Όχι και τόσο. Πριν 20 χρόνια θα την σκαπούλαρε, γιατί υποψίες μπορεί να υπήρχαν, αλλά δεν θα υπήρχαν ηλεκτρονικά συστήματα να τον προδώσουν, όπως το κινητό του, το smartwatch και οι κάμερες. Δηλαδή ο λόγος που φέιλαρε είναι η τεχνολογία. Όπως λέει και η Juno, ούτε ένα έγκλημα δεν μπορείς να σκηνοθετήσεις πια, με αυτούς τους διάολους. Ήρθε η ώρα να τα καταργήσομεν.gassim έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 00:37καλά αν ηταν προσχεδιασμένο ήταν το πιο fail σχεδιο όλων των εποχών, αν το έκανε πάνω στον πανικό του καπως βγάζει νόημα.
Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Θα το λύσει η επιστήμη κάποια στιγμή. Ελπίζω στο κοντινό μέλλον.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 01:41Ε τί γιατί ρε Πάνα, γιατί είναι για δέσιμο. Κάθεσαι τώρα και σκέφτεσαι φυσιολογικά, για να εξηγήσεις τον πειραγμένο. Δεν έχουν σωτηρία οι τύποι αυτοί. Δε σωφρονίζονται, δεν υπάρχει θεραπεία, είναι καμμένα χαρτιά. Τους κλείνεις για πάντα μέσα και ξεβρωμίζεις την κοινωνία, δεν υπάρχει μεσαία λύση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και αυτή η σχέση υπέροχη ήταν, μέχρι που σταμάτησε να είναι.Sid Vicious έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 03:06Εχω τουλαχιστο 5 παραδειγματα εξαιρετικων σχεσεων σε κοντινο μου περιβαλλον (29-17, 32-20, 30-18, 44-24, 40-21) που αποδεικνυουν ακριβως το αντιθετο. Να μην πω οτι τις πιο αρρωστημενες σχεσεις της εχω δει αναμεσα σε συνομηλικα μεταξυ τους ζευγαρια.Scouser έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 02:57Έλα και εσύ τώρα, σχεδόν ποτέ δεν είναι υγιείς σχέσεις αυτές που υπάρχει τέτοιο ηλικιακό χάσμα, τουλάχιστον όταν ο μικρός της υπόθεσης είναι στα μικράτα του και όχι σε μια πιο ώριμη ηλικία. Τελείως άλλο πράγμα 18 με 30 από πχ 30 με 42 ή 40 με 52. Εκεί παίζει ρόλο ο γονέας φυσικά που πρέπει να παρέμβει και να δείξει στον τύπο την πόρτα, αν όχι τίποτα άλλο αν αυτός επιμένει.Sid Vicious έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 02:53
Κατω απο 16 ή κατω απο 17 λεει ο νομοθετης, οχι 18. Η διαφορα ηλικιας ηταν φυσιολογικοτατη και δεν επαιξε ρολο. Ουτε το θυμα και η ηλικια του δεν επαιξε ρολο, θα μπορουσε να ηταν και 30 και 40, ο καταλυτης και το προβλημα ηταν αυτος ο ιδιος ο δολοφονος και μονο.
Χωρίς δακτυλικά αποτυπώματα ή οποιονδήποτε που να είχε δει τους υποτιθέμενους ληστές, δεν νομίζω πως θα τη γλίτωνε στο τέλος.hellegennes έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 03:14Όχι και τόσο. Πριν 20 χρόνια θα την σκαπούλαρε, γιατί υποψίες μπορεί να υπήρχαν, αλλά δεν θα υπήρχαν ηλεκτρονικά συστήματα να τον προδώσουν, όπως το κινητό του, το smartwatch και οι κάμερες. Δηλαδή ο λόγος που φέιλαρε είναι η τεχνολογία. Όπως λέει και η Juno, ούτε ένα έγκλημα δεν μπορείς να σκηνοθετήσεις πια, με αυτούς τους διάολους. Ήρθε η ώρα να τα καταργήσομεν.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Cecily Anne
Πολύ δύσκολο Χέλη για σύντομα, μέχρι τώρα η όλη θεωρία βασίζεται σε ένα μεταβολίτη της ντοπαμίνης που βρίσκεται σε όλους τους ψυχοπαθείς των μελετών σε σταθερή αναλογία με ένα άλλο οξύ που ούτε θυμάμαι πώς το λένε. O κύριος λόγος που δεν θα βρεθεί άκρη είναι ότι για να μπεις σε θεραπεία ή ερευνητική μελέτη, πρέπει να μπεις συνειδητά, δυστυχώς οι ασθενείς αυτοί δεν έχουν επίγνωση του προβλήματος και δε θα μπουν οικειοθελώς ποτε σε θεραπεία. Είναι ο κύριος λόγος που ό,τι στοιχεία έχουμε είναι από μελέτες κυρίως φυλακισμένων.hellegennes έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 03:21Θα το λύσει η επιστήμη κάποια στιγμή. Ελπίζω στο κοντινό μέλλον.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 01:41Ε τί γιατί ρε Πάνα, γιατί είναι για δέσιμο. Κάθεσαι τώρα και σκέφτεσαι φυσιολογικά, για να εξηγήσεις τον πειραγμένο. Δεν έχουν σωτηρία οι τύποι αυτοί. Δε σωφρονίζονται, δεν υπάρχει θεραπεία, είναι καμμένα χαρτιά. Τους κλείνεις για πάντα μέσα και ξεβρωμίζεις την κοινωνία, δεν υπάρχει μεσαία λύση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 03:09Εδώ είναι ο Παράδεισος κι η Κόλαση εδώ.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 03:02.Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 02:43
Το ότι ο ρόλος της φυλακής είναι ο σωφρονισμος είναι μια θεωρία που ντε φακτο καταρηπτει το γεγονός ότι δεν πας μέσα επ αόριστον και βγαίνεις όταν κριθεί ότι είσαι οκ αλλά κάθε έγκλημα έχει άλλη τιμωρία. Εκτός αν υπάρχει κάποια στατιστική που λέει ότι ο φονιάς γίνεται άνθρωπος στα 15 χρόνια κι ο ληστής στα 5.. Ο μόνος που θα έπρεπε να έχει δικαίωμα εξόδου από την φυλακή σε έναν φονιά είναι η οικογένεια των θυμάτων. Δεν γίνεται η μάνα αυτής της κοπέλας να ξέρει ότι ο φονιάς της κόρης της είναι έξω ελεύθερος
Μήν αγχώνεσαι καί μαβρίζει η πσυχούλα σου.....
Ο Χριστούλης σου θά τον στείλει στήν Αιώνια Κόλαση.....ελπίζω να ικανοποιείσαι με τό Αιώνια.....
.
Και έτσι πρέπει να είναι.
.
Αυτά λένε οι Κενές σου Διαθήκες ;;; ...

Μαλακίες λέει δηλαδή ο Χριστουλης ;;; ..

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- hellegennes
Αυτό είναι το σύγχρονο νόημα της φυλάκισης, αλλά είναι κόνσεπτ που προέκυψε από κοινωνική φιλοσοφία και όχι επιστημονικά δεδομένα ούτε από λογική. Δηλαδή σωφρονισμός μπορεί να υφίσταται στην κλοπή, αλλά στον τεμαχισμό της γυναίκας σου σίγουρα δεν υφίσταται σωφρονισμός στην πραγματικότητα. Είναι μια φιλοσοφική μαλακία.gassim έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 02:35Κοιτα απο την μια οντως αν οι δολοφονοι δεν βγαινανε ποτε απο την φυλακη ισως αυτο λειτουργουσε αποτρεπτικα για αλλους δολοφονους, αλλα εχω την εντυπωση οτι οταν καποιος σκοτωνει δεν αναλογιζεται οτι θα πιαστει ουτε τα χρονια της φυλακης.
Απο την αλλη το νοημα της φυλακης ειναι ο σωφρονισμος, οποτε αν κριθει οτι καποιος σωφρονιστηκε δεν ειναι λογικο να βγει κιολας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Sid Vicious
Αυτο τοτε μπορει να ισχυει για ολες τις σχεσεις ανεξαρτητως διαφορας ηλικιας.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- hellegennes
Θα την γλύτωνε, γιατί η απουσία στοιχείων δεν είναι απόδειξη ενοχής. Το πολύ που θα μπορούσε να συμβεί είναι να στοιχειοθετηθεί κατηγορητήριο και στο τέλος να αθωωθεί λόγω αμφιβολιών.Scouser έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 03:23Χωρίς δακτυλικά αποτυπώματα ή οποιονδήποτε που να είχε δει τους υποτιθέμενους ληστές, δεν νομίζω πως θα τη γλίτωνε στο τέλος.hellegennes έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 03:14Όχι και τόσο. Πριν 20 χρόνια θα την σκαπούλαρε, γιατί υποψίες μπορεί να υπήρχαν, αλλά δεν θα υπήρχαν ηλεκτρονικά συστήματα να τον προδώσουν, όπως το κινητό του, το smartwatch και οι κάμερες. Δηλαδή ο λόγος που φέιλαρε είναι η τεχνολογία. Όπως λέει και η Juno, ούτε ένα έγκλημα δεν μπορείς να σκηνοθετήσεις πια, με αυτούς τους διάολους. Ήρθε η ώρα να τα καταργήσομεν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Sid Vicious
Αυτο ειναι που θεωρητικα προκαλει την ελειψη ενσυναισθησης;Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 03:27μέχρι τώρα η όλη θεωρία βασίζεται σε ένα μεταβολίτη της ντοπαμίνης που βρίσκεται σε όλους τους ψυχοπαθείς των μελετών σε σταθερή αναλογία με ένα άλλο οξύ που ούτε θυμάμαι πώς το λένε.
Δηλαδή εσύ θεωρείς ενθαρρυντική ένδειξη για το μέλλον μίας σχέσης το να καυλαντιζει ένας μαντραχαλος κοντά στα 30 μια ανήλικη; Εγώ το βρίσκω τουλάχιστον creepy, αν δε έκανε φίλος μου τέτοιο πράγμα θα του έκοβα και την καλημέρα.Sid Vicious έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 03:29Αυτο τοτε μπορει να ισχυει για ολες τις σχεσεις ανεξαρτητως διαφορας ηλικιας.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Cecily Anne
Όχι, τη βιαιότητα.Sid Vicious έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 03:34Αυτο ειναι που θεωρητικα προκαλει την ελειψη ενσυναισθησης;Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 03:27μέχρι τώρα η όλη θεωρία βασίζεται σε ένα μεταβολίτη της ντοπαμίνης που βρίσκεται σε όλους τους ψυχοπαθείς των μελετών σε σταθερή αναλογία με ένα άλλο οξύ που ούτε θυμάμαι πώς το λένε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Σαφώς, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην συμβολή των τριών κλάδων της νευροεπιστήμης, γενετικής και ΑΙ.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 03:27Πολύ δύσκολο Χέλη για σύντομα, μέχρι τώρα η όλη θεωρία βασίζεται σε ένα μεταβολίτη της ντοπαμίνης που βρίσκεται σε όλους τους ψυχοπαθείς των μελετών σε σταθερή αναλογία με ένα άλλο οξύ που ούτε θυμάμαι πώς το λένε. O κύριος λόγος που δεν θα βρεθεί άκρη είναι ότι για να μπεις σε θεραπεία ή ερευνητική μελέτη, πρέπει να μπεις συνειδητά, δυστυχώς οι ασθενείς αυτοί δεν έχουν επίγνωση του προβλήματος και δε θα μπουν οικειοθελώς ποτε σε θεραπεία. Είναι ο κύριος λόγος που ό,τι στοιχεία έχουμε είναι από μελέτες κυρίως φυλακισμένων.hellegennes έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 03:21Θα το λύσει η επιστήμη κάποια στιγμή. Ελπίζω στο κοντινό μέλλον.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 01:41Ε τί γιατί ρε Πάνα, γιατί είναι για δέσιμο. Κάθεσαι τώρα και σκέφτεσαι φυσιολογικά, για να εξηγήσεις τον πειραγμένο. Δεν έχουν σωτηρία οι τύποι αυτοί. Δε σωφρονίζονται, δεν υπάρχει θεραπεία, είναι καμμένα χαρτιά. Τους κλείνεις για πάντα μέσα και ξεβρωμίζεις την κοινωνία, δεν υπάρχει μεσαία λύση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Sid Vicious
Για 17αρα και 18αρα μιλαμε ε; Μην πετας ενα γενικο και αοριστο ανηλικη. Εγω μια χαρα το βρισκω και καθολου creepy, αν ειναι ευτυχισμενοι και οι δυο σαν ζευγαρι τοσο το καλυτερο για αυτους και βασικα δεν με πεφτει λογος (ουτε σε σενα ή κανεναν)Scouser έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 03:34Δηλαδή εσύ θεωρείς ενθαρρυντική ένδειξη για το μέλλον μίας σχέσης το να καυλαντιζει ένας μαντραχαλος κοντά στα 30 μια ανήλικη; Εγώ το βρίσκω τουλάχιστον creepy, αν δε έκανε φίλος μου τέτοιο πράγμα θα του έκοβα και την καλημέρα.Sid Vicious έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 03:29Αυτο τοτε μπορει να ισχυει για ολες τις σχεσεις ανεξαρτητως διαφορας ηλικιας.
- Cecily Anne
Δυστυχώς εγώ καμία, ειδικά όταν δεν έχεις δείγματα να μελετήσεις. Σκέψου ότι ακόμα και να φτάσεις σε σημείο να μελετήσεις, να βρεις θεραπεία κλπ. δε θα έρθει ποτέ ασθενής στην κλινική να πει καλησπέρα θέλω να κοιταχτώ, όπως κάνουν οι υπόλοιποι ασθενείς διάφορων ψυχικών νοσημάτων. Θα μπορείς να τον τζιμπάς μόνο από τη φυλακή μετά το έγκλημα.hellegennes έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 03:37Σαφώς, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην συμβολή των τριών κλάδων της νευροεπιστήμης, γενετικής και ΑΙ.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 03:27Πολύ δύσκολο Χέλη για σύντομα, μέχρι τώρα η όλη θεωρία βασίζεται σε ένα μεταβολίτη της ντοπαμίνης που βρίσκεται σε όλους τους ψυχοπαθείς των μελετών σε σταθερή αναλογία με ένα άλλο οξύ που ούτε θυμάμαι πώς το λένε. O κύριος λόγος που δεν θα βρεθεί άκρη είναι ότι για να μπεις σε θεραπεία ή ερευνητική μελέτη, πρέπει να μπεις συνειδητά, δυστυχώς οι ασθενείς αυτοί δεν έχουν επίγνωση του προβλήματος και δε θα μπουν οικειοθελώς ποτε σε θεραπεία. Είναι ο κύριος λόγος που ό,τι στοιχεία έχουμε είναι από μελέτες κυρίως φυλακισμένων.hellegennes έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 03:21
Θα το λύσει η επιστήμη κάποια στιγμή. Ελπίζω στο κοντινό μέλλον.
- Sid Vicious
Αρα απο μονο του δεν ειναι ενδεικτικο ψυχοπαθη; (ασχετα με το εγκλημα που εγινε το ρωταω, μπας και μαθουμε κατι γενικοτερα περι του πως λειτουργουν καποια πραγματα)Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 03:36Όχι, τη βιαιότητα.Sid Vicious έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 03:34Αυτο ειναι που θεωρητικα προκαλει την ελειψη ενσυναισθησης;Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 03:27μέχρι τώρα η όλη θεωρία βασίζεται σε ένα μεταβολίτη της ντοπαμίνης που βρίσκεται σε όλους τους ψυχοπαθείς των μελετών σε σταθερή αναλογία με ένα άλλο οξύ που ούτε θυμάμαι πώς το λένε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αμπελόκηποι: Επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα μέρα μεσημέρι..!
από Parrot » 08 Απρ 2024, 17:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
08 Απρ 2024, 17:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάθε που χειμωνιάζει, σκέφτομαι γλυκά τον hellegennes...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 28 Νοέμ 2023, 21:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 67 Απαντήσεις
- 1798 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
29 Νοέμ 2023, 19:03
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 570 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
16 Δεκ 2023, 17:36
-