Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 18 Ιουν 2021, 09:24

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:09
Πάντως οι λακέδες της κομπραδόρικης αστικής τάξης άφησαν το τσογλανι της να θρηνήσει στο μνημόσυνο αυτήν που δολοφόνησε και μετά τον συνέλαβαν! Ας μην ήταν οι εγγλέζικες εφημερίδες να γράφουν για τον φόνο,και η υπόθεση θα πήγαινε αρχείο!
Κολομβία των Βαλκανίων!
παιδια, σας μυρισε κι εσας καμμενο η ιδεα μου ειναι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 18 Ιουν 2021, 09:28

Scouser έγραψε:
18 Ιουν 2021, 02:51
Δημοκράτης έγραψε:
18 Ιουν 2021, 02:45
Υδράργυρος έγραψε:
18 Ιουν 2021, 02:34

Σωστο αυτο, υπαρχουν επαγγελματιες στην ελας που απο την πρωτη στιγμη εψαχναν οχι ποιος το εκανε αλλα το πως θα τον δεσουνε. Μονη παραφωνια οι συνδικαλιστες αστυνομικοι που διακινουσαν σεναρια στα καναλια. Αυτο πρεπει να κοπει. Ευθυνη του χρυσοχοιδη αυτη η αηδια
Τα σενάρια διακινούνται επίτηδες για να νομίζει ο φονιάς ότι τους έχει ξεγελάσει και να κάνει λάθη πιστεύοντας ότι είναι ασφαλής
Έτσι. Έπρεπε να νιώσει ασφαλής ο δολοφόνος, να χαλαρώσει και την κρίσιμη στιγμή, όταν θα είχαν μαζευτεί όλα τα στοιχεία, να βρεθεί ξαφνικά στη θέση του βασικού υπόπτου. Συνήθως βέβαια, παρά τα σενάρια που διακινούνται σε τέτοιες περιπτώσεις, μόνο όσοι συμμετέχουν στην ανάκριση ξέρουν τι ακριβώς παίζει, οπότε δεν αποκλείεται και οι συνδικαλιστές που έκαναν δηλώσεις να ''παραπλανήθηκαν'' σκόπιμα.
ή να τα έβγαλαν εντελώς από το μυαλό τους.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 18 Ιουν 2021, 09:29

Gewponos90 έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:30

Δυστυχώς δεν έχω παιδί ακόμα. Όταν με το καλό κάνω, θα είμαι πιο προσεκτικος. Και ναι, αν το παιδί μου είναι 15, ο πρώτος 30αρης που θα το κοιτάξει θα έχει κακά μαντάτα σπίτι του. Όχι που θα το παντρέψω κιόλας.
καλυτερα μην κανεις παιδια. για το καλο τους.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 18 Ιουν 2021, 09:32

EKPLIKTIKOS έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:36
Πάνας έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:23

Ρε δεν σας καταλαβαίνω... θα γίνετε ρυθμιστές στην ζωή των παιδιών σας;
Όσο είναι ανήλικο, εξ ορισμού. Και τώρα που είναι πολύ μικρό ακόμα, όχι απλώς ρυθμιστής, χούντα κανονική :D

Άμα ενηλικιωθεί μαζι σου, να μου κοπούν κ τα δύο χέρια κ τα τρία πόδια από τη ρίζα άμα ασχολούμαι με τα γεννητικά του όργανα.
αυτο ειναι σωστο, αλλα να ξερεις αμα φτασει καπου εκει στα 15-16, οσο και να θες, δεν μπορεις να κανεις και πολλα. αμα του ξηγηθεις "χουντα" θα βγει σε κακο και για σενα και για το παιδι.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 18 Ιουν 2021, 09:34

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
18 Ιουν 2021, 09:17
Крaсная армия έγραψε:
18 Ιουν 2021, 08:39
Εικόνα
πες μας τωρα πως αντιμετωπιζε ο πατερουλης παρανομαεισελθοντες αλλοδαπους και γκει :102:
Στους εισερχόμενους έδινε σπίτια. ΚΑι όσον αφορά στους γκέι, Την εποχή εκείνη η ΕΣΣΔ ήταν πρωτοπόρα σε αυτά τα θέματα. Μην ξεχνάς οτι στη δύση η ομοφυλοφιλία αποποινικοποιήθηκε τη δεκαετία του 60

Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 18 Ιουν 2021, 09:35

Μαυροβασίλης έγραψε:
18 Ιουν 2021, 09:18
Ελ, ωραίος και με χρήματα / δουλειά με πρεστίζ ο δράστης- μες την καύλα είστε, κουφάλες :lol:
:smt005::smt005::smt005:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 18 Ιουν 2021, 09:39

Πάνας έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:45
EKPLIKTIKOS έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:36
Πάνας έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:23

Ρε δεν σας καταλαβαίνω... θα γίνετε ρυθμιστές στην ζωή των παιδιών σας;
Όσο είναι ανήλικο, εξ ορισμού. Και τώρα που είναι πολύ μικρό ακόμα, όχι απλώς ρυθμιστής, χούντα κανονική :D

Άμα ενηλικιωθεί μαζι σου, να μου κοπούν κ τα δύο χέρια κ τα τρία πόδια από τη ρίζα άμα ασχολούμαι με τα γεννητικά του όργανα.
Εμ αυτό λέω και γω... καλώς ή κακώς μπορεί να είχε κάποια σχέση που σου ξέφυγε και όταν έφτασε 18 χρονών σου έφερε έναν 10 χρόνια μεγαλύτερό της.
Τι κάνεις;
Κατά την γνώμη μου η συμπεριφορά σου θα πρέπει να είναι πολύ λεπτή γιατί από εκεί που νομίζεις ότι μπορείς να είσαι ρυθμιστής, να σε σιχαθεί το ίδιο σου το παιδί.
Αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και πριν τα 18... πολύ φοβάμαι πως τόσα κορίτσια που ακούμε και εξαφανίζονται 16 και 17 χρονών κάτι ανάλογο συμβαίνει, δεν φεύγουν από τα σπίτια τους γιατί έτσι τους κάπνισε.
Πόσο μάλλον στην εποχή που ζούμε που νομίζουν πως από 16 είναι ανεξάρτητα.
σωστο.
κοιτας τι λαθη εχεις κανει απο οταν ηταν 10, και εφτασε στα 15 να μην ξερεις ποιον εχει γκομενο.
και σιγουρα δεν αρπαζεις την καραμπινα να κυνηγας τον γκομενο, γιατι παει, τοχασες το παιδι.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 18 Ιουν 2021, 09:40

Крaсная армия έγραψε:
Εικόνα
πες μας τωρα πως αντιμετωπιζε ο πατερουλης παρανομαεισελθοντες αλλοδαπους και γκει :102:
Φτάσαμε και στην Ελλάδα να μιλάμε για Λευκούς και μη Λευκούς, λες και υπήρξαμε ποτέ αποικιοκρατική χώρα και καταπιέζαμε μαύρους.
Θα το ακούσουμε κι αυτό από τον παρανοϊκό συρφερτό της νέα τάξης, που ψάχνουν με το μικροσκόπιο να βρούν έγκλημα που έχει κάνει Έλληνας για να το παρουσιάσουν σαν τον κανόνα.
Αφού κάνουν και Έλληνες εγκλήματα, ε, να φέρουμε χιλιάδες χιλιάδων που τα κάνουν πολύ πιο συχνά.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 18 Ιουν 2021, 09:41

Cecily Anne έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:56
Fluffy έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:52
Cecily Anne έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:50
΄

Δεν με παρακολουθείς, κράζω όλες τις περιπτώσεις που πάνε με 15χρονα και ανεξαρτήτως φύλου. Για μένα θένε ξυλοφόρτωμα κι αυτοί που δεν φτάνουν στο φόνο. Σόρυ ε.
αμα είναι πανω από 15 γιατί;
Με όλα τα ανήλικα έχω θέμα. Προφανώς δεν μπορώ να τον χώσω μέσα άμα μου τον φέρει η κόρη στα 16, αλλά δεν έχω πρόβλημα να τον κάνω να μη βλέπεται κι ας του πληρώσω μία μασέλα και μία πλαστική γνάθου/μύτης. :102:
οταν θα γυρισει η κορη να τον υπερασπιστει, πιθανον κοπανωντας κι εσενα, να δω τι θα κανεις.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 18 Ιουν 2021, 09:45

