Τί δουλειά θα έχει το κορίτσι στα 14 να βγαίνει ραντεβού με 28χρονα; Πού τα γνώρισε; Πού τα συναναστράφηκε; Τί έκανα εγώ όταν έβγαινε για ραντεβουδάκια με τον 27άρη; Έλα τώρα, μη με τσιτώνεις κι εσύ. Εγώ ξαναείπα ότι αν έφτανα σε αυτό το σημείο, δε θα είχα κανένα πρόβλημα να πληρώσω τη γναθοπλαστική του, την πλαστική μύτης και το γενικό ρεκτιφιέ μάπας και σε δεύτερη φάση βλέπουμε.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 16:29Θα κάνεις κορίτσι και θα τα μάθει όλα. Να δεις για πότε θα πάει στα 20 η συναίνεση.Cecily Anne έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 16:25Hebephilia is defined as individuals with a primary or exclusive sexual interest in 11- to 14-year-old pubescents
H ηβηφιλία είναι ΠΑΡΑΦΙΛΙΑ και ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ.
Δεν ξέρω αν σου μάθανε στο δημοτικό την ήβη. Τότε τα κοριτσάκια αποκτούν περίοδο.Ήμαρτον.
Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μπορεί κάποιος με τις σχετικές γνώσεις να επιβεβαιώσει αν αυτή η διακύμανση παλμών 60 -> 87 -> 75 μπορεί να αποδείξει πνιγμό; Δεν θα μπορούσε να είναι ας πούμε αποτέλεσμα ενός τσακωμού, ενός λεκτικού καυγά; Επίσης ένας πνιγμός δεν είναι εξαιρετικά αγωνιώδης κατάσταση; Οι σφυγμοί σε κατάσταση ασφυξίας θα έφταναν μόνο στο 87;Jack Shephard έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 10:26Της επιτέθηκε ενώ κοιμόταν, όπως φαίνεται από το παρακάτω. Και πάλευε περίπου 5 λεπτά για τη ζωή της:
- Cecily Anne
Έχω ανεβάσει το ρεπορτάζ με την ιατροδικαστική εξέταση. Την έπνιγε 7 λεπτά. Σημάδια πνιγμού στη μούρη, μάτια (σπασμένα τα αγγεία κλπ.) και γενικά η γιαγιά μου για να μας κάνει κόκκορα κρασάτο, τον στραγγάλιζε πιο γρήγορα , για να μην υποφέρει.ST48410 έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 16:35Μπορεί κάποιος με τις σχετικές γνώσεις να επιβεβαιώσει αν αυτή η διακύμανση παλμών 60 -> 87 -> 75 μπορεί να αποδείξει πνιγμό; Δεν θα μπορούσε να είναι ας πούμε αποτέλεσμα ενός τσακωμού, ενός λεκτικού καυγά; Επίσης ένας πνιγμός δεν είναι εξαιρετικά αγωνιώδης κατάσταση; Οι σφυγμοί σε κατάσταση ασφυξίας θα έφταναν μόνο στο 87;Jack Shephard έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 10:26Της επιτέθηκε ενώ κοιμόταν, όπως φαίνεται από το παρακάτω. Και πάλευε περίπου 5 λεπτά για τη ζωή της:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αυτό το 87 είναι λογικό νούμερο; Λίγο δεν είναι; Γιατί πάνω σε αυτό το στοιχείο φαίνεται ότι προσδιορίζεται χρονικά ο φόνος.Cecily Anne έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 16:37Έχω ανεβάσει το ρεπορτάζ με την ιατροδικαστική εξέταση. Την έπνιγε 7 λεπτά. Σημάδια πνιγμού στη μούρη, μάτια (σπασμένα τα αγγεία κλπ.) και γενικά η γιαγιά μου για να μας κάνει κόκκορα κρασάτο, τον στραγγάλιζε πιο γρήγορα , για να μην υποφέρει.
Το κοριτσι θα μπορουσε να ειχε σωθει απο το μουνοπανο εαν ειχε φυγει. Ο λογος που δεν εφυγε προφανως και ειναι κοινωνικο αιτιο που εχουν ταυτισει την ευτυχια με την επιτυχια και το χρημα και την καλοπεραση, που το δηθεν "status" εχει γινει αναποσπαστο κομματι της ζωης μας. Η Καρολαιν ειναι θυμα οχι μονο του μουνοπανου αλλα και την κοινωνιας μας που βαφτιζει ως αδιεξοδο τα λιγοτερα.under έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 16:30Ωραια αφου συμφωνουμε οτι υπηρχαν θεματα γιατι ψαχνουμε σε κοινωνικα αιτια το προβλημα ;
Οσο για το μπαμπη που δεν πηρε χαμπαρι,μαλλον πηρανε χαμπαρι και οι δυο μαζι και ετρεξαν να ζητησουν βοηθεια.Προφανως το εκαναν για να σωσουν τη σχεση τους διαφορετικα δεν θα υπηρχε λογος να πανε μαζι σε ειδικο.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δυστυχώς συμβαίνει.Cecily Anne έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 16:34Τί δουλειά θα έχει το κορίτσι στα 14 να βγαίνει ραντεβού με 28χρονα; Πού τα γνώρισε; Πού τα συναναστράφηκε; Τί έκανα εγώ όταν έβγαινε για ραντεβουδάκια με τον 27άρη; Έλα τώρα, μη με τσιτώνεις κι εσύ. Εγώ ξαναείπα ότι αν έφτανα σε αυτό το σημείο, δε θα είχα κανένα πρόβλημα να πληρώσω τη γναθοπλαστική του, την πλαστική μύτης και το γενικό ρεκτιφιέ μάπας και σε δεύτερη φάση βλέπουμε.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 16:29Θα κάνεις κορίτσι και θα τα μάθει όλα. Να δεις για πότε θα πάει στα 20 η συναίνεση.Cecily Anne έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 16:25
Hebephilia is defined as individuals with a primary or exclusive sexual interest in 11- to 14-year-old pubescents
H ηβηφιλία είναι ΠΑΡΑΦΙΛΙΑ και ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ.
Δεν ξέρω αν σου μάθανε στο δημοτικό την ήβη. Τότε τα κοριτσάκια αποκτούν περίοδο.Ήμαρτον.
Αν ο 28χρονος είναι μια φορά μλκας, ο 50χρονος πατέρας του θύματος είναι 2 φορές.
Την μισή ευθύνη που κατέληξε παντρεμένη μαζί του τη φέρουν οι γονείς της και την άλλη μισή ο άντρας της. Για την δυστυχία που βίωσε στον γάμο της και για την δολοφονία της ευθύνεται εξ ολοκλήρου ο παιδεράς - σύζυγος.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Θα πρέπει να δεις το baseline των μετρήσεων, για να δεις τη διαφορά από το μέσο όρο και να το διαπιστώσεις. Ναι, αν είχε κανονικό όργανο μέτρησης θα έπιανε μεγάλα νούμερα. Εδώ μιλάμε για σμαρτγουωτς, οπότε οι μετρήσεις πάνε συγκριτικά με το baseline του smartwatch. Δεν έχω δει τιμές και ώρα θανάτου και δεν ξέρω τι παλμούς έπιανε.ST48410 έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 16:40Αυτό το 87 είναι λογικό νούμερο; Λίγο δεν είναι; Γιατί πάνω σε αυτό το στοιχείο φαίνεται ότι προσδιορίζεται χρονικά ο φόνος.Cecily Anne έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 16:37Έχω ανεβάσει το ρεπορτάζ με την ιατροδικαστική εξέταση. Την έπνιγε 7 λεπτά. Σημάδια πνιγμού στη μούρη, μάτια (σπασμένα τα αγγεία κλπ.) και γενικά η γιαγιά μου για να μας κάνει κόκκορα κρασάτο, τον στραγγάλιζε πιο γρήγορα , για να μην υποφέρει.
- Cecily Anne
Κάπου το έχεις χάσει. Το κορίτσι ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ και την έφαγε.Nostalgia έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 16:40Το κοριτσι θα μπορουσε να ειχε σωθει απο το μουνοπανο εαν ειχε φυγει. Ο λογος που δεν εφυγε προφανως και ειναι κοινωνικο αιτιο που εχουν ταυτισει την ευτυχια με την επιτυχια και το χρημα και την καλοπεραση, που το δηθεν "status" εχει γινει αναποσπαστο κομματι της ζωης μας. Η Καρολαιν ειναι θυμα οχι μονο του μουνοπανου αλλα και την κοινωνιας μας που βαφτιζει ως αδιεξοδο τα λιγοτερα.under έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 16:30Ωραια αφου συμφωνουμε οτι υπηρχαν θεματα γιατι ψαχνουμε σε κοινωνικα αιτια το προβλημα ;
Οσο για το μπαμπη που δεν πηρε χαμπαρι,μαλλον πηρανε χαμπαρι και οι δυο μαζι και ετρεξαν να ζητησουν βοηθεια.Προφανως το εκαναν για να σωσουν τη σχεση τους διαφορετικα δεν θα υπηρχε λογος να πανε μαζι σε ειδικο.
Όχι, δεν λέω αυτό.Nostalgia έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 16:29Δηλαδη Γαλη οι συγχρονοι εφηβοι που γαμιουνται απο τα 14-15 ολη τους την εφηβική αδυναμια/αγχος την βγαζουν σε ενα χωρισμο; Εαν αυτο δεν ειναι ταμαμ παιδοκεντρισμος ελληνικης κοινωνιας οπως λες τι ειναι;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 16:23Θα επαναλάβω ότι δεν έχει να κάνει με τη διαφορά ηλικίας, γενικώς και αορίστως αλλά με τη συγκεκριμένη ηλικία του κοριτσιού, που εκ των πραγμάτων αποδείχθηκε ότι δεν είχε το μυαλό και όχι την ηλικία για γάμο.under έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 16:10
Εγω δε νομιζω οτι τα προβληματα δημιουργηθηκαν απο τη διαφορα ηλικιας αλλα απο ψυχολογικα θεματα που ενταθηκαν μετα τη γεννα.Πιθανοτατα,λογω της διαφορας ηλικιας, αυτη η σχεση να μην κρατουσε ετσι κι αλλιως στο μελλον αλλα εδω εχουμε ενα πολυ γρηγορο escalation.Σε βαθμο που τους αναγκασε να ζητησουν εξωτερικη βοηθεια.
Ήταν μια σύγχρονη έφηβη και πρέπει να αντιμετωπίζεται με τα δεδομένα των σύγχρονων εφήβων και όχι με το τι έκαναν οι μανάδες, οι γιαγιάδες και προγιαγιάδες της.
Σκεφθείτε όλοι το άγχος που έχουν όλοι οι γονείς που τα παιδιά τους φεύγουν για να σπουδάσουν σε άλλες πόλεις ή το πως τα αντιμετωπίζουν κατά τη διάρκεια της φοίτησης και αποφοίτησης, σκεφθείτε τις ηλικίες για τις οποίες χρησιμοποιούμε ακόμη τον όρο "παιδιά" και τον παιδοκεντρισμό της ελληνικής κοινωνίας γενικότερα και μετά ζητήστε εξηγήσεις για την υπευθυνότητα της μικρής.
Γενικώς, ξεκολλήστε.
Αυτό που λέω είναι ότι και στο γαμήσι είναι απαραίτητες οι εμπειρίες, είτε ξεκινήσεις στα 15 είτε στα 25.
Το θέμα είναι να έχεις επίγνωση του τι κάνεις και γιατί το κάνεις.
Για τους έφηβους, το πράγμα είναι πολύ πιο απλό. Ξέρουν τι θέλουν (πέρα από τις ρομαντικές εξάρσεις της ηλικίας).
Οι έφηβες όχι, συνήθως μιμούνται κάτι, είναι πιο δεκτικές στα πρότυπα.
Και η Καρολάιν παρέμεινε στη φάση της μίμησης από την αρχή της σχέσης μέχρι το τέλος.
Ένοιωθε ανεπαρκής και αυτό τη διέλυσε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άρα λοιπόν δεν είναι απαραίτητο να έγινε ο φόνος τότε ή τουλάχιστον συμφωνούμε ότι δεν αποδεικνύεται ξεκάθαρα κάτι τέτοιο από τα νούμερα αυτά και μόνο.Cecily Anne έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 16:42Θα πρέπει να δεις το baseline των μετρήσεων, για να δεις τη διαφορά από το μέσο όρο και να το διαπιστώσεις. Ναι, αν είχε κανονικό όργανο μέτρησης θα έπιανε μεγάλα νούμερα. Εδώ μιλάμε για σμαρτγουωτς, οπότε οι μετρήσεις πάνε συγκριτικά με το baseline του smartwatch. Δεν έχω δει τιμές και ώρα θανάτου και δεν ξέρω τι παλμούς έπιανε.ST48410 έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 16:40Αυτό το 87 είναι λογικό νούμερο; Λίγο δεν είναι; Γιατί πάνω σε αυτό το στοιχείο φαίνεται ότι προσδιορίζεται χρονικά ο φόνος.Cecily Anne έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 16:37Έχω ανεβάσει το ρεπορτάζ με την ιατροδικαστική εξέταση. Την έπνιγε 7 λεπτά. Σημάδια πνιγμού στη μούρη, μάτια (σπασμένα τα αγγεία κλπ.) και γενικά η γιαγιά μου για να μας κάνει κόκκορα κρασάτο, τον στραγγάλιζε πιο γρήγορα , για να μην υποφέρει.
Πρώτον δε συμφώνησε όλο το φόρουμ.Cecily Anne έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 15:27Που'σαι Naida να διαβάσεις αυτά που διαβάζω. Ξαφνικά το φόρουμ συμφώνησε ότι είναι καρανωμαλοι παιδεραστές όσοι πάνε με ανήλικα. Έπρεπε να φτάσουμε να τις πνίγουν σαν τα κουνέλια.
Δεύτερον δεν μπορείς να προσβάλεις κατά αυτόν τον τρόπο λαούς 500 εκατομμυρίων, όπως ισχυρίστηκε νωρίτερα ο Φος
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Cecily Anne
Φυσικά και αποδεικνύεται μωρέ, έχεις ανέβασμα σε σχέση με το μπειζλαιν και μετά κατέβασμα και τέλος, γιατί δεν έχει πια παλμούς.ST48410 έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 16:44Άρα λοιπόν δεν είναι απαραίτητο να έγινε ο φόνος τότε ή τουλάχιστον συμφωνούμε ότι δεν αποδεικνύεται ξεκάθαρα κάτι τέτοιο από τα νούμερα αυτά και μόνο.Cecily Anne έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 16:42Θα πρέπει να δεις το baseline των μετρήσεων, για να δεις τη διαφορά από το μέσο όρο και να το διαπιστώσεις. Ναι, αν είχε κανονικό όργανο μέτρησης θα έπιανε μεγάλα νούμερα. Εδώ μιλάμε για σμαρτγουωτς, οπότε οι μετρήσεις πάνε συγκριτικά με το baseline του smartwatch. Δεν έχω δει τιμές και ώρα θανάτου και δεν ξέρω τι παλμούς έπιανε.
- Cecily Anne
Φυσικά και μπορώ. Έχω πολλά επίθετα. Γύφτοι, ανώμαλοι, παιδέρες, ισλαμοταλιμπαν, γίδια και τέτοια. Βαριέμαι να βγάζω τη λίστα των κοσμητικών, αλλά πιάνεις το νόημα.Prepon έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 16:45Πρώτον δε συμφώνησε όλο το φόρουμ.Cecily Anne έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 15:27Που'σαι Naida να διαβάσεις αυτά που διαβάζω. Ξαφνικά το φόρουμ συμφώνησε ότι είναι καρανωμαλοι παιδεραστές όσοι πάνε με ανήλικα. Έπρεπε να φτάσουμε να τις πνίγουν σαν τα κουνέλια.
Δεύτερον δεν μπορείς να προσβάλεις κατά αυτόν τον τρόπο λαούς 500 εκατομμυρίων, όπως ισχυρίστηκε νωρίτερα ο Φος
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Η γυναικοκτονια είναι κάτι διαφορετικό από την ανθρωποκτονια?
Έτσι όπως το θέτουν είναι σαν να υποβαθμιζουν τη γυναίκα σε κάτι διαφορετικό από άνθρωπο.
Έτσι όπως το θέτουν είναι σαν να υποβαθμιζουν τη γυναίκα σε κάτι διαφορετικό από άνθρωπο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αμπελόκηποι: Επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα μέρα μεσημέρι..!
από Parrot » 08 Απρ 2024, 17:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
08 Απρ 2024, 17:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάθε που χειμωνιάζει, σκέφτομαι γλυκά τον hellegennes...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 28 Νοέμ 2023, 21:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 67 Απαντήσεις
- 1798 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
29 Νοέμ 2023, 19:03
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 567 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
16 Δεκ 2023, 17:36
-