παιδια, σας μυρισε κι εσας καμμενο η ιδεα μου ειναι;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:09Πάντως οι λακέδες της κομπραδόρικης αστικής τάξης άφησαν το τσογλανι της να θρηνήσει στο μνημόσυνο αυτήν που δολοφόνησε και μετά τον συνέλαβαν! Ας μην ήταν οι εγγλέζικες εφημερίδες να γράφουν για τον φόνο,και η υπόθεση θα πήγαινε αρχείο!
Κολομβία των Βαλκανίων!
Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ή να τα έβγαλαν εντελώς από το μυαλό τους.Scouser έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 02:51Έτσι. Έπρεπε να νιώσει ασφαλής ο δολοφόνος, να χαλαρώσει και την κρίσιμη στιγμή, όταν θα είχαν μαζευτεί όλα τα στοιχεία, να βρεθεί ξαφνικά στη θέση του βασικού υπόπτου. Συνήθως βέβαια, παρά τα σενάρια που διακινούνται σε τέτοιες περιπτώσεις, μόνο όσοι συμμετέχουν στην ανάκριση ξέρουν τι ακριβώς παίζει, οπότε δεν αποκλείεται και οι συνδικαλιστές που έκαναν δηλώσεις να ''παραπλανήθηκαν'' σκόπιμα.Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 02:45Τα σενάρια διακινούνται επίτηδες για να νομίζει ο φονιάς ότι τους έχει ξεγελάσει και να κάνει λάθη πιστεύοντας ότι είναι ασφαλήςΥδράργυρος έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 02:34
Σωστο αυτο, υπαρχουν επαγγελματιες στην ελας που απο την πρωτη στιγμη εψαχναν οχι ποιος το εκανε αλλα το πως θα τον δεσουνε. Μονη παραφωνια οι συνδικαλιστες αστυνομικοι που διακινουσαν σεναρια στα καναλια. Αυτο πρεπει να κοπει. Ευθυνη του χρυσοχοιδη αυτη η αηδια
καλυτερα μην κανεις παιδια. για το καλο τους.Gewponos90 έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:30
Δυστυχώς δεν έχω παιδί ακόμα. Όταν με το καλό κάνω, θα είμαι πιο προσεκτικος. Και ναι, αν το παιδί μου είναι 15, ο πρώτος 30αρης που θα το κοιτάξει θα έχει κακά μαντάτα σπίτι του. Όχι που θα το παντρέψω κιόλας.
αυτο ειναι σωστο, αλλα να ξερεις αμα φτασει καπου εκει στα 15-16, οσο και να θες, δεν μπορεις να κανεις και πολλα. αμα του ξηγηθεις "χουντα" θα βγει σε κακο και για σενα και για το παιδι.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:36Όσο είναι ανήλικο, εξ ορισμού. Και τώρα που είναι πολύ μικρό ακόμα, όχι απλώς ρυθμιστής, χούντα κανονική
Άμα ενηλικιωθεί μαζι σου, να μου κοπούν κ τα δύο χέρια κ τα τρία πόδια από τη ρίζα άμα ασχολούμαι με τα γεννητικά του όργανα.
- Υδράργυρος
Στους εισερχόμενους έδινε σπίτια. ΚΑι όσον αφορά στους γκέι, Την εποχή εκείνη η ΕΣΣΔ ήταν πρωτοπόρα σε αυτά τα θέματα. Μην ξεχνάς οτι στη δύση η ομοφυλοφιλία αποποινικοποιήθηκε τη δεκαετία του 60Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 09:17πες μας τωρα πως αντιμετωπιζε ο πατερουλης παρανομαεισελθοντες αλλοδαπους και γκει
Μαυροβασίλης έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 09:18Ελ, ωραίος και με χρήματα / δουλειά με πρεστίζ ο δράστης- μες την καύλα είστε, κουφάλες

σωστο.Πάνας έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:45Εμ αυτό λέω και γω... καλώς ή κακώς μπορεί να είχε κάποια σχέση που σου ξέφυγε και όταν έφτασε 18 χρονών σου έφερε έναν 10 χρόνια μεγαλύτερό της.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:36Όσο είναι ανήλικο, εξ ορισμού. Και τώρα που είναι πολύ μικρό ακόμα, όχι απλώς ρυθμιστής, χούντα κανονική
Άμα ενηλικιωθεί μαζι σου, να μου κοπούν κ τα δύο χέρια κ τα τρία πόδια από τη ρίζα άμα ασχολούμαι με τα γεννητικά του όργανα.
Τι κάνεις;
Κατά την γνώμη μου η συμπεριφορά σου θα πρέπει να είναι πολύ λεπτή γιατί από εκεί που νομίζεις ότι μπορείς να είσαι ρυθμιστής, να σε σιχαθεί το ίδιο σου το παιδί.
Αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και πριν τα 18... πολύ φοβάμαι πως τόσα κορίτσια που ακούμε και εξαφανίζονται 16 και 17 χρονών κάτι ανάλογο συμβαίνει, δεν φεύγουν από τα σπίτια τους γιατί έτσι τους κάπνισε.
Πόσο μάλλον στην εποχή που ζούμε που νομίζουν πως από 16 είναι ανεξάρτητα.
κοιτας τι λαθη εχεις κανει απο οταν ηταν 10, και εφτασε στα 15 να μην ξερεις ποιον εχει γκομενο.
και σιγουρα δεν αρπαζεις την καραμπινα να κυνηγας τον γκομενο, γιατι παει, τοχασες το παιδι.
Φτάσαμε και στην Ελλάδα να μιλάμε για Λευκούς και μη Λευκούς, λες και υπήρξαμε ποτέ αποικιοκρατική χώρα και καταπιέζαμε μαύρους.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 09:17πες μας τωρα πως αντιμετωπιζε ο πατερουλης παρανομαεισελθοντες αλλοδαπους και γκει
Θα το ακούσουμε κι αυτό από τον παρανοϊκό συρφερτό της νέα τάξης, που ψάχνουν με το μικροσκόπιο να βρούν έγκλημα που έχει κάνει Έλληνας για να το παρουσιάσουν σαν τον κανόνα.
Αφού κάνουν και Έλληνες εγκλήματα, ε, να φέρουμε χιλιάδες χιλιάδων που τα κάνουν πολύ πιο συχνά.
οταν θα γυρισει η κορη να τον υπερασπιστει, πιθανον κοπανωντας κι εσενα, να δω τι θα κανεις.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:56Με όλα τα ανήλικα έχω θέμα. Προφανώς δεν μπορώ να τον χώσω μέσα άμα μου τον φέρει η κόρη στα 16, αλλά δεν έχω πρόβλημα να τον κάνω να μη βλέπεται κι ας του πληρώσω μία μασέλα και μία πλαστική γνάθου/μύτης.Fluffy έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:52αμα είναι πανω από 15 γιατί;Cecily Anne έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:50΄
Δεν με παρακολουθείς, κράζω όλες τις περιπτώσεις που πάνε με 15χρονα και ανεξαρτήτως φύλου. Για μένα θένε ξυλοφόρτωμα κι αυτοί που δεν φτάνουν στο φόνο. Σόρυ ε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θυμάσαι πως ξεκίνησε η ιστορία ή θες να σου φρεσκάρω τη μνήμη;Kauldron έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 09:40Φτάσαμε και στην Ελλάδα να μιλάμε για Λευκούς και μη Λευκούς, λες και υπήρξαμε ποτέ αποικιοκρατική χώρα και καταπιέζαμε μαύρους.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 09:17πες μας τωρα πως αντιμετωπιζε ο πατερουλης παρανομαεισελθοντες αλλοδαπους και γκει
Θα το ακούσουμε κι αυτό από τον παρανοϊκό συρφερτό της νέα τάξης, που ψάχνουν με το μικροσκόπιο να βρούν έγκλημα που έχει κάνει Έλληνας για να το παρουσιάσουν σαν τον κανόνα.
Αφού κάνουν και Έλληνες εγκλήματα, ε, να φέρουμε χιλιάδες χιλιάδων που τα κάνουν πολύ πιο συχνά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη για το πόσα και πόσο φρικαλέα εγκλήματα έχουν κάνει αλλοδαποί στην Ελλάδα?Gherschaagk έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 09:45Θυμάσαι πως ξεκίνησε η ιστορία ή θες να σου φρεσκάρω τη μνήμη;Kauldron έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 09:40Φτάσαμε και στην Ελλάδα να μιλάμε για Λευκούς και μη Λευκούς, λες και υπήρξαμε ποτέ αποικιοκρατική χώρα και καταπιέζαμε μαύρους.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 09:17
πες μας τωρα πως αντιμετωπιζε ο πατερουλης παρανομαεισελθοντες αλλοδαπους και γκει
Το οτι αυτό το έγκλημα το έκανε Έλληνας, τα παραγράφει όλα αυτά?
- Cecily Anne
Θα της δώσω χαρτινο καλαμάκι να τον ταΐζει σουπίτσα μέχρι να γιάννει η μασέλα, για να μη μολύνει το περιβάλλον με πλαστικό.Ασέβαστος έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 09:41οταν θα γυρισει η κορη να τον υπερασπιστει, πιθανον κοπανωντας κι εσενα, να δω τι θα κανεις.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:56Με όλα τα ανήλικα έχω θέμα. Προφανώς δεν μπορώ να τον χώσω μέσα άμα μου τον φέρει η κόρη στα 16, αλλά δεν έχω πρόβλημα να τον κάνω να μη βλέπεται κι ας του πληρώσω μία μασέλα και μία πλαστική γνάθου/μύτης.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Παιδί μου εσύCecily Anne έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:56Με όλα τα ανήλικα έχω θέμα. Προφανώς δεν μπορώ να τον χώσω μέσα άμα μου τον φέρει η κόρη στα 16, αλλά δεν έχω πρόβλημα να τον κάνω να μη βλέπεται κι ας του πληρώσω μία μασέλα και μία πλαστική γνάθου/μύτης.Fluffy έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:52αμα είναι πανω από 15 γιατί;Cecily Anne έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 23:50΄
Δεν με παρακολουθείς, κράζω όλες τις περιπτώσεις που πάνε με 15χρονα και ανεξαρτήτως φύλου. Για μένα θένε ξυλοφόρτωμα κι αυτοί που δεν φτάνουν στο φόνο. Σόρυ ε.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
εδω εχουμε θεμα. κι εγω κανω εικονα το "φευγω με το παιδι σε αλλη χωρα" και μου αναβουν διαφορα λαμπακια.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 00:07Η λεξη κλειση στη προταση μου ειναι το "παιδι". Δεν εχει να κανει ουτε με την ομορφια του, ουτε με τα λεφτα του.
Εμενα αν μου ελεγε η γυναικα μου "παιρνω το παιδι και παω σ'αλλη χωρα" δε ξερω πωε θα αντιδρουσα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θα εκανα κακο σ'αυτην ή στο παιδι αλλα δε θα'χα καλα ξεμπερδεμετα αν ηξερα οτι δε μπορω να ειμαι κοντα στη κορη μου.
Σε καμια περιπτωση δεν τον δικαιολογω!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αμπελόκηποι: Επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα μέρα μεσημέρι..!
από Parrot » 08 Απρ 2024, 17:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
08 Απρ 2024, 17:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάθε που χειμωνιάζει, σκέφτομαι γλυκά τον hellegennes...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 28 Νοέμ 2023, 21:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 67 Απαντήσεις
- 1798 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
29 Νοέμ 2023, 19:03
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 570 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
16 Δεκ 2023, 17:36
-