Kauldron έγραψε:
18 Ιουν 2021, 09:40
Крaсная армия έγραψε:
Εικόνα
Φτάσαμε και στην Ελλάδα να μιλάμε για Λευκούς και μη Λευκούς, λες και υπήρξαμε ποτέ αποικιοκρατική χώρα και καταπιέζαμε μαύρους.
Θα το ακούσουμε κι αυτό από τον παρανοϊκό συρφερτό της νέα τάξης, που ψάχνουν με το μικροσκόπιο να βρούν έγκλημα που έχει κάνει Έλληνας για να το παρουσιάσουν σαν τον κανόνα.
Αφού κάνουν και Έλληνες εγκλήματα, ε, να φέρουμε χιλιάδες χιλιάδων που τα κάνουν πολύ πιο συχνά.
Θυμάσαι πως ξεκίνησε η ιστορία ή θες να σου φρεσκάρω τη μνήμη;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 18 Ιουν 2021, 09:47

Gherschaagk έγραψε:
18 Ιουν 2021, 09:45
Kauldron έγραψε:
18 Ιουν 2021, 09:40

Θυμάσαι πως ξεκίνησε η ιστορία ή θες να σου φρεσκάρω τη μνήμη;
Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη για το πόσα και πόσο φρικαλέα εγκλήματα έχουν κάνει αλλοδαποί στην Ελλάδα?
Το οτι αυτό το έγκλημα το έκανε Έλληνας, τα παραγράφει όλα αυτά?
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Ιουν 2021, 09:47

Ασέβαστος έγραψε:
18 Ιουν 2021, 09:41
Cecily Anne έγραψε:
Fluffy έγραψε:

Με όλα τα ανήλικα έχω θέμα. Προφανώς δεν μπορώ να τον χώσω μέσα άμα μου τον φέρει η κόρη στα 16, αλλά δεν έχω πρόβλημα να τον κάνω να μη βλέπεται κι ας του πληρώσω μία μασέλα και μία πλαστική γνάθου/μύτης. :102:
οταν θα γυρισει η κορη να τον υπερασπιστει, πιθανον κοπανωντας κι εσενα, να δω τι θα κανεις.
Θα της δώσω χαρτινο καλαμάκι να τον ταΐζει σουπίτσα μέχρι να γιάννει η μασέλα, για να μη μολύνει το περιβάλλον με πλαστικό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Ιουν 2021, 09:48

Cecily Anne έγραψε:
Fluffy έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
17 Ιουν 2021, 23:50
΄

Δεν με παρακολουθείς, κράζω όλες τις περιπτώσεις που πάνε με 15χρονα και ανεξαρτήτως φύλου. Για μένα θένε ξυλοφόρτωμα κι αυτοί που δεν φτάνουν στο φόνο. Σόρυ ε.
Παιδί μου εσύ :g094: μαζί θα κοπανάμε να ξέρεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 18 Ιουν 2021, 09:48

Ναύτης έγραψε:
18 Ιουν 2021, 09:02
Εικόνα

"Για πάντα μαζί", έγραφε ο καριόλης ρε!
Πού ξέρεις, μπορεί στις φυλακές που θα πας, κάποιος να φροντίσει γι' αυτό.
Ναι ρε τύπε, οι κατάδικοι στις φυλακές είναι Άγγελοι Κυρίου που φροντίζουν να ικανοποιήσουν το δικό σου αίσθημα δικαίου. :102:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 18 Ιουν 2021, 09:51

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:07
Η λεξη κλειση στη προταση μου ειναι το "παιδι". Δεν εχει να κανει ουτε με την ομορφια του, ουτε με τα λεφτα του.

Εμενα αν μου ελεγε η γυναικα μου "παιρνω το παιδι και παω σ'αλλη χωρα" δε ξερω πωε θα αντιδρουσα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θα εκανα κακο σ'αυτην ή στο παιδι αλλα δε θα'χα καλα ξεμπερδεμετα αν ηξερα οτι δε μπορω να ειμαι κοντα στη κορη μου.

Σε καμια περιπτωση δεν τον δικαιολογω!
εδω εχουμε θεμα. κι εγω κανω εικονα το "φευγω με το παιδι σε αλλη χωρα" και μου αναβουν διαφορα λαμπακια.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών