όχι σε μια πιο ώριμη ηλικία. Τελείως άλλο πράγμα 18 με 30 από πχ 30 με 42 ή 40 με 52. Εκεί παίζει ρόλο ο γονέας φυσικά που πρέπει να παρέμβει και να δείξει στον τύπο την πόρτα, αν όχι τίποτα άλλο αν αυτός επιμένει.
Εχω τουλαχιστο 5 παραδειγματα εξαιρετικων σχεσεων σε κοντινο μου περιβαλλον (29-17, 32-20, 30-18, 44-24, 40-21) που αποδεικνυουν ακριβως το αντιθετο. Να μην πω οτι τις πιο αρρωστημενες σχεσεις της εχω δει αναμεσα σε συνομηλικα μεταξυ τους ζευγαρια.
Και αυτή η σχέση υπέροχη ήταν, μέχρι που σταμάτησε να είναι.
hellegennes έγραψε:
18 Ιουν 2021, 03:14
gassim έγραψε:
ST48410 έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:34
Δεν ξέρουμε ακόμα κατά πόσο ήταν προαποφασισμένο ή το έστησε όλο αφού την είχε σκοτώσει πάνω σε καυγά ή ό,τι άλλο. Ίσως επηρεάστηκε από την κλοπή του συναδέλφου του που έμεινε ανεξιχνίαστη.
καλά αν ηταν προσχεδιασμένο ήταν το πιο fail σχεδιο όλων των εποχών, αν το έκανε πάνω στον πανικό του καπως βγάζει νόημα.
Όχι και τόσο. Πριν 20 χρόνια θα την σκαπούλαρε, γιατί υποψίες μπορεί να υπήρχαν, αλλά δεν θα υπήρχαν ηλεκτρονικά συστήματα να τον προδώσουν, όπως το κινητό του, το smartwatch και οι κάμερες. Δηλαδή ο λόγος που φέιλαρε είναι η τεχνολογία. Όπως λέει και η Juno, ούτε ένα έγκλημα δεν μπορείς να σκηνοθετήσεις πια, με αυτούς τους διάολους. Ήρθε η ώρα να τα καταργήσομεν.
Χωρίς δακτυλικά αποτυπώματα ή οποιονδήποτε που να είχε δει τους υποτιθέμενους ληστές, δεν νομίζω πως θα τη γλίτωνε στο τέλος.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Ιουν 2021, 03:27

hellegennes έγραψε:
18 Ιουν 2021, 03:21
Cecily Anne έγραψε:
Ε τί γιατί ρε Πάνα, γιατί είναι για δέσιμο. Κάθεσαι τώρα και σκέφτεσαι φυσιολογικά, για να εξηγήσεις τον πειραγμένο. Δεν έχουν σωτηρία οι τύποι αυτοί. Δε σωφρονίζονται, δεν υπάρχει θεραπεία, είναι καμμένα χαρτιά. Τους κλείνεις για πάντα μέσα και ξεβρωμίζεις την κοινωνία, δεν υπάρχει μεσαία λύση.
Πολύ δύσκολο Χέλη για σύντομα, μέχρι τώρα η όλη θεωρία βασίζεται σε ένα μεταβολίτη της ντοπαμίνης που βρίσκεται σε όλους τους ψυχοπαθείς των μελετών σε σταθερή αναλογία με ένα άλλο οξύ που ούτε θυμάμαι πώς το λένε. O κύριος λόγος που δεν θα βρεθεί άκρη είναι ότι για να μπεις σε θεραπεία ή ερευνητική μελέτη, πρέπει να μπεις συνειδητά, δυστυχώς οι ασθενείς αυτοί δεν έχουν επίγνωση του προβλήματος και δε θα μπουν οικειοθελώς ποτε σε θεραπεία. Είναι ο κύριος λόγος που ό,τι στοιχεία έχουμε είναι από μελέτες κυρίως φυλακισμένων.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 18 Ιουν 2021, 03:28

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 03:09
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 03:02
Δημοκράτης έγραψε:
18 Ιουν 2021, 02:43

Το ότι ο ρόλος της φυλακής είναι ο σωφρονισμος είναι μια θεωρία που ντε φακτο καταρηπτει το γεγονός ότι δεν πας μέσα επ αόριστον και βγαίνεις όταν κριθεί ότι είσαι οκ αλλά κάθε έγκλημα έχει άλλη τιμωρία. Εκτός αν υπάρχει κάποια στατιστική που λέει ότι ο φονιάς γίνεται άνθρωπος στα 15 χρόνια κι ο ληστής στα 5.. Ο μόνος που θα έπρεπε να έχει δικαίωμα εξόδου από την φυλακή σε έναν φονιά είναι η οικογένεια των θυμάτων. Δεν γίνεται η μάνα αυτής της κοπέλας να ξέρει ότι ο φονιάς της κόρης της είναι έξω ελεύθερος
.
Μήν αγχώνεσαι καί μαβρίζει η πσυχούλα σου..... :roll:

Ο Χριστούλης σου θά τον στείλει στήν Αιώνια Κόλαση.....ελπίζω να ικανοποιείσαι με τό Αιώνια..... :p2:
.
Εδώ είναι ο Παράδεισος κι η Κόλαση εδώ.

Και έτσι πρέπει να είναι.

.

Αυτά λένε οι Κενές σου Διαθήκες ;;; ... :roll:

Μαλακίες λέει δηλαδή ο Χριστουλης ;;; .. :roll:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 18 Ιουν 2021, 03:28

gassim έγραψε:
18 Ιουν 2021, 02:35
Κοιτα απο την μια οντως αν οι δολοφονοι δεν βγαινανε ποτε απο την φυλακη ισως αυτο λειτουργουσε αποτρεπτικα για αλλους δολοφονους, αλλα εχω την εντυπωση οτι οταν καποιος σκοτωνει δεν αναλογιζεται οτι θα πιαστει ουτε τα χρονια της φυλακης.
Απο την αλλη το νοημα της φυλακης ειναι ο σωφρονισμος, οποτε αν κριθει οτι καποιος σωφρονιστηκε δεν ειναι λογικο να βγει κιολας;
Αυτό είναι το σύγχρονο νόημα της φυλάκισης, αλλά είναι κόνσεπτ που προέκυψε από κοινωνική φιλοσοφία και όχι επιστημονικά δεδομένα ούτε από λογική. Δηλαδή σωφρονισμός μπορεί να υφίσταται στην κλοπή, αλλά στον τεμαχισμό της γυναίκας σου σίγουρα δεν υφίσταται σωφρονισμός στην πραγματικότητα. Είναι μια φιλοσοφική μαλακία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 18 Ιουν 2021, 03:29

Scouser έγραψε:
18 Ιουν 2021, 03:23

Αυτο τοτε μπορει να ισχυει για ολες τις σχεσεις ανεξαρτητως διαφορας ηλικιας.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 18 Ιουν 2021, 03:30

Scouser έγραψε:
hellegennes έγραψε:
18 Ιουν 2021, 03:14
gassim έγραψε:
Χωρίς δακτυλικά αποτυπώματα ή οποιονδήποτε που να είχε δει τους υποτιθέμενους ληστές, δεν νομίζω πως θα τη γλίτωνε στο τέλος.
Θα την γλύτωνε, γιατί η απουσία στοιχείων δεν είναι απόδειξη ενοχής. Το πολύ που θα μπορούσε να συμβεί είναι να στοιχειοθετηθεί κατηγορητήριο και στο τέλος να αθωωθεί λόγω αμφιβολιών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 18 Ιουν 2021, 03:34

Cecily Anne έγραψε:
18 Ιουν 2021, 03:27
μέχρι τώρα η όλη θεωρία βασίζεται σε ένα μεταβολίτη της ντοπαμίνης που βρίσκεται σε όλους τους ψυχοπαθείς των μελετών σε σταθερή αναλογία με ένα άλλο οξύ που ούτε θυμάμαι πώς το λένε.
Αυτο ειναι που θεωρητικα προκαλει την ελειψη ενσυναισθησης;

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 18 Ιουν 2021, 03:34

Sid Vicious έγραψε:
18 Ιουν 2021, 03:29
Scouser έγραψε:

Δηλαδή εσύ θεωρείς ενθαρρυντική ένδειξη για το μέλλον μίας σχέσης το να καυλαντιζει ένας μαντραχαλος κοντά στα 30 μια ανήλικη; Εγώ το βρίσκω τουλάχιστον creepy, αν δε έκανε φίλος μου τέτοιο πράγμα θα του έκοβα και την καλημέρα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Ιουν 2021, 03:36

Sid Vicious έγραψε:
18 Ιουν 2021, 03:34
Cecily Anne έγραψε:
μέχρι τώρα η όλη θεωρία βασίζεται σε ένα μεταβολίτη της ντοπαμίνης που βρίσκεται σε όλους τους ψυχοπαθείς των μελετών σε σταθερή αναλογία με ένα άλλο οξύ που ούτε θυμάμαι πώς το λένε.
Όχι, τη βιαιότητα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 18 Ιουν 2021, 03:37

Cecily Anne έγραψε:
hellegennes έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
Πολύ δύσκολο Χέλη για σύντομα, μέχρι τώρα η όλη θεωρία βασίζεται σε ένα μεταβολίτη της ντοπαμίνης που βρίσκεται σε όλους τους ψυχοπαθείς των μελετών σε σταθερή αναλογία με ένα άλλο οξύ που ούτε θυμάμαι πώς το λένε. O κύριος λόγος που δεν θα βρεθεί άκρη είναι ότι για να μπεις σε θεραπεία ή ερευνητική μελέτη, πρέπει να μπεις συνειδητά, δυστυχώς οι ασθενείς αυτοί δεν έχουν επίγνωση του προβλήματος και δε θα μπουν οικειοθελώς ποτε σε θεραπεία. Είναι ο κύριος λόγος που ό,τι στοιχεία έχουμε είναι από μελέτες κυρίως φυλακισμένων.
Σαφώς, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην συμβολή των τριών κλάδων της νευροεπιστήμης, γενετικής και ΑΙ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 18 Ιουν 2021, 03:38

Scouser έγραψε:
Sid Vicious έγραψε:
18 Ιουν 2021, 03:29
Scouser έγραψε:

Δηλαδή εσύ θεωρείς ενθαρρυντική ένδειξη για το μέλλον μίας σχέσης το να καυλαντιζει ένας μαντραχαλος κοντά στα 30 μια ανήλικη; Εγώ το βρίσκω τουλάχιστον creepy, αν δε έκανε φίλος μου τέτοιο πράγμα θα του έκοβα και την καλημέρα.
Για 17αρα και 18αρα μιλαμε ε; Μην πετας ενα γενικο και αοριστο ανηλικη. Εγω μια χαρα το βρισκω και καθολου creepy, αν ειναι ευτυχισμενοι και οι δυο σαν ζευγαρι τοσο το καλυτερο για αυτους και βασικα δεν με πεφτει λογος (ουτε σε σενα ή κανεναν)

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Ιουν 2021, 03:42

hellegennes έγραψε:
18 Ιουν 2021, 03:37
Cecily Anne έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Σαφώς, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην συμβολή των τριών κλάδων της νευροεπιστήμης, γενετικής και ΑΙ.
Δυστυχώς εγώ καμία, ειδικά όταν δεν έχεις δείγματα να μελετήσεις. Σκέψου ότι ακόμα και να φτάσεις σε σημείο να μελετήσεις, να βρεις θεραπεία κλπ. δε θα έρθει ποτέ ασθενής στην κλινική να πει καλησπέρα θέλω να κοιταχτώ, όπως κάνουν οι υπόλοιποι ασθενείς διάφορων ψυχικών νοσημάτων. Θα μπορείς να τον τζιμπάς μόνο από τη φυλακή μετά το έγκλημα.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 18 Ιουν 2021, 03:43

Cecily Anne έγραψε:
18 Ιουν 2021, 03:36
Sid Vicious έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
Όχι, τη βιαιότητα.
Αρα απο μονο του δεν ειναι ενδεικτικο ψυχοπαθη; (ασχετα με το εγκλημα που εγινε το ρωταω, μπας και μαθουμε κατι γενικοτερα περι του πως λειτουργουν καποια πραγματα)

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών