Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 18 Ιουν 2021, 23:21

Naida έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:16
Ναύτης έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:06

Δεν ξέρω με τι άντρες έχεις συνηθίσει να κάνεις παρέα στη ζωή σου, πάντως εμένα η μάνα μου κι ο πατέρας μου από παιδάκι με μάθανε ότι τις γυναίκες και τούς αδύναμους τούς χτυπάνε μόνον οι δειλοί.
Ανταποδίδεις τη βία μόνον όταν είσαι σε αυτοάμυνα, όχι όταν -για οποιονδήποτε λόγο- σε χαστουκίσει ένα κορίτσι.
Δεν είναι μαγκιά να δείρεις μια γυναίκα, είναι ντροπή.
Έχω μάθει να μη θεωρώ τον εαυτό μου αδύναμο. Έχω στο μυαλό μου πως αν αποφασίσω να εκδήλωσω βία θα έχω συνέπεια την βία. Και το ανάποδο.
Δεν καταλαβαίνω.
Προφανώς ουδείς ισχυρίζεται πως πρέπει κάποιος/κάποια να δέχεται παθητικά και αδιαμαρτύρητα τη βία εναντίον του, ενδοοικογενειακή ή άλλη.
Αλλά επί του προκειμένου δεν έχουμε τέτοια περίπτωση, αυτοάμυνας δηλαδή.
btw ακόμα και στις περιπτώσεις αυτές, της ενδοοικογενειακής βίας, το καλύτερο είναι να φύγεις. Νωρίς-νωρίς, από την πρώτη φορά που θα σηκώσει το χέρι του. Αν δεν το κάνεις, σύντομα θα ακολουθήσει η επόμενη κι η επόμενη κι η επόμενη.

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 18 Ιουν 2021, 23:21

Πάντως, λόγω της ψυχολογικής κατάστασης της, ας μην δίνουμε και πολύ βάση σε όσα γράφει στο ημερολόγιο της. Όχι γιατί δεν έχουν αξία, αλλά γιατί έχοντας άγνοια για το πώς σκέφτεται, νιώθει και εκφράζεται ένα άτομο με κατάθλιψη θα φτάσουμε σε λανθασμένα συμπεράσματα. Το ημερολόγιο θα έπρεπε να μελετάται από τους ειδικούς και απορώ πως είδε το φως της δημοσιότητας.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης » 18 Ιουν 2021, 23:23

georgebi έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:15
Τη ξέρω την υπόθεση φίλε μου....και μπήκα στον πειρασμό να κάνω και νήμα....επέλεξα από σεβασμό στη μνήμη των γυναικών να μην το κάνω....
Καταλαβαίνω. Ωστόσο διαβάζοντας τότε για την υπόθεση, σκέφτηκα πως όλο αυτό ήταν όχι μόνο στενάχωρο αλλά και εξοργιστικό σε βαθμό που θα έπρεπε να γίνει γίνει γνωστό, ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος, να δράσει όπου παρατηρήσει τέτοια φαινόμενα κλπ. Μάλιστα σκέφτηκα πως θα τραβούσε περισσότερο την προσοχή λόγω των θεμάτων που μπορούσαν να επανέλθουν στην επικαιρότητα, ωστόσο διαψεύστηκα οικτρά. Φαίνεται πως τα πρόσωπα που κινητοποιούν την κοινή γνώμη σε τέτοια ζητήματα, έχουν ως προτεραιότητα άλλες ατζέντες.

Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 18 Ιουν 2021, 23:24

O I έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:02
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
18 Ιουν 2021, 22:57
georgebi έγραψε:
18 Ιουν 2021, 17:24
Οι Θεσ/νικές και τα Θεσ/νικά ακόμα εδώ είσαστε; :o Όλες-α στο βουνό δρόμο. :g030:

Εικόνα
:giggle:
"Μαύρο και Κόκκινο" σημαίνει "Αναρχία και Κομουνισμός"; :o

.,
και ποιος είναι ο Αρχηγός των.. "Αναρχικών Συλλογικοτήτων" είπαμε..; :003:

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Ιουν 2021, 23:25

Ναύτης έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:21
Naida έγραψε:
Ναύτης έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:06

Δεν ξέρω με τι άντρες έχεις συνηθίσει να κάνεις παρέα στη ζωή σου, πάντως εμένα η μάνα μου κι ο πατέρας μου από παιδάκι με μάθανε ότι τις γυναίκες και τούς αδύναμους τούς χτυπάνε μόνον οι δειλοί.
Ανταποδίδεις τη βία μόνον όταν είσαι σε αυτοάμυνα, όχι όταν -για οποιονδήποτε λόγο- σε χαστουκίσει ένα κορίτσι.
Δεν είναι μαγκιά να δείρεις μια γυναίκα, είναι ντροπή.
Έχω μάθει να μη θεωρώ τον εαυτό μου αδύναμο. Έχω στο μυαλό μου πως αν αποφασίσω να εκδήλωσω βία θα έχω συνέπεια την βία. Και το ανάποδο.
Δεν καταλαβαίνω.
Προφανώς ουδείς ισχυρίζεται πως πρέπει κάποιος/κάποια να δέχεται παθητικά και αδιαμαρτύρητα τη βία εναντίον του, ενδοοικογενειακή ή άλλη.
btw ακόμα και στις περιπτώσεις αυτές, της ενδοοικογενειακής βίας, το καλύτερο είναι να φύγεις. Νωρίς-νωρίς, από την πρώτη φορά που θα σηκώσει το χέρι του. Αν δεν το κάνεις, σύντομα θα ακολουθήσει η επόμενη κι η επόμενη κι η επόμενη.
Ε πως δεν το ισχυρίστηκε κανείς; πριν δεν έγραφες ότι και μπατσα να φάει ο άντρας από τη γυναίκα δεν πρέπει να σηκώσει χέρι γιατί η γυναίκα είναι πιο αδύναμη από αυτόν; Τελοσπαντων σαφώς και το λογικό και επιθυμητό είναι να φύγει κάποιος από μια τέτοια σχέση. Αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 18 Ιουν 2021, 23:26

stavmanr έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:20
Antares έγραψε:
11 Μάιος 2021, 13:36
Γεωργιανοί πιθανόν και σεσημασμένοι, που αποφυλακίσθηκαν.
Με τατουάζ στο μπράτσο και χρυσή καδένα...
Aπό τις περιγραφές έτσι έδειχνε. Δεν είμαστε αστυνομικοί να γνωρίζουμε τα στοιχεία.
Μετά από μερικές μέρες όμως φάνηκε ότι κάτι άλλο συνέβη. Δεν βλέπω τηλεόραση, δεν είδα καθόλου τις αντιδράσεις του συζύγου. Αλλά σε όλα τα αστυνομικά πρώτος ύποπτος είναι ο σύζυγος ή η σύζυγος. :003:

Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon » 18 Ιουν 2021, 23:26

Παλαιοελλαδίτης έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:23
georgebi έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:15
Τη ξέρω την υπόθεση φίλε μου....και μπήκα στον πειρασμό να κάνω και νήμα....επέλεξα από σεβασμό στη μνήμη των γυναικών να μην το κάνω....
Καταλαβαίνω. Ωστόσο διαβάζοντας τότε για την υπόθεση, σκέφτηκα πως όλο αυτό ήταν όχι μόνο στενάχωρο αλλά και εξοργιστικό σε βαθμό που θα έπρεπε να γίνει γίνει γνωστό, ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος, να δράσει όπου παρατηρήσει τέτοια φαινόμενα κλπ. Μάλιστα σκέφτηκα πως θα τραβούσε περισσότερο την προσοχή λόγω των θεμάτων που μπορούσαν να επανέλθουν στην επικαιρότητα, ωστόσο διαψεύστηκα οικτρά. Φαίνεται πως τα πρόσωπα που κινητοποιούν την κοινή γνώμη σε τέτοια ζητήματα, έχουν ως προτεραιότητα άλλες ατζέντες.
Πράγματι, αηδιαζουν με άλλες καταστάσεις.
Aριστοτελης έγραψε:
21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε:
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.

Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi » 18 Ιουν 2021, 23:27

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
Το ημερολόγιο θα έπρεπε να μελετάται από τους ειδικούς και απορώ πως είδε το φως της δημοσιότητας.
Το περίεργο ήταν ότι δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας
Ίσως περίμεναν την εξιχνίαση για να το βγαλουν

Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon » 18 Ιουν 2021, 23:28

Rocco Siffredi έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:27
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
Το ημερολόγιο θα έπρεπε να μελετάται από τους ειδικούς και απορώ πως είδε το φως της δημοσιότητας.
Σε ποιον ανήκει πλέον, μετά το θάνατο της δλδ;

Ο κληρονόμος έχει το δικαίωμα, λογικά, να το δημοσιεύσει.
Aριστοτελης έγραψε:
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε:
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 18 Ιουν 2021, 23:30

Naida έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:25
Ναύτης έγραψε:
Naida έγραψε:

Δεν καταλαβαίνω.
Ε πως δεν το ισχυρίστηκε κανείς; πριν δεν έγραφες ότι και μπατσα να φάει ο άντρας από τη γυναίκα δεν πρέπει να σηκώσει χέρι γιατί η γυναίκα είναι πιο αδύναμη από αυτόν; Τελοσπαντων σαφώς και το λογικό και επιθυμητό είναι να φύγει κάποιος από μια τέτοια σχέση. Αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
Ασφαλώς και δεν πρέπει, τι κάθεσαι και λες τώρα;
Να με χαστουκίσει δηλαδή η σύντροφός μου -εγώ λέω άδικα- κι εγώ τι;
Να της γυρίσω μια γροθιά στα μούτρα και να την αφήσω αναίσθητη;
Ωραίος μάγκας, της έδειξα εγώ, ε;
Δεν πάει έτσι.
Άντρας και παλικάρι είναι εκείνος που έχει κάθε λόγο να σηκώσει το χέρι του εναντίον κάποιου πιο αδύναμου απ' αυτόν, αλλά δεν το κάνει.
Η μαγκιά φαίνεται μεταξύ ισοδυνάμων ή εναντίον ισχυρότερων.

Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 18 Ιουν 2021, 23:30

Prepon έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:28
Rocco Siffredi έγραψε:
ΟΥΤΙΣ έγραψε:

Προφανώς ο θήτης μέσω τού δικηγόρου του

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi » 18 Ιουν 2021, 23:31

Prepon έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:28
Rocco Siffredi έγραψε:
ΟΥΤΙΣ έγραψε:

Ποιος κληρονόμος;
Η αστυνομία μέσω των ΜΜΕ τα διαρρέει ή οι δικηγοροι

netmaggas21
Phorum.gr user: netmaggas21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από netmaggas21 » 18 Ιουν 2021, 23:32

Naida έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:12
Naida έγραψε:
Σαν γυναίκα στο λέω αυτά το δεν σηκώνουμε χέρι και καθόμαστε και τις τρώμε, είναι χαζά. Όταν κάποιος θα σου επιτεθεί θα πρέπει να ξέρει το ρίσκο που παίρνει να ανταποδώσεις.
Σχετικά με την επιλόχειος οπωσδήποτε χρειάζεται στήριξη από ειδικό.
Ναι, φοβερό ρίσκο. Το να αντιδράσεις αν κάποιος άγνωστος σου επιτεθεί, είναι άλλο πράγμα.

Αλλά το να θεωρείς ότι ο μέσος άντρας θα τρομοκρατηθεί αν σηκώσει χέρι η γυναίκα, είναι φαντασίωση.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, απλώς χωρίζεις.
Με το "απλώς" δεν εννοώ ότι είναι εύκολο αλλά είναι η πιο σωτήρια λύση για αμφότερους.
Τα συσσωρευμένα απωθημένα εκδίκησης, δημιουργούν τα σαλταρίσματα με τις ακραίες εκβάσεις.
Ο μέσος άντρας αν η γυναίκα σηκώσει χέρι θα ανταποδώσει και καλά θα κάνει. Αυτό λέω. Καλά θα κάνει να ανταποδώσει. Αλλά είναι και αυτοί που έχουν υποστεί τέτοια ψυχολογική βία που δέχονται και τη σωματική χωρίς αντίδραση. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες θυματα κακοποίησης.
Πας καλά ? Ιδια δυναμη εχει ενας αντρας και μια γυναικα ?

Ποτε δεν σηκωνει ο αντρας χερι σε γυναίκα.
Time is an illusion.

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 18 Ιουν 2021, 23:33

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
Πάντως, λόγω της ψυχολογικής κατάστασης της, ας μην δίνουμε και πολύ βάση σε όσα γράφει στο ημερολόγιο της. Όχι γιατί δεν έχουν αξία, αλλά γιατί έχοντας άγνοια για το πώς σκέφτεται, νιώθει και εκφράζεται ένα άτομο με κατάθλιψη θα φτάσουμε σε λανθασμένα συμπεράσματα. Το ημερολόγιο θα έπρεπε να μελετάται από τους ειδικούς και απορώ πως είδε το φως της δημοσιότητας.
Φαντασου τωρα να ειχε δολοφονησει μια γυναικα τον άντρα της, και να δημοσιευοταν το ημερολογιο του στο οποιο να εγραφε οτι την εβριζε, την προσβαλε και την εδερνε καθε τρεις και λιγο.
Φαντασου τι θα διαβαζαμε για την ατυχη γυναικα και πως την εφερε σε αυτο το σημειο το τερας, πως εχει ελαφρυντικα, και καλα του εκανε σε μια τελικη.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 18 Ιουν 2021, 23:33

Naida έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:12
Naida έγραψε:
Σαν γυναίκα στο λέω αυτά το δεν σηκώνουμε χέρι και καθόμαστε και τις τρώμε, είναι χαζά. Όταν κάποιος θα σου επιτεθεί θα πρέπει να ξέρει το ρίσκο που παίρνει να ανταποδώσεις.
Σχετικά με την επιλόχειος οπωσδήποτε χρειάζεται στήριξη από ειδικό.
Ναι, φοβερό ρίσκο. Το να αντιδράσεις αν κάποιος άγνωστος σου επιτεθεί, είναι άλλο πράγμα.

Αλλά το να θεωρείς ότι ο μέσος άντρας θα τρομοκρατηθεί αν σηκώσει χέρι η γυναίκα, είναι φαντασίωση.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, απλώς χωρίζεις.
Με το "απλώς" δεν εννοώ ότι είναι εύκολο αλλά είναι η πιο σωτήρια λύση για αμφότερους.
Τα συσσωρευμένα απωθημένα εκδίκησης, δημιουργούν τα σαλταρίσματα με τις ακραίες εκβάσεις.
Ο μέσος άντρας αν η γυναίκα σηκώσει χέρι θα ανταποδώσει και καλά θα κάνει. Αυτό λέω. Καλά θα κάνει να ανταποδώσει. Αλλά είναι και αυτοί που έχουν υποστεί τέτοια ψυχολογική βία που δέχονται και τη σωματική χωρίς αντίδραση. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες θυματα κακοποίησης.
Υπάρχει ένα τεράστιο σφάλμα σε αυτές τις υποθέσεις.

Η ενδοοικογενειακή βία είναι σχεδόν ίση και προς τις δύο κατευθύνσεις (φύλα) :
https://polis24.gr/%CE%B7-%CE%B5%CE%BD% ... %85%CF%82/

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών